7980
-
#7020 Hát ezt spec a népek sírták ki, mármint az új meg részletesebb roadmapet. Merhogy a meglévő nem volt jó és ment ajvékolás spectrumon. Mondjuk ott már mindenért megy :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.11.19. 14:21:37 -
Paladin #7019 Ja, és azt is mióta akarják? Már roadmap kell a roadmaphoz... :) -
lonvard #7018 Szép szép, de az MSR bzmeg! Akarom, de olvasztással. Ha nem kapom meg akkor...akkor...akkor...lehiggadok, mint a carrack után, mikor világos lett, hogy sansztalan. :D -
#7017 Valami ilyesmit akarnak elvileg, közvetlen jiraból jönnek majd apin a taskok. -
Diopapa #7016 Ez szuper, de amígy nem írják le, hogy iCache 24%-->30% addig akármilyen formában tálalhatják a semmit. A napokban nézegettem régi SC-s videókat (Wingman's Hangar stb) és 2-3 éves dolgok (sem) kezdenek megjelenni ingame, szóval úgy vagyok az egésszel, hogy hiszem amit látok legalább PTU-n... :) -
#7015 Nem sokára kiderül. -
Diopapa #7014 Mert rohadtul úgy tűnik, hogy a hajótervező csapat meg a planet tech részleg ami kb működik, de ember nincs aki fejlessze a kódot. Nézd meg a legfontosabb core tech-ek csak csúsznak, senki sem tudja, egyáltalán haladnak-e vele bármit is. -
#7013 Freelancer Max?
Legutolsónak kiadott Freelancer, szebben kidolgozott belsővel, nagyobb mint a Freelancerek, a raktere meg 122 SCU, és még mindig olcsóbb mint egy MSR.
Ráadásul Asimov-os festése van, ha ez neked egyáltalán pozitívum. kép!
Persze, nem akarlak lebeszélni az új hajóról, ha elkapott a marketing nincs mit tenni.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.11.18. 00:26:18 -
lonvard #7012 Freelancerben de, csak az egy régi hajó, és vannak nála izgalmasabbak. Cater szintén, de most hagyjál békén, MSR-t AKAROK ÉS MOST!!!! HISZTI VAN!!!!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.17. 23:56:00 -
#7011 Egy Freelancerben nem éreznéd magad jól? Esetleg egy Taurusban vagy egy Catarpillarban?
Jó a Catarpillar nem olcsó, de a lényeg, hogy vannak pofásabb hajók a hasznosabbak között is.
-
#7010 én is max prospi,vagy a kezdő salvage hajóig tervezek lépni,nagyobb hajót nem akarok venni,ezzel a kettővel már lehet pénzt keresni,és mégsem olyan op,csak a játék eleji grindet lépem át,de sztem pár hét gameléssel egy prospiig el lehet jutni amúgyis gondolom
ha kijön a salvage és látom mit hoztak ki belőle,akkor döntök mi legyen. -
lonvard #7009 Ez a racionális megközelítés, azonban én olyan hajót szeretnék, amiben jól érzem magam. Aztán lehet a végén kikötök egy prospectorban. :D Egyik legjobb kezdőhajó jelenleg, terveztem is a vásárlását, csak aztán prüszköltem tőle.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.17. 18:55:43 -
#7008 Számomra szerencsére ez a hajó nem tűnik annyira érdekesnek.
például amit tud az alapján egy kicsivel jobb mint egy Cutlass Black de például egy Freelancer Maxnál nem értékesebb, kicsit túlárazott hajónak érzem, még úgy is ha 225 dollár lesz.
Persze kinek mi a szempont.
A helyedben inkább egy olyan hajót szereznék elsődlegesnek amivel már tonna számra tudod termelni a pénzt és utána játékon belül bármilyen hajót betudsz szerezni kis farmolással.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.11.17. 18:51:52 -
lonvard #7007 Köszi szépen, nincs paypalom, az lesz, hogy megnézem mennyi lesz a különbözet egy herald olvasztással, lehet nem lesz olyan vészes, aztán elcsábulok. De a legnagyobb esély arra lesz, hogy egyszerűen lehiggadok addigra, és nem veszem meg. Majd játékban. Két nap alatt rápörgettem magam, ilyen állapotban nem szabad dönteni! :D -
#7006 Nem tudom miért éri meg neki, lehet conceptnél még olcsóbb volt, kitudja.
Megvétel meg úgy történik, hogy írsz neki, küldesz egy email címet és paypal-t(mindenképpen paypal kell nekik).
Küld neked egy díjbekérőt, miután kifizetted elküldi az ajándékként az e-mailedre, ott aktiválod.
Ezek után redditen vissza kell igazolnod, hogy tényleg elküldte e csomagot és hogy sikeres volt a vásár.
A reddit fiókod viszont rendesen ki kell tölteni és Star Citizen profilodnál a bio-ba meg kell osztanod a reddit profilod elérhetőségét.
Elsőre macerának tűnhet, de ha neki akarsz vágni elküldhetem privátba a 199 es lehetőséget.
Az a gond a Carrack esettel, hogy nagyon látszik, hogy eluralkodott rajtuk a kapzsiság, ezért is vagyok kíváncsi, hogy most tényleg meg fog e jelenni a SQ-42.
A Star Citizenen látszik, hogy fejlődik, csak rettentő lassú ütemben és jobban fókuszálnak a hajó vásár dologra, ami engem rettentően aggaszt.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.11.17. 18:22:30 -
lonvard #7005 De mér jó neki 199 dolcsiért adni, mikor 225 a kezdőár? Nincs gyakorlatom az ilyen üzérekkel történő tranzakciókban, fosok így megvenni. Azt se tudom hogy kell. Írok neki privátban, hogy kellene az MSR, erre ő elkéri a zsét paypalon (nincs, csak visa), elküldöm, aztán ki vagyok szolgáltatva.
Na mindegy. Majd játékban összeszedem. Kabbe Chris Roberts! Refund! Illetve dehogy. De kabbe!
Még ki se rakták az MSR-t, de már cirkuszolok. :D (ez olyan mint mikor Hogthar meglátta a carrack új árát, és utána fél évig be se lépett a játékba :D)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.17. 18:04:39 -
#7004 Én reddit-en szoktam.
Elég sok kereskedő van, akik a conceptnél bevásárolnak szép számmal, majd eladják kisebb haszonnal kicsit drágábban, vagy megjelenésnél nagyobb haszonnal. Hajókat, hajó fejlesztéseket, meg mindent is.
Most rá is néztem neked, van egy árus aki LTI-be árulja a MSR-t 199 dollárért.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2020.11.17. 17:46:00 -
lonvard #7003 De hogy szerezzem be szürkén? -
#7002 Ennyire gonosznak nézel?
Inkább az akartam mondani, hogy nézd meg tetszik e, mert talán még szürkén betudod szerezni magadnak olcsóbban.
Ha megjelenik és utána nézed meg és jössz rá hogy tetszik, már magasabb áron tudsz csak hozzájutni. -
lonvard #7001 "Javaslom szerezd be a PTU még most, kérdezd meg nincs e meg valakinek és megmutatná e(nekem megmutatta tegnap valaki.)."
Ezt most hogy is érted? PTU-ban nincs free flight? Tehát kerítsek valakit, akinek megvan, üljek bele, utána meg akasszam fel magam, mer sose lesz olyanom, mi? Heralddal nekihajtok az Olisarnak!!! :D -
#7000 Mindegyik hajónak felmegy az ára ha flight ready lesz. -
#6999 hátha karácsonykor akciós lesz :D vagy majd kifarmolod ha megjelenik a játék :D -
#6998 Jelenleg 225 dollárnál áll az ára a ship upgrade részlegen. Megjelenésnél a legtöbb hajónak felmegy az ára. Korábban annyira nem követtem, de ha a Carrackot veszem alapul, (400-ról ment fel 600 dollára), az másfélszeres emelkedés, tehát 50 % ment feljebb az ára.
Többi hajónál nem néztem mennyivel szokott emelkedni, tehát a következtetésem nem feltétlen helytálló, de ha itt is ekkora lesz az emelkedés akkor 337,5 dollár körül lesz az ára megjelenésnél.
Javaslom szerezd be a PTU még most, kérdezd meg nincs e meg valakinek és megmutatná e(nekem megmutatta tegnap valaki.).
Aztán utána beülhetsz a jeges kádba :D -
lonvard #6997 Valahogy nem hiszem, hogy 225 dolcsi lesz, mire kirakják a vásárra. Sehol nincs kinn semmilyen ár, csak valami wikiben találtam egy korai árat. Ebből olyan 300 dollár fölötti hajót csinálnak, hogy csak úgy zörög. Úgyhogy a pofára esés elkerülése végett most beleülök egy kád jeges vízbe.
-
lonvard #6996 Hogy lesz most ez a vásárlósdi? Nov 20-tól van a free flight, és akkor végig lehet olvasztgatni, vagy minden nap más gyártótól kapunk lehetőséget? Hülyét kapok ha bonyolítják. Nem akarok lemaradni a lehetőségről, hogy kipróbálhassam az MSR-t, illetve hogy zsebre vághassam, ha tetszik. :P
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.17. 10:49:21 -
lonvard #6995 Szerintem lesznek majd belső berendezési tárgyak is a hajókhoz, tehát most mittudomén perzsaszőnyegtől kezdve akváriumon át a mikroszkópos asztalig. És akkor majd ízlés szerint teledzsuvázhatjuk velük a hajónkat. Én szíves-örömest telepakolom a folyosókat élelmiszeres ládákkal, üzemanyagtartályokkal, mindenféle hasznos és haszontalan dologgal, amit nem a raktérben akarok cipelni, mer oda az árut rakom. Szóval az én hajóm az kellően rendetlen lesz, és ha még olajfoltos és egyéb skineket is lehet hozzá szerezni, akkor aztán olyan feelinget csinálok, hogy senki nem mondja meg belülről, hogy az egy csittifitti crusader izé volt eredetileg. Azt hiszi majd, hogy valami reclaimerbe tévedt véletlenül. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.16. 18:15:53 -
#6994 Prospi is nagy király lesz ha ki lehet szórni majd a nem kellő cuccokat,erre elvileg van külön egy fújóka hátul,megtartva az értékes nyersanyagot,és ha majd le lehet oldani oldalról a modulokat hogy újra bevethető legyen a gép a terepen. aztán később elmenni összekaparni a cuccot egy szállítóval,és remélni hogy más nem talál rá és nyúlja le :D
-
#6993 ez az industrial stílus,olyan mint a lumber :D
nekem bejön,most nyilván adott volt a tér amibe bele kellett férni a dolgoknak. van ott zuhanyzó/wc,italautomata,ágy,meg a modulokat is ide kellett rakni kb. minden ami e mögött van már a hajó többi része,generátor motorok a lézerfej dolgai,a bányszott cucc tárolása,később ugye a tárolókat le lehet dobni hogy újra tudd tölteni a gépet,és ezeket a ledobott tárolókat össze lehet majd szedni pl egy fricivel. továbbá a hajó hátulján nyitható valami,annak is biztos lesz valami funkciója,most kb annyi hogy le lehet nyitni kívülről -
lonvard #6992 Vagy jó kontraszt még az MSR külseje és belső tervezése közti különbség. Mi minden van azon a hajón külsőleg. Álmélkodva bámulja az ember. Aztán felmész a rámpán, és jön a belső tervező munkája... :) Azért mindentől függetlenül nem tudják úgy sterilizálni azt a hajót, hogy ne izguljak rá. Csak előbb kipróbálom. Ami mocskosul tetszik benne, az egy apróság, hogy a cockpitból ki lehet látni alulra, így landolásnál, illetve közeli repüléseknél nem megérzésre kell alapozni. Szerintem rohadtul jól lehet vele manőverezni a méretéhez képest.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.16. 12:26:09 -
lonvard #6991 Ja de azér az ujjatlan kesztyűt meg a dokkmunkás sapkát felvette, hogy meglegyen a feeling. :) Szerintem amúgy egy hülye android lehet, mer arcizma se rándult, hogy meglepte pár kalóz.
Steril alatt nem csak a tisztaságot értem, hanem hogy üres, és olyan fantáziátlanul szabályos. Tehát hogy például a szerelő modulok egymás mellett, miközben az adott gépezetek tök máshol helyezkednek el, és ha körbe nézel adott helységben, akkor nem észrevétlenül és logikusan simulnak össze a vonalak, hanem ordenáré módon látszik, hogy a tervező kapott egy feladatot, X dolgot kell bepakolnia a helységbe, és azokat egymás után szépen sorjában bele is pakolta, de nem rakott bele egy kis fantáziát, stílust, egy kis színességet, érdekességet, ízt. Pl. a cockpitok műszerfalai mindegyik egy külön művészi munka, hogy úgy mondjam. Viszont a cockpit a műszerfalon kívül meg általában egy üres csővég. Az egyiket egy művészember csinálta, a másikat meg egy csőtervező. :) Vannak kivételek, pl. a freelancer cockpitját zabálom. Lehet hogy szar a kilátás belőle, de izgalmas az egész, szívesen mászik bele az ember. A herald is ilyen. Lehet még találni azért izgalmas belső terű hajókat, de az MSR tervezése meg pont nem ilyen sajnos. Annak a műszerfala gyönyörű, de egyébként mindent leegyszerűsítettek benne.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.16. 12:08:23 -
#6990 MSRen a "titkos" járat nem a kalózok, hanem a rendfenntartó erők miatt van. Ha crime statos emberkéket is lehet ott bújtatni úgy, hogy a scannelés nem mutatja ki akkor bőven jó lehet mert a 3 scu csempész raktér amúgy nem sok, bár sztem az spéci küldikhez lesz majd igazán hasnzos. -
#6989 attól hogy bányász hajó miért ne lehetne steril? :D nem kint taposod meg csákányozod az ércet hanem egy kényelmes fotelből kávézgatva fúrja a lézer a cuccot,és a fülkét teljesen elkerülve történik a raktározás :D
mint a videó is mutatja :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.11.16. 11:24:53 -
lonvard #6988 Nov. 20-tól lehet ingyen repülni? Ki kell próbálni. Érezni akarom belülről. Nem akarok pofára esni. A kisebbik bányászhajónál volt az, hogy belülről olyan szinten steril, hogy sikoltozva menekültem ki belőle. De hát már bepaliztak vele, szóval nehezen tudok elmemenekülni a vásárlás elől.
Az lesz a neve, hogy: Millenium Jackdaw. Ezeréves Csóka. :D Mondjuk sólyomra jobban hasonlít. Vagy inkább zuhanó fecskére. Aaaa, olyan szép. Herald féltékenykedik a háttérben.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.15. 21:50:31 -
lonvard #6987 Én csak azt mondom, hogy ezzel a szellőzőrendszerrel mondjuk egy constellation jellegű csőhajóhoz képest jobban védhető belülről. Nem elbújásra jó a cső, hanem manőverezésre. NPC rendőrség ellen akár elbújásra is. Ki tudja mennyire süketek. Már feltételezve egy olyat, hogy átszállnak, marad a hajón 2-3 rendőr, és akkor azokat meglepjük és visszaszerezzük a hajót. Bár valszeg itt messze túlfantáziáltam a mesterséges intelligencia lehetőségeit. :D -
#6986 Szerintem mostanra mindenki tudja, hogy a fehér királynőt ki kell helyezni az asztalra és megnyílik a titkos lejáró.
De tegyük fel később állítható lesz mivel nyílik az ajtó és lelehet bénítani hajót mozgásképtelenre úgy, hogy valami csoda folytán a játékosok erre rá is állnak.
Egy ilyen támadásnál mi hasznod van a bujkálásban? Nem inkább megvédenéd a rakományt?
Másrészt én nem ilyen hajót támadnék, ha kalóz lennék.
Eleve mozgékony fegyverzettel. Hamarabb támadnék egy Catarpillart, de leginkább Hull B, C, D vagy E verziókat. Lomhák és könnyen támadhatóak Nagy rakománnyal.
A rejtett Cargo hasznos, de csak 3 SCU? Mire elég. Ha illegális áru-t szállítok úgy éri meg, ha tömegesen szállítom.
Talán akkor van értelme, ha körözött személyt lehet vele szállítani észrevétlenül.
-
lonvard #6985 Egy csőben csak hátrálhatsz, itt van egy másik útvonal is. A járatokat remélhetően zárhatjuk, tehát azt mi könnyen kinyitjuk, az ellenség meg flexelheti. Tehát mi gyorsabban mozgunk. Mi pontosan tudjuk melyik járat hova nyílik, az ellenség nem feltétlen. Ezen kívül van hova visszavonulni, ha szarban vagyunk. Mondjuk egy gyógyítás erejéig, vagy fedezéknek. Hajótestben harcolva nem nagyon van fedezék, a lenti járatban meg elég egy sarok. Mondjuk ennél a hajónál speciel van pár sarok, ami jó szolgálatot tehet majd, de ha beszorítanak egy helységbe, ki tudsz onnan menekülni alul. Másrészt meg npc-k is támadhatnak, és azok ugye hülyék mint a segg. Majd jönnek a buta vandulok, azt kapnak az arcukba. :P
Plusz ha van egy szelidített aliened, akkor a szellőző lesz a kuckója, ahonnan elő lehet hívni. Ha megharagszik, akkor persze oda visz le keltetni benned a kisalient.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.15. 19:00:43 -
#6984 persze,csak kb mindenki tudni fogja hogy az ott van,aki ilyen hajóval talizik,mondhatni gyárilag be van építve a csempészrésze ,és hiába vannak titkos be és kijárók,erről mindenki tud :D ezt nem hívnám taktikai előnynek :D
-
lonvard #6983 Meg ha el akarják foglalni a hajót és tűzharc van a hajón belül, akkor egy ilyen alsó csőrendszer az taktikai előny. Menekülni lehet, hátukba kerülni lehet, szóval jó az. -
Paladin #6982 Értem én, csak nem szeretem :) -
lonvard #6981 Na ide figyelj, én vagyok a belsőtérfikázó a társaságban, nekem a főnyafim 5 éve, nem veheted át a helyem, megharcolok érte! :D