7978
  • MerlinW
    Ezek szerint nem vagy szoftverfejlesztő:)
  • EFRM
    leakbol kiindulva fps modult nem csodalom, h nem adtak ki pax utan. tiszta ac feeling :D
    tudnam ezek mi a gecit csinalnak napi 8 oraban fel eve...
  • Bucser
    Youtube search Star Citizen leaked assets es maris megvan egy csomo video.
  • MuldR
    KingShip???? Miez miez? Nem a Bengal a legnagyobb a jatekban? Regen azt mondtak.
  • Bucser
    Van mar jo par video a kikerult assettekrol (pl az idrisrol is (absolute low poly graybox) es a KingShiprol is (brutalisan hatalmas))
  • TokraFan
    Akkor ok. Csodálkoztam volna, CR elég jó marketingben, nem így szokta bemutatni a nyálcsorgatós cuccokat...
  • Torzonborz
    Nem, ez csak egy félkész modell amit véletlen/direkt kiszivárogtatással szereztek meg rengeteg egyéb cuccal együtt.
  • TokraFan
    Ez hivatalos? Mert akkor nem igazán látom értelmét. Még félkész sincs ez a hajó.
  • Caliph
  • Glo
    Az lesz :)

A mostani 2 alap csomag közül (Aurora MR AC és Mustang Alpha AC) melyik hajónak mik az előnyei? A csomagban amúgy ugyanazok a plusz dolgok vannak, és az ára is ugyanaz. Szóval a hajó alapján kellene döntenem. Javaslatok?
  • Torzonborz
    Akkor uccu neki vegyél egy starter packot. :P
  • Glo
    Augusztusig nem szeretnék várni :)
  • Torzonborz
    Nem feltétlenül, általában nagyobb game show-k alkalmával vannak ingyenes próbák. Ha van türelmed addig várni akkor inkább tedd azt.
    Talán még fps modul is bekerül addig. :D

ps: politikát ITT NE lécci ! Elég a trollokat elviselni .
  • Glo
    Tök nyolc ki vezeti a birkákat, attól még nem lesz több a hazai GDP. Ez van.

#1434 Kösz Torzonborz, akkor be kell fektetnem ha ki akarom próbálni.
  • Torzonborz
    Ájjj szorri, igen ez most csak backereknek freeflight. A kijelölt gépeket minden támogató kipróbálhatja.
  • StrikeFor
    ezért örülök,hogy megszavazzák a birkák 25 éve ugyanazokat és itt B+ soha az életbe nem keresel majd többet havonta 400 eurónál...........
  • Glo
    NA megnéztem, semmi egyelőre.
    Ez a free flight akkor csak azokra vonatkozik, akik már bent vannak, vagy várjak türelemmel délutánig? Tesztelné nekem vki? :)
  • Glo
    Igen, a kód az oké. Akkor holnap reggel elkezdem letölteni, aztán meló alatt remélhetőleg le is jön :)
  • Torzonborz
    A kód sztem csak holnap aktiválódik így addig hiába tennéd fel a launchert és lépnél be mivel nincs jogod a klienshez nem is töltené le.
  • Glo
    A holnapi free flight week-kel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy előre nem lehet letölteni a játékot, és a kupon kóddal belépve csak bejelentkezni? Vagy hogyan működik ez a free flight a 0-ról?
  • alyr2
    Amerikaban ha nincs penzed akkor kvazi leszarjak hogy elsz e vagy sem..a korhazban ellatnak, de normal ellatast nem kapsz, annyi hogy nem hagynak meghalni..Erre lehet szamolni lassan nalunk is..Mert ugyi kijelentette az egyik nagyszeru politikusunk, hogy annyit ersz mint a fizetesed...meg ha nincs 30 millad 30 evesen akkor semmi sem vagy...de ez nem ide tartozik...
  • Glo
    A kinti meg az itthoni egészségbiztosítást nem lehet összehasonlítani. Ha kint is levonnának 20 dollárt havonta a fizetésükből mint itthon az OEP, akkor mindenkinek lenne. De ez elég offtopic.

Akinek telik rá, az hadd csinálja, nem fáj ez senkinek, és a befolyt pénzből Nekünk fejlesztenek.
  • Glo
    50 dollár körül, szal sacc egy tizes.

Holnap kipróbálom én is, aztán meglátjuk.
  • Bucser
    Amit nem tudsz felfogni, hogy marpedig van aki kifizeti ezt az osszeget ra.
  • MasterMason
    Ja, obamáig 50 millió embernek még egészségbiztosításra sem tellett... A kérdés amúgy sem azon van, hogy van e annyi pénze az embernek hanem arról, hogy aki nem örökölte hanem meg is dolgozott a pénzért annak jobb esetben esze ágában nincs egy autó árát fizetni virtuális hajókért még akkor sem, ha megteheti.
  • alyr2
    Irtam hogy nem 2kezi munkas! :D amugy a kezdo csomag mennyibe kerul? szemeztem vele regebben de elfelejtettem...melobol meg nem nyilik meg az oldal..
  • Glo
    Azért a havi 18 000 $ nem a kétkezi melós bére, a 6 jegyű éves fizetés már jónak számít odakint.
    De tény és való, 20$-os kétkezi órabérből is megvan 1100 óra alatt, ami 8 órával számolva 138 nap ;) 4 embernek 1-1 havi fizujából megvan egy klánnak az összes hajója. 40 embernek meg 4 napi melója :)

De elég a matekból, mindenki arra költi a lóvét amire akarja. Van aki naponta többet eliszik, mint amennyibe egy kezdő csomag kerül.
  • alyr2
    a 19k dollar az csak nekunk sok..de pl amerikaban egy nem 2 kezi munkas 3 cimborajaval siman kipengeti ugy hogy eszre sem veszi..ismerek magyarokat is akik amerikai cegnek dolgoznak, es havonta 18k dollar a fizetesuk...szoval vannak akiknek ez nem összeg. Innentol ezen fölösleges rugózni. Jo helyre kell szuletni(nem 3. vilagba, amibe mi is tartozunk..) es akkor mar a nem is tünik soknak a 19k :)
  • Glo
    Holnaptól free flight week, minden kezdő hajóra.

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/260436/comm-link-schedule-for-the-week-of-may-11th
  • MasterMason
    :D
  • Torzonborz
  • EFRM
    lol gecc mar a bejelentesek is kesnek :D na ki mire tippel mikor jon az fps? augusztus?
  • MuldR
    Ha jol lattam a 19 000 usds csomagban meg nincs benne a Javelin, csak a LEHETOSEG hogy megvedd a storeban. Vajon mennyi lehet meg ehhez kulon a Javelin? Nincs errol info? :)
  • Torzonborz
    Üdv , a játék fejlesztés alatt áll még. Jelenleg alfa teszt fut AC modullal. Bővebb olvasni való itt.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.04.12. 20:47:29
  • Party Hard
    Üdv.
    Szeretném elkezdeni a játékot. Ritkán fizetek egy játékért de azthiszem bővem megéri.
    Elég gagyi az angolom, teháát lenne pár kérdésem.
    Ahoz, hogy elkezdjem venni kell egy gépet és játszhatok? Nincs havidij?
    Lehet később más hajóm is?
    Vannak akik foglalkoznak kezdőkkel?
  • MasterMason
  • MasterMason
  • nyirog
    én is hasonlóan ítélem meg
    Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.04.12. 14:19:05
  • Bucser
    Egyszeruen csak unalmas az arakon valo rugozas.

Masrol sincsen szo jo par hete.

Pedig kozben kijott a 1.1.1 alpha ahol ki lehet probalni a multi hangart meg a dual seat repuloket dedikalt gunnerrel meg pilotaval.

A hiszteria pedig onnan jon, hogy amit a videokon mutatnak az elobb utobb belekerul a jatekba. Ergo valoban ugy tunik hogy nem a levegobe beszelnek Robertsek.

A PU conceptjet valosagba ultetni pedig rengetegen megrobaltak mar, es tapasztalt MMO fejlesztoknek is jocskan beletort a bicskaja ugyhogy azzal kivarnek hogy ertekeljem, de eddig az igeretek valosagba kerultek es ezt nagyon sok, nem kickstarteres jatek sem hozta.

Az arakat meg generalja a jatek koruli buzz es economy. Ha nem lenne ertelme es vevo ezekre a pakkokra akkor nem venne senki. De ezen vinnyogni tok folosleges. Attol pedig hogy mindig errol a P2W baromsagrol szol a topic egyenesen falnak megyek hisz joparszor ki lett targyalva csak K.Andriska nem olvas.
  • npolos
    elnézést hogy ilyen gyarlón fogalmaztam :)
    csak a kíváncsiság miatt volt, de azért köszönöm, hogy ilyen alpárin visszajeleztek a megjegyzésesmre
    az ED-nél is sok minden volt beígérve, aztán ott vagyunk ahol vagyunk
    a starcitizien olyan hisztérikusnak tűnik, bármit is ígérnek, azt mindenki elfogadja, akármennyibe is kerül