Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szerintem ezzel semmi baj, a játék nem ennyibe kerül, csak van lehetõség ekkora mértékû támogatásra, amiért xy extrát kapsz.
Az egy picikét aggasztó lehet, hogy mennyi mindent lehet ilyen csomagokkal most megszerezni, ami persze azt is jelenti, hogy nagyon sok játékóra, rossz esetben "grindelésre" lesz szükség, hogy az ember valamire összeszedje a pénzt ingame. Tehát ugyanaz a helyzet, mint f2p játékok esetén, hogy a játékmenetet befolyásolják ezek a valódi pénzes vásárlások, kérdés, hogy majd mennyire.
A másik, hogy a videókat elnézegetve youtubeon kicsit aggasztóan belelovalják a hypeba magukat emberek. Remélem nem fog ez visszafele elsülni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem mondhatod,hogy nem dobtál egy hátast mikor megláttad....😛😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mivel sajnos X rebirth egy kalap szar lett, jelenleg az SC maradt reménysugárként és az új Elite. Ez utóbbi csenben készül, viszont kvázi Braben-tõl ered az egész mûfaj, nem ma kezdte az öreg. SC-nél csak attól tartok, hogy túlságosan arcade lesz, mint a többi CR játék. Szeretem, ha egy játék nem csak abból áll, hogy állomáson felveszem a küldetést és onnantól egy arcade lövölde az egész. Remélem lesz kiterjedt gazdasági motor.
Az már inkább esélyes, hogy újra eluralkodott rajta az egománia és az exhibicionizmus, újra középpontba akar kerülni.
De ezt pont telibeszarom, ha ezzel elhozza az ûrszimulátorok új reneszánszát.<#taps>#taps>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
anti hero
a hiszékenységrõl meg annyit hogy absz nem érdekel az a pár ezer forint még ha sose látom többet akkor sem (a kocsmában egy rendes kört lehet belõle kérni 😄), akkor ha én így gondolkozom gondold el hogy azokat mennyire érdekli az a pár dollár akik 10x annyit keresnek mint én, az biztos hogy nem csöviknek találták ki ezt a rendszert
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
anti hero
<#worship>#worship><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen> hatalmas x"D rég röhögtem ilyen jót. ^^
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Akkor most mégse?
Elõfizetés? Persze többet tudsz te mindenrõl, ez legalább annyira igaz, minthogy te még nem vettél soha olyan játékot, amiben csalódtál vagy, hogy a téma részedrõl lezárva.
Egyelõre mindenki happy nem tudom miért kell itt mindenáron trollkodni.
Csupán az elõfizetés témát fejtegettem. A Kickstarter és egyéb üzleti rendszerekrõl pedig megkockáztatom, hogy többet tudok, mint te.
[merlinw.org]
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy elhiszi bárki is?!
"Szar lehet szemkötõvel élni"
Szerintem meg az a szar ha úgy húzol le valamit, hogy semmit sem tudsz róla de ez legyen a te bajod. Nagyon remélem, hogy le is zártad a témát mert ez a fajta demagógia nem ide való.
mashogy latjuk a vilagot ^^
anti hero
ööö itt a szemkötõt Te viseled...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Kickstarter egy lehetõség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó."
Szar lehet szemkötõvel élni, de nem célom sem a vitázás, sem az hittérítés. Örülök, hogy hiszel valamiben, és az boldoggá tesz😊
Részemrõl téma lezárva.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
anti hero
nagy mechwarrior-fan voltam, de a MWO meg se neztem. cksa kepek, forum, youtube. fura, de elsõre latszott rajta, hogy bukoág. sajnos
na mindegy en egyelore az SCt abszolut nem erzem, h bukta lenne szal meg lelkes vagyok és meglátjuk. ha egészet scrappelik a faszba es elmennek nyaralni a 50eurommal, akkor egeszsegukre, inkabb azt fogom sajnalni, hogy nem lett egy jo gamma, a penzt leszarom...
anti hero
amugy elvonatkoztatva a SC/RSI-tol 10-15k HUF a mai vilagban barmi szarra ugy elmegy, hogy eszre se veszi az ember. egy ilyen megelolegezes sehol nem szamit.
anti hero
Kickstarter egy lehetõség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó.
Viszont ha kendék a kastély kandallóit amúgy is bankókkal fûtik, akkor már egy 250 dolláros Rear Admiral LTI is beférhetett volna. LTI-vel az konkrétan egy hosszú távú befektetés, fizikai dobozos extrákkal együtt.<#eljen>#eljen>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
No ebbõl látszik hogy az egészrõl lövésed sincs.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Természetesen a mai napig sokan elhiszik, a "nekünk ez nem munka, hanem szeretetbõl készítjük ezt a játékot" és hasonló marketingdumákat.
Ez az egész egy jól kitalált rendszer, amivel 100%-ig a termelõ/fejlesztõ jár jól (kiadói mentesség, tõkebevétel, nincs hivatalos specifikáció, senkinek sem kell felelni).
Lényeg, hogy aki önszántából ad pénz ki a semmiért ebben a kapitalista világban, annak nem árt kicsit elgondolkodni😊
[merlinw.org]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
osszes wc-t, privateert, freelancert vegignyomtam, alap jatekok. nyomon kovetem a fejlesztest, videokat megnezem (wingmans hangar) a citizencon sztem fergeteges volt, miert ne vennek meg barmit?
14ezer egy nagy nulla nekem, nemtetel, es szivesen tamogatom a fejlesztoket, ugye tudod, hogy ebbol dolgoznak
jelenleg 25.5milkán áll a zsé, és ez jó! ha mindenki igy csoroskodna fanyalogni lofasz nem lenne ebbol a jatekbol soha, szerencsere nem igy van
nem dontottem amugy, hogy milyen gep lesz amugy a 300 tetszik, lofasz felszereltseggel, de jol nez ki es szeretem az agilis masinakat
anti hero
anti hero
Ettõl független én drukkolok, végre egy szpésszim(és itt ne tessék DCS IN SPACE!-re gondolni) ami vállalkozik arra, hogy Star Wars/Trek szerûen hajón belüli FPS nézetbõl vezethetõ hajók mûködésbe hozására tesz kisérletet. Eddig mindig kizárólag "te vagy a hajó" alapon mûködtek a játékok Elite-tõl, EVE Online-on át, Elite Dangerous-ig mindegyik.<#shakehead>#shakehead>
Én sírva fogok tapsikolni, ha egyszer eljutunk odáig, hogy a fegyverek által ütött lukon keresztül az ellenséges legénység megtekintheti a csata menetét kívülrõl is a vákuumnak köszönhetõen.<#idiota>#idiota>