7980
  • lonvard
    :-DDD
  • Caliph
    Citizens looking at Cyberpunk fans right now /redditről/

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.03. 14:25:41
  • Caliph
    ahogy előttem is irták,a hangárajtó nem nyilik amig nem kérsz felszállási engedélyt :)
  • Torzonborz
    Ha hangárból szállsz fel akkor nem árt. Mondjuk meg lehet próbálni a nélkül is kijutni de fájdalmas lehet :D
    De a többiben egyetértünk. :D :D
  • kraven54
    Felszálláshoz nem kell engedély :D Csak a leszálláshoz. Ionvard összevissza beszél néha.
  • Caliph
    igen,mobiglass. contacts és ott a friends fülön rajta van
    vagy hajód valamelyik képernyőjén menü gomb,comms és katt a landing servicere az engedélyért
  • MuldR
    Köszi, igen megtaláltam mindent kivéve a felszállási engedélyes dolgot.
    Repültem a hangárban aztán lekapcsoltam az áramot és hazamentem, :D
    Tényleg. Repengedélyt hogyan? MobiGlass vagy valami gomb?
    Apropó, a repülőgépbehozó terminál is vicces, azt mondta hangár 3. Lemegyek, nincsott. Vissza föl, hangár 3. Lemegyek, nincsott. Föl, hangár 10: lemegyek, nincs ott.
    Játék újraindít, odamegyek, hangár 3 és ott volt. Szóval azért még lesz mit javítani.

Az FPS lövöldét is próbáltam volna, de 15 FPS volt az első csatám aminek 30 sec után vége lett. Aztán bedobott egy másik csatába ahol egyedül voltam 5 percig aztán eluntam.

Pirate swarmban repültem és úgy tűnt könnyítettek a repülésen. Régen úgy emlékszem még egyenesen tartani is kihívás volt.
  • Caliph
    Persistens universebe lépj be. kiválasztod hogy stanton system aztán egy tetszőleges spawn helyet,ami area 18 lorville vagy new babbage lehet
    felébredsz a "hotelben",kimászol az ágyból(F gomb a barátod,azzal lehet előhozni az interakciós menüket,pl ágyból kikelés) kimész a szombából,lemész a lobbyba a liftel. megkeresed a tömegközlekedési eszközt,ki van táblázva,vonat vagy repülő villamos attól függ hol ébredsz,és elcsapatsz az űrkikötőbe. ott keresel egy hajólehívós terminált. lehívod a hajód,kiirja melyik hangárban van,a közeli liftel elmész ,beszállsz,kérsz felszállási engedélyt és mehetsz is a világba :)

ha nincs hozzá türelem youtubeon van egy rakás videó róla mi elérhető mostanában,abba bele is tudsz tekerni :D
  • Malibutomi
    Szoval benezel annyi idot nem szansz ra hogy kimenj a szobabol es a jatek a szar.

Gondolom a tobbi jatekokban is csak a fomenuig jutsz el es ha ugyanolyan mint korabban akkor kilepsz hogy szar a jatek.
  • JonasSandor
    squadron 42 jó ha 2022-be megjelenik előbb millió %-hogy nem jön.
  • lonvard
    El kell jutnod az űrkikötőig, ott le kell kérned egy terminálon. Felszálláshoz engedélyt kell kérni, megkeresve a helyi kommunikációs csatornát. Ha mindezt megcsináltad, repülhetsz. :)
  • ToxiMaxi
    Rendben, köszi!
  • MuldR
    Hát, ha nem tudom kinyitni a kifizetett űrhajóm ajtaját és csak nézegetni tudom kívülről akkor bizony. Mert én nem FPS-t vettem, hanem űrhajószimulátort.
    Amúgy vicces, hogy ez a 3-ik hangár és a 325a is legalább 2x lett átdolgozva. Ezért nem jelenik ez meg soha, mert 2 évente újraírják.
    PU gondolom a multi része lenne, este benéztem oda is de ott csak egy szobában voltam és már nem volt türelmem hajnalban keresgetni a multis hangárt vagy leszállópályát vagy nem is tudopm, hol találnám meg a hajóm.
  • lonvard
    :-DD

Te bzmeg a játék megjelenése után is hagynád az egészet a fenébe, mer benéztél a hangárba, azt semmi extra. :D
  • Torzonborz
    PUba menj, 2 év után ott lesz bőven meglepi. A hangár az kb dísznek van ahogy Paladin írja.
  • Paladin
    A hangár modul egy értelmetlen dolog, amihez évek óta nem nyúltak, miközben sok minden változott. Abban semmi se működik, ne az alapján ítélj.
  • MuldR
    Meglett..... pici apró kék plusz a földön és a sok közül az egyiknél be lehetett hívni a hajót. Na ez is egyértelmű. Már csak kinyitni nem lehet régen alámentem és F. Most semmi. :(
    Évről évre rosszabb ez a techdemo :(
  • MuldR
    Eljött a szokásos "eltelt 2 év megnmézem mit csináltak" időszakom. Megint kaptam egy üres hangárt.
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy az isteni kriszrobertsz most éppen hová rakta el a hajom? Emlékszem pár éve is szórakozott valami vicces funkcióval, hogy a weboldalon kellett a hajót berakni, mert végülis ha az embernek egy darab van mi mást is akarhatna látni, mint egy üres hangárt? neeeem az egyetlen repőlőjét igeeeen.
  • Torzonborz
    Várd meg míg lesz megint freelfy és próbáld ki inkább. Nemsokára lesz megint ilyen lehetőség.
  • ToxiMaxi
    Érdemes most gondolkodni a megvételen, vagy még mindig nincs olyan állapotban a játék?
  • Bucser
    " Konkrétan az volt a terv, hogy Q2 lenne open béta ahol a pledge rendelkező játékosok játszhatnak játékkal és a visszajelzések alapján fejezik be, hogy megjelenhessen még ebben az évben."

Ezt te valahol almodtad. Ilyet soha sehol nem allitottak..
  • lonvard
    Kösz, akkor nem izgatom magam. :)
  • Paladin
    Pyro akkor jön, amikor a server meshing. Az meg majd jövőre valamikor, iCache után, ami Q2.
  • lonvard
    Szerintetek megkapjuk karácsonyra a féreglyukat a Pyroval? Nincs benne a tervekben, de hátha van valami kiszivárgott infó, hogy lesz ilyen meglepi. Aaaannyira szeretném.
  • lonvard
    Nya jó de mért akarnál te az SQ42 egyjátékos kampánnyal bétázni? Bétázgatni itt van nekünk a Stanton. Remélem nem rakják ki a kampányt félkész formában, hogy hát kezdjétek el játszani, aztán majd kész lesz! :D
  • Torzonborz
    "De ha csak a nevet nézzük"
    "SQ42 Q3 2020 Beta
    Status:Scheduled
    The final stage of polishing and bug fixing before release"
    Itt szerinted hol szerepel az open kifejezés?
    Továbbra is kérném a videót ahol CR szerinted ezt mondta. Lementeni meg nem tudom minek kellet volna mivel minden fent van a yt csatornájukon, ott vissza tudod keresni.
    Nem vagyok amúgy fennakadva csak szerintem szimplán rosszul emlékszel.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.10.15. 18:43:40
  • Hogthar
    Akkor tájt mondta amikor a Carrackot reklámozták, az egyik ilyen heti videójában. Egész biztos vagyok benne.
    Valószínű azért nincs meg nektek, mert a Carrackra fókuszáltatok. Konkrétan az volt a terv, hogy Q2 lenne open béta ahol a pledge rendelkező játékosok játszhatnak játékkal és a visszajelzések alapján fejezik be, hogy megjelenhessen még ebben az évben.
    De ha csak a nevet nézzük, szerintetek az open bétában mit jelent az open? Konkrét fordításban nyílt-béta, nem tudom miért vagytok ezen fenn akadva. (A videót meg akkor nem mentettem le, nem tartottam fontosnak, de most már nincs az-az isten hogy előkotorjam, mit érnék el vele? :D)

Az, hogy útközben eltolták várható volt mint ahogy minden frissítést, de azért örültem volna egy konkrétabb várható megjelenésnek, mostanra azért csak van elképzelésük mikorra fejezik be nem? Még amikor bejelentették olyan 2021 február márciusára számítottam, de gondoltam csak mondanak valami konkrétabban akkor amikorra eleve ígérték.
  • kraven54
    Ezt a videot link-eld már be, mert ilyenre én sem emlékszem :D
    Utoljára szerkesztette: kraven54, 2020.10.15. 16:00:59
  • Torzonborz
    Soha nem mondták, hogy játszható béta lesz.
    szerk: de ezt a videót keresd már meg mert másnak se rémlik open béta.

A levélben ott van:
    "I know everyone would like a definitive date on when Squadron 42 will be done but the best answer I can give you is that it will be done when it is done, and that will not be this year."
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.10.15. 15:45:29
  • Hogthar
    Dehogynem, kifejezetten emlékszek a videóra, amiben mondta Criss Roberts, hogy (akkor még) Q2 re várható az open béta ahol a SC42 Pledge-l rendelkezők kipróbálhatják a kampányt. Ezt utána át tolták Q3-ra.
    "Amúgy meg jön amikor szerintük kész lesz?"
    Ezt így kijelentették hivatalosan? Ezzel én nem találkoztam, megtaláltam a hivatalos bejegyzést, de ott nem írnak semmi ilyesmit, vagy ez az egyik videóban hangzik el?
    Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.10.15. 15:25:10
  • Torzonborz
    "játszható bétának" játszható bétát soha nem ígértek, már ha ez alatt open bétát értesz. :Amúgy meg jön amikor szerintük kész lesz. :( Hivatalos oldalon van levél Robibától, meg SQ42 briefing room videó.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.10.15. 15:13:52
  • Hogthar
    Squadron 42 ről lehet tudni valamit?
    Egy ideje nem követtem a Star citizen és Squadron 42 fejlődését, de úgy emlékeztem, hogy a játszható bétának most kellett volna megjelennie.
    Ránéztem a roadmapra és ott is 2020 Q3 van, viszont ahogy nézem utoljára márciusban volt frissítve.
    Próbáltam utána nézni is, de nem sok infót találtam róla.
    Azért is furcsállom ezt mert Q4-ben vagyunk most már, és semmi hivatalos posztot nem találtam ezzel kapcsolatban, se játékosok részéről fórumokon(bár annyira azért nem ástam bele magam).
    Gondolom kicsit csúsznak, de nem írták mikor várható? Esetleg ti tudtok valamit az egészről?
  • Torzonborz
    wow ez jó cucc
  • JonasSandor
    Ez már a büdös életbe nem fog megjelenni, megmarad techdemónak.
  • Caliph
    :D
  • Diopapa
    Igen? Az jó, akkor jöhet a C64-es konverzió!
  • Torzonborz
    Ne beszélj már hülyeségeket, Unitiyre váltanak!

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.10.13. 13:51:34
  • Diopapa
    Jah, csúszik az egész a Unreal motorra váltás miatt
  • Torzonborz
    Nana, Robi bácsi nem azt írta, hogy Q2-ben jön, hanem azt, hogy remélhetőleg akkor jön. Nem ugyan az! ;) :P
  • Caliph
    yepp az jó lenne,de az icache t már át is tolták 2021 q2re. szal addig biztos nem
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.10.13. 12:42:39