7978
-
amigos5 #4377 Hmm!Azért nagy csibészek ezek,ami olcsóbb azt nem lehet megvenni!
40 euróért megvettem volna de elfogyott a fájl(lol),52-ért nem veszem meg.
A nagy Happy Holidays 2018....pffff
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2018.12.31. 17:07:49 -
lonvard #4376 Várjá', néhány súlyos baleset, elszenvedett fejlövés, gránátrobbanás után a beültetett alkatrészektől a karakterünk tényleg nem fogja tudni, hogy fiú-e vagy lány. Én már most készülök a férfiból átoperált robotlányból visszaoperált férfiszerű android nememre. Vagy ez már inkább faj. :D -
#4375 Hát ez van elég előítéletesek a fejlesztők, örülhetünk, hogy lehetnek nők is, bárcsak az EA alatt lennének, akkor a kiadó megmondaná nekik, hogy transzi macska szerű lényekkel is lehessen lenni.... -
nordan #4374 fujj micsoda? férfi meg női karakterek? és a maradék 16367 gender? -
#4373 A női karakterek a 3.5 -ö verzióval jönnek. Következő év elején. Szóval nem kell rájuk sokat várni. -
lonvard #4372 A vásárláshoz tök hülye vagyok, viszont nem csak időbeli, hanem számbeli korlátok is előfordulnak űrhajó vásárlásakor, szóval ha már nem engedi, akkor valszeg kifogyott. De azért nézd meg alaposan, mert a vásárlás nem egy hülyebiztos rendszerben működik, mer engem meg szokott zavarni, pl. múltkor úgy nem sikerült összehoznom a heraldot elsőre, hogy garantáltan volt belőle. :D
Más: shed fordítja még a műsorokat? Mer úgy a citizencon körül mintha abbahagyta volna. Persze én megértem, mert óriási munkát végzett, simán lehet hogy belecsömörlött, de azért itt jelezném, hogy nekem elég fontos volt speciel, most is folyton megnézem, hogy előrukkolt-e valamivel, de ha nem várható már újdonság akkor szóljatok, és akkor nem fogom nézegetni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.12.26. 20:01:12 -
amigos5 #4371 Helló!
A karácsonyi akcióban lévő mustáng alpha csomagot venném meg 40 euróért de elfogyott....ez mi?Elfogyott a fájl?Mást megvehetnék de az nem kell.Az Aurorát is felajánlja de azt nem akarom megvenni.Most mi van akció de mégse?
Hy! -
lonvard #4370 Épp az Olisar-Hurston utazást csinálom. Tök jó ez a verzió idáig, gyorsan betöltött a játék, alig akadok...hopp kirakott az útba eső depónál, és nem adja vissza a kvantumlehetőséget. :D
Hoghtar, nincs is még női karakter, egyáltalán nem volt elhamarkodott összejönnöm a szerelővel! :PP -
lonvard #4369 Most még The Long Darkozom (megőrülök azért a játékért, majdnem annyira, mint a Subnauticáért), estére izzítom a hajtóműveket. Szépen letöltöm a frissítéseket, aztán irány a Hurston. Imádom ahogy a légkörhöz közeledve olyan, mintha a Föld bolygóra akarnék leszállni. Jó kis heraldom, neki aztán nincs az a légkör, amit ne tépne széjjel. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.12.24. 13:49:05 -
lonvard #4368 70 évesen bosszankodnék, hogy lehet lemaradok róla (eljön majd az idő, amikor 70 éves leszek és egy készülő játékot már nem lesz időm kivárni és sírok majd :) ) De most még van időnk. Inkább akkor rezzennék össze, ha kicsapnák, hogy 2019 karácsonyra kész. Semmiképpen se csapják össze, egyetlen egy szeletét se. -
MasterMason #4367 Tényleg van új szürke verzió, nekem még a kék logi x56 van. Mondom csak annyi hogy kell hozzá külön egy tápéllatos usb. Amúgy meg talán a legjobb joy, mindent tud rengeteg gomb és egyéb konfigurálható dolog. Többet tud mint egy Warthog, de ennek ellenére warthog-ot vettem volna én is ha lenne yaw is... Az kellett volna és meghagyni a lehetőséget, hogy aki szeretné az külön pedállal is tudja irányítani a ruddert... -
TokraFan #4366 javított rajta a Logitech elvileg, a megkülönböztetés érdekében az új verzió már nem kék, hanem szürke, de hogy ezt a problémát is orvosolták-e, arról nincs infón. -
JonasSandor #4365 Jah a rendes játékhoz idő kell, a duke nukem forevert fogja karistolni időben. -
MasterMason #4364 Jó lenne az a gázkar mert lehet állítani az erősségén, ellenben rengeteg X56-os esetében fellép egy szellemgomb effektus, kb 15-30 percenként magától megnyom egy egy gombot(nekem is ezt csinálta), és soha nem tudhatod melyiket fogja éppen megnyomni... Mondjuk egy külső áramellátott USB csatlakozó javít a dolgon de ilyen árú szerkentyűnél ez azért több mint botrány.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.12.22. 22:18:45 -
Diopapa #4363 Nincs már működő webkamerám meg amúgy is kapják be... még egy rohadt bosszantó hiba ami folyton előkerül... -
#4362 Használd a foipot akkor freelookra :P -
Diopapa #4361 jah, hát tuti jó pár óra van benne, ha azt is nézed, hogy hányszor fagysz ki vagy éppen kell kilépni valami idióta bug miatt... Hülye PU 3.4.1-el megint visszajött egy utálatos bugom, ha hozzárendelek a decoupled-hez egy gombot, akkor onnan nem megy az istennek se a free look... -
T800 #4360 Sziasztok!
Tervben van, hogy megveszem a játékot, mert úgy láttam a legutolsó frissítés már kellő tartalommal megtöltötte a játékot, hogy akár jó néhány órára is lefoglaljon. A kérdés az lenne, hogy mik azok a lehetőségek amiket jelen pillanatban most lehet csinálni a játékban, illetve, hogy érdemes e megvenni a Squadron 42-is vagy nem kötelező? Azon kívül, hogy solo kampány ad még valamit a játékhoz? -
#4359 Tudom, hogy van rajta proflváltó de akkor is kevés. :P A boton elég nekem a gomb, csak a karon nem, de most az jutott eszembe, h veszek usb-s numpadet az +20 gomb...ja nem csak 19 a baromi nagy enter miatt :D -
lonvard #4358 Annak idején a katedrálisokat évtizedekig építették. Generációk életművei lettek. A sci-fi játékok iránt fogékony játékosok generációi számára ez a játék lesz ez a katedrális. Ide járunk majd imádkozni a következő évtizedekben, és nem fog elkészülni ennél komplexebb, jobb játék a témában. Még vagy 20 évig biztos nem. Tehát az építésére úgy tekints, olyan szent áhítattal, mintha legalábbis a Notre-Dame épülne itt. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.12.22. 09:27:33 -
TokraFan #4357 Miért kevés? A teljes rendszerre összesen kb. több mint 140 funkció programozható fel. Van ugyanis 3 profil, profilváltó kapcsolóval, tehát az összes gombot, tekerdét és kallantyút szorozd meg hárommal, mert valójában annyi gombod van! :-)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.22. 03:20:42 -
#4356 Akkor olyat se veszek. Nem rossz az X-52 pro gázkarja se csak baromi kevés rajta a gomb, kallantyú, tekerde. :( -
JonasSandor #4355 2020-ban jön a squadron 42 bétája 2021-ben teljes verziója is kijöhet :D:D:D:D -
TokraFan #4354 Nekem még a Saitek érából van egy X52 Pro-m, jó 6-7 éves lehet már, mai napig semmi baja nincsen, bár már nem használom amióta van jobb. Nyúztam pedig rendesen. Egyébként a Logitech semmit nem csinált vele azon kívül, hogy rátette a logóját, 1:1-ben árulja a Saitek féle tervezést, ugyanarról a gyártósorról. Egyedül az X56-hoz nyúltak hozzá itt-ott.
Torzi
X56-on javított kicsit a Logitech, de az nem SC-hez való, mert lassú a gázkar (nem tudod gyorsan rángatni). Repszimhez jó inkább.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.19. 20:42:44 -
#4353 Az állítólag szarabb mint az 52-es. -
#4352 X-56 milyen lett amúgy? Anno még azt olvastam, hogy azzal is voltak gondok.
Amúgy ezzel a VPC T-50es throttle-el nagyon szemezek de a 300 ájrós ár elég húzós, meg eu shopban nincs is. -
Paladin #4351 Nem így van. A Madcatz érában a pro is szar volt (előtte nem). Ki lehetett fogni jót, persze, és jobban bírta, mint a sima, mert az pikk-pakk szétment... de az se bírta általában sokáig.
Hidd el, ha én elkezdek rajongani valamiért, marha nehezen engedem el. Képzelheted, mennyi negatív tapasztalatot kellett olvasnom ahhoz, hogy letegyek arról, hogy egyszer ilyenem legyen.
De már más szelek fújnak, két éve Logiteché a Saitek, szóval remélem a minőségi gondok is a múlté. -
#4350 Virpil Constellation Delta, neki van egy analog thumbstick és egy görgő is a joyon.
Bárhogy is döntesz, jól gondold át mi lenne a kényelmes.
Például ha star citizen mellett akarod használni másra is akkor a hotas rendszer ideális lehet.
Ha leginkább csak star citizenre használnád akkor lehetsz kicsit kreatívabb is, elvégre több irányú mozgás lehetséges star citizenben mint egy repülő vagy helikopter szimulátornál.
Például nálam ha megjön a Constellation Delta akkor külön Joy rendszer lesz Star Citizenhez mint a szimulátorokhoz.
Így nem zavarodok bele.
-
kraven54 #4349 Eh? Dual joy-nál minek gázkar? A bal oldali joy a gázkar. Pl dual T16000M 6 dof mindenre elég -
lonvard #4348 Két joynál van értelme, mivel akkor nincs harmadik kezünk a gázkarra. De el tudok képzelni egy olyan joyt, aminek a kar részébe építenek egy pici tolóerőszabályzót, csak nem tudom van-e ilyen. -
TokraFan #4347 A repszimekhez fejlesztett pedál teljesen más elven működik, mint az autósoké! Ebből következik, hogy az általad linkelt szettben található rudder pedállal nem fogsz tudni tolóerőt szabályozni, nem is arra való, de miért is kéne, amikor ott van a dedikált gázkar?
Paladin
X52-vel semmi gond nincs, amennyiben a Pro verzióról beszélünk! A simával voltak minőségi gondok.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.19. 01:00:48 -
Paladin #4346 Jaja, van jobb, nem vitás. (Bár speciel az X52-től mondjuk én nem vagyok elájulva különösen a korábbi minőségi problémák miatt, pedig annak idején azért tettem kitérőt néha a helyi media markt felé, hogy kicsit csorgassam a nyálam rá ;) Még akkor is vágytam rá, amikor nem is nagyon repszimeztem :) )
Viszont ezen kívül (mármint a T16000M FCS flight pack) teljes értékű hotast ennyiért nem kap az ember. Német amazonról kb 55 a három tagú pakk. A többi itt kezdődik pedál nélkül.
Ami a konfigurációt illeti, nyilván ízlés kérdése. Mivel én repszimezek, hasonló séma áll kézre itt is, különben minden ösztönt resetelni kéne :) -
lonvard #4345 Tehát akkor ő lenne az. És akkor egyszerre kell fogni a joy-t meg a tolókart, mer a tolókaron van két kis bizbasz ami kell az irányításhoz, és akkor még nyomom a pedált is.
Vagy esetleg egy olyan verzió, hogy jobb+bal joy, plusz tolókar, plusz még pedál is. És akkor a pedált csak légiharcban használnám tolóerőszabályzónak. Mer nekem tetszik a tolókaron, hogy vannak még gombok. Azt is lehetne, hogy a jobb oldali joy az egy profibb joy, a bal oldali ez a T16000, és pedál és tolókar is. Megzavarodnék a sok lehetőségtől. :D
-
#4344 Sajnos a Trustmaster kiegészítőket nem ismerem annyira.
TWCS egyszer volt a kezemben, az is barátnál és nem túl hosszú időre.
Tehát minden amit írtam róluk nem mérvadó információ.
T16000M van nekem is a bal kezes tulajdonsága miatt.
Jó Joy, ha jó tudom a hozzá való szenzor ugyan az mint a warthognak. Nem egy olyan Joy ami szét esik 1 év után.
Viszont mint írtam korábban, nem vagyok elájulva tőle.
Az anyag használat egyszerű és maga a joy érzésre nem a legjobb, erős rúgóval van ellátva nagy a visszahúzó ereje, ami jó lenne, de centerhez közeledve nem lágyul el. Nehezebb ezáltal célon tartani.
Nem akarom lehúzni, mert ha még nem volt jobb joy a kezedbe akkor nem fognak feltűnni a hibái.
De ha már volt egy X52 es a kezedbe, vagy egy VKB Gladiátor akkor nagyon nehéz egy ilyennel repülni.
A Ravcore azért javasoltam, mert attól függetlenül, hogy egy árkategóriába van a T16000M el messze jobb minőséget képvisel, de mint ahogy írtad te is ettől még a T16000M jó Joy.
-
Paladin #4343 Ha repülős pedál van, akkor a lábadnál 3 tengely van. Ha csak egy kormány pedálját használod (eleinte azt csináltam, amíg nem volt más :) ), azon a pedál csak egy tengely.
TWCS-en egyébként a thumbstick két tengelyén kívül is három van (maga a gázkar, a billenő elöl, és egy tekerő bal oldalt).
A t16000m egyébként van szettben is a twcs-sel, meg hármas szettben pedállal - az a legolcsóbb beszerezehető teljes konfig tudtommal, és imádom :) -
#4342 Nem feltétlen kell. A legtöbb gázkaron van legalább 2 tengely is.
Például az egyik jó alternatíva, ha az olcsóbbak között nézel gázkart a Thrustmaster TWCS verziója.
Van alapból a gáz adagoló kar.
Elöl van hozzá egy újabb tengely amit az ujjaiddal tudsz jobbra-balra mozgatni.
Van hozzá egy 4 irányú analóg thumbstick, ez + 2 tengely, de ezt inkább nem veszem bele a számításba, mert ez elég pontatlan.
Tehát van 2 jól elérhető tengelyed a gázkaron, 1 a lábadnál és 3 darab a Joy-on(a Joy gáz adagolót itt nem számolom mert nehezen elérhető).
6 db olyan tengely amihez instant hozzá férsz bőven kielégítő. -
lonvard #4341 Ööö, igen. Tehát az a megoldás is tetszik, hogy 1 joy, 1 gázkar, és a lábbal is játszom, mint egy zongorista. De akkor a pedál az két funkciót lát el a 4-ből, tehát akkor ki kell találni a maradékra valami kényelmeset. MÉG EGY PEDÁLT, és akkor orgonista vagyok! :D -
TokraFan #4340 Én is szeretem a HAT-ot, sokkal optimálisabb, de nem mindenhol. Pl. ráteszem a körbenézést, a gomb részére meg mondjuk a fegyverváltást, aztán harc közben ha megnyomom mert fegyvert akarok váltani, de közben felfelé is elmozdul -sokszor előfordul sajnos-, akkor máris célt tévesztek mert mondjuk manőverezés közben véletlenül "lenézek" a cockpitre.
Nekem azok a joy-ot jönnek be, ahol optimálisan van elosztva a HAT és normál gombok aránya. HAT-ból minimum kettő nekem is kell. :-) A twist viszont nyomós érv, anélkül -ha nincs pedál- valóban halott az egész.
Nekem a Warthogon sincs, kell is a pedál.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.17. 23:50:08 -
#4339 Talan mert decoupled modeban kell repulni?:) (a legkorben meg be tudod allitani a billrol is hogy mekkora sebesseget tartson) -
Paladin #4338 "De azt is érdemes megfontolni, hogyha végeredményben két olcsóbb Joyyal akarod játszani a játékot akkor érdemes a T16000M et választani egyből, mert lehet hogy rosszabb minőség mint a Ravcore de átalakítható balkezessé."
Csak azt szeretném hozzátenni, hogy bár elhiszem, hogy a Ravcore jobb minőségű, de a tájékozatlanabbak kedvéért tegyük hozzá, hogy a t16000M hagyományosan az egyik legjobb minőségű joy ebben az árkategóriában.
Csak hogy nehogy valaki azt higgye, hogy rosszabb=rossz. ;)
(Rossznak még a Hotas X-et se mondanám, pedig az jóóóval lejjebb van a minőségi skálán)