Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.05.26. 09:43:00
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
persze még alfa 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.25. 18:49:56
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
vagy csak nagyobb a tűrésem az akadáshoz 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.25. 17:56:10
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.25. 17:05:49
de már a héten itt lesz az ssdm,megnézzük úgy mit tud,nagyon ajánlott.
Én meg épp a Crusaderre tartok a csempészáruval. 42 millió km, és oda kell figyelni, mer jöhetnek a járőrök. 😊
ja,ha láttok valami kihagyhatatlan ajánlatot prospectorra ,akkor ne tartsátok magatokban,figyelem én is de több szem többet lát... 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.24. 19:45:08
Veszélyek:
1. sebességben marad a hajó, lelécel, én meg ott maradok orbitális pályán
2. bugos az egész, nem tudok visszamászni
Semmi baj, irány az űrséta.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.24. 14:23:11
majd holnap a carrack,meg persze egy kis lövölde egy hornettel,mert azt is ki kell próbálni 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.24. 14:02:46
Tettszik ez a étel ital rendszer csak ne felejtsd el visszavenni a sisakot miután ettél 😄
most levágott a szerver ,azaz ideje aludni 😊
A Javelin meg Idris az Invictus launck week része.
cserébe egy avanger titan viszont megjelent 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.23. 21:50:25
Azért gondoltam a shotgunt, mert az a fegyver kell nekem, amiben a legnagyobb károkozási potenciál van a heraldon. Hogy legyen keresnivalóm harc esetén. Ha van egy ilyen fegyverem, akkor lehet hogy vadászgépekkel nem kezdek ki, de az aurorákat, egyéb gyenge hajókat, illetve mondjuk freelancer méretű, lassabb gépet leküzdhetek vele. 😛
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.23. 18:38:35
Van lehetőség lelépni a rendőrök elől úgy, hogy ne kerüljön az ember bűnöző státuszba? Tehát hogy a csempészésben van-e egy olyan általunk nem irányított kockázat, hogy ha rendőrbe botlunk, akkor 100%, hogy kaptuk a büntetőpontot? Vagy van ilyenkor B-lehetőség, hogy ha mittudomén szkennelés előtt bizonyos idő alatt lerázzuk őket, akkor nem tudtak azonosítani. Csak mer nem mindegy, hogy rulettkerék a küldi, vagy van lehetőségem meglépni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.23. 18:33:19
Ha jól célzol akkor a gimbalokat vedd le és tegyél fixed cannont rá, ha nem célzol jól akkor gimbal marad és repeatert (de így akár az alap fegyverzet is okés). Ha energia fegyvert használsz akkor powerplantot cseréld először aztán a coolert aztán a többit. Ballisticnál meg cooler, shield és a többi ja és ez is fogyaszt energiát, ha leveszed róla akkor csökkenni fog a tűzgyorsaság ezáltal kisebb lesz a dpsed, szóval kell a weapon systemre is kell az energia ballisctic fegyónál.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.05.23. 18:31:03
Energiamenedzsmentnél van ugye a fegyverzet-hajtómű-pajzs szentháromság. Ha lézerrel lövöldözünk, akkor ez rendben is van. De ha például csupa rakétám van, vagy gépágyúim vannak, akkor hogyan kell értelmeznem a fegyverzetre fordított energiát? Szükség van rá egyáltalán? Például ha csak rakétám van, akkor mit jelent ha maxra tolom az energiát, és mit jelent ha leveszem nullára? Csak azért kérdem, mert ha bizonyos fegyverzet esetén levehetem nullára (vagy minimumra) a fegyverzet-energiát, akkor azt belefektethetem pajzsba és hajtóműbe, ami a heraldnak kincset ér.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.23. 18:04:49
Természetesen a heraldot nem fejvadászhajóként kívánom üzemeltetni, de szeretném felszerelni a lehetőség szerinti legjobb felszereléssel, amivel potenciális légiharc esetén a leghatékonyabban működik. Kimondani is borzalmas, de akár még az is eszembe juthat, hogy nem menekülök vele, hanem bizonyos vadászgépekkel felveszem a harcot. 😛
Karakterkészítőt dobja be valamiért és megakad a nem választó képen, csak alt-f4 működik.
Pedig nagyon bíztam benne hogy végre kipróbálhatom.
szerk.: látom most sokaknak ez van, rajta vannak a fix-en
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2020.05.23. 16:43:11
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Torzonborzot kérdem: Heraldra milyen fegyvert tennél, aminek értelme is van? Van az a shotgun, amit aurórákra szoktak rakni. Az jó a heraldra is? Ja és a rakétáknak nem sok értelmét látom, soha egyet nem lőttem ki, szóval azt is lecserélném. Benne lennék olyasmibe, hogy csupa shotgun van a gépen. Lehetséges?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.23. 15:25:30
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.23. 15:18:00
innen lestem az ötletet