7978
-
Rhonin7 #1688 kinél lehet venni accountot 10500 ért? -
#1687 Én inkább kivárom a megjelenést,csorgatom a nyálam a leak videókra ,és ha jó lesz ,akkor megveszem ha úgy érzem megéri az árát :) -
#1686 Igazából már az áfa változások miatt sem kapják meg annyiért az újak mint mi "öregek". :P
-
#1685 Ez igazából egyfajta févör az öreg bekkerek felé. Joggal vonják kérdőre szemöldökük, ha egy új jövevény ugyan annyiért kapja meg a már kipróbálható tartalmat, mint az öreg bekker, aki bizalmába fogadta a kezdetben fellengzősnek tűnő terveket. Szerintem jó ez így... Azon kívül van még 2 nap, hogy az új emberek beálljanak a sorba ugyanannyiért. Szerintem korrektek. -
#1684 Megjelenés után ugyan úgy lesz shop, korlátozott mennyiségben lehet ingame manit meg mindenféle dizájn bizbaszt venni, talán még olyan alap vackokat is mint most (fegyver, pajzs) amivel nem kerülsz előnybe, hajót azt már nem.
Szóval bevétel az lenne.
Én amúgy nem örülök ennek a kettéválasztásnak, eddig pont azt lehetett felhozni előnynek, hogy már az alap csomag áráért is gyk 2 játékot kapsz. Így ennek már lőttek.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.12. 16:36:35 -
TokraFan #1683 Remélem nem követik üzleti modell terén a Frontiert. Brabenék nagyon profik abban, hogyan kell eladni tartalom nélküli játékot újra és újra, az AAA+ címek áráért.
Azzal viszont nincs gondom, hogy külön kell fizetni a solo/multi játékért. Arra azért kíváncsi leszek, megjelenést követően mennyire fogják tartani az "egyszer fisetsz és játszol az idők végezetéig" modellt, mert az online játékipar nagyon nem erre megy ma. Valamiből fenn kell tartani a szervereket és a személyzetet. -
#1682 Február 14-ig még beszerezhető 35 EUR-ért olyan csomag, ami nem osztott. Ez azt jelenti, hogy február 14. után külön kell majd fizetni az online és a single player tartalmakért. Jelenleg 35 EUR egy ajándékcsomag, amit azok vehetnek meg, akik jelenleg is backerek az-az támogatók, az-az vásároltak már valamit korábban. Szóval, ha valaki ilyesmire igényt tart, az ne felejtse el felvenni egy backerrel a kapcsolatot. Javaslom a starcitizen.hu oldlat és annak piac témáját a fórumon. Egyébiránt február 14-ig meghosszabbították az ingyen repülhető hajók kipróbálásának lehetőségét.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.12. 14:06:24 -
EFRM #1681 jelenlegi állapot szerint nincs, várjál még vele -
#1680 Nincs. Okthxbye
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.05. 19:45:59 -
GaborST #1679 Köszi akkor nincs értelme beruházni egy állítólag majd kész lesz valamikor játékra ! -
#1678 Pay to win cimbora nem play to win... legalább is ebben az értelmezésben használják az ekképp csengő szavakat. Ez a játék tényleg péjtuwin. Itt ha nem teszel le az asztalra valamit, esélyed sincs. Mégpedig sok-sok pénz kell a perifériákba. DK2, Hotas százezer, display port és eyefinity parabola wiev, ívelt 4K-s monitorok legalább három, nagy teljesítményű SC képes számítógép.... hát ez a jövő játéka talán :) mire kijön, addigra meg is lesz a géped hozzá, feltéve, ha ügyesen spórolsz. De talán akkor is meg lesz a pénzed rá mire kijön, ha nem spórolsz annyira.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.02.05. 18:54:13 -
#1677 Buy to play, azaz megveszed egyszer és játszol. -
GaborST #1676 Ez most milyen besorolású akkor F2P vagy Play to Win? -
kistothka #1675 Üdv topiclakók!
Örömteli hírrel jöttem.
Megnyitja kapuit Org-unk, az
1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség
Célunk tisztes haszonnal kereskedni és árút előállítani. Egészen a bányászattól a készáru eladásáig kísérve a folyamatot.
Aki a PU-ban szeretne biztos anyagi háttérrel rendelkezni jelentkezzen.
NEM vagyunk PVP, sőt PVE guild sem.
Viszont aki harccal szeretné tölteni a PU-beli napjait érdemes mérlegelnie, miből fogja futni a lerongyolódott eszközök pótlására. Na erre kínálunk mi megoldást!
Akár kereskedni, szállítani, bányászni, vadászként konvojt kísérni szeretnél. Akár egy nagyobb hajón szolgálva gyűjtenéd a napi betevőt nálunk megtalálod a számításod.
Flottánkban már most impozáns járművek szerepelnek, amit ki is használunk szervezett, hatékony működéssel így szinte garantált a tisztes haszon MINDENKINEK.
Feltétel nem sok van, ami mégis az alól viszont nincs kivétel (18+ életkor, egymás tisztelete, stb. lásd ORG Lap).
Amennyiben érdeklődsz, de még nincs csomagod töltsd ki ezt a kérdőívet, hogy kapcsolatban tudjunk maradni.
Amiből nagy hiány mutatkozik per pillanat az az 1üléses fighterek. Az ilyen hajók tulajdonosait különösen biztatom a csatlakozásra.
Érdekességként az ORG flottája(darabszámok nélkül):
Starfarer
Aegis Retaliator
Anvil Carrack
Reclaimer
Banu Merchantman
Constellation Taurus
Constellation Andromeda
Freelancer MIS
Mustang Omega
Aurora MR
Reliant Kore – Mini Hauler
P-72 Archimedes
P-52 Merlin
Mustang Beta
315p
M50
Hull A
Reliant Sen – Researcher
Gladius
Freelancer
Kérdéseket, észrevételeket szívesen fogadok akár itt, akár PM-ben.
Szép napot,
Kistoth
Utoljára szerkesztette: kistothka, 2015.12.27. 13:03:06 -
nortsen #1674 És ugyanez szövegben:
First load up StarCitizen.exe from the [Star Citizen/Public/Bin64] folder and wait until you are at the main menu. Then alt+tab or minimize the game, and open the cheat engine program.
[In Cheat Engine, click the little computer underneath the File menu, select Star Citizen.exe, click open]
[On the right side of Cheat Engine, select the Value Type drop-down list, and change it from 4 Bytes to String]
[In the Text: bar, type DFM_FreeFlight and press enter] "Select all of the addresses that pop up with Ctrl + A and press the Red arrow to the bottom right. When they are added to your list [on the bottom] select all of them again with ctrl + A and press enter to edit all of them.
[Change DFM_FreeFlight to SC_Default and press enter again]. You can now select all of these [on the bottom] and press delete to remove them from the list since we no longer need them [ø sign].
Now we will need to repeat that process once more. Press new scan, search for ArenaCommander and replace those results with PersistentUniverse.
-
nortsen #1673 Ha várhatok, akkor jó. :)
Amúgy én sem ma kezdtem joy-al játszani, ha csak ezen múlna, nem panaszkodnék. -
#1672 Köszönöm! -
nortsen #1671 Hivatalosan nincs offline lehetőség, de hackelve így: https://www.youtube.com/watch?v=IDsf9wbHW0o -
#1670 Srácok segítsetek. Hogy érthető ez az offline játék mód? Nekem nem egyértelmű, hogy lehet a kiadott 2.0-val offline is játszani. Az online része nem enged be, folyamatosan hibaüzenetekkel kidobál. -
Malibutomi #1669 Az van hogy erre meg varhatsz. Az alfa arrol szol, hogy az alapveto mechanikak mukodjenek, meg minel tobb bugot kiirtsanak.
Amiket te leirtal, iranyitas finomitasa, utkozesi modellek finomitasa, az mar a 80%-ig kesz beta szokott lenni. Amikor mar maga a "jatek" majdnem teljesen siman mukodik, akkor johetnek ezek a finomitasok. -
#1668 Kis gyakorlás után már szépen le lehet tenni a gépeket. :P ;)
A kulcs egyébként tényleg ez, mint minden már szimben, akkor leszel jó itt is ha sokat gyakorolsz vele -
#1667 A jatek tamogatja a dual joystick uzemmodot. Azzal szepen lehet landolni. A problema hogy amig egy rep szimben a felhajtoerot az aerodinamika adja itt egyedul a segedhajtomuvek egyensulya. -
nortsen #1666 Na az utsó mondatod az amire várok még választ Robertéktől.
"már egész jól le lehet tenni a gépeket."
Legyen ez a mondat majd egyszer az, hogy nagyon szépen le lehet tenni a gépet. :)
Akkor elégedett leszek, és persze a tömeg problémák megoldása után.
Egy birodalmi romboló is böszme mozgással mocorog, és ez benne a hangulatos szvsz.
-
#1665 Hozza kell tenni a Flight modellhez, hogy jelenleg sem a Fo sem a Seged/Manoverezo fuvokak ereje nem vegleges ahogy a hajok tomege sem. Es ugye mivel newtoni fizikarol beszelunk egyedul ezek hatarozzak meg azt hogy mennyire direct egy hajo mozgasa.
Az IFCS annyit befolyasol hogy enged -e kilengest vagy milisec pontosan tudja adagolni a fuvokak teljesitmenyet hogy mindig a megfelelo input szerint mozogjon a hajo. Itt nincs strukturalis mozgasnak gyengesegnek szerepe ugyanis nincs eros gravitacios hatas a szerkezeten. Ergo a tehetetlenseg egyedul a Toloero es a tomeg kulonbsegebol adodhat. -
#1664 Az, hogy Te mit vársz egy dolog, az meg a másik, hogy ők mit csinálnak.
Nem egy hc space simet, ha olyat akarsz akkor nézd meg a Rogue System nevezetű játékot, ott konkrétan még rendes indítási procedúra is van. ;)
A többfajta irányítási modellel az a baj, hogy PU-ben nem lehetne ezeket az embereket összeereszteni, külön kéne őket kezelni ami megint csak probléma. Ráadásul a többség az egyszerűbb irányítást választaná ( War Thundert gondolom ismered, ott van ilyen bár nem csak az irányításra vonatkozik, ott is az arcade a legnépszerűbb, a sim részére meg a devek is tojnak de rendesen :( nem hiányozna az, hogy itt is az legyen).
Amúgy én is joy-al tolom ( X52 Pro) a boton lévő 4 állasú billenő gombokra tettem a strafe-t és a finomabb irányításra átváltva ( V betű ) már egész jól le lehet tenni a gépeket. -
Diopapa #1663 Erre van már a precision mode, ahol finomabban tudod kezelni a fúvókákat (max sebesség 50m/s). Ezért mondtam, ha leveszed pl 10-ed teljesítményűre, akkor meg az összes irány váltás után sodródni fogsz a végtelenségig.
@Paladin: Próbáld ki a 2.0-t sokat faragtak az irányításon.
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.12.18. 12:08:52 -
nortsen #1662 A túlreagáltat úgy értem, hogy pl landolásnál lenyomom az "f"-et, és hirtelen letolja a gépet, amit vagy odacsapok, vagy olyan darabos lesz tőle a landolás, mint a mogyorós kaka. Persze Joy-al tolom, de erre nincs analog beviteli mód alapból.
A megállással is bajaim vannak, ezen kívül elloptam egy constellation-t, ami ugye jóval nagyobb termetű dög, és az irányítása olyan volt mintha egy ultra könnyű gépet vezetnék. Nem érzem, hogy tömege lenne a gépeknek, ennyi.
Torzonborz nem mondtam, hogy a többi game jobb lenne, és megértem ha mindeni ezekhez viszonyít, de én azt várnám ettől a giga projekttől, hogy többet adjon (majd).
Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy csalódott lennék, ha nem adna.
Az is jó lenne, ha ilyen is, olyan is lenne az irányításban, és mindenki kiválasztja a megfelelőt számára.
Pl "Real", "Arcade", "Rokkie", mittomén.
Na mind1 azt hiszem ezt kiveséztem.
Most pedig beszéljünk a hüvelygombáról.
-
Paladin #1661 Pedig azt én is mindig mondom neked, hogy a gépek mozgása néhol nagyon irreálisnak látszik. A bazi fémtárgy néha tehetetlenség nélkül látszik mozdulni. Akármit és akárhogy számolnak, valami még nem mindig jó a végeredményben :) -
#1660 Ha ez árkádos akkor a többi milyen pl az Elite vagy No mans land? Itt azért van némi fizika, a pilótára ható erő is modellezve van, szóval nem, ez messze nem árkád.
Attól meg nem lesz szar valami csak mert szerinted árkád az irányítás.
Plusz az alfa állapot egyáltalán nem a felhasználói élményről szól. Szóval az, hogy most olyan amilyen gyk üzemszerű állapot.
Ezt vagy megérti valaki vagy nem.
Amúgy nálunk sincs elvakultság meg lila köd, ha hallottad volna, hogy Papa meg én ts-en miket mondtunk amikor ptu-n teszteltük 2.0-t akkor te se gondolnád ezt. :D
Csak amikor bejön egy ilyen grebber szintű izé aki csak trollkodni jár ide mert halvány lila fingja sincs a játékról akkor azért odaszólunk. -
Diopapa #1659 Nem értem mi "védekező" van abban, ha leírom a véleményem, vagy kijavítom grebber tévedéseit. (Nyilván nem feltételezem, hogy szándékosan, trollkodás céljából hazudik, betudom a tajékozatlanságának). Mit jelent neked, hogy "túlreagált" az irányítás? A játék thrusterenként számolja a tolóerőt, nem látom, hogy ennél mi lehetne "realistább"? Ha gyengíted a thrustereket akkor egyrészt nagyon lassan éri el a ladik a végsebességet, másrészt nagyon lassan is állna meg (alap newtoni fizika..) harmadrészt meg nehézkes lenne a fordulás is.. :) Vagy csalsz az irányítással, vagy a manőverező fúvókákat is nagyon erősre állítod. Most ez utóbbi van. Azt mondjuk látni kell, hogy buildről buildre nagyon sokat változik az irányítás is, folyamatosan változtatnak / finomítanak rajta. Mondjuk mire kijön, lehet már a gondolatainkkal fogjuk irányítani.. :D -
nortsen #1658 Én is adtam érte egy "játéknyit", és mint írtam várom is a játékot.
A most megjelent 2.0 jó dolog lesz, és végre tényleg mutat valamit. Ettől függetlenül bőven van problémája, és nem félek leírni. ;)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.18. 11:28:31 -
#1657 Védeni kell , hisz pénzt adtak érte. Csak nem köpik le magukat ,hogy a faszért vették meg ezt a fost.
Pozitív visszacsatolás ennyi. -
nortsen #1656 Egyébként meg nem értelek titeket. Ahogy valami negatív megjegyzést teszek a "hiszen ez még csak alpha" játékra, azonnal jöttök a védekező dumátokkal. Ez az ami gáz.
Kicsit elvakúltak lettetek nem?
Én pontosan ugyanúgy várom a játékot mint itt jó páran, de ha valami még szar, akkor az szar, ha meg jó, akkor az jó. Nálam nincs lila köd.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.18. 11:22:17 -
nortsen #1655 Gondolom egyikünk sem ült még űrrepülőben, így senkinek nincs tapasztalata, tehát nehéz ezen vitatkozni.
Ráadásul fiktív dolgokról beszélgetünk.
Ha szépen akarom fogalmazni, számomra elég túlreagált az irányítás jelenleg. Lehet én vagyok hard core szimulátor rajongó, de én a végletekig kifinomult, a valósággal megegyező irányítást szeretnék, még ha ilyen nincs is. :)
Autó szim és autó szim között is óriási a különbség, és ami engem illet, abban a top jelenleg az Assetto Corsa. Ha azt mondod Need for Speed, azt másért lehet szeretni.
Szóval igen torzonborz, szerintem ez még árkádos, nem viccelek. ;)
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.18. 11:16:06 -
#1654 Ez árkádos? :D Ne vicceljünk már, pont, hogy nem az. -
Diopapa #1653 A vonat és az autó nem mozog a Z tengely mentén (max ha lerepül az útról :D) Itt a hajókon körben vannak manőverező hajtóművek, 6DOF-os szabadság van, persze, hogy másmilyen. -
nortsen #1652 Próbáltam, de nem segített az sem, ill még bénább voltam tőle. :)
-
#1651 Kapcsold ki a coupled modeot is. -
nortsen #1650 Kipróbáltam az ifcs 2 adta lehetőségeket, amivel sokat javult a helyzet, de nekem még mindig nem az igazi az irányítás. Tudom, hogy ez nem lesz, meg nem is lehet szimulátor, de ez az irányítás nekem nagyon árkádos. Sok tapasztalatom nincs űrszimulátorokban, leginkább vonat meg autó szimeket kedvelek, de valami hasonlót várnék.
Azért köszi az infót.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2015.12.17. 14:28:58 -
#1649 na így már királyabb kicsit,azt hittem a leszállás csak automata módba mehet,mindig ugyanazon a pályán mozogva,remélem bárhova lehet landolni későbbiekben :)