7978
-
lonvard #3977 :-DD Az a vicces, hogy ez a survivor dolog valamilyen formában tényleg benne lesz. Egyébként legnagyobb meglepetésemre kirakták a 3.3-at. Nem úgy volt, hogy nov. 20-án jönnek ki vele? Ejh. Most tölthetem le. Minden kismajom most tölti le, és köztük leszek én is. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.10. 22:16:25 -
TokraFan #3976 Ez egy külön DLC survival...Csak annyi kaját, vizet stb, vihetsz magaddal, amennyi egy bringára és egy hátizsákba egyébként is befér. Aztán lehet kalandozni láva bolygón, sivatagoson, akárhol. Vagy eléred a következő bázist/települést ahol feltankolhatsz, vagy véged van. Esetleg kézzel leásol a homokba, hátha túléled a 80C-s hőséget. Ha nincs szerencséd, akkor törvényen kívüli csoportok kezére jutsz, akik elrabolnak és eladnak rabszolgának egy bányakolóniára. Valószínűleg őrült koreaiak vagy amerikaiak...:-) A bringát aldják a black marketen, amit egy bonyolult szökés után előbb vissza kell szerezned a katonailag jól védett szeméttelepről, aztán ha ezzel megvagy, akkor mehetsz tovább. Bár nekem itt már szükségem lenne egy kis cyberpunk vonalra, ugyanis az őrült koreai/amerikai csoportok bosszútól vezérelt leszámolásához, előbb mindenféle implantátumot kéne beültetni magamba. Szerintem ezt az egészet úgy 4-5 évnyi masszív játékkal talán le is tudom zavarni. Remélem Krisz nem hagy cserben és ő is belátja, hogy a bringa mod, illetve fentiek nélkül a játék valójában sz*rt sem ér. -
lonvard #3975 Mér, blogot vezetek róla, live közvetítem, még pénz is bejöhet belőle. Meg kell várni, hogy npc vezessen, mer akkor annak majd (reményeim szerint) kiadhatok egy útirányt, én meg csak hátul ülök. Ti már rég kijátszottátok a Star Citizen homokozóját kétszer, amikor előttem még mindig ott állnak majd a kalandok, mivel én akkor még csak félúton járok a Hurston megkerülésével! :D -
TokraFan #3974 Vagy ha lesz bringa mod, akkor világkörüli túra kétkeréken. Párszáz óra játékidőt biztos kitesz... -
nordan #3973 autóval körbe egy bolygón...az nice idea :D -
lonvard #3972 Ezekben a gázfelhőkben meg ködökben nagy potenciált érzek. Túlélőhorror lesz beléjük repülni, főleg ha még aszteroidamezővel meg vanduulokkal is bolondítják. Szerintem kell majd egy olyan nézet, ami átlát a ködön és mutatja a sziklákat meg egyéb ojjektumokat. Előre csorgatom a nyálam, hogy egy biztosítatlan carrackkal egyszer csak belerepülünk egy ilyenbe valami idegen naprendszer idegen bolygójának idegen holdja mentén, és akkor lehet izgulni, hogy mi sül ki belőle. Amandához (nagymellű npc navigátorom) fogok simulni, és kérem, hogy simogassa meg a hátamat, hogy kicsit megnyugodjak.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.09. 17:20:14 -
lonvard #3971 Én nem agyalok ilyeneken. Kipróbáltam pár hete, tetszett, most várok egy stabilabb, teljesebb verzióra. Szeretnék végre egy küldetést megcsinálni például. Aztán egy üzemanyagfeltöltést. Szeretném ha némi kihívás lenne eljutni a Hurstonra. Az első idegen bolygó amire leszállhatok! Lehet körberepülöm. Attól függ mekkora, lehet túl nagy kihívás. Igazából autóval kellene körbemenni rajta. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.09. 17:09:47 -
#3970 Lenyegtelen az assetek/AI/quest markerek amik mashol vannak nem kell hogy betoltodjenek a gepedre a memoriaba mintha ott lennel.
Kb ugyanaz lesz mint Port Olisar most a PTU-ban mivel a Player limit nem valtozik.. -
#3969 Én attól tartok, hogy mivel mindenki az új helyet akarja majd látni, így ott lesz majd mindenki a bolygón.
Ez viszont valószínű -fps vesztéssel jár majd. Lehet jó az optimalizáció, de elég rá, hogy egy bolygót megjelenítsen garantáltan 40+ játékossal? -
lonvard #3968 Mer most megvárom a 3.3-at Hurstonostul, mindenestül. Meg lehet 3.4 vagy mi lesz belőle, lehet várok karácsonyig, addigra kijönnek egy fejlettebb verzióval, reményeim szerint.
Daymarra szálltam le először, akkora hangulata volt, hogy hihetetlen. És még sokat fognak finomítani a légköri repüléssel kapcsolatban, és lesznek még viharok, meg minden ilyesmi, ahh, meg fogok zavarodni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.11.08. 17:11:17 -
#3967 1070-el simán jó lesz, nekem 1060 6 gb-os van, 30-60 között mozog az fps helytől függően. -
#3966 Mi tart vissza?
Én rendszeresen megteszem ezt a kört, néha egy hegyre szállok le és bámulom a napfelkeltét a horizonton, néha leszállok egy befagyott tóra, vagy egy hómezőre, bohóckodok ott pár órát aztán vissza.
Még a holdra szállást is reprodukálhatod, kisebb a gravitáció és marad láblenyomatod is. -
lonvard #3965 First Man-t most néztem meg. Repülős-űrhajósos részek nagyon hatásosak, csak sajna elég sok családi drámát is beleraknak, amik kiszívták az agyamat, no de a végén a holdra szállással kompenzálnak. Olyan kedvem lett avengerbe pattanva elröppenni a Yela-ra, megkerülni egyszer, leszállni rá, holdsétázni, majd visszatérni az Olisarra. De ellenállok. -
Diopapa #3964 Már mindegy, tönkrement szegény 280x (valszeg' a hő..). Szóval rendeltem egy 1070-et, azzal remélem jó lesz.. :) -
#3963 Nálunk az egyik tagnak gyengébb kártyája volt ennél jóval.
3.2 nél volt 9-12 fps 3.3 PTU nál van 30-40. Átlagba 30 körül mozog neki de vannak részek ahol felcsúszik.
Elég jól összejött az optimalizáció. Nekem is van 24 fps helyett stabil 50. -
JonasSandor #3962 Igen nálam simán benyalta a 16 giga ramot. -
Diopapa #3961 Nem várom el... Sőt, mivel beszart a 280-am, már nem is érdekes.. Viszont SC-n kívül kb minden faszán ment ;) -
#3960 Ez oké, de azért ne várjuk már el, hogy low/mid level meg 5 éves kártyákon pöccre fusson egy még meg se jelent játék ahol az optimalizáció nagy részét még csak most csinálják.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.11.04. 11:02:27 -
Diopapa #3959 Ez igaz, viszont a vram mérete nagyon nem mindegy, nekem 280x-el (3gb vram) folyamatosan csesztette az ssd-t, ahogy cserélgette a textúrákat... -
#3958 GTX1080-m van. 3.2 Port Olisaron jatszhatatlan volt (8FPS) Mostanra a PTU-ban ez megnovekedett 45-re. Es nincs SSDn a jatek.
Egyebkent a PU inkabb memoria es CPU intenziv mint GPU
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2018.11.03. 19:22:27 -
JonasSandor #3957 1070 jóval erősebb is:D:D:D -
nordan #3956 a mostani PTU már nagyon jól játszható és nem akad! mondjuk nekem SSD-n van a game ahogyan azt javasolták és csak 1070-em van -
JonasSandor #3955 Amikor volt kipróbálható demó ingyen, akkor néztem rá. -
#3954 Legutobbi PTU-t nem probaltam. Live vagy PTU build jatszhatatlan? (live eddig is az volt mert azon nincs OCS atm.) -
JonasSandor #3953 Közepes gépen játszhatatlan 1050TI-vel akad mint a szar. -
lonvard #3952 Frissítettem egy oprendszert (sose késő win10-re váltani :D), most nem telepítem fel újra a játékot, kivárom a 3.3 teljest. Addig kicsit ráéhezek. Ha Nov 20-án jön ki a 3.3, akkor a maradék 1 hónapban mi fog kijönni? Lehet értelmesebb lenne ezt az egészet karácsonyra időzíteni. Tavaly akkora pofára esés volt a karácsonyi verzió, hogy hihetetlen. Fél évig rá nem néztem utána a projectre. :D Idén már nem tudnak hibázni, van közepes gépeken is játszható verziójuk. :) -
#3951 A Cutlassnek lesz drop ship modulja...majd valamikor. :D -
Diopapa #3950 A Drake a gyártó... Tőle várom a jó kis pirate-theme dropshipet... -
lonvard #3949 Az egyik alma, a másik meg dinnye, szóval nem is értem hogy lehet összevetni a kettőt. Starfarer nyilván sokkal értékesebb lesz a játékban, mer jóval nagyobb és önálló hajó, szóval persze hogy ebből a szempontból egy gamer számára használhatóbb. A dropship az dropship. Kiegészítő hajója más hajóknak, viszont a kategóriájában a legjobb. -
#3948 Szerintem a Krakenre gondolt:
Kraken videó -
nordan #3947 mi az hogy Drake verzió? az én Hajóm is Drake cutless -
Diopapa #3946 Mi azért várjuk meg a Drake verziót... -
#3945 Ok, csak baromira nem egy méret a kettő. A Gemini vagy háromszor akkora mint a Valkyrie, ebből adódóan az utóbbi jóval mozgékonyabb is ami egy dropshipnél éppen nem hátrány. Egy kisebb orgnak simán jó ez is. -
#3944 Hát ha visszább olvasol miért nem tartom feltétlen olyan jó hajónak a Valkyrt akkor láthatod, hogy megemlítettem a Gemini-t is ellenpéldának. -
#3943 Ez nagyon jó, csak nem a geminiről volt szó. -
lonvard #3942 Persze, ez nem egy átlaggamer hajója, de hiánypótló, hiszen pl. egy idris tengerészgyalogsága mivel tenné partra magát? Egy ilyen jelenetet mivel tudnál elképzelni a Star Citizenben? Oké adja magát, hogy az argó, mivel azt kb. ez az invázió ihlette, de az egy teljesen suta hajó, gyalogság droppolására harci helyzetben kábé öngyilkosság lesz használni szerintem. Plusz garantált, hogy a Squadron 42-ben ezzel támadjuk meg a vandul cicákat. :)
-
#3941 A geminibe pedig 6 darab ursa rover.
videó
-
#3940 Valkyrbe befér 4 cyclone, szóval messze nem csak gyalogsági szállításra jó. -
#3939 Én úgy látom, hogy ha meg csinálják nagyon jóra az ai-t, hogy be lehessen vetni szárazföldi akciókhoz és egy játékos tudná őket vezényelni, akkor van értelme csapatszállításnak, ellenben nem látom értelmét..
A legtöbb játékosnak lesz saját hajója, hatékonyabb is ha többet támogatnak a levegőben.
Lehet lesz egykét klán akik 50 fős legénységgel mennek csatározni, de a kisebb közösségeknek nincs szüksége ilyen hajóra.
Akkor már ott a cutlass black, lehet vele járművet szállítani, rakományt és van 8 fős legénységnek hátul hely, ráadásul harci hajó tehát tud támogatni is a levegőből.
Egy kisebb közösségnek bőven elég.
Ha magányos farkas vagy, mint a legtöbben, akkor nincs szükséged a valkyr-re.
Persze ha tetszik a kinézete, akkor miért ne?
De legalább lehetne vele rakományt is szállítani. -
lonvard #3938 "közel sem olyan jó hajó"
Naa! Ez egy speciális szerszám a készletben. Nyilván nem ezzel megyünk légicsatába, meg nem ezzel ugrunk bele egy féregjáratba, na de ez momentán a legjobb gyalogságot szállító és támogató eszköz. 20 embert pakolnak bele egy 38 méteres hajóba, plusz egy járművet? Nagyon állat. Meg azér ez mutatja, hogy nem szarral kívánnak gurigázni az egymás elleni csaták lehetőségeit tekintve. Sajnos a szép redeemer kenyerét eszi el, de szerintem még mindig van keresnivalója a redeemernek, mert az gunshipebb ennél, plusz űrben jobban megállja a helyét, plusz az fel van készítve hosszútávú utazásokra is. Ha bázist kellene foglalni bolygón, akkor én a redeemerben tanyáznék, mint parancsnok (khm), a katonák meg a valkűrökben támadnának.