Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor kiálltok 10-en egy beltbe, egy Orca támogatással és egy Fenrir támogatással, majd pillanatok alatt ledaráljátok az egészet és mentek a következőbe, az jó móka. Közben meg lehet diskurálni mindenféléről. Fitteket megbeszélni az esti roam-ra, stb.
Hogy mi az értelme? Nyersanyag a gyártásba vagy üzemagyag az állomásra és máris sokat spóroltunk. Ez EVE.
Elite-ben vagy hajóval fogod be a kiszedett kavicsot, ami annyira nem vonzott vagy, az újítások révén már limpeteket küldhetsz ki értük, így csak a ravaszt kell húznod. Ezt nem próbáltam. Az Asp-re valót kereskedéssel szedtem össze.
Hogy mi lesz SC-ben, kíváncsian várom. Az biztos, hogy a fúrókból lehet több fajtát csinálni, ahogy több fajta szkenner is lehet. A kis drónokról vagy kimegyek és behozom dolgokról nem is beszélve. Bár utóbbi esetben biztos, hogy nem lesz a kedvencem. Főleg, ha a fizika szerint még el is repkednek. Vagy pedig le kell szelni a kavicsra és kézzel bányászni, mint SE-ben, míg nem épít az ember egy bányász hajót.
Ebből a szempontból viszont akkor lehet egy fizikai fúró fej, ami mindjárt be is szippantja a lefúrt cuccot.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.06.22. 09:32:08
Ettől persze még nem világos, hogy az eszköz fejleszthetősége hogyan kapcsolódik hozzá. Az tény, hogy a jelenlegi kondíciókkal még én sem szívesen állnék neki bányászni, pedig én szeretek egy helyben vacakolni ezekkel a dolgokkal. EliteD ben is addig bányásztam míg a max szállító hajó meg nem lett. Azzal már sokkal nehezebb volt bányászni, gyakran lefejeltem az aszteroidákat vele, így kénytelen voltam nekiállni kereskedni.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.06.22. 07:39:57
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
egyébként bányászat témában Ionwarddal értek egyet, önmagában a bányászat minden játékban unalmas .... EVE ben volt aki mission salvage -ből grindelt, én bányászkodtam. Kicsákányoztam a saját kis flottámat az akkor legfejlettebb bányászhajókkal és gallente freighterrel együtt még egy fél mothershipet is. Piszok unalmas volt és végül tök értelmetlen, mert belefáradtam a grindelésbe.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Szóval ez eddig olyan kb mint az elite-ben, de azt azért nem nevezném mmo-nak. Ez meg elvileg az volna.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.06.22. 00:01:08
https://fxmason.blogspot.com/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
https://fxmason.blogspot.com/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Origin 600i: https://www.youtube.com/watch?v=Rrl9Gf6Qj9A
Átalakított Avenger: https://www.youtube.com/watch?v=WrOH7J-WrQQ
Van még Blade meg Hurricane.
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2018.06.21. 07:21:55
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Képek alapján és leírás alapján
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt a prospectoros sziklatördelést még nem nevezném annak. Orion remélem nem ezt fogja csinálni, hanem lefúr a mélybe. Egyelőre nem igazán tetszik, mert nem látok benne progressziót, ez olyasmi mint a World of Warcraftban, vagy akármelyik bányászos játékban, mikor kalapáljuk a köveket. De mondjuk a prospector legyen ilyen felszíni kukabúvár, ami a placcon gyűjti be az ásványokat, és akkor a nagyobb dögök meg legyenek bányászok.
"A létfenntartó rendszernek csak energiára/üzemanyagra lesz szüksége, hogy tisztítsa a levegőt, nem kell plusz oxigén a működéshez. Ha annyira megsérül a rendszer, hogy leáll a működése, akkor az űrruhánkban kell kihúznunk addig, ameddig meg nem tudjuk javítani.A létfenntartó rendszer minden légkörrel rendelkező hajón egy elérhető, hozzáférhető alkatrész lesz. A fő feladata, hogy belélegezhető levegőt termeljen a hajó energiájának felhasználásával."
Sírok. Ez volt az egyik vágyálmom a játékkal kapcsolatban. Nem pusztán ez, hanem hogy az ilyen kockázati tényezőket egy rendszerbe rakják. Szeretném, ha a Star Citizenben a pilóták a társadalom fenegyerekei legyenek. Kényelmesen el lehet éldegélni az ArcCorpon egy hotdogos standot üzemeltetve, de mi nem erre születtünk, mert mi kimegyünk az űrbe, és az űr mocskosul veszélyes hely legyen már. És nem csak azért, mert az aszteroida mögül támadnak a vandul kalózok és jujuj, hanem mert elromolhatnak a dolgok. Bedögölhet a hajtómű a mélyűrben, és akkor sodródunk a semmiben. Bármilyen alkatrész tönkremehet, hajótörést szenvedhetünk, és akár meg is fulladhatunk a saját hajónkon. Ha ezek a lehetőségek benne vannak, akkor az olyan atmoszférát fog teremteni, hogy az ember nem fogja magát attól 100%-ban biztonságban érezni, mert feljutott egy űrhajóra. Nem lesznek garanciák a túlélésre. Legtöbb játékban erre magasról tesznek, ha van egy ép jármű, akkor az egy safe place, és kellemesen ellehetünk benne. De ha ez egy rendszer, amit fenn kell tartani, beleértve az evés-ivást is, akkor az egy sokkal izgalmasabb helyzet. Most a következő lépés, hogy ugyanezt megcsinálni az űrállomásokon. Jön egy meteoreső, egy járvány, egy idegen támadás, egy alien invázió, és az űrállomásokon kitörhessen a káosz. Mert azok sem 100%-ig biztonságos helyek. Ne legyen olyan hely a Föld jellegű bolygók légkörét elhagyva, ahol nyugodtan tespedhetünk, ez a kérésem most a Star Citizen fejlesztőgárdájához. Plusz két év fejlesztés, tudom, de a kedvemért így legyen már! 😄
Aztán lehet azóta változott valami,ez kb 1 éves bemutató videó lehet.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.06.13. 10:12:15
Elég sok nyitott világú játékkal találkoztam aminek világa nagy volt, de tartalmilag nem volt igazán megtöltve.
Annak örülnék, hogy miután megjelenik több 100 óra után is legyen benne olyan tartalom amit érdemes megnézni kipróbálni, ha ehhez az kell hogy várjak pár évet, azt mondom megéri.
Ne feledd, hogy handmade content gyártásról tértek át progen content gyártásra (bolygók, állomások, városok, küldetések), ehhez meg kellenek a toolok. Ha azokat megcsinálják a mostani tesztPU-ban akkor lényegesen nagyobb léptékben tudnak haladni.
Én itt azt érzem problémának, hogy mindent egyszerre akarnak, ami miatt nem készül záros határidőn belül olyan verzió, amit már játéknak lehet nevezni. Szerintem mindenki aki várja, tud várni is -ahogy én is-, de véleményem szerint, max. 2 éven belül el kell jussanak arra a szintre, ahol egy játszható játkot tesznek le az asztalra. Ha nincs is benne minden álom, ennyi idő után -beleszámítva a valós korábbi fejlesztési időt is-, már nem lesz értelmezhető olyan kifogás, ami ezt kimagyarázná. Azért nem, mert túl sok, kiválóan játszható Early Access játék elérhető már ahhoz a piacon, hogy legalább ennyit reálisan el lehessen várni tőlük is.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.06.12. 22:14:28
Ez gyk azt jelenti, hogy amin az első ~2 évben dolgoztak az kb ment a kukába, de legalább is a nagy részét átdolgozták vagy éppen folyamatban van.
Ez az egész meg húzza magával SQ42-t is.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.06.12. 11:19:49
#3382: S42 kampány főbb része scriptelt lesz, de úgy tudom open world lesz.(lehet ezt már open universe-nek nevezik).
Ha hasonlóan megcsinálják a rendszerét mint például egy eldar scrollban, akkor több 100 óra is lehet benne.
Persze ebben sok a ha, de tudod pozitív hullámok kellenek ide.
Engine már adott, a mostani fejlesztések hajókra mennek és hálózat optimalizációra. Szerintem SC-től függetlenül megjelentet hamarabb, max későbbiekben bővítik új hajókkal. A gépigény meg csak multiplayerben ilyen magas.
Vannak videók Star citizen offline módjáról és 25 fps helyett 90 et produkál.
És ha ez a projekt elbukik,akkor tíz évekre visszavetheti a játékipart,mert úgy fogják emlegetni hogy látod a SC is nagyot álmodott,és elbukott,inkább csinálok egy COD12 t mert az biztos pénz a 4 óra kampánnyal és a tavalyi grafikával.
De ha elkészül,az kb játéktörténelem lesz,és mi playerek jól járunk mert látják hogy van igény a rendesen megcsinált játékokra és nem csak az agyatlan folytatásokra.
Nekem az az álláspontom, hogy nem azért fejlesztik x éve, és nem azért csinálja 300 ember, hogy végül ne legyen kész, vagy pofára esés legyen. Nekem nem dolgom a fejlesztéssel foglalkozni, nekem az a dolgom, hogy a megjelölt szükséges gépigényt összerakjam hozzá, és játsszak. Ahogy Csodabogár mondja a Kelly hőseiben: Én csak vezetem a tankot, hogy mitől megy azt nem tudom.
Sokat nem jelentene ,éveket meg főleg nem.
És az sem valószínű hogy a sq42 megjelenik sokkal hamarabb,ugyanaz a game engine,amin még van mit csiszolni/optimalizálni
5 évente látom reálisnak az újraszavazást.
Én inkább abba reménykedek, hogy a S42 megjelenik 1-2 éven belül.
Azzal szerintem mindenki ellenne míg megjelenik a SC.
1. opció befejezik a fejlesztéseket és kiadják a játékot mihamarabb, ebben az esetben kb mostanra jelent volna meg a játék.
2. opció folytatják a fejlesztgetéseket, de ebben az esetben kitudja mikor jelenik meg.
Az akkori támogatók nagy része arra szavazott, hogy merjenek nagyot álmodni és nem számít ha elhúzódik a fejlesztés.
Én is egyetértek ezzel. Van időm bőven, tőlem még akár +10 is lehet a fejlesztés, de az tényleg legyen nagyon jó.
Aki pedig nagyon nem bírja ki az tesztelhet az alfával.
Az értelmesebb meg azért, sokszor jogosan, mert ha a jelenlegi szinten halmozzák az ötleteket, akkor tényleg soha nem lesz kész. Itt nem arról van már szó, hogy türelmetlenek az emberek, hanem arról, hogy meg kéne húzniuk egy határt a fejlesztőknek, amit már megjelenés utánra tartogatnak. Jelenleg az van, hogy hopp még ezt is hegesztjük, hopp még azt a modult is, mire kész van, újabbak kerülnek elő, ez így egy soha véget nem érő folyamat.
Eddig én is türelmes voltam, de már elengedtem, mert tényleg hülyeség amit művelnek. Megértem én, hogy egy mindent felülíró játékot akarnak elkészíteni, csak a végén pont azok fognak hoppon maradni, akik egy értelmes játékba fektettek, nem egy techdemo-ba, valamint megalomán fejlesztőkbe.
Elég csak arra gondolni, hogy jelenleg mennyi hold, bolygó van a játékban, nézd meg roadmap-et, ha minden évben tényleg csak kb 3 készül el, akkor a következő 5 évben ebből értelmes játék nem lesz, mert tér az kéne annak a pár játékosnak, aki rászabadul. 2022-ben majd 10 bolygó körül fogunk keringeni vagy hogy? Vicc. Tudom készül a technológia amivel generálják, ebből eddig annyit láttunk, hogy fél év alatt lett 1-2 valami, mert minden hónapban még nagyobbat álmodnak ezzel kapcsolatban is. Ne legyen igazam, de ha valaki nem kever le Robert-nak egy rohadt nagy maflást, hogy visszapenderüljön a valóságba, akkor pár éven belül lesz egy tök jó valami, csak nem játék, szórakozás, kikacsolódás.