7980
  • Paladin
    Először én is nyalogatást akartam írni, de gondoltam hátha kiskorúak körében maradandó károsodást okozna, ha megpróbálnák elképzelni ;)
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.11.23. 19:48:46
  • Caliph
    nyalogatnia,nem simogatnia :D
    a prospi egy dolgozó méh,száll virágról virágra,hogy aztán hazavigye a profitot a főninek :D
    az auroám is tud ám csípni ha fel van tuningolva :D
  • Paladin
    Funkciója miatt pont légy. Száll rakásról rakásra, összeszedi a darabokat és felzabálja. :) A szájszerve meg főleg légyé.

Btw mit csinálsz te itt? Nem egy MSR-en kéne épp simogatnod a falat? :)
  • lonvard
    Szerintem a szép nagy feje és a funkciója miatt egyértelmű méh. Viszont az aurora nem légy, hanem szúnyog. A reclaimer meg alien királynő. Az is rovar! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.23. 19:03:32
  • Paladin
    Engem sokkal inkább egy ocsmány légyre emlékeztet a prospector.
  • lonvard
    De ez nem csak belelátás, legalábbis szerintem 100%, hogy a heraldnál a bolhát vette alapul a tervező. Mert a hajó tulajdonsága is olyan, mint a bolháé, hogy iszonyat sebességgel ugrál a térben. Önmagában az a gondolat, hogy társítsuk a hajó specialitását egy állatéhoz, és hasonlítson is rá, nekem nagyon tetszik.

A prospectornál meg ahogy a hajó egyik kőtömbről a másikra száll, mondjuk egy aszteroidamezőben, az pont olyan mint ahogy a méh gyűjtöget. És a hajó formája is erre hajaz.

Szemét jutub közben az orrom alá nyomott eg repülő MSR videót. Óóóóóó. Kipörgetem prospectorral ezt a hajót, nyald ki Chris! :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.23. 13:02:51
  • Paladin
    Érdekes számolgatás az msr meg a nomad üzemanyag fogyasztásáról.
  • Hogthar
    Én inkább állatokat látok a hajó formákban, elég soknál madarat, de pl a Herard nekem éppen egy jól meghízott patkánynak tűnik. kép
  • Torzonborz
    GS-en volt cikk, többi majd átveszi onnét pár nap késéssel :D
  • Diopapa
    Azért átnézve a hazai gamer sajtót, nagy lelkesedéssel hallgatják el, hogy free fly van SC-ben... :D
  • lonvard
    Úgy néz ki, mint azok a vándorpoloskák, amikkel ősszel küzdünk két éve. Amúgy a prospector meg méhecske. A herald bolha. Az aurora légy. Nekem abszolút tetszik a nomad, a tappancsai milyen érdekesek, már csak az a kérdés, hogy mi a specialitása, amiért úgy érezték szükség lehet egy ilyenre is. Vagy csak a változatosság kedvéért?
  • RJoco
    Akik ED-ben hiányolják a hajóbejárást, azok megtehetik majd SC-ben.
    Legalábbis az Asp esetén már ábrándozhatnak.
    Ez tényleg erőteljes koppintásnak tűnik.
    Hívjuk egyszerűen továbbfejlesztésnek és a neve legyen Asp MKII.
    A módosítások a légkörben való repülés miatt kellettek.
    Bár elég bénán néz ki a pilótafülke alján a fegyver.
  • Torzonborz
    Az enyémben van vödör. :P :D
  • Paladin
    Mennyivel jobb Dio cutty blackje, ahol még slozi sincs ;)
  • Paladin
    Félre ne érts, távol álljon tőlem az SC harcos védelme. :)

A csípős fogalmazás inkább annak szólt, hogy a kezdetek óta utálom és borzasztó döntésnek tartottam, hogy az ED rosszul értelmezett nosztalgiából a c64-es (bocsánat ZX Spectrumos) formavilággal dolgozva indult.
  • Torzonborz
    Ja, és közvetlen a slozi mellett ott van kint a fogkeféd is. Pfej
    :D
  • Diopapa
    Nekem a Nomad nagyon zárt, kicsi, de nem jó értelemben mint mondjuk az 300-as sorozat. Örülök, hogy van ilyen is, de nagyon nem az én világom.
  • wollnerd #7043
    Mitől van az hogy ha ülök a hajóba, a kamerát nem tudom mozgatni az egérrel, az F gomb nyomvatartásával sem, de ha megmozgatom a botkormányt, akkor tudom mozgatni az F gombbal,de csak egy ideig müködik aztán visszvált arra a keresztre(?) és megint nem lehet mozgatni! Elég idegesítő és nem értem mert tegnapi nap folyamán nem volt ilyen problémám! Valamit végleg véletlenül beaktiváltam? (game restart nem oldotta meg.)
    Próbáltam rákeresni, de nem sikerült. Kivettem a keybinds-ből az egeres axis-okat a flight movementnél, de még mindig fenáll. :(
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.11.22. 22:24:31
  • Caliph
    félreértetek,én csak megjegyeztem hogy hasonlít rá,nem azt mondtam hogy onnan lopták vagy loptak bármit is...kis vérmókuskák :D
    továbbá leírtam a saját véleményem szerint mi nem jön be rajta NEKEM :)
    Maga a forma még nem is zavarna annyira mint a nyitott plató :D
    De hát ez ilyen,nem lesz ilyen hajóm sztem ingame sem :)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.22. 19:38:21
  • Torzonborz
    Jó hát az x6 meg gle az majd' olyan mintha klónok lennének :D Itt azért van különbség legalább :D
  • nordan
    jaja mint az X6 meg a GLE kb......na mindegy, engem nem zavar csak ne mondjuk már,hogy más a két hajó mikor kurvára hasonlít :D
  • Torzonborz
    Hát azért bőven más a kettő, főleg ha egészében nézed.
    De mindegy, írtam már, h nem a külső a lényeg hanem a funkcionalitás. Ennyiért meg ez kevés. Még az ingame ár kérdéses.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.11.22. 17:17:58
  • nordan
    Ok dude

• Paladin
    Hát, mivel az Elite az alap geometriai formákkal dolgozik a régi hajóknál, ha egyszerű formát akar valaki csinálni, óhatatlanul hasonlítani fog ott valamihez. De azé' mégse legyen má' az ő tulajdonuk az ötszög... ;)
  • Caliph
    azzal nincs,de maga a forma az
  • Torzonborz
    A nyitott platóval köze nincs az asphez, ez gyk olyna mint egy pickup. Nem rossz amúgy mert a roc-al baromi könnyű beállni. A gond a hydro fogyasztás, iszonyat gyorsan lezabálja az üza-t, meg az ára, az sok.
  • nordan
    ez a nyitott hull akkora faszság,hogy elmondani nem lehet.......és a gravi talp is baromság
  • Caliph
    Nomádról: nem tettszik a gravi talp,nekem sokkal jobban bejött volna egy tényleges :D nem tettszik a hátsó cargo hogy nyitott. amúgy az egész olyan Elites ASP Exploreres :D
  • Caliph
  • lonvard
    Na mintha ma már több mindenre lehetne upgradelni, mint 1-2 napja, de persze MSR sehol. Tudunk valami infót, hogy mikor csapják ki a nagyközönség elé, hogy "nesze, vegyétek"?

Két dolgon agyalok, most hogy a bányászatos dolgokra gyúrnak éppen:

1. beolvasztani gyönyörű heraldomat egy pofás de belülről hervasztó prospector miatt. Mer az 70 dolcsi. Az úgy elfogadható, és ésszerű választás.

2. Redeemer 250 dolcsi. Herald olvasztással 209 dolcsi. Imádom azt a hajót, és ennél olcsóbb már nem lesz. Hátránya, hogy nem repülhető, de ugye emiatt "olcsó". Jó ezt úgy se kockáztatom meg. Vagyis visszatérés az 1. verzióhoz:

1. beolvasztani gyönyörű heraldomat egy pofás de belülről hervasztó prospector miatt. Mer az 70 dolcsi. Az úgy elfogadható, és ésszerű választás.

És akkor elbányászolgatok.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.22. 10:30:02
  • Diopapa
    Úgy van, Cutty örök
  • Torzonborz
    Mini Cutty talán, azért sok mindenben elmarad tőle.
  • lonvard
    Igen, most kezdenek előbújni a kalózhajóként is használható alkalmatosság. Idáig talán csak a cutlass volt olyan, hogy tűzerős és raktere is van. Oké én a carrackot is ideveszem, szerintem kiváló kalózfregatt lesz belőle. Na de MSR az a cutlassnak egy minőségibb változata, méretben nem sokkal nagyobb, de fasza raktere van, gyors, manőverezőképessége kiváló, tűzerős, és van benn egy szkennerszoba, amit igazán még nem láttam leírásban, hogy mire való, de feltételezem arra, hogy sokkal messzebbről kiszúrja az ojjektumokat, mint a hagyományos szkennerek és radarok. Ami ugye a kalózkodáshoz tökéletes skill. Szóval ha a cutlass a kalózhajók szomáliai motorosbárkája :D, akkor az MSR az egy gyors szkúner, a nomád és társai lesznek a brigantinok, a carrackot én kinevezem fregattnak, a kraken meg lesz a kalózsziget.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.20. 05:15:07
  • Hogthar
    Ha az MSR nem jön be még mindig jön egy másik hajó, a Nomád.
    Nagyon hasonló a Cutihoz fegyverzetben és rakományban is.
  • lonvard
    :-D
  • Hogthar
    Látom hosszú volt a műszak :D
    Majd küld képet az új MSR-edről.
  • Torzonborz
    Tavaszig kb ja. De amúgy ott a havi riport is meg még pár apróság.
  • Caliph
    sztem várd meg mig lemegy a hype rólad,aztán tiszta fejjel döntsd el :D
  • Diopapa
    Mondjuk az SQ42 roadmap sztem kb 1 éve nem volt frissítve.
  • lonvard
    MSR MSR, BRRRR GRRRR MSR MSR HARRRR (bocs még nem jöttem le róla) MSRT AKAROK MOST, MSR OIOI ÁUÁU ÓBRRR TYÜTYÜ HÚ!