7978
-
Diopapa #1648 Nem akarlak meggyőzni, nézz utána ha érdekel, hogy mit jelent ez SC-ben és mi okozza. Látni fogod, hogy miért "teleportálsz" időnként ki.. Ismert bug, 2.0 PTU óta létezik, valószínűleg kicsit nehezebb javítani mint egy sima ütközés-érzékelést... :)
Más... :)
Ingame seamless procedural planetary landing.. -
nortsen #1647 Megnézem, köszi. Pl motion blur, meg egyéb csilli-villi effekteket ha ki tudom kapcsolni, biztos jobb lesz, csak ezek még játékból nem állíthatók.
A tervem a Fury kártya, de jelenleg nem túl olcsó. ;) -
#1646 Az tényleg nem túl sok. Nekem offline azért megvan a 30. Van egy leírás hogy lehet user.cfg-t csinálni, nézd meg, hátha javít a helyzeten. Itt. -
nortsen #1645 Amúgy meg 20 fps-em van offline, ami nem valami ideális a physicsnek.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.16. 23:01:06 -
nortsen #1644 Ok srácok.
Maradjunk annyiban, hogy álló és mozgó helyzetben is teleportálok a hajóból időnként.
Hogy ez mitől van, physics, local physics, vagy éppen collision, tökmind1, úgy sem nekem kell megoldani.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.16. 22:53:14 -
Paladin #1643 Pedig teljesen más dolog :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.12.16. 16:21:22 -
nortsen #1642 Hát nehezen győzöl meg róla, hogy a "local physics"-nek nincs köze az ütközéshez. :)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.16. 13:39:30 -
nortsen #1641 Zsír, valamit olvastam róla, de ezek szerint hiányos az ismeretem.
Kipróbálom, köszi. -
Diopapa #1640 "Magyarul nincsenek még rendben az ütközés modellek."
Semmi baj vele, amivel gond van az a local physics grid rendszerrel van gond. -
#1639 Szerintem arra gondol ami nekem is jelenleg a szívfájdalmam,hogy a nagyobb hajók reagálása is tisztára olyan mintha egy kisebb géppel mennél,nem érzed a hajó nagyságát "súlyát"
de gondolom majd finomítanak rajta,jelenleg érthetően nem ez a prioritás
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.12.16. 13:12:09 -
#1638 3 ifcs mode van.
Precision ami maximalizalja a top speedet kb 50=ben.
Van a combat flight mode ami ennek 4.5-szerese
Es a cruise mode ami a precision mode 20-szorosa.
Mi tobbet akarsz meg? -
nortsen #1637 Ja a másik ami eszembe jutott, az a repülés irányítás. Erre van valami ígéret, hogy "finomabb" lesz?
Egyelőre igen agresszív, és nem "reális", nehezen kezelhető a lassú tempónál. -
nortsen #1636 Én is várom a játékot, és sokat remélek tőle, de ez az alpha megelőzte önmagát a kiadásban. Magam részéről csak azt nem értem, hogy olyan bugok vannak benne jelenleg, amik már belső ellenőrzésen is kijöhettek. Ezért írtam, hogy nagyon ki akarták adni nekünk, aminek biztos sok oka van.
Leginkább a teleportálás effekt zavar, ami azokra a hajókra igaz, amiben van belső mozgástér. Eddig amelyikben voltam, onnan "kiestem" az űrbe bizonyos esetekben, pl felugrás, vagy csak egy-egy területen. Magyarul nincsenek még rendben az ütközés modellek.
Amúgy a megjelenés óta volt egy javítás, ami nekem kicsivel több fps-t hozott.
-
#1635 Hemzseg a hibáktól ez tény, de pont azért adták ki nekünk is "tesztelésre", hogy minél több hiba kibukjon plusz a jelenlegi játékmenet elemekkel kapcsolatban legyen visszajelzés.
Lesz ez jobb is, az AC is nagy rakás izé volt amikor kijött most meg már egész jól kikalapálták. -
nortsen #1634 Élő klasszikus. :)
Az offline-t még nem próbáltam, de vmikor ki fogom. -
#1633 :)
Egyértelmű, hogy a PU online szinte használhatatlan, nehezen lehet bejutni, hibakódokat dobál, akadozik, lefagy. Offline viszont jobb a helyzet, lehet küldiket csinálni, kalózokat aprítani, repkedni jobbra-balra. -
nortsen #1632 Ne kötözködjetek, nem akarok senki lelkébe kést szúrni. Van egy "publikus" alpha, amit kiadtak most már ugye minden támogatónak tesztelésre, vagy hívjátok aminek akarjátok. Ez az üzleti modell ezzel jár, ki kell adni az éhes embereknek, és ennek következményei is vannak.
Jelen pillanatban ez a verzió hemzseg a problémáktól. Ennyi volt a mondandóm.
Aki ezzel nem ért egyet, az már az ő baja.
Biztos lesz ez még sokkal jobb is, de az nem most van, én meg a mostról írtam.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.15. 23:35:55 -
#1631 Szerintem is, azért abban bízok, hogy 2016-ban már lesz olyan béta állapot, amivel érdemes lesz elkezdeni játszani. Én addig várok a vétellel de azért nagyon várom már. Talán a No man's sky kitart addig, amire a SC játszható állapotba kerül. -
#1630 Valószínűleg több is lesz és maga Star Citizen nem lesz kész 2016-ban.
Squadron 42 talán év végére bár nem bízok benne ha az engine csak most lett kész rendesen... -
Lord_Giga #1629 Átlépte a 100 milliót a Star Citizen. https://ipon.hu/hir/atlepte_a_100_milliot_a_star_citizen/35772
2016-ba csak kijön. A Witcher 3 kb. 80 millió dollárba került, bízom benne hogy lesz belőle valami. -
#1628 Ok, kiadták, nem vitatkozom :) Egyébként valószínűleg még 2016-ban sem lesz "kiadva". Még a béta fázis sincs sehol, csoda, hogy egyáltalán lehet játszani vele. De nem baj, ti fikáztok, mi meg elvagyunk a "szarunkkal" :) -
#1627 ilyenkor elgondolkodom, hogy te mi a halalt probaltal ki? -
#1626 Nezd, nem adtak ki. egy ujabb modul kerult live szerverre ahol mindenki kiprobalhatja es kuldheti a bug reportokat az issue councilba. -
Hasselhoff72 #1625 -
#1624 Látom páran még mindig képtelen megérteni, hogy mit is jelent egy alfa státusz. Az, hogy kiadták livera csak annyit jelent, hogy hozzáfér az összes backer. Ennyi. Ez még nem a végleges állapot így ebből végleges következtetés levonni sem lehet még.
Ja és messze nem csak egy csarnok meg pár hajó...
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.12.14. 16:12:20 -
Diopapa #1623 Fogalmad sincs miről beszélsz. -
#1622 Jaja és ez csak egy kurva csarnok 1-2 jármű modellel.
-
nortsen #1621 Pedig kiadták, kár volt érte. Mire ez a sok bug eltűnik, jövő év közepe lesz, mivel ezek nem apró hibák, hanem egy halom be nem fejezett fejlesztés eredménye. -
#1620 Kurvára nem akarták kiadni az idén. -
#1619 Én komolyan nem tudom mit vártok egy alfa állapotba (se) lévő játéktól. Az átlátható/átlátszó fejlesztés legnagyobb hibája az, hogy sokan fel sem fogják, hogy mi miért olyan....amilyen. -
#1618 Nem baj ,de legalább a sok "hülye" továbbra is nyomatja a zsét nekik szóval amíg áramlik a zseton addig nem fogják kiadni soha. -
nortsen #1617 Kipróbáltam én is. A koncepció nem lenne rossz, de ebben az állapotban használhatatlan. Leginkább be sem tölt, de ha mégis, akkor nem kell sokat játszani hozzá, hogy a bughalmaz előjöjjön.
- Folyamatosan lefagy,
- bugosak a repülök amikből pár felugrással kirepülök,
- vagy éppen magától felrobban, és az űrben "repülök" befagyva, amire exit game kell,
- alig van fps (ez betudható a régebbi AMD 6950-es kártyának, bár minden mai game játszható 40-50 fps-le rajta).
Szóval ezen látszik, hogy nagyon ki akarták adni még idén, hogy betömjék a szánkat, de még nem érett meg rá, hogy mindenki megkapja.
Istenigazából csalódott vagyok, hogy ennyi idő fejlesztéssel, eddig jutottak csak el. Ebből játék még jövőre sem lesz. -
#1616 Most toltam online egy fel orat nekem nem voltak frame problemaim. Mondjuk meg csak Port Olisar kornyeken hulyeskedtem (szokni kell az iranyitast AC 0.8 ota nem is jatszottam)
Setup 8 Gb ram Nvidia GTX670 es egy i5 - 3570K 4.2 GHz-en.
Mondjuk nalam minden default szoval nem szarakodtam user CFG-vel.
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2015.12.12. 13:19:37 -
#1615 Na, ez nekem felejtős. Jó ha 10fps-em van online. Maradok az offline verziónál, az megy szépen. -
#1614 Alpha 2.0 Jon a live serverre Pacific time szerint ma este.
Ez GMT szerint holnap reggel 8 oraig bezarolag -
#1613 Nem, mert Andromeda-m van. Andromeda-->Redeemer 31$. Visszafelé nem lehet. Csak ha olvasztod. -
#1612 Oda vissza tudsz valtogatni hisz asszem 0$ a CCU a ketto kozott -
#1611 Le van tojva, hajókázok offline :) Ez a Connie nagyon állat, kíváncsi lettem volna a Redeemerre is de mikor még megvolt, nem ment nálam a 2.0 offline. -
Diopapa #1610 Az ok az, hogy az egész egy hulladék jelen állapotában.. :)
-
#1609 Az alpha pre release verziója egy teszt környezetben. Nyilván okkal van csak a PTU-n.