Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ettöl jobb a sisak csak nem tudom mi a neve

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacoka12
köszi

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lacoka12
a sötétebb helyeknél tudtok segíteni?Pl:a kripába nem látok a orromig se és valami le üt vagy le zuhanok a szakadékba

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

wedge31
Most egy kicsit kedvet kaptam hozzá de nem fogom eröltetni az biztos.

jarlaxxe
Te tudod, de szerintem már nem sokat ér.

wedge31
Probáltam egyszer mert van egy nehézpáncélos karim de igazából még nem foglalkoztam vele komolyan.

jarlaxxe
Probáltad már egyáltalán az iron flasht vagy csak halottál róla? Én még emlékszem milyen jó kis spell volt mielött nerfelték / nem véletlenül pofátlanul tápos volt / most már nem tudsz vele kimászni a szarból.
Az elején még build is volt erre de most már ez nem megy.

wedge31
Szerintem az Iron Flesh talán megoldás lenne a bossok ellen de az biztos, hogy full ijász végigjátszást egyenlöre nem látsz sehol.

jarlaxxe
Egyértelmüen a nyilazás csak kiegészités a játékban fö fegyvernek nem való.
Arra jó amit wedge is csinált ha megvan a tér hozzá jól lehet vele messziröl leszedni a monsztákat.

wedge31
Ja, nagyon pörög az öreg de majd lehet belevágok azért egyszer.

davidka003
Meg szerintem még lehetne mondani pár Boss-t akinél nem mûködik a nyilazás.
Hamarabb meghalna az ember.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

jarlaxxe
Halott terv, Gwynt soha nem nyilazod le.

Tinman
Egyet?

100-at tettem fel... az kevés?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
Tinman te is tehetnél már fel egy videót csak, hogy higyjünk neked...

wedge31
Volt egy ilyen tervem,hogy csak ijjal tolok végig egy végigjátszást de ez valahogy abbamaradt.

jarlaxxe
Az biztos, gamepadal egy szenvedés az ijászkodás.

Tinman
"Pisi" "csípõs"

Amoxicillin!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Íjjal és egérrel... controllerrel azért kicsit kínosabb :-(

wedge31
"Pisin nekem is volt ilyen karim nem nagy dolog"- aha, most erre irhatnék valami csipöset...

wedge31
Csak bossokhoz öltözöm praktikusan egyébbént ami tetszik azt veszem fel. Ez a gúnya most viszonylag újnak mondható és igen tényleg fun az egész kinézete.

jarlaxxe
Pisin nekem is volt ilyen karim nem nagy dolog. Sp-be lv250 körül már full tápos vagy / persze csak ha ésszel pakolod a pontokat/.
Mellesleg ijjal egész jól tolod.

Tinman
Van valami oka esetedben Chester rongyaiba téblábolni, vagy csak poén? :-)

wedge31
Csak, hogy lásd nem hazudok. Igazából sp-be ezen a karin már nem igazán van mit tápolni esetleg még a resistance-ra lehetne pakolni de az már nem létkérdés.

Ezt meg csak ugy, full másnaposan fájó fejjel csak, hogy sirjál "kicsi rigó".

Tinman
Ha ismered a játékot tudod, hogy ehhez a legjobb esetbe is 2.5x kell végigjátszani a játékot... na most ez PC ÉS XBOX360 (igen, min 2.5 x 2 végigvitel):

Ha kell kép a karikról, DaS, DeS karakterlappal, azt is szívesen belinkelem, csak le kell fotóznom elõbb, konzolról ugye nem tudok képet másképp ide betenni.

wedge31
Mindjárt kapsz valamit.

jarlaxxe
Csendben megjegyzem, hogy töletek én még nem láttam semmit csak a nagy szavakat.

Tinman
Azt hittem PvP build miatt rakta be, single karinak ez olyan, mint bárkié, aki 1x végigtolja a játékot. Nothin' special.

wedge31
Le kell törölni fiú arcáról a mosolyt.

Tinman
DeS-be jelenleg NG++++-on vagyok. Csendben meg is húzom magam :-D

jarlaxxe
Hú de izgatott lettem...<#vigyor3>
de azért jöhet mindig szivesen nézem az amatörök szárnyprobálgatásait.

wedge31
" ez tényleg meg is van..."- ez most nem kelett volna, mutasak be neked egy lv203 karit csak, hogy lásd tényleg van ilyenem?

jarlaxxe
Ps3-on van benne annyi, pc-én nem tettem bele annyit. Egyébbként ez már mindenre elég és legalább ez tényleg meg is van...

Tinman
Szerintem is.

LVL100 kürül van viszont az ideális PvP kari.

Ez a szint az elsõ végigjátszáskor könnyen elérhetõ... tehát még csak nem is NG+.

wedge31
Mire, egy lv102 karira? Ha tényleg több száz órád van már a játékban ahogy mindig vakerolsz akkor annak elég karcsú, szvsz.

jarlaxxe
Irigy vagy kicsi rigó?

wedge31
Itt tényleg csak kezdödik...<#hehe>

jarlaxxe
Nos az új évet is DaS-al kezdtem és itt kezdödik egy valamire való kari...<#mf1>

jarlaxxe
Én is most retrozok a Anno 1701-el, részemrõl februárig ez megy majd aztán ugyis jönnek sorba az új játékok.

wedge31
A Silvert én is csak ajánlani tudom mindenkinek.

Myselor
hát az a baj hogy elkezdtem de nem ment tovább a játék,mert valami nem volt jó az emuval.pedig nagyon tetszett.pótolnom kell érzem.😄DD
Seth
Chrono Cross kimar...mi...ho...naneee?? Kötelezõ, össze vissza veri FF.eket,Dragoon-okat 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
érdemes kipróbálni,nagyon élvezetes játék😊 nem unalmas 1 percig sem,és egybéktén a silver is nagyon jónak tûnik,lehet hogy elkezdem majd😊
davidka003
Grafika tényleg rossz de gameplay jónak tûnik.
Nekem régen a kedvencem a Silver nevû RPG volt PC-re. Azt is kevesen ismerik pedig élvezetes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
hát csak a városoknál inkább.de amúgy igen.am végre valaki ismeri ezt a játékot 😄 úgy örülök.a chrono chross-t nem nagyon ismerem.ff7.el játszottam.jó játék nagyon.egyébként a dragoon-nak máig nem értem hogy miért nem lett folytatása.😞 annyira jó játék,hihetetlen
Seth
Chrono Cross és FF7 után nálam is az jön, nagyon jó cucc, csak sokat kellett benne lemezt cserélgetni 😊

PSN ID.: Beegabor

Myselor
The Legend of Dragoon.régi psx klasszikus.egyik legjobb rpg amivel életemben játszottam😊de nem nagyon ismeri senki amin csodálkozom,pedig hatalmas története van és a játék menet sem a szokásos.gyerekkorom kedvence volt.most pedig az ünnepek alatt végre kijátszottam,nagyon jó😊
akit nem zavar a régi grafika,és a játék élmény a fontos,annak nagyon ajánlom😊
davidka003
Melyiket?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Myselor
az tuti,ahogy ismerem magam,most fejeztem be egy másik rpg-t 54óra volt.😊
Myselor
nem érted szerintem,az irányítással nincsen gond.😊