Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jóvanna. Nézzük csendben, na. A közelgő katasztrófát. 😊
Bucser
Ez nem volt vicces.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi. 😊 Ránk fér most egy Challenger-katasztófa, lehetőleg űrhajós testkamera nézetből. Tuti kinyiffannak. Van erre fogadás? 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.27. 21:51:46
Caliph
egy kis off: két óra múlva kilövés,a space x először küld embert a nemzetközi űrállomásra.
youtubeon élőben nézhető,kilövés kb két óra múlva,az űrhajósok már bezárva a rakéta tetején

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

RJoco
Akkor majd holnap rálesek megint.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Caliph
fél nyolc körül jött frissítés,updatelj

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

RJoco
Online-ba nem engedett fel. Semmilyen lehetőséget nem ajánlott fel.
A hangárba beengedett, de nem tudom minek.
Single-ben mentem egy kicsit.
Kipróbáltam a versenyt, meg az egyik lövöldét.
A grafika szép volt. FPS 40-50 körül, de 5760x1080-as felbontáson volt és high beállításokkal, akármit is jelentsen.
Mondjuk felrobbanáskort kicsit azért megakadt, de repülésnél nem volt gond.
A procit nem használta vészesen. Sőt, más játék talán jobban is használja.
A memória valahol 10 GB körül lehetett, ebből kb. 3,5 GB a rendszer és köcölléke. De ugye nem online ment.
A VRAM fogyasztást elfelejtettem nézni és az afterburner megint nem logolt.
CPU: 6700K
GPU 980 Ti
RAM: 16 GB
SSD: Sata3, 2,5"

Majd kidobott a launcherbe kapcsolati hibával. Nem is értem. Kevés lenne neki a 16/2,4 Mbit/s? Elég szomorú lenne.

Az szép iszonyatosan zabálja a ramot 😄😄 abba a szobás kezdéssel egyébként mi van?,meg mikor a hangárban kezdünk?
Bucser
Nekem a 32GB-bol kb 24-et eszik. Ha ez alatt van akkor kapsz egy double whammit, mert swappol hdd/ssd-re meg probal tolteni is ugyanakkor.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
ryzen 7 3700x, 32 gb ram, gtx 1080, nvme ssd -> 35-60 fps attol fuggoen hol vagyok. Egyebkent meg RSI Telemetry Page

Igen pontosan.
Panzeradler
Van egy bug, ha full screenen játszol, akkor a V-Sync be van kapcsolva mindenképp, hiába kapcsolod ki. Lehet nálad is ez volt,
Az hogy megeszi az összes ramot oké mert 16 giga ram van írva minimumnak de attól még nem kéne 15-30 fps-nek lennie. Vramból majdnem 5 gigát zabált. Töröltem a játékot ez így vállalhatatlan. 32 giga ram kéne neki?
Torzonborz
Először dx11-et cserélik vulkanra, annak az impelemntációja folyamatban van, ha az megvan akkor jön az optimalizáció java. Szóval nem kell csodálkozni, hogy nem fut olyan jól, nincs sok értelme annak, hogy a mostani renderrel foglalkozzanak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RJoco
Én nem felejtettem. Még biztos, hogy fog jönni egynéhány optimalizáció.
Ettől függetlenül szerintem futnia kellene azon a konfigon.
Most szedem le, kíváncsi leszek, hogy mit produkál majd a gépemen.
Remélhetőleg nem azt, amit a legutóbb.

RJoco
Lehet neki átlátszóságot állítani, illetve nem is muszáj, hogy megjelenjen, anélkül is tud logolni, ha beállítod.
Én Afterburner+RivaTuner párost használok.
Sajnos a logolás nem igazán egyértelmű.
Volt amikor megállás nélkül csinálta, hiába nyomtam neki a parancs gombokat, nem volt hajlandó abbahagyni a logolást.
Most nem hajlandó elindítani.
És a kijelzés sem mindig tiszta, bár a hardwer CPU,GPU,RAM) értékeket jól írja ki, de pl. hogy Vulkan vagy DX12-n fut, azt pár napja már nem írja ki. Csak az FPS van ott.

Aidával megy csak szépen kitakarja a monitor szélét.
Caliph
azért azt se felejtsük hogy alfa

RJoco
RivaTuner megy?
Aida64-gyel lehet még logoltatni az adatokat.

Ha egy grafikásabb játéknál nem tudja akció közben tartani a 97-99% körüli szintet, akkor tényleg érdemes lenne ránézni a CPU-ra.
Erősebb CPU-nál láttam már, hogy szépen kihajtotta a 2060-at TombRaider alatt végig.

Torzonborz
Taskmanagerben (feladatkezelő) látod a cpu terhelést.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem tudom age of wondersban nem pörög 100%-on a gpu, tomb raidernél pörög de ugrál össze vissza hol fel le. CPU-t nem jelzi ki az afterburner. Csak a cpu magok hőfokát írja ki hiába adom meg neki hogy kijelezzen mást is nem engedi pedig bevan pipálva.
RJoco
Sima 6700?
Kihajtja a 2060-at?
Ha igen, akkor mennyi tartalék marad benne?
Gondolok itt arra, mikor a 2060 100% (97%)-on pörög, akkor mennyi a proci terhelése?
Vagy, ha a proci pörög 100%-on, akkor mennyi a 2060 terhelése?

Torzonborz
Azért nem kell túlozni, nem játszhatatlan. Városokban alacsony az fps de ott úgyis csak mászkál az ember, azon kívül meg simán 60+ fps van.

Jabar
Érdekes.
Nekem a kis 9400f-el és gyengusz 1650 Super-el ssd-ről játszhatóan fut.
Nem mondom hogy nem ugrik le Area18-ban néha 10en fps-re de 25-40 fps-el megy, természetesen nem kimaxolva, de ha jól emlékszem alacsony/közepes beállításokkal.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

ssd-re volt rakva és egy 2060-nal i7 6700 és 16 gigával nem kéne játszhatatlan értékeket kapni.
Caliph
hétvégén nyilatkozok majd az hdd ssd különbségről én is személyes tapasztalattal 😄
tegnap be se engedett,biztos sok a carrackos,ma este remélem bejutok egy gyors körre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.26. 15:45:15

Ha szaggat mint az allat akkor vagy gyenge a geped vagy meg eselyesebb higyy HDD-re telepitetted. SSD kell neki

Lasd a videon a kulonbseget:
https://youtu.be/ejMHHr_Km4Q
Te is hdd-rol futtatod? Aznagy hiba
Torzonborz
Írjál már normálisan, nem a helyi kocsmában vagy.
Milyen géped van? Ha megnyomod az F-et akkor az egér kurzorral lehet használni/aktiválni mindent, az ajtó nyitás is így megy.

Hát a zárt szobából hogy kell kijönni?,amúgy kurva szar úgy szaggat mint az isten fasza. Megzabálja az összes ramot is.
Jaaaa kössz.
Torzonborz
Főoldalon ott van egy baromi nagy fly now felirat ráböksz és ott a letöltés link is. Aki ezt nem találja meg... hát inkább nem írok semmit már. 😄
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.05.26. 09:43:00

Olyan hülye a honlapja hogy beszarás átláthatatlan hogy hol van a béta letöltője.
Hol lehet leszedni?
Valami radarnézet kellene még. Mint mikor Subnauticában szonározunk, és látjuk a talajt a sötétben. Sokszor szállunk le tök sötétben, a magasságmérő hamis adatokat közöl, egy eszközünk van, a lámpa. Azé' ne már.
Na, akkor még egy próba. Akarok csempészni. Utána megpróbálok rászerelni valamit a heraldra. Még sose csináltam, olyan izgalmas! (torzi most fogja a fejét 😄)
Jó ötlet, legközelebb csak az űrben pihenek meg.
Caliph
már várom a karit,hogy meglepjem magam a konfiggal 😄

Caliph
az űrben kilogolva nem volt baj még eddig,daymaron meg egyszer landing gear nélkül rakta vissza a hajót ágyban log helyett de ott sem okozott gondot

persze még alfa 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.25. 18:49:56

Egyébként sikerült visszaloggolnom az űrhajóba a kis holdon. Betöltés után arra lettem figyelmes, hogy zuhan a hajó pörögve bele a bolygóba, aztán egy színpompás robbanás, és ébredtem az Area 18-on. 😄 Szóval még hogy is mondjam, bugos egy picikét ez a része.
Ez ismerős. 😊

Torzonborz
Hehe na majd az ssd-vel meglátod, hogy előtte egy mazo voltál 😄 Konfig csere után meg még inkább.

Caliph
nem viccelek 😄 órákat el tudok vele játszani,be beakad,pl bányászatnál vagy olisar és környékén szállítgatva,vagy hand miningolva. de ha nagy a forgalom vagy nagyvárosban vagyok akkor szenvedős
vagy csak nagyobb a tűrésem az akadáshoz 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.25. 17:56:10

Eh bazmeg, megyek egy kört. Kedvem van játszani ezzel a szörnyszülött játékkal, ami egyre csak nő és nő, és ki tudja hol áll meg. 100 naprendszernél. 😄
Kvantumüzemanyagot tudok Port Olisaron vételezni? Mer éppen valami 90 fokos forró golyóbison dekkolok, kiszáradt tankkal, és nem mindegy mi a következő állomás. Azt megfigyeltem, hogy az előző patchez képest most visszatöltődik a normál üzemanyag. Ami egyrészt kényelmes, másrészt szerintem hiba, remélem nem ez a végleges változat. Mer most két dologgal mehet a hajónk, vákummal meg sötétséggel. Ez a kettő van az űrben. És egyik sem szokványos üzemanyag. Különben is akkor rakjanak be a hajóba egy sötétségmérőt. Ki fog akadni, már csak miattam is. 😄D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.25. 17:05:49
A naprendszer perifériáján kell csempészküldizni, és akkor nincs mibe akadjon, mer rajtad kívül nem lesz ott senki. 😄
macleody
Ne hülyéskedj, nekem ryzen 7 2700x, rx480 8Gb és akad mint a szar <#vigyor>
Caliph
nekem régi konfigom van:i5 2500k ,gtx 960 4gigás,hddről futtatom.16gb ram,és igy is be beakad,nagyvárosokban pl area 18 ban elég szépen akad 😄,de ha kevesen vannak a közelben meg kevesebb mindent kell betölteni akkor játszatóan elfut,tudok küldizni,élményrepülgetni , bountyzni,bányászgatni,bolygón kóricálni,csak lorville meg area 18 a szenvedősebb.
de már a héten itt lesz az ssdm,megnézzük úgy mit tud,nagyon ajánlott.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hogy fut most?,mi lehet a gépigénye?
Nah, végrehajtottam a csempészküldit, kiloggoltam, sikerélmény. 😊