7978
-
#1528 Akkor most veszek egy avangert. Ha csak valaki le nem ebszél róla :) -
#1527 Mást ne várj, megmondták, hogy nem fognak semmit sem leárazni jó ideig. -
#1526 Az a múltkor is olyan gyorsan fogyott el, hogy a browser nem tudta betölteni annyi idő alatt a weblapot :) -
#1525 Leárazás ? Ilyen biztos nem lesz. Max megint lehet kapni olcsóbb Aurora ( 20 dodo ? ) csomagot. -
#1524 Mennyire valószínű a novemberi leárazás? Azt hallottam játék szülinap alkalmából várható. -
#1523 A rendszer amit epitenek engedi az alignment alapu proceduralis generalast.
Tehat a bejarhato bazisok modulokbol epulnek fel es varialhatoak mind kinezetben mind alap layoutban.
Tehat attol fuggoen hogy milyen parametereket allitranak be a stationok es lokaciok automatikusan eloallithatoak az art teamnek csak bele kell dolgozni egy picit hogy mindenhol rendesen illeszkedik-e minden es nem-e log ki a lolab. -
TokraFan #1522 Ez brutálisan jól néz ki!
Mondjuk a lag is durva, de ezen most lépjünk túl, alfa verziónál. Nagyon hangulatos, végre lehet rendesen dokkolni egy játékban...
Arról lehet tudni valamit, hogy hány rendszer lesz, hány állomás, és hány planétára lehet majd leszállni? Gondolom nem lesz sok, mivel itt nem procedurálisan generált, hanem kézzel készített desztinációkról van szó. -
#1521 Nálam most össz 33 Gb a kliens szóval nem biztos, hogy az extra ;)
Amúgy pöpec az ArcCorp. -
#1520 Nyx Landing Zone preview
1.2 elerheto. Irany ArcCorp
30GB extra download de vegre latogathato ArcCorp a live serveren.
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2015.08.29. 14:22:01 -
Diopapa #1519 Nah, akkor siker :) -
#1518 Korábban már próbáltam de semmi eredménye nem volt. Most viszont működik.. Végre ki tudtam próbálni az Aurora LN upgrade-emet. Meg rájöttem, hogy flight assist nélkül is lehet repülni :) -
Diopapa #1517 USER folder törlése csodákra képes. -
MuldR #1516 Win 10 el nekem sem indult el. atbootoltam win7 re onnan ujratelepitettem az egeszet 0-rol, azota win10 alol is megy. -
#1515 Hát, nem tudom számít-e, de nekem nem a logónál áll meg, hanem a game loadingnál, amikor ott van a két űrhajó, és megy az állapotjelző oda-vissza. -
#1514 Accounts stuck on Logo -> corrupted account -
#1513 Nálam win7 van, feltelepítettem a játékot, repültem vele, másnap betöltő képernyőnél megállt. Következő patch-nél nem tudott bejelentkezni, letöröltem. Most az 1.1.6a-nál megint megáll a betöltő képernyőnél. Megint uninstall lesz, törlés mindenhonnan, aztán újból lehúzom az egészet. Már ha lesz hozzá türelmem. -
Roodie76 #1512 Gondolom nála is ugyanaz, mint nálam... Friss Win10, friss launcher/kliens, a launcher elindul, de a játék indításakor, amikor a logókat mutatja, néha a 2., néha a 3. képernyőn elszáll az egész, a win log szerint 0xc000007b hibával.
A javasolt dolgokat mind végigpróbáltam: minden driverem friss, Visual C++ összes létező runtime, régebbi DirectX runtime, .NET frameworkök mind telepítve, audio beállítások módosítva, új account Gamescom kóddal, mindent, semmi hatás. Support kussol, ötlete senkinek nincs. Addiktként van a gépen vagy 30 játékom, steames/origines/gogos/battle.net-es, sőt, még egy Elite Dangerous is, minden fut, sok éves játékok és az újak is. Csak és kizárólag ez az egy nem.
Utoljára szerkesztette: Roodie76, 2015.08.17. 11:56:38 -
Sith #1511 Esetleg fejtsd ki miért,vagy hogy nemcindul az a fos hátha van segítség... -
#1510 Nem csesztem el semmit. Nem én vagyok az egyetlen akinek nem indul ez a fos :) -
#1509 Valamit nagyon elcseszhettel...
Launchert es klienst is cserelni kellett az 1.1.6-ra valtas ota. -
#1508 Még csak nem is béta, mert alpha :) 57 dollárért vettem egy induló csomagot, plusz nem emlékszem már mennyiért ápgrédeltem a hajómat egy kicsit jobbra. Mondjuk ahhoz képest, hogy el sem indul ez a fos, tökre megérte :) És itt most egy hosszú káromkodás jönne. -
#1507 A single player expansionokert kell majd fizetni. A PU elvileg egyszeri koltseggel fog indulni. -
unrealnoise #1506 most nyÍlván nem az, mert "béta", nem vagyok túl tájékozott, de azt hittem ha kész lesz, free to play lesz. -
#1505 Nem, nem az lesz, ahogy most sem az. -
unrealnoise #1504 akkor ezt hanyagolom még. nem is tudom mit akarnak így egy free to play címtől. tudtommal ugye az lesz. (csak baszott drága űrhajókkal :D) de köszi amúgy. :) -
#1503 Nem nagyon veszi figyelembe a beállításokat mindegy mit állítasz ugyanúgy néz ki és szaggat is néhol. Nekem i5 van a 4-es (legerősebb) verzió, GTX-970 és nem folyamatos. -
unrealnoise #1502 Egy kétmagos i3 4330 + GTX 960 kevés neki srácok?
Proci cserélve lesz majd idővel, de kipróbálnám már ezt a cuccot. :) Látom, hogy minimum négy mag van írva, de ugye azokból is van már "gyengébb"... -
#1501 Star Citizen montage Hype
-
#1500 Joystick-al sokkal nehezebb célozni mint egérrel. Kár mert a Hotas X jó cucc :) -
#1499 Itt is úgy lesz, sőt. Arena commanderben vannak gyakorló feladatok, ott például ki kell manőverezni a hangárból. -
#1498 Ok írj majd erről a sebzés dologról, nekem nem sérültek az ellen hajói. -
npolos #1497 tegnap csak felraktam, de csak nézelődtem egy kicsit az űrben :)
ma este jobban letesztelem
amit most így már szembetűnt, a felszállás folyamatát nem tudod vezérelni, mert egyből kint vagy
elite-ben a teljes felszállást végigviszed, ki a dokkból -
#1496 Aha az volt az. Kimentem harcolni, jöttek valami scavengerek de hiába lőttem őket nem igazás sérültek. Érdekes... -
npolos #1495 ESC
ott van valami Access menüpont, lényegében az a hajó oprendszere, ott tudod kérni a felszállást
-
#1494 Nem értem hogy működik. Beleülök a hajóba és semmi. Nem reagál semmire, se joystick-re (hotas X) se billentyűzetre csak ül. Hogy kell hud-ot előcsalni, felszállni stb? -
#1493 Ingyen kipróbálható aug 17-ig -
#1492 Nálam most megint nem indul el. Legalábbis tegnap nem jutottam tovább a betöltő képernyőnél. Pedig szombaton még repkedtem egy kicsit, kipróbáltam az új Aurora LN-t. -
TokraFan #1491 Komoly! Nagyon hangulatos, egyre jobban tetszik az egész. Csak nagyon laggol, pedig feltételezem nem gyenge gépet tettek alá a bemutatóra. Persze ez még nagyon alpha phase, gondolom az optimalizálás még zéró szinten van. -
#1490 Az animaciok nagy resze a multi crew es social module prototypeban meg a Stock cryengine animacio.
Az FPS demoban voltak uj animaciok. -
#1489 Igen, de erről beszélt is az FPS bemutatónál, hogy ezen még mindenképpen finomítani akarnak.