7978
-
#4057 Annyi értelme van mint minden másnak ami először kerül be, teszt. Nem csak itt lesz használva, meg ugye Lorville is bővül még. -
#4056 Ennek a metronak sincs jelenleg sok értelme azon kívül hogy a game engine tudja. megy egy szép U formát. remélem ennél komolyabb vonalakat is raknak be majd -
TokraFan #4055 Kegyetlenül szép! Ilyen korrekt napfelkeltét utoljára a Flight Simulator-ban láttam (szimulátorok között term.). -
TokraFan #4054 +1
Én is ezt éreztem, különösen a metrón. Tök jó a video egyébként, a mondandó is jó, részletesen be is van mutatva a város, ami nagyon jó. De a rángatás tényleg fejfájást okoz, és felesleges is. Magam részéről is javaslom a kollégának, hogy erre az egyre érdemes figyelni! Egyebekben grat! -
Diopapa #4053 Eddig is forogtak a bolygók... -
Brakerton #4052 Talán ez a videóm is érdekes lesz, a Lorville-i napfelkeltét mutatja be. Egyébként a bolygó forgása és így az éjszaka, nappal váltakozása most jött be a 3.3.5 PTU frissítésével. Persze néhány bug is előjön a videóban, de a PTU ilyen.
-
Brakerton #4051 Oké, köszönöm a tanácsot. :) -
lonvard #4050 Jah én úgy döntöttem inkább nem spoilerezem ki teljesen. Kell az az élmény, hogy megérkezem a Hurstonhoz, és akkor elámulok. Leszállok szépen, lemegyek a metróba. Aztán megbüntetnek az ellenőrök.
Caliph, jah, 100% hogy fejleszthető lesz.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.16. 08:16:09 -
#4049 Tudom, hogy az első gameplay videód, de adhatok egy építő jellegű tanácsot?
Remélem nem veszed sértésnek.
Amit bemutatsz az nagyon jó, de vedd figyelembe, hogy ilyenkor prezentálsz nem játszol.
Ezt úgy értem, hogy amikor magyarázol az adott helyről rángatod a kamerát jobbra-balra.
Próbáltam végig nézni és érdekelt is a mondandód, de majdnem lefordultam a székről a sok rángástól.
Javaslom ilyenkor próbálj meg finomabb követhetőbb mozgást csinálni és mellőzni a fölösleges egér mozgást. -
TokraFan #4048 Masszív ez a város, marha jól néz ki! -
#4047 és azt se felejtsétek el hogy a quantum drive valszeg fejleszthető lesz,vagy az üzemanyag tank növelhető -
lonvard #4046 Igen, ez is megoldás lehet, hogy 1 megállóig sosem hosszú az út. De így meg még macerásabb lesz a kicsiknek, tehát kétszer is meggondolják, hogy hova szeretnének utazgálni. És ez így lesz jól. Majd amikor arról ábrándozunk, hogy 4 naprendszerrel arrébb van egy új bolygó (vagy naprendszer) amit beraktak és de meg kellene nézni, de anyagilag és időben is akkora út, hogy komoly felkészülést igényel és elhalasztjuk, akkor jön ki majd ennek az íze. Beraknak egy új naprendszert, és nem tudod megnézni, mert messze van. :D -
#4045 Attól függ mit tekintünk "nagyokat utazganti"-nak. Sok tankolással valszeg minden megoldható lesz, erre lesznek a rest stopok. -
nordan #4044 tudtommal kis géppel nem tudsz nagyokat utazgatni szvsz -
lonvard #4043 Ez majd kiadja magát. Akinek kisebb gépe lesz, annak kényelmetlen lesz a hosszú utazás és arra lesz ráállva, hogy, hogy helyben grindeljen, amíg nem lesz nagyobb hajója. Erős motivációs tényező lesz az, hogy összeszedjük a pénzt a megfelelő hajóra, amiben már kényelmes az utazás. Egy nagyobb hajóban pedig már nem a csillagokat kell bámulnod, hanem azt csinálsz benne ami jól esik. Fontos szerintem, hogy a nagyobb távolságok megtételének időben is mérhető értéke legyen. -
#4042 fyi: itt is van ilyen, úgy hívják quantum interdiction, bár ezt még csak az npc-k tudják, játékos nem. Még.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.11.15. 18:26:25 -
nordan #4041 itt meg felállhatsz és mászkálhatsz a hajódban, főzhetsz, KV hatsz, javítgathatsz, checkollhatod a rakományt a hajtóművet stb, nehogy már az elite téprkép böngészése legyen a waszisztdasz
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.15. 18:21:13 -
MasterMason #4040 Őszinte leszek még 1 percig is szar nézni ezt a quantum utazást, másrészt meg nem mindenki nagy hajóval fog kezdeni, szóval a kezdetben csak ezeket láthatod majd illetve ennyiket kell majd utazni. Egyszerűen csak nem néz ki jól, semmi változatosság sőt még a környező világból is alig érzékelni valamit, elite-ben azért csak nézegetheted közben a csillagokat napokat bolygókat esetleg a tejútrendszert stb, vagy ha kedved úgy tartja akkor a térképen bogarászik az ember út közben, az meg VR-ban kb olyan érzés mint a prometheusban a jelenet amikor David nézegeti idegen hajón a térképet.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.11.15. 18:14:23 -
MasterMason #4039 Elite-ben bármikor kiszedhetnek a kalózok vagy bérgyilkosok menet közben, és ha nem ülsz a gépnél akkor bizony szopás mert kilőnek mint a huzat. -
lonvard #4038 Jó de most nem arra kell felkészülni, hogy nem lesznek nagy utazások, hanem hogy mit kezdjünk magunkkal amikor lesznek. Mer lesznek.
Szerintem az lesz, hogy mint a Crusadernél, egy-egy fontos bolygót körülvesz majd néhány közeli égitest, és nyugodtan lehet grindelni a bolygó térségében, bőven lesz elég tennivaló. Extra küldetésekért kell majd nagyokat utazni, illetve környezetváltás végett. Így elég szépen skálázható lesz a naprendszerek nehézségi szintje is, egy-egy bolygó körül egészen más horderejű kihívásokkal lehet megpakolni a térséget, nem is beszélve a naprendszerek közti váltásokról. Juuuj, annyira izgulok. Na megyek a Levskire. :D -
lonvard #4037 Elite-ben mit kötelező csinálni utazás közben? Nincs autopilot? -
#4036 Azért az ugye megvan, hogy erősen ladik függő az utazási idő? Mert nagyobb ladikkal az nem 10 perc hanem 5 perc alatti.
Meg ugye az is megvan, hogy jelenleg statikus a naprendszer, a bolygók nem mozognak és most PO - Hurston pont az ellentétes oldalon vannak, a lehető legmesszebb egymástól? -
Paladin #4035 Olyankor mehet a metagaming. :) Anno eve-ben is amíg autopiloton ment a hajó, az ember tanulta az itemeket, levelezett, chatelt, stb. Terveztél, latolgattál, variáltál.
Az Elite Dangerous itt bukik el egyébként nálam... ott is unalmas és hosszú az utazás, de rákényszerít, hogy közben valami triviális unalmas marhaságot folyamatosan csinálnod kell, tehát nem tudod addig se igazán mással lekötni magad.
-
lonvard #4034 Na várjá', én az avengerben mentem hátra, és dőltem le a priccsre. :DD De persze lehet kombinálni a kettőt. Lesznek itt 30+ perces utazások is, ezek szerint, és azt nem kötelező az ablakot bámulva végiggyötrődni. Ilyen esetben hátramegyünk, tevékenykedünk amit az adott hajóban lehet, elfekszünk, aztán vagy relaxálunk hallgatva a hajtómű hangját, vagy kimegyünk a konyhába tojásrántottát sütni. De például egy jól időzített trottyantás ideális elfoglaltság a Stantont átívelő teljes kvantumutazás közben. Ha barátnővel utazunk, ráadásul egy hajóban, akkor ilyenkor kötelező a szex. És mikor szex közben kikapnak a kalózok a kvantumból és rohanunk meztelenül, hogy védjük amit lehet...csodálatos, felejthetetlen élmény! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.15. 17:10:57 -
MasterMason #4033 Köszi értem. Amúgy én ilyen régi vágású vagyok, szal ezek a régi beidegződések még meg vannak, hogy ha játszok akkor ott ülök a képernyő előtt. De mindig tanulni fejlődni kell, szóval megpróbálok majd úgy játszani ezentúl, hogy elindítom a játékot és akkor elmegyek megfürdök, vagy kajálok egyet. -
lonvard #4032 Az a titka, hogy nem kell bámulni a képernyőt. Tessék felállni, arrébb menni. Persze minél kisebb a hajó, annál kisebb a mozgástér ilyen esetben. :) Én az avengerben már a kisebb kvantumoknál is egyszerűen hátramentem, ledőltem az ágyra, és hallgattam ahogy a hajó surrogva száguld. Élveztem, hogy végre utas lehetek. De például a Star Warsban ilyenkor elmentek társasjátékozni. Az űrutazás már csak ilyen. Van egy utazás része.
Már majdnem megvolt a Levski, beadott egy rakat kvantumcélt, csak crasheltem. Egész sokmindent mutatott ezen a Delamaron.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.15. 16:34:21 -
MasterMason #4031 Szerintem szó szerint borzalmas ez a tíz perces quantum utazás , a város viszont egész jól néz ki és hatalmas. Viszont még mindig teljesen élettelen minden, ki van hallva az egész, bár ezen biztos változtatnak majd mert a Cyberpunk 2077-ben a város meg szinte él és az emberek követelni fogják azt a nyüzsgést, meg számomra amúgy is kérdés hogy városon belül lesz e értelme császkálni meg mit lehet majd csinálni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.11.15. 16:25:29 -
#4030 Ez még csak most van így. Később az terv, h ne csak meglévő fix célokra tudja ugrani vagy akár bookmarkolt helyekre is lehetséges legyen ami pl a mély űrben van vhol.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.11.15. 12:51:38 -
lonvard #4029 Cél nélküli, nemcélra ugrás. Szóval hogy működik-e a kvantumhajtómű magában. Mer hogyismondjamcsak, nem értelmes, hogy van egy hajtómű a járműben, ami csak akkor indul be, ha célt talált. Ha adott irányba kívánok röppenni, akkor kutyakötelessége beindulni, cél nélkül. Oké, elemezze az útvonalat, hogy ne repüljünk neki egy bolygónak vagy szupernovának (mer aztán akkor jóccakát), de aztán hagyjon hülyét csinálni magamból azzal, hogy belerepülök a nagy semmibe. -
#4028 Mármint voltaképp úgy érted, hogy cél nélküli célra ugrás? -
lonvard #4027 Köszi szépen. Ezt az utólag spooningoló trükköt nem ismertem. Olyat lehet csinálni, hogy kvantumcélpont kijelölése nélkül kvantumugrás a semmibe? -
lonvard #4026 Azt úgy kell csinálni, hogy pénzen vásárolni carrackot (400 dollár kb.), majd hagyni lejárni a biztosítási időt, és utána elmenni kalandozni vadidegen gamerekkel. Különben is, aki biztosítással tolja, pláne lifte time, az egy pussy. A vagány megoldás, ha vesz az ember egy javelin pakkot, aztán a hajót fejjel előre belevezeti a Delamarba. Szigorúan a biztosítási idő lejárta után. :)
Brakerton, köszi, este megtekintelek. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.15. 12:14:23 -
Brakerton #4025 Az első gameplay videóm a Star Citizenről, az új bolygó Hurston és a rajta lévő nagyváros Lorville kerül bemutatásra benne:
-
#4024 Levski-t nagyon könnyű megtalálni.
Miután megérkezel a Delamar nevű aszteroidához, kalibráld újra a kvantum hatóműveket, ekkor megjelennek az ugrópontok.
Lesz egy olyan az aszteroida felszínén, hogy Levski.
Kiválasztod és az aszteroida felszínén oda kúszik, kb 60 ezer kilométerre.
Innentől nincs több dolgod csak repülni egyenesen, míg meg nem látod. -
TokraFan #4023 Csak nehogy ellepjenek az őrült koreai és amerikai népek! -
lonvard #4022 Közben nézem prohardveren, hogy a Hurston-Olisar átlagban 10 perc körüli kvantumozás lesz. Erről beszéltünk nemrég. Nagyon tetszik, hogy nem csökkentették le. Ez nálam azt eredményezi, hogy a minimum freelancer méretű hajók felé orientálódjak, mert egyszerűen jobban passzol egy naprendszeren belüli utazás a nagyobb hajókhoz, mint a vadászgépekhez. Avengerrel már most idegesít, hogy elröppenek egyik holdról a másikra. Túl nagy a távolság egyszerűen. A másik, hogy semmi probléma nem lesz, ha egy bolygó köré annyi küldetésfélét raknak, hogy naprendszeren belül is akár bolygó szinten tanyát verjünk, és csak a közvetlen térségben grindeljünk. Carrackot akarok!! :( -
lonvard #4021 Levski nincs meg, pedig fejjel lefelé körberepültem kétszer ezt a nyavajást, viszont van egy hangulata. 1500 méteren repülve megjelennek a távolban a hegyek sziluettjei is, nagyon állat. Kicsit leszálltam, mivel összetörtem a gépet némiképp, és úgy döntöttem ledőlök aludni, de előtte egy kicsit szaladgáltam.
Update: sikerült hülyére butítanom a képet, hogy feltölthessem, mindegy. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.14. 18:35:57 -
lonvard #4020 Na elmegyek, körberepülöm ezt a Delamar asztero...illetve törpebolygót, megkeresem azt a hülye Levskit végre, és az információs pultnál megkérdem a négert, hogy most tulajdonképpen mi az elképzelésük, mégis milyen égitesten dekkolnak épp. De ha aszteroidának meri nevezni, térden lövöm.
Torzi, épp most látom hogy reagáltál, látod pontosan azt akarom csinálni amitől óva intesz! :D
Ez egyáltalán nem baromság, rávezettelek titeket, hogy szar a lore, később még tuti téma lesz fórumon, hogy ez most micsoda, és nekem lesz igazam, és akkor sírva könyörögtök bocsánatért, de nem fogok! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.14. 17:36:51 -
#4019 Nem én csak neked szólok be mert megint a baromságoddal tömöd ki a topikot.
Levski meg roid, ez így vagyon. Az ott élőknek ha mást mondasz a legmélyebb és legsötétebb vájatba fognak száműzni ahonnét a respawn se hoz ki!
-
lonvard #4018 Ha Chris kitalálja, hogy a Hurston üstökös, akkor azért beszólsz neki, nem? Na ez ugyanaz! :PP