Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"J"-vel tudod a hajtóművet forgatni, de érdemes sztem érdemesebb először kisebb hajóval kezdeni a gyakorlást. 😊 Jah és az "U", "I" gombokat kerüld... 😄
Caliph
tegnap hosszabb kihagyás után kapásból a reclaimert kértem le lorvilleben,hogy vagány leszek,de felszállni sem sikerült 😄
aztán még a böribe is bezártak mert lezárt területre sikerült visszazuhanni 😄 valami gombot elnyomtam és nem lehetett irányítani a dögöt 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
amúgy ingyenes free fly van,egy rakás hajó elérhető,regelj accot,ird be a kuponkódot,aztán ingyen kipróbálhatod még másfél hétig mit tud a jelenlegi formájában,nem kell venni semmit,tök ingyen.

#6817 ben ott a link,ez meg a promo kód hogy aktiváld az ingyenes hajókat a free fly végéig: SHOWDOWN2950

kipróbálhatóak a legnagyobb dögök is,mint a hammerhead vagy a reclaimer,az origin 890 vagy a hernyó

a játék alpha fázisban van,bug lesz benne biztos,és ssdre rakd ha nem akarsz textura bugot vagy low fpst

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.16. 09:14:28

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Torzonborz
Nem aktiváltad te se a freefly-os kuponkódot. Ha csak simán regelsz a hivatalos oldalon akkor is be tudsz lépni a "játékba" de csak az üres hangárt fogod látni. Ahhoz, hogy elérj mindent vagy veszel egy csomagot vagy freefly idején használod a megadott kupont.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ott mi lenne egyébként?,mert hogy nem engedett semmit se az is hótbiztos.
Nem engedi már az Olisart, hehe. Loreville-ből indultam, rögtön 100km-es légkör, kurvaállat. Kicsit át kell alakítani a gázkarozást, mer ez a coupled-decoupled úgy nézem légkörön belül már nem játszik.
Na izzítom is a hajtóműveket. Átkelek a Stantonon, Olisartól Microtechig, jutok amíg jutok. 😄
Torzonborz
Mert te se azt csináltad amit kellett volna.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Csak a múltkor nem lehetett nagyon csinálni semmit se benne. Volt egy üres hangár is azt csókolom.
Nagyon menő vagy. Megvolt az ego trip? Örülök.
Még mindig egy semmitmondó szutyok?
Torzonborz
Ott van a hírben de tessék.. az oldalon először lépj be utána lesz aktív a kuponos mező.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.09.14. 09:06:01

Köszi!

Ööö...ezt hova is kell beírni?
Torzonborz
Azt kell csinálni amit leírtak, nem elég regelni, a SHOWDOWN2950 promo kódot is aktiválni kell.

Caliph
nemtom mivan,nekem ment megy most is. a textúra nem betoltése régen nekem is volt,hdd-n,amóta ssdn van simán betölt mindent

3.08 körül már toltam, letöltöttem az éjjel, most belépnék, de nem jelennek meg a spaceport-ok. akkor most mivan?!? 😊
Caliph
2 hetes free fly kezdődik ha minden igaz mától

MerlinW

[merlinw.org]

Caliph

Caliph
utsó vidiben elég faján néz ki a concept az állomáshoz való dokkolásról
persze az más kérdés mikor lesz kész 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.09.08. 09:43:14

Na tessék. Mer Chris olvassa a fórumot. Mondtam már korábban, hogy olvassa, mer rendre megcsinálják azt, amiről torzi szerint én "haluzni" szoktam. 😛

Hogy mire vagyok kiváncsi? Hát elsősorban a légköri repülésre és az esetlegesen upgradelt cockpit-műszerfalra. Kiváncsi vagyok, hogy a herald műszerfalán fityegnek-e már a villogó vészjelző bigyók. De most dolgozom, holnap leszek csak otthon. Juhuhuu.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.08.06. 19:02:09
Torzonborz
Mintha lecsúsznál bármiről is <#vigyor2>

Hát szomorodjanak meg, hogy most adták ki a 3.10-t. Pont amikor a Zero down jön! -.-"
Panzeradler
Nem kellett sokat várnod.
Caliph
és mit vársz benne ?😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jaaj, ezt a 3.10-et úgy várom, mint a kész játékot bazmeg. Jobban várom, mint a Horájzon Zérót. Legyen má' valami!
Reset account utan megoldódott, tehát nem ez volt a baj.

Amúgy semmi melankólikis hangulat. Egyszerűen kevés még ez a game a játékra. Most lesz kész? Hehe az meg odebb van.
F gomb akkor nem szokott menni ha billentyűzet nyelvet váltasz game közben
Mi az hogy "lassan távozik is"? Nem kell ez a melankólikus szál a történetbe, ez a te költői meglátásod. 😊 Nem tud távozni, tekintve hogy meg van vásárolva a játéka. Legrosszabb esetben addig nem játszik vele többet, ameddig azt nem mondják a fejlesztők, hogy KÉSZ. Nekem az elejétől megvan a játék, jó néhány kegyetlen pofára esést megéltem benne, de eszembe sem jut lassan távozni is, tekintve hogy még csak most lesz majd kész. Kb. olyan státuszban van nálam a játék, mint a Subnautica: Below Zero. Az a játék már ezerszer játszhatóbb, de még mindig nincs 100%-on, és nem játszom vele. Mentem vele egy kört pár hónapja, és most várom, hogy kész legyen. Star Citizennél meg minden nagyobb patch után megyek 3 napot, és aztán várom a következőt. A mostani patch a légköri repüléssel például nagyon izgat.
Lutri volt, és nem jött be. Két hajója volt, 7 misi értékben, el is bukta mindkettőt. Az egész onnan jött, hogy a klasszikus négyzet shadereket akarta helyretenni, így törölte a komplett user foldert (sajnos nem csak a shader könyvtárat). Ezután nem mentek az "F" gombjai, pl mobiglas, stb. Mivel a többféle karakter módosítás semilyen módon nem segített, úgy döntött rizikózik, mert van aki elvesztette a cuiccait, van aki nem. Ő el. 😊
Én még mielőtt in game vásárolt hajóim lettek volna, többször is reseteltem, és pl az ursa roverem mindig megmaradt, meg a felszereléseim nagy része is. Hajóval még nem nyomtam resetet, de ezek után nem is fogok, persze könnyű ezt mondani, ha nem tudsz játszani. Ja ráadásul a srác subscriber is, de persze ez sem számít.
Szar egy dolog ez az egész, mert aki a rengeted bug ellenére mégis belevág a game jelenlegi állapotába, az tuti keserű szájízzel szépen lassan távozik is. Ahogy látom az itthoni SC fórumokban sem azok az arcok vannak már, mint pl 4 éve (tisztelet a kivételnek), ez sem véletlen. Az csinálja okosan, aki egy-egy verzió után, pár napnál többet nem tesz bele.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.07.09. 20:46:08
ha nincs karakter vagy mobiglass akkor a karaktert kell újra generálni a menüben grafikailag...után 90% hogy jó lesz

A mohának mindig a déli oldala fás!

Torzonborz
Hivatalosan reset után csak az uec marad meg és a "fizikai" itemeket amiket valós pénzért vettél, gyakorlatilag még kicsit lutri az egész mert változó mikor mi marad meg és kinek. Szóval én erre nem nagyon apellálnék.

Bucser
Hajok es itemek elvileg megaradnak En pl csak a rajtam levo armort meg a ruhakat buktam fegyverem attachmentel megmaradtak loszerrel egyutt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szuper.
Esetleg valami solution ha, nem megy a mobiglass profil törlés után? (nem nekem van bajom, de 6.5 misi van két hajóban, karakter reset nélkül kéne valahogy).
na a logoff azt eredményezte hogy végtelen loading....
olvasom a hibát, hogy sokaknak ez van ha ágyban logoffol ki:

"We recommend avoiding ship bed logout until this has been fully resolved if you frequently experience this error."

szóval maradt a karakter reset....szerencsére pénz megmarad, de....*****

A mohának mindig a déli oldala fás!

Meg azt is, hogy megy, szóval csak az marad, hogy saját tapasztalatból kipróbálom. Egy bajom van csak, hogy a caterpillar nem fér be a self-land-be 😊
Torzonborz
Volt erről redditen egy thread ott azt írták nem működik.

Én ezt úgy hallottam, hogy:
1, Mikor tradeltsz, előtte valahol kietlen részen lofoffolj az ágyból
2, lépj vissza, játsz
3, 30k hiba után self hangar, hajó kirak
4 exit, majd go game, és ott leszel ahol előtte logofoltál, rakománnyal.

A tiedből hiányzik a logoff, kíváncsi vagyok mindegyik működik e, vagy melyik?. 😊
Sajnos az ideiglenes free freelanceremmel nem ment, mert nem jelent meg a hangárban, de ez lehet csak nálam volt így, a lényeg, hogy én még nem próbáltam.
Nem régóta van catapilarom, ott azért fontos lesz, hogy ne bukjak 1.5m-et, szal én logoffolok 😊
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.07.08. 19:40:29
Jah, hát ezt majd gyakorlatban kell feldolgoznom. 😊
Bucser
A mai joystick programozo appok siman engedik a "masodlagos kiosztas" vagy on the fly profil valtast ha ahhoz van kedved.

mint mondtam vannak olyanok akik megtartjak a gazkar funkciot a gazkaron ami tulajdonkeppen a maximalis thrusteroutputot szabalyozza, de az impulzus idot es iranyt a Joyyal szabjak meg decoupled flightban, de ha "c"-vel visszaakapcsolod a coupled mode-ot akkor az impulzus ido folyamatos es a teljesitmenyt csak a gazkarral engedelyezett maximalis thruster impulzus szabalyozza.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Amúgy van hírünk Chris Robertsről és Sandiről? Egyáltalán együtt vannak még? Olyan rég láttam őket. Meg a régi kommunikációs csapatot. Az a rockerhajú is hiányzik. Brian Chambers asszem.
Ilyesmi lesz majd a végén. 😊 x év múlva. 😄
Valami gyorsváltó lehetőség nincs két komplett config között? Csak mert dogfightra valszeg jobb a két joy decoupled módban, de normál üzemmódban meg kényelmesebb a joy+gázkar. Szerintem adja magát, hogy lehessen váltani.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.05. 16:48:55
Bucser
Attol fugg hogy allitod be az axiseket. Sokan teljesen decoulped flight-ra configoljak tehat a vektorokat a joystickok+Hat switchek adjak
Peldaul mr hasgaha ezt hasznalja Dual Stick Control:
-jobb kez stick
X-axis: roll
Y-axis: pitch
4-way hat switch: Vertical (fel/le) es Lateral(balra/jobbra) strafe
- bal kez stick
X-axis: yaw
Y-axis: strafe elore/hatra... throttle control
Twist: strafe lateral (masodlagos/osztonos kontrol miatt)

De vannak olyanok akik, megtartjak a throttlet offstick controllkent es beallitjak egy szintre.

najó 😄

ui: ugyanolyan PC házam van 😛 azt már nem kell megvenni 😄
macleody
Ha nagyonnagyon tele vagy <#vigyor>
hú bakki jól felment az ára.....nekem 2 éve van meg ,de 30 körül vettem
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.05. 10:22:29
55 ezer. Uh, azt hittem olcsóbb.

Nyugtassatok meg, hogy két joyos irányításnál nem kell folyamatosan előre tolnom valamelyiket, hogy menjen a hajó.
ha nagyon tele vagy 😊

szigoruan