Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki gondolta volna <#taps>#taps>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"A 19 millió dolláros célhoz tartozó jutalom a játékosok által üzemeltetett űrállomás volt."
Mondtam, hogy lehet majd űrállomást is építeni! 😛P
"A hajók kétféleképpen tudják feltölteni a kvantumüzemanyag-tartályukat. Az egyik lehetőség a teher-űrállomásokon lesz, ahol lesz külön ilyen szolgáltatás. A másik, ha a játékosok munkára fogják az üzemanyaggyűjtő hajókat, például a Starfarereket."
Szerintem kell egy harmadik verzió is. Kell egy olyan modul, ami kvantumot kotyvaszt a hajóban. Mer például ha bemegyek a vanduul rendszerek, vagy akármilyen mocskos veszélyes térség háta mögé egy világvége bolygó világvége holdjára, akkor nekem oda ne hívhassak be Starfarert. Felfedezek egy új naprendszert egy szupertitkos féregjáratból kilépve amit csak én tudok, erre elfogy a kvantum. Akkor hogyan hívok oda Starfarert? Ha oda tud jönni az illúzióromboló, ha nem, akkor meg mehetünk haza normál üzemanyaggal. 😄
De mondjuk ha én kalózként transport shipre vadásznék biztos nem egy kereskedelmi útvonal felénél ülnék hogy hátha jön arra valami,hanem mondjuk egy kereskedelmi állomás körül sasolnám hány konténer is van pl azon a hull C -n,aztán ha szaftos a cél vagy annak tűnik, akkor kicsit követve valamikor kirángatnám a kvantumból
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.09.12. 16:16:56
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Szóba került, hogy a Star Mapen meg lehessen jelölni egy helyet, majd arra a helyre lehessen ugrani a hajóval. Ez azt jelentené, hogy gyakorlatilag bárhova oda lehetne ugrani és a CIG még nem döntötte el, hogy mi lenne a legjobb módszer ennek a funkciónak a bevezetésére. Szeretnék, ha kialakulnának például kereskedelmi útvonalak és ha a játékosok bárhova ugorhatnak, akkor ezek az útvonalak elavulttá válnának"
Igen mondjuk érdekes. Két bolygó között a legrövidebb út lehet egy kereskedelmi vonal, de ha én kirakok a távolság közepénél kicsit kijjebb egy "kvantum-bóját", akkor csinálok magamnak egy tuti biztonságos, és nem sokkal hosszabb útvonalat, ami mondjuk egy HULL cicával biztosan megéri. De ezt meg kell engedniük. Erre nem az a válasz, hogy egy gamer ne tudjon megjelölni ojjektumokat, meg ne tudjon magának privát útvonalat kreálni, hanem az, hogy ezeket fel lehessen deríteni, és akkor ugyanúgy benne lesz a kockázat, ráadásul kevesebb segítség is érkezik, mint egy kereskedelmi útvonalon.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.09. 08:35:37
Na meg ha lopott, akkor arra max kalózéknál lehet, ha lehet, biztosítást kötni. Meg azért szerintem a foglalás se lesz olyan egyszerű.
Szóval én nem félek attól, hogy itt mindenki idrissel fog rohangálni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Engem pl. simán érdekelne egy Engineer poszt, ha az érdekesen van megcsinálva, cserébe pl. tüzér semmi pénzért nem lennék sehol. Minden ember más, éppen ez a lényege a közösségi játéknak. Mondom ezt úgy, hogy magam részéről nem vagyok közösségi játékos, mai napig sokkal inkább Single Player játékokat játszom. De láttam és tapasztaltam is profi klán munkát/játékot...Az viszont tény, hogy ehhez kell minimum 1 határozott, jó szervezőképességű, jó vezetői képességekkel rendelkező ember/emberek. Különben hullik szét az egész.
Hermafordítvákat messziről kiszúrom. Ezek szimpla férfiak, akik felcsaptak nőnek, és a mozgásukból meg lehet állapítani, hogy fütyike van. De az arcukról biztosan. Ha egyik se, akkor a beszédükről. Ha az sem, akkor a fütyiről!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.06. 13:43:01
Szép stoppos nőt alap, hogy nem veszek fel, mer az kihasználva szépségét hülyének néz. Hogy akkor kiáll az út szélére, azt azonnal megáll valami majom, aki ráharap. Kiket veszek fel: nagyon ronda csajokat, öregasszonyokat (ha rőzse van a hátukon az pluszpont, mer segítek a cipelésben), és büdös dagadt embereket. Mert őket senki se veszi fel, és ők maguk se hisznek abban, hogy van esélyük, de én segítek, és akkor álmélkodnak és nem értik és hálásak lesznek, és esetleg legombolhatok róluk egy kis benzinpénzt. Nem mintha lenne autóm. De most ezt vegyük úgy, mint az idrises fantáziát! 😄
1.
Nem teljesen értem, hogy a pszichés állapotnak mi köze a nemzetiséghez? Én simán félnék egy őrült magyartól is, aki befüvezve amellett, hogy földbe akarja állítani a hajót, még statáriálisan ki is végez miközben a parancsnoki székben éppen RTS-ezek...
Gondolom te egy bomba stoppos csajt sem engedsz beszállni a kocsidba...nehogy hátba lőjön és vigye a vasat <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.06. 03:08:07
<#nevetes1>#nevetes1> Ezt már kétszer leírtad, tehát kell legyen oka. Rémálmaid voltak egy őrült amerikaival? Vagy honnan ez a para?
Néha néha, ha ellenőrzötten normális magyar team csatlakozni akar, akkor oké.
Próbáld meg fordítva (kicsit életszerűbb, ha te csatlakozol egy normális magyar team-be, mintha egy csoport csatlakozik hozzád), és máris minden rendben!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.05. 03:51:48
Pörszö pörszö. Beégtél. 😊
Lehet hogy a fejlesztők szerint a legjobb npc-nél sokkal jobb lesz egy jó játékos, csakhogy én amikor este 8 órakor leülök a gép elé, hogy beizzítsak egy idrist, akkor nem a világ legjobb gamer csapata lesz majd a legénységem, hanem kábé senki. Józsit meg Bélát összeszedem, akik garantáltan nem azért jönnek, hogy beüljenek radarosnak, hanem csak hogy körülnézzenek, és össze-vissza ugráljanak körülöttem. A többi posztra meg ha beirom a chatbe hogy jöjjön valaki, akkor jön 4 román, 1 iráni, 1 amerikai aki hátba akar lőni, meg egy rakat koreai. És ez a nagy kupac hülye ott fog ugrabugrálni a hajóban, miközben én valami küldetést kívánnék teljesíteni velük.
Na tudod mikor. Este 8-kor mikor leülök a gép elé, ott fog várni a parancsokat teljesíteni hajlandó képzett npc legénységem, kifutunk a dokkból és megindulunk, hogy a flottától kapott küldetéseket teljesítsük. Néha néha, ha ellenőrzötten normális magyar team csatlakozni akar, akkor oké. De az esetek 90%-ában nem lesz normális gamer legénység.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.04. 18:21:06
Azt meg szintén elmondták , hogy a legjobb npc soha nem lesz olyan ügyes mint egy jó játékos, innentől kezdve aki ki akarja hozni a maxot a ladikból 100% nem npc-t ültet bele. Ezt azért csinálták mert a játék alapvető célja az, hogy az emberek együtt játszanak, lévén ez egy online játék. CR így álmodta meg és pont ez a siker egyik titka.
Az meg nem értem, hogy miért kóreaira meg mittomkikre kéne bízni a hajót.
Szerezz társakat akikkel közösek a célok és megbíztok egymásban, csináljatok egy organizationt és meg van oldva a probléma.
Ez minden mmo-ban így működik már sok sok éve, itt sincs ez másképp.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.09.04. 17:51:58
Csak mintha 28-ról feltolták volna a létszámot 81-re, mer rájöttek, hogy nincs élet az Idrisen 28 fővel. 😊
Az pedig hogy mekkora ökör valaki, akinek van egy önálló npc legénysége ami folyamatosan fejlődik az akciók alatt, azt csak akkor tudjuk meg, ha már kész a játék. Én mindenesetre egy ekkora hajót nem bíznék 3 imbecill koreaira, egy őrült iránira, egy amerikai majomra, aki hátba lő poénból, meg négy románra, akik azon mesterkednek hogy pusztítsák el a hajómat, hogy megszívassanak. Ráadásul a speciális posztokra egyik se lesz alkalmas, mer ki a tököm fog radaros meg ilyen izé skilleket fejleszteni. Senki. Ezért lesz jó majd Amanda a nagymellű npc a radarposztra. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.04. 17:15:13
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.09.04. 16:19:33
Én úgy hallottam, hogy SimCity típusú városmenedzsment is lesz benne, a Sims-hez hasonló karakter menedzsment mellett, ahol a teljes legénységed életét átélheted a szüléetésüktől egészen a galaxis uraivá válásukig. Kicsit később tervezik még beépíteni a kalndjáték DLC-t, ami planteray landing-ot követően aktiválódik, amikor át megy a game point & click adventure módba. Nem beszélve a StarNautica DLC-ről, mely a folyadékűrbe tévedve bontakozik majd ki.
Annyi a mutatvány, hogy a kapitányi székből egy taktikai térkép ugrik fel szépen, és mintegy stratégiai játék útvonalát, kijelöli a kapitány mit kell csinálni. Ezen kívül a komplett hajó belső térképe is megjelenik, és menedzser játék szerűen ki lehet jelölni a feladatokat, be lehet állítani az automatizmusokat. Real time stratégia is lesz a Star Citizenben, igen. 😊
Az AI pedig képzettségének megfelelően végrehajtja a parancsokat, ahogyan az ellenséges hajók AI-jai is végzik a dolgukat.
nem is ertem, hogy crobbo miert akar(t) akkora felhajtast, mikor sq42 olyan fos allapotban van, hogy a roadmapjet nem mertek kitenni, az sc roadmap meg 3.6ig eroteljes almodozas es a vege teljesen lathatatlan..
ps_ idrist parancsnoki szekbol -hogy nem te vagy a pilota- szerintem soha nem fogsz iranyitani, nincs ilyen AI es nem is lesz 😄 *
*-tegyunk fel hogy van egy idrised
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF