7980
-
#6980 Így van, egyből bezsákoltam a Corsairt. A belsőnél a Catnek megfelelő kialakításra kell számítani, ezt már a brosúrán is megmutatták. -
#6979 Corsair ismerem, Drakenél készül és ha jól emlékszem Torzonborz még a concept-nél be is zsebelte magának.
Jónak tűnik, de tartok tőle, hogy a belső terét nem dolgozzák ki szépen.
Ha jól tudom a Drake hajókat egy fickó készíti és a legutolsó három munkája a Cutlass Black, Red és Blue, számomra nem feltétlen olyan jól kidolgozott hajók.
Corsair amúgy szerintem külsőre nagyon pofás, az se zavar feltétlen, hogy aszimmetrikus. Kicsit olyan mintha összekeverték volna a jedi fallen orderben megtalálható Stinger Mantis-t a birodalmi Lambda-class T-4a cirkálóval.
Meglátjuk milyen lesz a végleges.
-
lonvard #6978 Még van egy Corsair is a tarsolyukban. Azmikorjön? Hogthar, keress rá, szerintem tetszeni fog, mer nekem is tetszik. -
#6977 Köszönöm az infót. Várom. :D -
#6976 Az egész hajót behálózza, mindenhova el lehet jutni rajta keresztül sunyiban. Ez egy csempész hajónál nem utolsó szempont. Ha az immersiont nézed akkor teljesen rendben van, hogy a játékban mennyire lesz használható az majd kiderül. De ha az a rész is védve van a scanneléstől akkor használható lesz mert a kézzel cipelhető cuccokat (pl drog) simán el lehet ott rejteni. -
Paladin #6975 Na ja, de arra kis hely is elég. Ha jól rémlik, a raktér melletti részen van a helye, a vent többi része tök felesleges.
De most komolyan... ki tervezne ekkora csöveket egy ekkora hajóra? Egy Hammerhead, Starfarer, vagy 890 nagyságú hajónál még oké de itt? -
#6974 A tavaszi nem IAE volt hanem Invictus event, ott csak katonai gépek voltak.
IAE két éve Lorville-n volt, tavaly Area18-on, idén microTechen lesz, és nem túl nehéz kitalálni, hogy jövőre Orisonon kerül megrendezésre.
-
lonvard #6973 Arról a szkenner-tányérról meg az alsó-felső lőtoronyról, meg a hajófunkciójáról, hogy kereskedő meg adatcsempész, no meg a csempészraktáráról, no meg a szervízalagútjáról, no meg a rekreációs szoba kinézetéről és sakktáblájáról na mi jutott eszembe? Az MSR bazmeg a Star Citizen Millenium Falconja. Kezdek ráizgulni erre a hajóra. :D Biztos marha drága.
Most nézem...200 dollár körül van?? Azt hittem aranyárban adják. Minimum 500. :D Há' bzmeg, lehet megvan a karácsonyi aji. :) Ezt úgy fogják vinni, mint a cukrot.
Szemét Chris Roberts, már megint rápörgettetek egy hajóra! Úgy is beolvasztom a végén azt refund!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.15. 05:32:45 -
#6972 Microtech-en lesz az expo iden. -
#6971 Eddig csak 2 expo-ról tudok (2 expón vettem részt). Az első a 2049-es volt, és aztán tavasszal is volt egy kisebb(?) és mindkettő Arena-n volt és ezalatt két City Flight Transport közlekedett :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.11.14. 23:55:47 -
#6970 Az expo mindig máshol van.
-
#6969 ott lent van egy 3scu titkos tároló csempészni,amit nem lehet elvileg scannelni,ha oda pakolod,nem ?
de amúgy ja,teljesen fölös az a rész ott lent,igy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.14. 21:17:28 -
#6968 jó lenne,area 18 eléggé fps ölő :D -
#6967 "New Expo location"
Ez azt jelenti vajon hogy máshol lesz? Nem az Arena18-ban? -
#6966 Catarpillar nagyon jó hajó, de rettentő lomha.
Mellé kellene egy könnyedebb hajó ami 2-3 fő számára lett kitalálva.
Az MSR pont ilyen, de szerintem lehetne kisebb, a pilóta fülke könnyebben megközelíthető és Paladin-val egyetértve számomra is ez a szellőző rendszer teljesen fölösleges és helypazarló.
A Herald kinézetre (kívül-belül) a kedvenc hajóm ebbe a játékba. De az csak 1 fő számára megfelelő és semmi haszna nincs, egyszerűen mindenben haszontalan. Persze egyszer majd hasznos lesz....
Ha a Cutlass belsejét is megcsinálnák olyanra, nem lenne szavam.
-
lonvard #6965 Ott van a caterpillarod, nekem ne nyafogjál! :D
MSR nagyon szép, funkcionálitásában is érdekel, csak hát az a streilizált fajta, aminek a belseje túl egyszerű. Nekem az olyan hajók tetszenek, amiknek van egyfajta második világháborús tengeralattjáró feelingje. Hogy kicsi a tér, ezért a felszerelést a falak mentén, falakra aggatva helyezzük el, és sonkák lógnak a mennyezetről. Na pl. a herald az azért marad örök szerelem. Azt a hajót nem lehet megunni. Pont mert nem volt elég helye a tervezőnek, ezért összezsúfolt benne mindent, nincs alibizés. Egy űrhajó az ilyen. Amikor üres folyosólabirintusok, meg indokolatlanul nagy helységek vannak, az a halálom. MSR nem rossz azért ebből a szempontból, mert kompakt hajó, 40 méteres hosszához képest mi minden van benne, szóval több helységet is jól megcsináltak. Talán csak a cockpit hossza, a cockpit előtti alibi folyosó, meg a meg nem csinált szkenner szoba miatt ódzkodom tőle, egyelőre.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.14. 17:14:26 -
Paladin #6964 Hát, pedig az MSR erősen hasonlít az effélékre szerintem.
Mondjuk a nagy "Vents! Yeah!" örömködést annyira nem osztom a többséggel, szerintem csak helypazarlás :) -
#6963 Igen, gyanús volt, hogy valamit félre értettem.
Ez a kép zavart meg:
Kép
Nem olvastam végig csak ránéztem.
Megadott időpontokban mutatják be az adott gyártók hajóit és ingyen lehet velük repkedni.
Jól hangzik.
MSR engem annyira nem vonz amúgy.
Jó az irány és tetszik, hogy lehet lámpát kapcsolgatni, de számomra olyan furcsán vannak elhelyezve benne a szobák.
Nagyon rég óta várok egy olyan hajóra ami közép méretű ehhez hasonlóan, de csak egy szintes és minden elég közel lenne egymáshoz.
Cutlassnél egy kicsit nagyobb, de +1-2 szobával. Freelancer pl majdnem olyan, csak nem elég széles és rettentő rossz a kilátás belőle.
Valami ehhez hasonló: kép1
kép 2
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.11.14. 15:44:55 -
#6962 Eléggé félreértetted. :D :D A szokásos expo lesz, meglévő flight ready hajókat lehet majd ingyen kipróbálni. Most már az MSR-t is.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.11.14. 14:54:03 -
#6961 Felnéztem a hivatalos oldalra, november 20 és december 2 között tényleg 100 új hajót akarnak bemutatni, vagy valamit félreértettem?
-
#6960 Aszem a scannerekben még nincs különbség. -
Paladin #6959 Azt tudja valaki, hogy a Freelancer DUR scannere jelen pillanatban tud-e bármivel többet, mint más hajóké? -
Paladin #6958 Á, az nem kell hozzá, olykor sima talajon is sikerül :) -
Diopapa #6957 Lépcsőfokok? Az az izé, amiben meg lehet halni? -
#6956 igazából az egyik legnagyobb probléma ilyen szempontból (prió, mit tesznek ki) az, hogy az új roadmap még mindig nem készül el, illetve nincs publikálva egy "big picture plan". Az előbbiből lehetne látni, hogy SQ42 hol tart. Az utóbbiból meg azért már mindenki érthetné, hogy mi a cél és mi kell hozzá, ez akár még céldátum nélkül is jó lenne. -
Paladin #6955 Ismerem az érzést :) -
#6954 Van, vagy valaminek az alapja.
Nem mondom, hogy elégedett vagyok velük, én is baromi sokat morgok ám csak nem itt. :D -
Paladin #6953 Vagy olyan dolog, ami egy nagyobb rendszer darabjainak "mellékterméke".
Ha tudja az ember, hova akarnak eljutni, akkor sok lényegtelen apróságról lehet rájönni, hogy csak lépcsőfokok :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.11.09. 12:48:24 -
#6952 A prioritással nem feltétlen van probléma, csak a többség nem tudja, hogy min dolgoznak, mi mire vár és miért.
Ami meg kész van annak csak egy részét lehet élvezhetővé tenni, van amit felesleges mert más jövőbeni függőség miatt úgyis változni fog, vagy valamire vár ami javít rajta.
Ami meg úgy tűnik, hogy felesleges pont azért készül el, mert egyébként nem feltétlen kell hozzá nagy erőforrás, viszont a hosszabb távú feladatok mellett jut rá, így inkább megcsinálják most. -
lonvard #6951 Én a szakmai részhez egyáltalán nem értek, csak feltételezem, hogy mivel van ütemterv, tudják mit miért csinálnak. Számomra felfoghatatlanul fantasztikus, amit ezek az emberek letesznek az asztalra, és nem csak ez, hanem hogy milyen terveik vannak még, amik nem csak ábrándozások, hanem ezeken már dolgoznak ezerrel. -
#6950 Azért punkból már van fent vagy 6 órányi gameplay, nagyjából tiszta mit kapunk :) SC-nél az a gond, hogy negyed/fél évente kiadnak valamit, mert muszáj nekik, de az is félkész. Valamint a prioritással vannak nagy problémák, ami fura egy ilyen csapattól. Hónapokig szöszölnek felesleges (nem az, de bőven ráér késpőbb) részleteken ahelyett, hogy azt élvezhetővé tennék ami addig kész van. Mint szoftverfejlesztő ezt nem tudom felfogni. -
#6949 nem kívánom neki,de sztem ott is túl van tolva a hájp,csalódás lesz sokaknak akik nem kezelik a helyén mit lehet várni :D -
#6948 Na tessék:) SC fejlesztési ideje azért tűnik hosszúnak, mert tudtok róla, transzparens a fejlesztés, látjátok, hájp van, míg a többi játékról többnyire az utolsó 1-2 évben tudtok meg / láttok bármit is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.09. 02:30:40 -
#6947 "A Cyberpunk is 5 éve készül." :D :D :D francokat, '12-ben kezdték el.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.11.08. 21:23:52 -
#6946 Hát Ilyen ez az ipar:) Shenmue, L.A. Noire, Star Craft 2, Spore, Team Fortress 2, stb. 6-8 évig készültek. Prey, Diablo III, Duke Nukem Forever, meg 12-15 évig és még sorolhatnám:) A 4-5 éves fejlesztési idő meg teljesen normális. Pl ott vannak az évente megjelenő Assassin's Creed-ek. Neked úgy tűnik hogy 1 évig fejlesztik, hiszen évente kapod, de valójában már 2-3 évvel ezelőtt elkezdtek dolgozni rajta. A Cyberpunk is 5 éve készül. Tehát nem olyan ritka esetről van szó :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.08. 20:02:16 -
lonvard #6945 Ha Star Citizen fejlesztési időben méred az életed, akkor egy 10 éves periódussal számolva 6-7 ciklust érünk meg. Én most 4 SC-nél tartok. Még úgy 1 SC fér bele abba az időbe, amikor még egészségügyileg topon leszek, 6 SC fölött már ilyen papajáték lesz. Én leszek majd a következő generációs nyugdíjas streamer, akinek a videóit zabálják. Játék közben kapok infarktust 7 SC fölött. -
lonvard #6944 Több komoly játékban is mintha az érettebb korosztályra lőttek volna. Míg a 90-es években a főszereplő karakterek fiatalok voltak (18 év körül), addig mostanra ez átment 40+ - ra. Már egy Uncharted kalandjátékban is őszül a hős. Egy Red Deadben, egy Last of Us-ban 40-50 éves faszit irányítunk. Olyan, mintha felnőttek volna az akkori fejlesztők, és ahogy akkoriban maguknak (is) írták a játékot, úgy most is magukra lőnek. Persze tudom nem ugyanazok a fejlesztők dolgoznak, de mostanra mintha egy felnőttebb generáció csinálna felnőttesebb játékokat. A Star Citizen meg jellemzően az érettebbek játéka is, már csak a fejlesztési időből kifolyólag, tehát aki 25 éves volt amikor elkezdődött a fejlesztés, az mire befejeződik lesz 60. :D Őszül a Disco is. Disco az SC-fanok leképződése, kezdte fiatalon, és mire elkészül a játék, télapóba megy át. :D -
#6943 Aztán rájössz egyszer, hogy a játékokat nem a 40 éveseknek készítik, hanem a 16-30 éveseknek :) És ez most a valódi demográfia, komolyan.
Ha pedig komolyan az elmúláson jár az agyad - ami 40 évesen nem egészséges - akkor szerintem a nagyobb képet kellene nézned, azaz hogy mit akarsz elérni, eljutni, megvalósítani. És nem "kiba*" videojátékok miatt aggódni :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.07. 20:45:07 -
lonvard #6942 Épp az idő múlásán merengek. Szóval például hogy egy 10 éves fejlesztésű játék fejlesztése az éppen 10 év. És nincs túl sok 10 jó évünk életünk során. Egy mostani 40-es gamer az mire elkészül még egy Red Dead 2, az 50 éves lesz. Még egy ilyen játék, és már 60. Az utána következő fejlesztést meg már úgy érinti, hogy nem is biztos megéri a végét, ha igen, akkor se feltétlen fog sokat játszani vele. A mi életünkben jó eséllyel nem lesz még egy olyan játék, mint a Star Citizen. Chris Roberts ezt úgy csinálja, hogy innen megy nyugdíjba. De velünk együtt, baszki. Egyáltalán milyen olyan grandiózus játékok vannak fejlesztés alatt, mint mondjuk a Red Dead, Last of Us, a Cyberpunk, vagy az SC? Beyond Good and Evil 2. Mást nem tudok hirtelen. Idegesít, hogy mindjárt meghalok, de hát ez van, valar morghulis! :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.07. 16:55:31 -
lonvard #6941 Néha sem beszélek össze vissza. De az nem néha, hanem ritkán. Ami nem néha. Vagyis de.