7978
  • Diopapa
    Jah, közben mondták, hogy decoupledben megy... :)
  • Caliph
    neki 10 perc alatt sikerült,valamit elnézel :) 36000 magasságban már fordítható a hajtómű vidi szerint :D

mindenesetre durva egy dög ez is :) lehetne valami hasonló méret bányászban is,mert a prospi kicsi,a másik meg le se tudna szállni szerintem légkörben :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.11.27. 20:06:13
  • lonvard
    :-D Várjá, nekem meg a titánt adta vissza, miközben annak már el kellett volna vesznie. Weboldalon ott jelzi, hogy lecseréltem, erre Loreville kikötőjében hidegzuhany: Avenger Titán vár a 3-as dokkban. :D Na erre most kimegyek, eszek túróstésztát.
  • Diopapa
    Én is 1 órája próbálok kijutni a légkörből a reclaimerrel.. :D
  • lonvard
    Jajmá, csönd! :D Két percenként lezuhan egy hajó a loreville-i kikötőben. Hozzájuk képest zseni vagyok! Ez most olyan volt, mint egy küldetés. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.27. 19:19:19
  • Diopapa
    Durván el leszel veszve SC-ben, ha egy CCU gondot okoz.. :D
  • lonvard
    megtaláltam a bevásárlókosarat. :P Nem olyan sima azér, nem bolondbiztos a rendszer valahogy, szóval kutatni kell, hogy miért nem enged már tovább.

JUHUUU, megvan a herald!! Na irány Loreville.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.27. 19:04:33
  • lonvard
    Megjelent a herald!! Csak még nem sikerült megvennem ,tekintve hogy összeraktam, hogy titánból akarok heraldot, tovább nyomtam, majd nem csinált semmit, most meg azt írja ki, hogy Cannot purchase more than 1 Avenger Titan to Herald Upgrade per order. Frissítettem az oldalt, beléptem, kiléptem, kerestem valami kosarat, hogy kiszedjem belőle ha beragadt, de nem tudom mi van, mindenesetre a titánom megvan még, és nem enged tovább menni.
  • lonvard
    Na most még mindig nem tudok olvasztani, pedig Los Angelesben is felkelt már a november 27-ei nap. Tudtok arról valamit, hogy melyik időzónát veszik alapul amikor dátumhoz kötik magukat? És azon belül hány órakor? Vagy esetleg hülye vagyok ehhez az egészhez, és már lehetne vásárolni csak nem látom. :P
  • Diopapa
    Pedig így működik. Másik topikban a Space + X-et javasolják (emelkedés + boost)
  • macleody
    Hát ahhoz elég magasra kéne csigatempóban emelkedni :)
  • Hogthar
    Nekem nincs Reclaimerem, de eddig úgy vettem észre, hogy nem nagyon van megfelelő leszálló pálya Lorville-n telt hajók számára.
    Javaslom egy másik hajóval ment el PO-ra és ott kérd le a Reclaimert.
  • Diopapa
    Ne húzd be a futót, akkor VTOL-al tudsz emelkedni, amíg már gyengébb a gravitáció.
    Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2018.11.27. 12:57:14
  • macleody
    Sikerült valakinek Reclaimerrel elhagyni Hurstont?
  • Torzonborz
    Hja nagy ladikban első próbálkozásra nagyon bátrak a pilóták, aztán jön a meglepi amikor beleállnak a földbe :D
    Utána már mindenki óvatosabb.
  • Hogthar
    Nem, a híradós rész csak szépítése volt a történetnek, vagy vehetjük úgy, hogy én voltam a híradós.

A folyamatos hajó zápor viszont megtörtént, nagyon vicces volt.
  • lonvard
    Ezt én lényegében a következő "évadra" veszem. 1 évig használom, a végén lehet megtartom, de az is simán lehet, hogy olvasztok valami értékesebbre. Azért nem zavar, hogy nem lehet vele pénzt keresni, mert idáig egyetlen hajómmal sem kerestem egyetlen űrforintot sem. Harcolni sem harcoltam a hajóimmal. Jelenleg felfedezős stádiumban vagyok, plusz a feelingre megyek rá, és egyszerűen a herald belülről összerakottabb, mint az avenger, illetve gyorsabb mint az avenger. Amiben jobb az avenger, hogy fuvarozni lehet vele egy keveset, illetve harcolni lehet vele valamilyen szinten, na azokat nem csinálom.

"Ment is a híradó Lorville-be, hogy vigyázzanak a sofőrök mert a téli időben rosszak a látási viszonyok és sok a baleset."

Ez komoly? :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.27. 09:44:42
  • Hogthar
    A landolással másnak is van problémája.
    Tegnapi nagy folyamán azon röhögtünk a társaságban, hogy Lorville területén átlagban 2 percenként becsapódik egy hajó.
    Lehet olyan szerveren voltunk tegnap, de míg a reptéren bohóckodtunk folyamatosan zuhantak le, remegett a fél reptér.
    Ebből én 3 at láttam is becsapódni. Az egyik pont úgy nézett ki mint a Star Wars-ban, amikor a halálcsillagba esett bele a hajó.
    Próbálta elhúzni, ezért kacsázott kicsit majd pár pördülés után egy nagy füstfelhő vetett véget a hajó játékának.
    A másik, meg már valószínű látta, hogy ebből nem jön jól ki, ezért el se próbálta húzni, egyenesen becsapódott a város közepébe.
    Ment is a híradó Lorville-be, hogy vigyázzanak a sofőrök mert a téli időben rosszak a látási viszonyok és sok a baleset.
  • Torzonborz
    A herald majd akkor lesz használható ha data running bekerül meg expolre/scannincg. Utóbbira pont a sebessége miatt lehet jó ha necces helyeket kell megnézni. Odamegy gyorsan a célhoz, scannelsz aztán tipli.
  • Hogthar
    Nekem van 1 Herald-om, A kedvenc hajóm, de azért vannak vele problémák.
    1. A páncélzata nagyon gyenge. A leggyengébb rakéta szétszedi 1 lövésből.
    Tehát harcoknál csak a menekülés az opció és a rakéta elhárítót készenlétben tartani.
    2. Lassan fordul. Az-az hiába a leggyorsabb hajó jelenleg, így versenyre sem lehet használni.
    3. Olyan nagy gyorsulása, hogy a G erőtől beájul közben a karaktered. Ezt én mondjuk rettentően bírom, de lehetnek belőle gondok.
    4. A hozzá való kvantum hajtómű átlagos. 7 és fél perc vele PO-tól Hurston. Összehasonlításként, a Cutlass Black-nek PO-tól 8 perc Hurston. A Catarpillarnak meg 2 és fél perc.
    A jó hír hogy azért fejleszthető a hajtómű és sokkal jobbat lehet bele tenni. Kell is mert értelmetlenné válik a hajó.
    5. A jelenlegi verzióban szinte semmilyen feladat elvégzésére nem alkalmas igazán.

Én a helyedben azért meg gondolnám a megvételét. Ez inkább gyűjtői darab és csak úgy tudom ajánlani, ha van egy másik hajód is mellette.
    Hozzáteszem én imádom ezt a hajót, elég gyorsan tudsz leszállni egy holdra vagy egy bolygóra, nagyon gyorsan gyorsul és a végsebessége is nagy, ráadásul hamar le is tud lassulni, így sokkal könnyebb elkerülni az ütközéseket és ráérsz később lassítani, tehát ez is növeli a gyorsaságot.
    De ezen kívül nem sok haszna van.
    Abban az árkategóriában az Avanger ami ár érték arányban a legjobban megéri.
    Úgy tudom olyan hajód van, szerintem ne cseréld le, max egy olyan hajóra ami jobban megéri. PL Cutlass vagy Freelancer.
  • JonasSandor
    Igen freesinces 144 herces.
  • macleody
    Felszállásnál zúztam le. Felhúztam a talpakat amit nem kellett volna, rögtön elkezdett zuhanni a csöppség. Ez valami brutál hajó :)

Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.11.26. 23:46:21
  • lonvard
    Biztos mer nincs landolási asszisztens. Mondtam torzinak, hogy lesz, de leugatott, hogy haskamera kell. :/
  • macleody
    Baxa meg lezúztam a Reclaimert :)
  • lonvard
    Kettő hét egyre állok, és irány az aszteroidamező! Bolond lesz utánam jönni.
  • TokraFan
    Hát ja, maximum kimanőverezed a kalapácsfejet.
  • lonvard
    Ez a suzuki swift egyhuszad másodperc alatt rázott le birodalmi hajókat. Ez csak elég gyors, öreg. :)

Rakéta ellen majd szórók elterelő bizbaszt (ha lesz), illetve minden energiát a hátsó pajzsra, Csubi!

(jövőre úgy is carrackra olvasztom :P)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.26. 21:21:24
  • TokraFan
    1. Minimum az egész szervert te irányítod
    2. Azt beszélik, a bűnözés jól fizet
    3. Mintha csak egy Suzuki Swift tulajt hallanék az autójáról áradozni
    4. Bódottá
  • Caliph
    1: a rakétánál nem gyorsabb :D
  • lonvard
    Közben Herald-lázban égek. Elvileg holnap lehet olvasztani. Közben megideologizáltam magamnak, hogy miért is lesz jó ez a hajó a live ilyen kezdetleges formájában:

1. vadászgépekkel a legritkábban harcolok, és mivel tök béna vagyok jelenleg, nem lehetek domináns egy ilyen harcban, na de viszont a legnagyobb sebesség miatt bármikor elmenekülhetek, tehát én irányíthatom a csatát úgy is hogy béna vagyok.

2. oké hogy nem lehet vele önmagában pénzt termelni, de a baby PU-ban úgy is adnak pénzt, és úgy se volt még szükségem soha nagyobb pénzre. Persze ez változhat a jövőben, de akkor majd az egyéni javítgatós meg hasonló küldikkel elleszek.

3. Mivel a leggyorsabb hajó, mindenféle felfedezősdi könnyebb vele. Gyorsabban jutok el bárhova légköri repülésnél. Kvantumban nem tudom mennyire jó, de szerintem karakteridegen lenne, ha kvantumban szar lenne, csak mert kis méretű.

4. Egyszerűen zabálom, kívül-belül.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.26. 20:23:19
  • macleody
    Vidd neki vissza, csinálja meg. FreeSync monitorod van? Mintha az rémlene, hogy írtad, de lehet keverlek valakivel.
  • JonasSandor
    Szerelő állította össze a gépet és decemberbe fog lejárni.
  • macleody
    Hol vetted azt a videókártyát? Garis?
  • JonasSandor
    Minden játékom megdöglött ez van.
  • lonvard
    Nem igazán raktad össze jól ezt a mondatot, de a lényeg hogy nem javult a helyzet. :)

Közben Loreville-n ébredtem. Ettől féltem, de végül is jól sült el, mert kiderült, hogy miután betöltögette magának amit gondolt, már nem szaggatott játszhatatlan szinten. Megcsodáltam egy naplementét, metróztam, megtaláltam az űrkikötőt. Elképesztően jó lesz ez. Ahogy kinézek az ablakon. nézem a naplementét, és arra gondolok, hogy ez nem csak a látvány, hanem ez egy fizikálisan napja körül keringő bolygó. Ez nem olyan mint a Witcherben, hogy jaj de jó a naplemente. Itt azért van naplemente, mert kering a bolygó. Fel kell dolgozni ezeket a fejlesztéseket, mert ez egy egészen más szint.
  • JonasSandor
    Semmit nem ért mert a régivel integráltal működött erre rádugva azonnal az integráltal együtt.
  • lonvard
    Javaslom az eszközkezelőben a videokarin egy jobb gomb, driver frissítés opció. :) Nekem ilyen kártyám van, és minden elfut rajta 12 giga ram és egy régi 6 magos proci kíséretében. Illetve egy játék nem, az Assassin: Odyssey. Az kidob még a menű előtt, lehet orvosolható, de sokaknál problémát jelentett, és szerintem ez videokari problem. Star Citizen nálam játszhatóvá avanzsált hetekkel korábban, aztán a hurstonos frissítéssel picit ez árnyalódott, és Loreville már sok neki. Arra viszont tökéletes, hogy megnézd vele a holdakat, a törpebolygót :P, meg elkvantumozz a Hurstonra és rácsodálkozz, hogy micsoda kegyetlen bolygó is ez. Egyébként ha lesz még pár giga ramom, szerintem Loreville is oké lesz majd. Aztán meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.25. 21:01:35
  • JonasSandor
    Azt vettem észre hogy gyakorlatilag semmi nem megy vele ezzel a monitorral.Samsung C27FG70FQU
  • Torzonborz
    Van ú benne és jobban játszható, de az a kártya alapból gyenge, ne várj tőle csodát.
  • Gilmoor
    még mindíg