546
-
#66 F***t. Csak elcsuláztam a Marsig, azt találták meg. -
#65 Nemtom miaz amit találtak, de ha a terrorpisták kezébe kerül..vééégünk!!
Azé fekete-fehér a kép, hogy a sok összeesküvés elmélet gyártó ne unatkozzon:)
pedig nem is, hanem mert ottan nem a digi ossza a szélessávot:) így feleslegesen nem terhelik le színes vackokkal, tudós agyaknak jó ez:) -
Archenemy #64 csak előtte a terrorista marslakókat meg kell kicsit regulázni -
liberty2 #63 Úgy is azt fogják mondani, hogy olajat találtak és a BP jövőre meg is kezdi a kitermelést. -
Archenemy #62 sajnos pont akkor fogyott el a pénz, mikor a színeket akarták belerakni. mégis, mi másért? -
Novotsik #61 Miért fekete-fehérek a képek? -
Zero 7th #60 Miért is? Igen kurvanagy véletlenek kellenek hozzá, de egyáltalán nem lehetetlen a dolog. -
HisF8 #59 Az igazi kretének mindig sokkal viccesebbek, mint a valóság, ez így van. Ez a gomba pedig nem semmi miket ír le. -
vumbi #58 Szerintem valami elettel osszekapcsolhato dolgot talaltak.
A NASA ingerkuszobet mar egy kis metan, szerves anyag, vagy mikormeteres fosszilia is siman atlepne.
Az hogy a publikum csak baciktol, vagy zold emberkektol kezdve tartja erekesnek a Marsot, elegge gyerekded lelkre vall.
Hamarosan kiderul. Stay tuned! -
G22 #57 Durva lenne, ha sima homok tetejéből találnának valamit, akkor mélyebb részek mik tartogathatnak????!:)) -
TokraFan #56 "nem a Földről került oda meteorral?"
A Földről meteorral? :-D Ez a csökött butaság jobb, mint bármely kabaré. -
TokraFan #55 Öreg, Te nem unod még saját magadat?
Ha ilyen szinten zavar a tudás, akkor miért zizegsz itt állandóan? Hiszen mehetnél misézni is az egyjóatyaúristen hívő barátaidhoz is. -
Archenemy #54 megsúgom ám neked is, meg a másiknak is, hogy a bibliát mintegy 500 éve nem szokás már szó szerint értelmezni (és most nem a szakadár amcsi protestáns szektákra gondolok, hanem a mainstream katolikusra), szóval nem oszt, nem szoroz -
Archenemy #53 majd kiderül, hogy valami spóra elszaporodott, amit vagy ez, vagy a korábbiak (akár a vikingek) hoztak magukkal
persze jó lenne marsi életet találni, de nem hiszem, hogy ez lesz -
G22 #52 Szerintem élettel kapcsolatos cuccot találtak.
Jelentősége az lenne, hogy máshol is kialakulhat az élet a földön kívül és a másik, hogy akkor Bibliának úgymond lőnének. -
#51 Nem, én arra gondolok, hogy tényleg nem lesz ott semmi. -
mkfdd #50 Vagy csak megtalálták Jason Statham haját a Marson. -
p00h #49 Szerintem igen szoros korreláció áll fenn Jason Statham haja és a marsi bacik között. Igen, ki fog nőni! -
csimmasz #48 Forrás?
Vagy lehet hogy nem is cink, hanem réz és egy egész Roma kisvárost találtak a lelőhely melett ahol a kábelekről égetik aburkolatot, a tábor másikfelén a a hatóságok be sem felyezték a menekült tábort de már az aluminium vázas keritésnek hült helye. -
Zoliz #47 Nah találtak egy kis cinket, de eddig nem tudtak, hogy van ott is.
Ez lesz a történelmi bejelentés.. -
#46 -
#45 Meg ugye a arzén alapú életet is úgy vezették fel mintha idegen életformát találtak volna és kiderült, hogy még ez sem úgy van ahogy ők gonodolták. Ez megint nem lesz akkora durr mint ahogy hangzik. -
COOLancs #44 Nem akarok alaptalanul találgatni, de azt hiszem kiszivárgott a felfedezés:
Sikerült képet készíteni amint a nagyláb, a lochnessi szörny, a kis zöld emberkék, a chupacabra és Amelia Earhart pancsol egy felfújató gumimedencében (víz a marson!) A háttérben pedig a a mikulás ül egy budin és épp egy 2012 decemberében lejáró maja naptárral törli ki.
Ez némileg megingatja az emberiség eddigi világnézetét, kezdjétek felhalmozni a konzerveket, amíg lehet! -
#43 Baktériumot biztos nem találtak mert azt nem kellene elemezni hetekig, hogy kizárják a tévedés lehetőségét. Valszeg csak a valami "régen volt itt élet"-re utaló jelet találhattak. -
jawarider2 #42 "bejelentésre azonban még heteket kell várnunk, állítja egy híradás"
Addig akkor meg minek kell ezt hírbe hozni ? -
csimmasz #41 Erről senki nem álmodik csak igazi idióták, ki a f*sz akar egyedül lenni egy egész bolygón?
De mondjuk ahogy 100 évvel ezelőtt is csak álmodoztak arról, hogy átrepülök Amerikába mikor akarok, egy elfogadható összegért, vagyis, hogy szinte bárki számára elérhető legyen.
Ugyan ez sokak álma, hogy ugyan ilyen egyszerűen lehessen a bolygók közt is utazni egyszer.
Ez csak idő kérdése. -
csimmasz #40 Nem a szinszűrós képek meg kis sávszéles valami miatt?
-
gombabácsi #39 GONDOLJATOK BELE:
Az űrhajóddal épp egy új bolygóhoz közelítesz. Hatalmas űrhajód van, luxus kényelemmel. Az emberiség már meghodiccsotta az ürt. Minden emberre egy bolygó jut. Leszállsz a bolygón. Az egész a tiéd. Hatalmas jólét vár rád, és nem kell dolgozni.
Erről álmodik az értelmiségi fiatal, aki scifi sorozatokkal tömi az agyát. :D
És közben azzal ámítja magát hogy micsoda magasztos a cél, emberiség, jövő, az emberiség egyetlen reménye, az ürmeghodiccsa. -
csimmasz #38 Pedig kellett volna!
Te kis Skót!
Most el kellett menni egészen a Marsik érte pedig itt úszkált a Föld egyik tavában. :)
-
#37 Eddig technikai akadálya volt, ma meg már divat az instagram :) -
#36 Az ott é, baktérium a marson, és kért tőlem hámhuszat. És ahogy odamegyek a kjurószitivel, akkor látom hogy ez nem is baktérjum, hanem a lochness-i szörnyezet, de én aztán nem adtam neki hámhuszat, nem én e...
:D -
adler741 #35 Valaki mondjon már egy épeszű magyarázatot,hogy ezek még mindig fekete-fehér képeket csinálnak 2012-ben? -
gombabácsi #34 egy ilyen felfedezés azt eredményezné, hogy az ürmehodiccsában :) hívők újra el tudnák ámítani a népet évtizedekre a hülyeségeikkel
a sok sok materialista értelmiségi (fiatal) újra bátrabban tömné magába az ostoba scifi sorozatokat, azzal a gondolattal hogy ez nem hüüüüjeséég!! XD -
csimmasz #33 Basszameg, most jöttem rá!
Pedig ott volt az orrunk előtt, megtalálták Nessit csak nem lochness-i tóban hanem a Rockness kráterban, végre. -
#32 Lehet, hogy egy Prothean ereklyére bukkantak. -
csimmasz #31 Ha tényleg életet találtak másnap alakitok egy céget Marsi vadászkaland értékesítésére!
Le is védetem hogy én találtam fel azt , hogy a marson is lehet vadászni és akkor onnatól a jövőben az unokáim jólétben lesznek! -
mkfdd #30 Ha rövidtávon nem is, de hosszútávon mindenképp lökést adhatna az űrkutatásnak az, hogy ha már egy naprendszeren belül is képes egymástól elszigetelten élet kialakulni, akkor a világegyetem nyüzsöghet felfedezésre váró létformákkal. Meg aztán az űrcsigák ígérete beindíthatná a francia űrkutatást is :D -
dyra #29 Dehogynem fog. Mint ahogy annak idején az is megváltoztatta az emberek gondolkodását, hogy a föld nem lapos vagy, hogy nem a föld köröl kering a világ.
Az emberek gondolkodását fogja megváltoztatni a világról. Ez az ami számít kit érdekel a tőzsde?
Ha egy egyértelmű bizonyíték lenne arra, hogy az élet nem a föld kiváltsága és, hogy ahol tud ott kifejlődik az az anyag evolúciójának egy érdekes dolga lenne. Vagyis levonhatóak lennének olyan következtetések, hogy pl az élettelen anyag arra "játszik", hogy megteremtse az életet. És pl ismét el lehetne vitatkozni a mindenható létezésén :D . Szóval nagyon nagy dolog lenne. -
csimmasz #28 Szerintem pedig jelentősen megnövekszik az üripari megrendelések száma.
Semmi kétségem afelől , hogy abban a pillanatban amint 100% ra tudják, hogy van élet a marson meglenne a pénz aMars programra.
Szerintem lenne érdekelt aki milliókat befektetne egy kis mintáért, hogy tanulmányozhassák.
De nem ez fog történni sajna inkább csak még egy bizonyíték a lehetséges egykori marsi életre. -
#27 Szerintem se fog semmi változni, ha élet nyomaira bukkannak.