8811
Dark Souls II
  • Rony94
    Fogalmam sincs hogy mi a lehet a hiba.
  • JethroHUN
    Azt nem, csak 30 HP-t ad. A cat ring meg az a whispers(később) kell majd tőle. Amúgy a nagy gödörben pont a macska háza előtt, van egy +1-es abból a Dark Eye gyűrűből. Fentről az első vagy második palánkon.
  • Myselor
    én még csak olyat ami megnöveli a max hp-t:) akkor gondolom nem igazán érdemes
  • wedge31
    Ebben igazad van, mondjuk én csak suhintottam vele egyet kettöt utána eladtam mert az első részben már szénné játszottam magam halberdel.
    Inkább most ijjal meg katanával tolom majd késöbb esetleg belefér egy kis pyrozás is de az már valszeg csak ng+ alatt fog összejöni.
  • Shep
    Én találtam olyat ami folyamatosan visszatölt, igaz csak kicsit de legalább ingyen volt :)
  • Shep
    Úgy van, működik, bár elég nehéz kivitelezni, legalábbis elég jól kell időzíteni.
  • Myselor
    a macskától érdemes megvenni a hp visszatöltös gyürüt?ami ellenfelenként visszatölt hp-t?
  • Shep
    Megnézem, köszi.
  • Fletley9
    két ball klikk ha jól emlékszem
  • Fletley9
    Öcsém előrébb jár mint én (két bossal) most váltott halberdre és azt mondja egyáltalán nem gáz, sőt. Na de tudjuk puding próbája az evés.

Pursuer-hoz annyit ,hogy egyedül a nyílvető felejtős konkrétan parryvel stunolni kell ,hogy legyen időd meglőni. Inkább ajánlott türelmesen állandó jobbra mozgással mellé/mögé kerülni és 1-1 ütésenként leütni.
  • Shep
    Figyeljetek már bill-en hogy tudok parry-t nyomni? Első részben szinte sosem használtam de úgy veszem észre, hogy itt bizony nem ártana.
  • yesname #1513
    Nálam a GPU scaling engedélyezés a segített Catalyst Control Centerben (Radeon).
  • wantonly
    Kár, a halberd volt a kedvenc fegyverem az első részben.
  • wantonly
    Akkor már ketten vagyunk, nekem csak holnap hozzák ki, pedig itt lett volna az egész hétvége...

A múltkor már felvetettem, nem a HDMI port a hiba nálad?
  • Shep
    Hát ez a Pursuer teljesen kész, meg sem tudom ütni, gondoltam lenyilazom a nagy nyílpuskákkal de szétverte őket :( Ráadásul rohadtul gyors, rajtam nincs semmi de mégy így is sokkal fürgébb.
  • CarajoEsp
    Asszem pajzsot feltartva szúr.
  • JethroHUN
    Majd lesz egy gyűrű valahol Lost Bastilleban, egy rejtett folyosó végén. Interact gombbal nyílik.
  • Rony94
    Féltékeny vagyok rátok srácok. Ti itt jó ízűen játszogattok, én meg kénytelen vagyok várni egy update-re. :(
  • Shep
    Közben rájöttem ,hogy van még egy ajtó amit nyit az óriástól szerzett kulcs.
  • Fpocok
    ,kulcs
  • Fpocok
    Most a depri ksrakterrel mire eljutottam a kovacs kulvdaig, szarra tort a kardom es a torom is. -700 soul egybol.
  • davidka003
    Hát ja. Ha dupla annyi ideig bírná akkor nem lenne gond.
  • Fpocok
    Ezek a fegyverek jo hamar elkopnak...
  • Shep
    Hát nem tudom, nekem az elsőben is szar volt, meg itt is, nem tudok lockkal játszani, ahhoz túl sokat mozgok, és ezzel a kötött mozgással mindig halál a vége.

A várban a tűzgőtéhez, vagy mi az ami látszik ott lent, hogy lehet lejutni, mert az egész várat feltúrtam de már csak zárt ajtók, meg a nagy királyi kaput találom.
  • wedge31
    A halberdet rendesen nerfelték az első részhez képest mert az alaptámadása is csapás lett és nem szúrás pedig az volt a fegyó erössége.
  • Ryder7
    Csak szerintem vagy a lock-on tényleg másabb, rosszabb, a Dark Soulshoz képest? Sokszor nagyon zavaró, hogy nem azt csinálja, amit szeretnék és nem úgy működik mint az elsőben.
  • Shep
    Na jó asszem visszatérek én a lock mentes játékhoz, mert megint amiatt halok meg.
  • Fletley9
    Egy ilyen félelmem nekem is van 3 fegyver van tervben amit használok szúró kard. battle axe másodlagosnak valamint ha olyan lesz a kari akkor még egy halberdet...na már most ez maga 3 fegyver és akkor nincs benne egy "mágikus se" (battle axeból lehet villámosat majd vagy nem tudom szóval tl:dr félek nem lesz elég shard a játékban.
  • CarajoEsp
    Az a baj, hogy a fegyvereimet is rosszul fejlesztettem. Elkapkodtam,ctulzottan magabiztos voltam:)
  • Myselor
    oksa köszi:)
  • Seth
    Van respec (soul vessel tárgy), azért mert rossz irányba fejlődtél, nem kell újrakezdeni :)
  • Fletley9
    én is knightot kezdtem ,hogy mire érdemes nem tudom én érzéssel teszem :D mivel mágiához semennyire nem fogok folyamodni így a hozzá tartozó statokat teljesen kihagyom (ami aut-ot ad fate sorceri) plussz az egyből kiindulva a resistes statok is fölösek dex-re se kell túl sok főleg ha nem dex alapú fegyvert használsz :)
  • CarajoEsp
    No, 20 óra után újrakezdve...nagyon elrontottam a fejlődést. Könnyelmű lettem, meg is szivatott a játék..
  • Myselor
    okés kösz:) amúgy virg endurance streng-tre raktam eddig.akkor most rakok dexre.és még mire érdemes?knight vagyok
  • Fletley9
    Íj-hoz kell minimum annyi ha jól emlékszem (meg a thrust weaponökhöz is) és soe tudhatod milyen helyzetben jön jól :)
  • Myselor
    köszi amúgy nem azzal vagyok persze:) és látom mivel kiesett a bastard sword de az elég kemény 20strengt 11dex-kell hozzá :O mondjuk van is sebzése
  • Fletley9
    szvsz 12-ig minimum érdemes felhúzni a dex-et :) (persze ha nem mágus karakterrel vagy)
  • Myselor
    a white knightól szerzett heidi kard miatt érdemes 2-t raknom a dexterity-re?mert csak 8 és 10nél lenne jó?
  • Shep
    És tényleg ott volt, csak nem vettem észre :)
  • Shep
    Megnézem, de nekem ott nem rémlik lejárat, persze a félhomályban elkerülhette a figyelmemet. Köszi.