7980
-
JonasSandor #6820 Csak a múltkor nem lehetett nagyon csinálni semmit se benne. Volt egy üres hangár is azt csókolom. -
Paladin #6819 Nagyon menő vagy. Megvolt az ego trip? Örülök. -
JonasSandor #6818 Még mindig egy semmitmondó szutyok? -
#6817 Ott van a hírben de tessék.. az oldalon először lépj be utána lesz aktív a kuponos mező.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.09.14. 09:06:01 -
Luise178 #6816 Köszi!
Ööö...ezt hova is kell beírni? -
#6815 Azt kell csinálni amit leírtak, nem elég regelni, a SHOWDOWN2950 promo kódot is aktiválni kell. -
#6814 nemtom mivan,nekem ment megy most is. a textúra nem betoltése régen nekem is volt,hdd-n,amóta ssdn van simán betölt mindent -
Luise178 #6813 3.08 körül már toltam, letöltöttem az éjjel, most belépnék, de nem jelennek meg a spaceport-ok. akkor most mivan?!? :) -
#6812 2 hetes free fly kezdődik ha minden igaz mától -
#6811 -
#6810 -
#6809 utsó vidiben elég faján néz ki a concept az állomáshoz való dokkolásról
persze az más kérdés mikor lesz kész :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 09:43:14 -
lonvard #6808 Na tessék. Mer Chris olvassa a fórumot. Mondtam már korábban, hogy olvassa, mer rendre megcsinálják azt, amiről torzi szerint én "haluzni" szoktam. :P
Hogy mire vagyok kiváncsi? Hát elsősorban a légköri repülésre és az esetlegesen upgradelt cockpit-műszerfalra. Kiváncsi vagyok, hogy a herald műszerfalán fityegnek-e már a villogó vészjelző bigyók. De most dolgozom, holnap leszek csak otthon. Juhuhuu.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.08.06. 19:02:09 -
#6807 Mintha lecsúsznál bármiről is -
Deviome #6806 Hát szomorodjanak meg, hogy most adták ki a 3.10-t. Pont amikor a Zero down jön! -.-"
-
#6805 Nem kellett sokat várnod. -
#6804 és mit vársz benne ?:)
-
lonvard #6803 Jaaj, ezt a 3.10-et úgy várom, mint a kész játékot bazmeg. Jobban várom, mint a Horájzon Zérót. Legyen má' valami! -
nortsen #6802 Reset account utan megoldódott, tehát nem ez volt a baj.
Amúgy semmi melankólikis hangulat. Egyszerűen kevés még ez a game a játékra. Most lesz kész? Hehe az meg odebb van. -
kraven54 #6801 F gomb akkor nem szokott menni ha billentyűzet nyelvet váltasz game közben -
lonvard #6800 Mi az hogy "lassan távozik is"? Nem kell ez a melankólikus szál a történetbe, ez a te költői meglátásod. :) Nem tud távozni, tekintve hogy meg van vásárolva a játéka. Legrosszabb esetben addig nem játszik vele többet, ameddig azt nem mondják a fejlesztők, hogy KÉSZ. Nekem az elejétől megvan a játék, jó néhány kegyetlen pofára esést megéltem benne, de eszembe sem jut lassan távozni is, tekintve hogy még csak most lesz majd kész. Kb. olyan státuszban van nálam a játék, mint a Subnautica: Below Zero. Az a játék már ezerszer játszhatóbb, de még mindig nincs 100%-on, és nem játszom vele. Mentem vele egy kört pár hónapja, és most várom, hogy kész legyen. Star Citizennél meg minden nagyobb patch után megyek 3 napot, és aztán várom a következőt. A mostani patch a légköri repüléssel például nagyon izgat. -
nortsen #6799 Lutri volt, és nem jött be. Két hajója volt, 7 misi értékben, el is bukta mindkettőt. Az egész onnan jött, hogy a klasszikus négyzet shadereket akarta helyretenni, így törölte a komplett user foldert (sajnos nem csak a shader könyvtárat). Ezután nem mentek az "F" gombjai, pl mobiglas, stb. Mivel a többféle karakter módosítás semilyen módon nem segített, úgy döntött rizikózik, mert van aki elvesztette a cuiccait, van aki nem. Ő el. :)
Én még mielőtt in game vásárolt hajóim lettek volna, többször is reseteltem, és pl az ursa roverem mindig megmaradt, meg a felszereléseim nagy része is. Hajóval még nem nyomtam resetet, de ezek után nem is fogok, persze könnyű ezt mondani, ha nem tudsz játszani. Ja ráadásul a srác subscriber is, de persze ez sem számít.
Szar egy dolog ez az egész, mert aki a rengeted bug ellenére mégis belevág a game jelenlegi állapotába, az tuti keserű szájízzel szépen lassan távozik is. Ahogy látom az itthoni SC fórumokban sem azok az arcok vannak már, mint pl 4 éve (tisztelet a kivételnek), ez sem véletlen. Az csinálja okosan, aki egy-egy verzió után, pár napnál többet nem tesz bele.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.07.09. 20:46:08 -
SANTANTICA #6798 ha nincs karakter vagy mobiglass akkor a karaktert kell újra generálni a menüben grafikailag...után 90% hogy jó lesz -
#6797 Hivatalosan reset után csak az uec marad meg és a "fizikai" itemeket amiket valós pénzért vettél, gyakorlatilag még kicsit lutri az egész mert változó mikor mi marad meg és kinek. Szóval én erre nem nagyon apellálnék. -
#6796 Hajok es itemek elvileg megaradnak En pl csak a rajtam levo armort meg a ruhakat buktam fegyverem attachmentel megmaradtak loszerrel egyutt. -
nortsen #6795 Szuper.
Esetleg valami solution ha, nem megy a mobiglass profil törlés után? (nem nekem van bajom, de 6.5 misi van két hajóban, karakter reset nélkül kéne valahogy). -
SANTANTICA #6794 na a logoff azt eredményezte hogy végtelen loading....
olvasom a hibát, hogy sokaknak ez van ha ágyban logoffol ki:
"We recommend avoiding ship bed logout until this has been fully resolved if you frequently experience this error."
szóval maradt a karakter reset....szerencsére pénz megmarad, de....*****
-
nortsen #6793 Meg azt is, hogy megy, szóval csak az marad, hogy saját tapasztalatból kipróbálom. Egy bajom van csak, hogy a caterpillar nem fér be a self-land-be :) -
#6792 Volt erről redditen egy thread ott azt írták nem működik. -
nortsen #6791 Én ezt úgy hallottam, hogy:
1, Mikor tradeltsz, előtte valahol kietlen részen lofoffolj az ágyból
2, lépj vissza, játsz
3, 30k hiba után self hangar, hajó kirak
4 exit, majd go game, és ott leszel ahol előtte logofoltál, rakománnyal.
A tiedből hiányzik a logoff, kíváncsi vagyok mindegyik működik e, vagy melyik?. :)
Sajnos az ideiglenes free freelanceremmel nem ment, mert nem jelent meg a hangárban, de ez lehet csak nálam volt így, a lényeg, hogy én még nem próbáltam.
Nem régóta van catapilarom, ott azért fontos lesz, hogy ne bukjak 1.5m-et, szal én logoffolok :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.07.08. 19:40:29 -
lonvard #6790 Jah, hát ezt majd gyakorlatban kell feldolgoznom. :) -
#6789 A mai joystick programozo appok siman engedik a "masodlagos kiosztas" vagy on the fly profil valtast ha ahhoz van kedved.
mint mondtam vannak olyanok akik megtartjak a gazkar funkciot a gazkaron ami tulajdonkeppen a maximalis thrusteroutputot szabalyozza, de az impulzus idot es iranyt a Joyyal szabjak meg decoupled flightban, de ha "c"-vel visszaakapcsolod a coupled mode-ot akkor az impulzus ido folyamatos es a teljesitmenyt csak a gazkarral engedelyezett maximalis thruster impulzus szabalyozza. -
lonvard #6788 Amúgy van hírünk Chris Robertsről és Sandiről? Egyáltalán együtt vannak még? Olyan rég láttam őket. Meg a régi kommunikációs csapatot. Az a rockerhajú is hiányzik. Brian Chambers asszem. -
lonvard #6787 Ilyesmi lesz majd a végén. :) x év múlva. :D -
lonvard #6786 Valami gyorsváltó lehetőség nincs két komplett config között? Csak mert dogfightra valszeg jobb a két joy decoupled módban, de normál üzemmódban meg kényelmesebb a joy+gázkar. Szerintem adja magát, hogy lehessen váltani.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.05. 16:48:55 -
#6785 Attol fugg hogy allitod be az axiseket. Sokan teljesen decoulped flight-ra configoljak tehat a vektorokat a joystickok+Hat switchek adjak
Peldaul mr hasgaha ezt hasznalja Dual Stick Control:
-jobb kez stick
X-axis: roll
Y-axis: pitch
4-way hat switch: Vertical (fel/le) es Lateral(balra/jobbra) strafe
- bal kez stick
X-axis: yaw
Y-axis: strafe elore/hatra... throttle control
Twist: strafe lateral (masodlagos/osztonos kontrol miatt)
De vannak olyanok akik, megtartjak a throttlet offstick controllkent es beallitjak egy szintre. -
nordan #6784 najó :D
ui: ugyanolyan PC házam van :P azt már nem kell megvenni :D -
#6783 Ha nagyonnagyon tele vagy
-
nordan #6782 hú bakki jól felment az ára.....nekem 2 éve van meg ,de 30 körül vettem
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.05. 10:22:29 -
lonvard #6781 55 ezer. Uh, azt hittem olcsóbb.
Nyugtassatok meg, hogy két joyos irányításnál nem kell folyamatosan előre tolnom valamelyiket, hogy menjen a hajó.