lonvard#4084
De ez ad értéket a légkörnek. Ami most 1-2 holdon van, annak nem sok értelme van, de nyilván a kisebb égitestekhez ez passzol, mert ha van is légkör, biztosan nem földi sűrűségű, szóval az hogy lényegében olyan mintha nem is lenne, nem számít. Viszont egy Föld-szerű bolygón illik valami Föld-szerű légkört szimulálni. Attól féltem, hogy letudják valami kis hülyeséggel, de ezek szerint jó combos légkörünk lesz. :D Én még nehezíteném is a fel és leszállást, hogy csak bizonyos szögben és bizonyos sebességgel lehessen. Azért mert nekem legalábbis olyan feeling kell, hogy tartsak az űrtől, és tiszteljem azokat az embereket, akiknek az a feladatuk, hogy a naprendszerek közt pilótáskodnak. Tehát amikor a Hurstonon felnézek az égre, akkor ne arra gondoljak, hogy aurorával 2 perc alatt azon a hülye Rest Stopon lehetek, hanem inkább egy kicsit megborzongjak, hogy nemsokára el kell hagyni ezt a szép bolygót, és ki tudja mi lesz, nem szeretnék megdögleni.
Hoghthar, hagyjál már, nálad a Hurston is aszteroida, csak gömb alakú és benőtte a növényzet! :D ;-)