8811
Dark Souls II
-
#1884 Mindjárt sírok a gyönyörtől!
-
Zozo0122 #1883 Nem. -
#1882 [b]Nem szeretném elspoilerezni magamnak, így csak annyit kérdek: A SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kovács kér embert. Az az ember azon az éjszakai pályán van? Mondjuk a kovács és a great sinner között? Igent vagy nemet várok.felrobbantott fal mögötti -
Zozo0122 #1881 Hát elég gyenge, de legalább hangulatos a sötétben harcolni vele:D És jó a ruhája, nagyon sokáig hordtam. -
Zozo0122 #1880 Volt már valaki a Royal Rat Authority-nál? Sajnálom, hogy ezt mondom, de szánalmas volt egyszerűen. Vicc kategória,annyira szar boss, mint a Bed of Chaos az elsőben, de az mindig megvan 2-3 próbálkozásból, ez viszont vagy 15x !!! megölt. Pontosítok, nem maga a boss, hanem a kis csemetéi...aki volt ott tudja mi történik. Ezek a pályarészek annyira bénák és elkapkodottak, hogy hihetetlen nem győzök csodálkozni mennyire nem élvezek egyetlen itt töltött percet sem mióta átjutottam a kővé dermedt csajon :( Ez a Tseldora is ahogy kinéz (bár nem ez számít,de akkor is látszik h igénytelenül összebarmolt pályák ezek) viszont volt itt ez a bossharc a templomban, na az király volt, de a többi része siralmas. Alig várom, hogy valami igényesebben összepakolt helyre érjek. Na mind1, az első részben is volt 1-2 gyenge terület, remélem itt is csak ezekkel leszek így :)
-
#1879 Ez a great sinner valami vicc? Vagy ilyen levezetőnek van? Bementem az Igazi Férfi karakteremmel, elsőre döglött. -
#1878 Lesz utánuk ott rosszabb ... a zörgő-csörgő múmiák :D -
#1877 hogy ezt a bastion-t én hogy utálom xd csak legyek túl majd a 3 foson fu de elmennék innen xd -
#1876 Az Igazi férfi karakterrel igazán könnyű volt a három gyíkarcú :) -
#1875 T -
#1874 Hehe... beinveltettem magamat Pursuerra... ők ketten a nyimnyála karakterrel beugrottak a ballista mögé, én meg az igazi férfi karakterrel tankoltam ott előttük :D hipp hopp levadászták a bosst :D -
#1873 twin sentry?vagy mi elsőre megvolt.ezek ugye mivel 2oldala volt hát nagyon bénák voltak xd könnyen lement most jön lost bastille.hát nemtom félek kicsit a 3 bosstol majd holnapra hagyom xd -
#1872 jó okés akkor meglesem kösz:) -
#1871 Nem. Az a pharros lockstone. -
#1870 Közelharcossal azért könnyebb volt a last giant. -
#1869 de az más féle kő én szerintem én úgy emlékszem -
#1868 Az anyóka vendor árul az első boss tetején. -
#1867 egy volt azt még korábban aktiváltam.újabbat honnan szerzek?:) -
#1866 NEM HISZEM EEEEEEEEEEEL.
Sokat szívtam a deprived, mert nem volt sorcerer botom, most meg még az első boss előtt látom, hogy az egyik szellem bemegy egy titkos szobába és basszus ott volt egy. Ha tudtam volna, akkor nem kellett volna törölnom :S -
#1865 Valahol a part z van egy pharros lockstone nyílás. Elvileg ha aktiválod akkor vmi nagy tűz bevilágítja majd a területet. -
Zozo0122 #1864 Félnek a tűztől...gyújtsd be a fáklyát, vagy ha van egy Pharros lockstoneod, akkor aktiváld a megfelelő helyen (meg fogod találni)s lőn világosság :D -
#1863 most vagyok a kalózos helyen ni mans wharf.itt nincs ugye bonfire.bár nem is találom a ki utat se.de a hosszú végtagú fosokból már elegem van,fuu nincs még iylen dög amit utálnék eddig xd -
#1862 Egy újonc ha meg is nézi akkor számára idegen neveket fog látni.
Ez se az ellenfelek se a boss-ok legyőzésében nem segít. Inkább érdekesség. -
#1861 Az a jó hogy ez nem spoiler :D -
#1860 -
#1859 Szóval ovatosan a módokkal, mert ki lesztek bannolva a picsába :D -
#1858 Nem tudom, volt-e már szó róla, de hivatalosan is megkapta a VAC támogatást. -
#1857 Nagyon könnyű megölni őket. Kell a Dragenlic pajzs pl. Bár nem tudom milyen karaktert tolsz, de szerintem az a 3 boss egyike azon keveseknek akiket könnyű közelharcban megölni. Jah és idézd meg az NPC varázslót, valamelyik cellában lesz a jel szürke köd előtt folyosón
Az elsőt mindig a párkányon vágd le, de ne menj a szélére mert akkor felugrik a többi is. -
Zozo0122 #1856 Én ugyanígy. -
#1855 Én nem olvasok semmit, mindent átkutatok :) ráér majd NG+-ban fullosan kipucolni mindent, ha esetleg vmi lemarad. -
#1854 Ha nincs meg a req statod? Elvileg a régi részekben úgy volt, hogy két kézzel fele req stat kell csak ... azaz ha valaminek 20str és 10dex az igénye, akkor két kézben elég a 10str és 5dex ... a DS1-ben volt fegyver ami emiatt csak két kézzel használtam :) -
paj01 #1853 DS1-be úgy volt, hogy human formba jobbak voltak a drop ratek. Jó ez a játék, csak nem tetszik, hogy ugyanannyit játszok mintamenyit olvasgatok a dolgok után. Ha nem olvasol utána nem nézel videokat a fele content kimaradhat kb. Esélytelen, hogy rágyere magadtól mindenre, főleg hogy olyan logikátlan agymenések meg trükkös dolgok vannak, hogy hihetetlen:) Nem is volna ez gond csak így gyakorlatilag leírás alapján szét spoilerezve kell játszani a játékot.Elolvasom a dolgokat aztán megcsinálom kb. Ha magad akarod felfedezni akkor meg 10x annyiszor döglesz meg és kimaradhatnak érdekes dolgok. -
#1852 köszi a választ :) -
#1851 old dragonslayer lent xd dögöljön meg fuu :D -
Zozo0122 #1850 Felejtsd el a végigjátszás videókat, hidd el sokkal jobb magadtól rájönni :) Warriornál nagyon fontos neked a vigor, vitality, endurance és strength.
Első képzettségpontjaidat szerintem vigorra és endurancera tedd, később szép lassan specializálódhatsz.
Human Effigy nagyon ritka, halálnál pedig lejjebb megy a HP, de elég hamar szerezhető egy gyűrű ami 75%-nál nem engedi lejjebb...effigyt tényleg nehéz helyzetekben használj, amikor tényleg sok élet kell. Egyébként nyugodtan lehetsz kb. végig undead én elég ritkán szoktam átváltozni, undeadként menőbb a kinézet:DDD
A lifegemre gondolsz szerintem, ezt úgy csináld, hogy harc közben ha nem tudsz megállni akkor mehet a lifegem, ha van kis szusszanásnyi időd, akkor estus. -
Zozo0122 #1849 3-mal el kell bánj:) Lesz még 3 ellenfeled egyszerre (+mobokkal kiegészítve), lesz, hogy 5-en lesznek (jó kis DS1 visszatekintés :D) de olyan is lesz, hogy kész tömegből kell kiszúrnod a bosst :D Szal, nyugi a Sentinelek nagyon gyengék ebbe a mezőnybe :D Túlvagyok már vagy 15 bosson, a Sentinelek olyan 5/10 nehézségűek :D -
#1848 sziasztok! Pár alapkérdésben segítsetek légyszíves:
- warriort indítottam és jó lenne némi támpont hogy az első szintlépéseknél mire érdemes rakni a pontokat. Az előző résznél, Thinman nagy segítség volt a videóival. Az első 5-6 szintlépésnél elég kritikus mire pakol az ember, utána csak a fő képességeket kell felvinni addig amíg még valóban számít - legalább is az első részből erre emlékszem.
- Human Effigy nélkül a sok halál miatt szinte állandóan undead leszek, viszont mindenhol azt olvasom, hogy nincs belőle sok a játékban, farmolni sem lehet. Viszont ha nem vagyok élő ugye megy lejjebb az max HP-m. Tudom, van egy gyűrű ami 75%-nál nem engedi lejjebb. Ezt valaki elmagyarázná? Akkor most Human Effigy, csak a legdurvább helyzetekben ajánlatos és amúgy legyek mindig undead?
-A Soul Gem az jó másra is mint HP visszatöltésre? Használhatom, vagy ezt is érdemes tartalékolni?
Előre is köszi a válaszokat :) -
#1847 Én is így tervezem de mindig becsúszik valami hiba. Az első már annyira profin megy, hogy szinte megütni sem tud de utána jönnek a bajok de sebaj, lehet még év végén is ott fogok tartani :d -
#1846 Na, kegyes leszek és élhet még egy napot a Nyurga Trio :D -
Zozo0122 #1845 Hát talán olyan 20-30. Ott úgy a legjobb küzdeni, hogy Yarimot még fenn megölöd, utána felugrik az egyik, megcsapkodod, ha jön a másik is amíg bírsz velük ütöd őket, utána leugrasz, amíg utánad jönnek életet töltesz. Ezután a gyengébbre rámész és megölöd, 1 pedig már nem pálya gondolom:D