Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem hogy CR álma hogy eladási rekordokat döntögessen hanem a játék maga. És anno megmondta Nasa gép kell, mert ki akar mindent facsarni a hardver adta lehetőségekből. Ezért only PC. Kb lesz@rja ha nem megy also vagy középkategorian. Igy is meglesz a bázisa a játéknak. Aki nem teheti meg nem játszik vele ez van. Én sem veszek Nissan GTR-t pedig szeretnék, de nincs rá keret...még<#nyes>

Aki meg több száz dollárral támogat nyilván high-end-re is futja
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.04.15. 15:46:56
Jó csak az átlag, az kábé úgy néz ki, hogy a 70% az alapcsomag, a 30% meg eloszlik az összes többi drága hajóra. Plusz az új gamerek a játék indulásakor ismét egy széles tömeget képeznek, és abból is a döntő többség az alapcsomagra megy rá.
Van egy olyan sejtésem, hogy terveznek előre, tehát nem úgy fog kinézni a játék 10 év múlva, mint a játék elindulásának pillanatában. Kivéve ha a két időpont egybeesik. 😄

3 évvel ezelőtti grafika is egészen más mint a mostani. De valamikor be kell lőniük a játékot a mostra, és az nem lehet 10 évvel később.
Torzonborz
Mármint milyen engine? Az aminek a felét átírták és már az amazon+cig fejleszti? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bucser
Ne tudom feltunt-e, de szinte csak a Graphics renderert tartottak meg az eredeti CE3 branchbol.

Newtork pipeline teljesen uj, Asset Streaming teljesen uj, Actor entity system teljesen uj, AI rendszer teljesen uj etc..

csak sokkal konyebb meglevo codebasebol epitkezni (middleware) mint 0-rol ujrairni valamit amikor meg a "hello world" kiirasanak is orulni kell.

Raadasul ezerszer meg lett mar indokolva, hogy 2012-ben a legjobb opcio a Cry3engine volt a piacon. (UE4 meg sehol sem volt es UE3 nem volt kepes nagy mapokat kezelni)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Amikor egy jatekosallomany atlag 170 dollart aldoz csak arra hogy digitalis rajzolt hajoi legyenek hidd el hgy a hardver beszerzes sem lesz problema es CIG-t pedig a jelen statuszban nem erdekli...

Ez egy kifejezettejn PC master race / high end jatek lesz aminek a gepigenyet a Crysis-hez fogjak hasonlitani evekig... ezt meg a legelejen mondta Chris...

Optimalizalni fognak, de nem fogjak megkotni a kezuket mert a 2 milliobol 1.5 millio jatekos nem vesz uj Graf kartyat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

KiruHoshino
10+ év múlva a Citizen grafikája egy mostani összehasonlításban egy Pentium2 szintjén lesz. XD A lényeg az, hogy az engine amit használ egy trágya és nem egy ilyen kaliberű játékra van tervezve. Jobban jártak volna ha abból a sok pénzből egy saját engine-t készítenek ami megfelelően aknázza ki a játék lehetőségeit és a mai erőforrásokat.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Torzonborz
Egy highend gépen ha nincs vmi gikszer 30-50 fps van, max beállítással. Egy ilyen gép megjelenésre középkat lesz, szóval nem lesz itt nagy gond. Pont ezért felesleges jelenleg középkat gépre optimlazálnmi mert lecsúszik lowba mire kijön.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hogthar
Még elérhető, az a neve hogy 100i a hajónak.
itt van:
Origin 100i
Dehogy full felesleges, ne idegesítsél már! 😄 Egyrészt a rajongók döntő részének nem csúcskategóriás gépe lesz, hanem leginkább közép, és őket ki szokták szolgálni a fejlesztők, különben mégis milyen piacra terveznének? Ha nem csinálják, akkor leszerepel a project, pl. a Crysis is valami ilyesmibe szaladt bele, elterjedt róla hogy tényleg csak atomerőműveken fut, aztán nem is lett sikeres eladások szempontjából.
Másrészt PC-re fejlesztenek, és alapfeltétel, hogy akkor az normálisan skálázható legyen, meg a minőségi játék egyik ismérve, hogy jól optimalizált.
Caliph
jó,nyilván az optimalizáció kb a legvége,tudom mire képes a gépem,igazából nem is vártam többet mert ennél jóval erősebb konfigon is szar még minden 😄
Továbbra is várom a megjelenést,nem ruházok be semmire egyelőre.
majd egy év múlva újra ránézek 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Torzonborz
Középkat gépre full felesleges optimalizálni egy 10+ éves életciklusra tervezett játéknál (ami még meg se jelent).
De azért fognak mert a rinya megy emiatt, ezért meg amit kéne fejleszteni azt tolják. Aztán majd emiatt megy a rinya.
Köszönhetően a rinyagépeknek, 😄 Ilyen ez a biznic.

Caliph
na kipróbáltam ezt az ingyenes hétvégét...fps romokban,mondjuk a gépem is csak erős közép kategória,crash crash hátán... még kicsit szenvedek vele,mert amúgy jól néz ki,de valami optimalizálás jöhetne mert igy nagyon tesztelnisem lehet 😄
low grafika minden off és minimal 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jaj én nem találok egy ilyen LTI-s cuccot sem. Véget ért volna? Nincs valami összegző oldal ahol lehetne látni az aktuális akciókat?

(shednek köszi a fordítást 😊 )
Hogthar
Árulnak LTI hajókat és LTI game packages-t.
A fél csapat vásárol nálunk 😄
Torzonborz
Kihajtott a gandzsa? 😄

Hétvégén Free Fly!
OFF

A ma reggelemet úgy éltem meg, mintha a Witcher 3 nyitójelenetében lennék, amiben egy katasztrófahelyzetben lévő országban kell küldetéseket teljesíteni. 😊 Végülis Geralt sem politizált, csak tette a dolgát, ölte a szörnyeket, kereste a lányát, és leszarta az egészet. Star Citizenben ugyanezt fogjuk tenni. Jól sejtem, hogy a United Empire of Earth nem éppen a nyugatos demokráciák mintaképe? 😄D Ez valami diktatúra lesz.

ON

Nem, inkább még egy kis OFF

bazmeg, össze vagyok törve

ON

Akarok egy carrackot, egy szexi másodpilótát, egy 10 fős kiszolgáló személyzetet, aztán irány a fenébe a mélyűr!
Torzonborz
Igen, ez csak az alap karakter generálás, később jön a fejlesztett verzió ahol már saját magad variálhatod az arcszerkezetet.

Hogthar
Feltűnt nekem is, hogy a választható arcok nem a legjobbak, de miután 3-4 alkalommal szembe találkoztam hasonmásommal(AI-val, nem játékossal.) így rögtön leesett mi is a helyzet ezzel kapcsolatban.
A fejlesztők nem hoztak létre külön arc profilokat a választható arcok számára, hanem az univerzumban megtalálható bescannelt arcokat használták fel. Például a híresebb küldetés adó NPC-k arca is kiválasztható (Miles Eckhart).
Szerintem ennek az-az oka, hogy egyenlőre tesztelik hogy működik a rendszer és később tesznek be egyedi arcokat.
Ja, karakter testreszabás: megállapítottam, hogy jelenleg nincs jóképű ember az univerzumban. 😄 1 kivételével az összes fej vállalhatatlan. Hogy lehetett ezt így összeválogatni? 100% hogy nem női fejlesztőre bízták, akinek azért feltételezem lett volna annyi ízlése, hogy 6 ratyi fej mellé 3 vállalhatót legalább berak. 😄

(persze ez még csak a kezdetleges verzió igen, végül minden apró részletet mi állíthatunk be, blablabla, de akkor is szerintem elvárható lenne most 3 vállalható fej a 9-ből, mert nem egy nagy tudomány olyat összedobni 😄)

Shed, köszi a fordítást! (tudom tudom nem olvassa, nem baj)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.05. 12:41:08
Jah, hát akkoriban volt ez áron aluli vétel, amikor még mind a két játékot meg lehetett venni talán valami 30 dolláros aurora-csomag keretében. Innen küzdöttem fel magam avengerig, és így jött ki, hogy 1 játék áráért 2 játékot kapok. Sok kis izgága majom meg ilyen csomagokat refundoltatott. Majd fasza lesz nekik megvenni mind a két játékot teljes árért 2 év múlva. 😊
MikX
Jah, hát persze, de ahoz képest meg som, hogy a starter is egy full játék day1 ára, ugyhogy biztos nem.
Érdekel, és várom is,, hogy elkészüljön, de ennyire nem. Ár-érték arányban nagyon rosszul áll, nem sóherkodásból, csak ésszerűségből.
No mindegy, egy ideig,, ha igy mérik, roberts nem sok pénzem fogja látni.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Igen, minden hinaoban egyet, v ilyesmi. De ha kell mellé játék, akk felejtős.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

A starter pack arra van, hogy rájöjj, hogy az avenger mennyivel jobb annál, és ahhoz képest nem is sokkal drágább, tehát javaslom rögtön azzal indítani, és onnan aztán csak akkor tovább lépni, ha fanatikus vagy.

Tettem egy próbát a játékkal, érezhetően javult picit, de még mindig játszhatatlan számomra. Nem aaaaannnyira szaggat, mint korábban, hanem csak aaannyira. Persze nincs meg a minimum konfigom hozzá, tehát egy szavam se lehet. Addig nem fogom kipróbálni a bolygóra szállást, amíg nem fog simán futni, mer illúzióromboló lenne ezt úgy átélni, szal félreraktam a következi patchig, valamint amíg nem rakok a 12 giga ramhoz még 8-at kábé. Apránként fejlesztem fel a vasat, valszeg utána processzort cserélek. Vagy mittudomén. 😊

Torzonborz
Subscriptions-al nem kapod meg az összes hajót. Amúgy meg ha nincs meg a játék a sub se megy.

MikX
Sziasztok! A subsciption-ök közül érdemes lehet valamelyiket választani, ha ki akarom próbálni a játékot? Free hétvégét nyomtam már egykettőt, de ahogy olvasom, itt ki lehet próbálgatni hajókat is, meg megy minden? Igazából a két olcsóbb starter pakk annyira nem jön be, se a mustang, se az aurora hajó nem tetszik, és akkor csak az lenne, dezért gondoltam, hogyha kipróbálgathatok hajókat, akkor érdemesebb 1-2 hónapra előfizetni.

Running
EU régión vagyok, gondoltam az kell, hamár eu-ban vagyunk, még egy darabig, ha nem húzzuk ki mégjobban a gyufát, de ez már politika. 😊))

Torzonborz
Melyik régióban? Érdemes usa/aus-ra menni ott általában jobbak a szerverek vmiért.

Running
Nálam most az van, hogy 10 mp akadás, 10 mp akadás, 10 mp akadás...

Torzonborz
Megesik. Nálam most jobb a helyzet mint 3.0-ban, ott konstans fps dropom volt. Most is van bár ritkább, stabilabb az fps.
Crashre meg hét vége felé várható javítás.

Ja az jó.
Meddig érvényesek olyankor?
Bucser
Szokott lenni FreeFly weekend nagyobb conventionok korul mint Gamescon vagy E3 vagy Citizencon.

Running
3.1-ben csak nekem vannak random beakadások? Elég zavaró.

Ebből a játékból nincs valami demó féle hogy kipróbáljam?
De egyébként a belső tervezésnél is történt javulás, jó példa rá a reclaimer, szóval leválthattak ott egy-két embert, és jöttek olyanok, akik értik hogyan is kell ezt. Ajánlom is nekik, mert a carrackot nem cseszhetik el. Pár napja néztem a videót amiben mutatták, hogy a bengálon belül milyen belső metró van, iszonyat tetszik. De azért aggódom, mert pl. az idris koncepciója már nem tetszik. Az egy csatahajó lényegében, ehhez képest van egy óriási hangárja, viszont abban csak 2-3 vadászgépet tárolhat. Tehát ha csak 2-3 gép fér el felderítőnek meg csapatszállítónak, akkor ne áldozzuk be a fél hajót hangárnak. Mintha nem tudták volna eldönteni, hogy ez most akkor hordozó vagy csatahajó, mindkettőt akartak, a mérete viszont kicsi lett ehhez. De persze majd meglátjuk.
Szerintem egyszerűen kiütközik, hogy akik a hajókat tervezik azok művészek, akik a belső tereket, azok meg inkább lelkes iparosok. Először a retaliatornál éreztem ezt. Volt egy elképesztően jól megtervezett hajó, és volt egy elcseszett belső tervezés. Amikor a Starfarert is így adták ki, akkor kezdtem nagyon aggódni. A kisebb max 2-3 személyes hajókat, amiknél nem volt nagyon tere a tervezőnek hülyeséget csinálni, ott végig jó a dizájn. De egy constellationnál már jelentkeztek a problémák. Szerintem a freelancer van legjobban megcsinálva, még keszon is van benne édes istenem, illetve egy nagyon régi tervezés, a redeemer. A redeemer még most is kedvencem, nagyon tetszik ahogy megoldották a legénységi szállást, már csak modulárisnak kell lennie a csapatszállító helységének, hogy raktérnek is használhassuk, és akkor nálam az lesz az egyik tökéletesnek tartott hajó.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.03.31. 17:39:43
RJoco
Lehet, hogy a zuhanyzó közös és ezért van ott, ahol. Illetve más dolgok is lehetnek, tekintve, hogy gravitáció nélkül nem biztos, hogy olyan egyszerű a dolog.
A ruha meg fel tud dolgozni mindent ami belőled kijön 😉 és még tisztít is.
Illúzió rombolónak inkább a használhatatlanságot tartom. Majd, ha játszható lesz, akkor ráérek a zuhanyzáson gondolkodni.
Jah, de, ha már itt tartunk, akkor az állomáson még nem találtam meg a koton és cigi automatát 😊

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Igen, mintha nem lett volna egységes koncepció, és a tervezők csak úgy össze-vissza ötleteltek, egyik belerakta, másik nem, de igazából elemezni kellene a komplett hajóparkot annak fényében, hogy mire is használatosak. Ha hosszútávú űrutazásra tervezett, és ismeretlen rendszerekben kóricál, akkor feltétlen önellátónak kell lennie minden szempontból, viszont ha rövid-középhatótávú és ismert űrállomások közt ingázik, akkor inkább olyan mint egy kamion, hogy van benne hálófülke, de zuhanyozni a kamionos parkolóban fogsz. Zuhanyzón igazából nem verem magam, mivel ha van már egy mosdó meg egy wc, akkor engem zsebre tettek vele, hiszen egy kis türcsi meg űrszappan, aztán lehet mosdani mint öreganyámnál falun, szal egy kis-közepes hajón én ennyit elfogadok. 😄 Ami viszont kurvakibaszottul zavar, hogy teljesen koncepciótlan a keszonozás, egyik hajón kell, másik hajón nem kell. Jó lenne ha egy fejlesztő elmesélné, hogy ezt hogyan tervezik végleges változatban, mert vonatkozzanak már mindenkire egységes szabályok, viszont ha vonatkoznak, akkor a keszon nélküli hajókon érdekes lesz. Mondjuk heraldból csak úgy tudok űrsétát tenni ha mindketten beöltözünk, lekötözzük az összes használati tárgyat, és lényegében az űrhajó belsejéből csinálunk egy keszonkamrát. Mondjuk ha erre kidolgoznak egy metódust, akkor elfogadom.
Bucser
Az osszes hajonal nyilvanvalo, hogy az external look es a cool factor prioritasa felulirta a hasznalhatosagi es esszerusegi requirementeket...

Dehat ebben nincsen semmi uj. Kulonben minden ugy nezne ki hogy van egy 2x2 cabin a hajo kozepen amiben van egy agy, egy furdo es kalap. es minden ugyanugy nezne ki. meg lennenek a funkcionalis teruletek mashol.

Hogthar
Személy szerint engem rettentően zavar, hogy a közepes méretű hajóknál, nincs rendes tisztálkodásra kialakított részleg.
Ahol van ágy ott van szükség mosdóra is.
PTU-ban végig néztem az összes hajót, és nagyon soknál tapasztalom ezt.
Találtam olyat is ahol volt még zuhanyzó is, ráadásul pont az alvó szoba mellett, csak az vele a baj, hogy ahhoz hogy oda juss ki kell menni a szobából végig kell menni két nagy folyosón és csak utána jutsz be a fürdőbe, elég lett volna egy kis ajtó amiről egyből bejutsz a fürdőbe, miért kell megkerülni az egészet?
Ez a kialakítás nem túl racionális és végig gondolatlan. Rendesebb kialakítást csak 1-2 nagyobb hajónál találtam, de még ott is van bőven érthetetlen elrendezés.
Lehet túl lihegem, de számomra ezek illuzió romboló tényezők, mert tudod, hogy ha kialakulna egy űrtársadalom figyelnének ezekre a részletekre. Ezeket a hajókat nem csak közlekedésre használnák hanem élnének is bennük.
Hogthar
Nem elérhető jelenleg a Herard, én is arra pályáztam, helyette jött a cutlass.
Nem tudom mit esztek ezen a terrapinon. 😊 Külsőre tökjó, de hát kábé ennyi ami pozitívum. Ha már ilyen két személyes speciális hajó, akkor engem a herald izgat, legszívesebben beolvasztanám érte az avengert, csak annak a kis hajónak most még annyira nincs értelme, hogy el nem lehet mondani. De úgy is az lesz, hogy az első adandó alkalommal, mikor észlelem, hogy optimalizálták valamennyire a játékot, akkor megveszem a heraldot. És nem érdekel, hogy nem tudom semmire se használni! 😄 Lesz egy szexi másodpilótám (csaj), ketten összezárva, annyira izgi. Csak hát nincs zuhanyzója. Asszem mosdó van. Szóval büdösek leszünk, na. De nem is baj. NE FÜRGYÉ LE!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.03.29. 21:55:45
Torzonborz
PTU-n már rég bent van. Most éppen a kukást vették ki megint.

Hogthar
Én meg a Anvil Terrapin várom, mert ez az utolsó ami még nincs kész a 3.1 roadmap részlegen.
Tehát ha elkészül jön a 3.1!
Csak a fantázia maradt ki belőle. Egy fantáziátlan rendező """tiszteletadása""" a 4-6. epizódoknak. Láttam már hasonlót, ami működött. A World War Z. Abban összegyúrták a zombis forgatókönyveket. Kezdődött egy városi apokalipszissel, aztán volt egy lépcsőházas zárt teres zombis rész, aztán Jeruzsálemben egy katonai zombis, aztán repülős zombis, aztán végül egy laboratóriumos zombis. És tele volt fantáziával, és össze tudták kapcsolni a részeket. A World War Z a zombifilmek Star Wars-a. 😄

ON

reclaimert akarok!
Na pont ez volt az érzésem nekem is. Minden összelopkodva a 4-5-6ból... megspékelve teljes idiótizmussal.
Minek ment az üldözés ha az lett volna a megoldás hogy megfognak egyetlen cirklót az fénysebességgel beküldik az üldöző bolyba....
Mi az hogy nincs autopilóta a hajókon, vagy legalább egy droid amit be lehet rakni hogy kamikázézzon egyet a lila hajú leszbikus vezető helyett...
A galaxis sorsát eldöntő epic csata 15 rozsdás hósikló meg 4 lépegető? Hát most afrikában a törzsi háborúkban több fegyver van...

Á, nem olvassa a blogját se. 😄
Torzonborz
Te gügye, azt a blogon is meg tudod tenni <#nevetes1>

Alapjáraton nem érdekel, hogy olvassa vagy sem, a fordításait késztetésem van megköszönni, és lényegében ennyi.

traz

A carrack nem játék, ha azt elbassza a tervezője, akkor kimegyek Frankfurtba, kirángatom Briant a hajánál fogva az utcára, és addig fojtogatom, amíg ki nem nyögi, hogy a carrack fejlesztője Los Angelesben van. Akkor bocsánatot kérek tőle, leporolom a ruháját, majd sok sikert kívánva elindulok a reptér felé, és irány Los Angeles. 😊