Valamit talált a Curiosity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Elvben ugye az embert a 6. napon teremtette isten, tehát ebbõl gondolják egyes Bibliakutatók hogy 6000 éves a föld.
Más kérdés, hogy mások azt mondják, a teremtési napok értelmezhetõk hosszabb idõszakként is (mint pl a Biblia más részein 1-1 nap 1000 évet szemléltet), tehát nem szó szerint 24 órát hanem egyszerûen csak a folyamatot szemléltetik (naprendszer megteremtése, föld létrehozása, légkör kialakítása, hüllõk/halak/emlõsök létrehozása) amit egyébként a tudomány is leír.
A különbség annyi, hogy arra kell gondolni, a nagykönyv nem csak a mai embernek íródott hanem a 3000 évvel ezelõtti sárdagasztó rabszolgának is, így ennek megfelelõen megy bele tudományos részletekbe. Kb úgy, mint ahogy az egyes dolgokat másképp magyarázzuk egy 6 évesnek és máshogy egy 18 évesnek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ezen kijelentésed többek között értelmezhetetlen:
"Az ûrhajóddal épp egy új bolygóhoz közelítesz. Hatalmas ûrhajód van, luxus kényelemmel. Az emberiség már meghodiccsotta az ürt. Minden emberre egy bolygó jut. Leszállsz a bolygón. Az egész a tiéd. Hatalmas jólét vár rád, és nem kell dolgozni."
Szóval ha normálisan le tudnád érvelni az úrkutatás szükségességérõl az rendben van, de ez teljesen felesleges ebben a formában ( bár lehet valami perverz hobbi számodra).
http://m.npr.org/news/front/165513016
Szívesen.
A másik pedig de meg vannak hódítva a sarkörök is olyan szintem amilyen szinten van értelme.
Kutatások és olajbányászat miatt vannak emberek és települések a nagyon hideg és zord viszonyok között is.
Hogy nincsenek mûködõ városok mint Budapers például az szerintem nyilván való, mi a szart enne, inna, csinálna ott az ember?
A bányászat az egyetlen ami hoz anyit amenyi ahihetetlen menyiségü pénzhez kell amivel biztosítanak normális körülményeket a létezéshez.
A sivatag pedig nem jó érv mert Izrael szinte sivatag, ha nem öntöznének mindent szerintem a datoján kívül semmi sem maradna meg.
a sivatagokat, déli sarkot miért nem hódítjuk meg? brutális kategóriákkal könnyebb lenne mint bármelyik bolygót, és nem csak a távolság miatt
ürmeghodiccsa=az értelmiség ön és világbecsapása
én nem hiszek abban hogy az evónak nagyon feltétel kéne. ha igaz az evó akkor szinte mindenbõl élet lesz, extrém körülményeket kivéve
szóval elég gáz hogy sehol sincs élet csak a Földön
szerintem ez a bejelentés amolyan misztikus bejelentés lesz. nesze semmi fogd meg jól. nem lehet belebukni 😄
Eláruljam, hogy mit találtak?
Segítek: Mi az, aminek köze van régen elpusztult élõlényekhez és homokban találják!?
Naaaa....?
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hogy mi lesz 2103-ban? Kiváncsian várom! <#nevetes1>#nevetes1>
<#papakacsint>#papakacsint>
Majd Te kiköszörülöd a csordát!
<#nyes>#nyes>
Ezis olyan már mint egy hülye mozis sorozat éveket kell várni arra, hogy mi a fene fog történni.
Máskor pedig anyit azért ondanak hogy az elõzetes adatok alapján feltételezhretõ, hogy ...
Most meg Hírzárlat?
Hátez nooormáááális?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem nincs ebben semmi misztikus dolog, hogy kikivánkozunk az ûrbe is, egyszer "megishódiccsukazûrt" de az még odéb lessz, akár hiszed akár nem.
de nem véletlen, hiszen az ilyenekben hívõk a legnagyobb csorda
Ezért lehet, hogy olyan adatok vannak a kezükben ami nagyon jelentõs, ha igaz és nem mérési vagy egyéb hiba, de ezt elõször körbe kell ellenõrizni vagy többszöri mérés kell különbözõ helyekrõl vagy modokon.
Esetlek lehetnek a körülmények olyanok amik ezt a vélt eredményt produkálják.
De én akkor is elég borulátó vagyok, lesz valami bejelentés hogy ilyen meg olyan nyomokat találtak ami mostmár igazolja a víz jelenlétét a régi Marson, blablablabla.
Vagy az van, hogy valaki egyszerûen nem tudta befogni a száját, annyira belelkesült és a hivatalos utat kihagyva nyilatkozgatott összevissza, vagy pedig éppen most van valamilyen költségvetés tárgyalása, és a NASA fel akarja magára hívni a figyelmet. Persze lehet más is, de tudományos körökben tényleg nem szokás elõállni csak úgy, hogy van valamim, de nem vagyok benne biztos, de azért történelmi, de nem mondok semmit..
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Azé fekete-fehér a kép, hogy a sok összeesküvés elmélet gyártó ne unatkozzon😊
pedig nem is, hanem mert ottan nem a digi ossza a szélessávot😊 így feleslegesen nem terhelik le színes vackokkal, tudós agyaknak jó ez😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A NASA ingerkuszobet mar egy kis metan, szerves anyag, vagy mikormeteres fosszilia is siman atlepne.
Az hogy a publikum csak baciktol, vagy zold emberkektol kezdve tartja erekesnek a Marsot, elegge gyerekded lelkre vall.
Hamarosan kiderul. Stay tuned!
A Földrõl meteorral? :-D Ez a csökött butaság jobb, mint bármely kabaré.
Ha ilyen szinten zavar a tudás, akkor miért zizegsz itt állandóan? Hiszen mehetnél misézni is az egyjóatyaúristen hívõ barátaidhoz is.
persze jó lenne marsi életet találni, de nem hiszem, hogy ez lesz
Jelentõsége az lenne, hogy máshol is kialakulhat az élet a földön kívül és a másik, hogy akkor Bibliának úgymond lõnének.
Vagy lehet hogy nem is cink, hanem réz és egy egész Roma kisvárost találtak a lelõhely melett ahol a kábelekrõl égetik aburkolatot, a tábor másikfelén a a hatóságok be sem felyezték a menekült tábort de már az aluminium vázas keritésnek hült helye.<#nyes>#nyes>
Ez lesz a történelmi bejelentés..