Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csupán az elõfizetés témát fejtegettem. A Kickstarter és egyéb üzleti rendszerekrõl pedig megkockáztatom, hogy többet tudok, mint te.
[merlinw.org]
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy elhiszi bárki is?!
"Szar lehet szemkötõvel élni"
Szerintem meg az a szar ha úgy húzol le valamit, hogy semmit sem tudsz róla de ez legyen a te bajod. Nagyon remélem, hogy le is zártad a témát mert ez a fajta demagógia nem ide való.
mashogy latjuk a vilagot ^^
anti hero
ööö itt a szemkötõt Te viseled...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Kickstarter egy lehetõség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó."
Szar lehet szemkötõvel élni, de nem célom sem a vitázás, sem az hittérítés. Örülök, hogy hiszel valamiben, és az boldoggá tesz😊
Részemrõl téma lezárva.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
anti hero
nagy mechwarrior-fan voltam, de a MWO meg se neztem. cksa kepek, forum, youtube. fura, de elsõre latszott rajta, hogy bukoág. sajnos
na mindegy en egyelore az SCt abszolut nem erzem, h bukta lenne szal meg lelkes vagyok és meglátjuk. ha egészet scrappelik a faszba es elmennek nyaralni a 50eurommal, akkor egeszsegukre, inkabb azt fogom sajnalni, hogy nem lett egy jo gamma, a penzt leszarom...
anti hero
amugy elvonatkoztatva a SC/RSI-tol 10-15k HUF a mai vilagban barmi szarra ugy elmegy, hogy eszre se veszi az ember. egy ilyen megelolegezes sehol nem szamit.
anti hero
Kickstarter egy lehetõség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó.
Viszont ha kendék a kastély kandallóit amúgy is bankókkal fûtik, akkor már egy 250 dolláros Rear Admiral LTI is beférhetett volna. LTI-vel az konkrétan egy hosszú távú befektetés, fizikai dobozos extrákkal együtt.<#eljen>#eljen>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
No ebbõl látszik hogy az egészrõl lövésed sincs.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Természetesen a mai napig sokan elhiszik, a "nekünk ez nem munka, hanem szeretetbõl készítjük ezt a játékot" és hasonló marketingdumákat.
Ez az egész egy jól kitalált rendszer, amivel 100%-ig a termelõ/fejlesztõ jár jól (kiadói mentesség, tõkebevétel, nincs hivatalos specifikáció, senkinek sem kell felelni).
Lényeg, hogy aki önszántából ad pénz ki a semmiért ebben a kapitalista világban, annak nem árt kicsit elgondolkodni😊
[merlinw.org]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
osszes wc-t, privateert, freelancert vegignyomtam, alap jatekok. nyomon kovetem a fejlesztest, videokat megnezem (wingmans hangar) a citizencon sztem fergeteges volt, miert ne vennek meg barmit?
14ezer egy nagy nulla nekem, nemtetel, es szivesen tamogatom a fejlesztoket, ugye tudod, hogy ebbol dolgoznak
jelenleg 25.5milkán áll a zsé, és ez jó! ha mindenki igy csoroskodna fanyalogni lofasz nem lenne ebbol a jatekbol soha, szerencsere nem igy van
nem dontottem amugy, hogy milyen gep lesz amugy a 300 tetszik, lofasz felszereltseggel, de jol nez ki es szeretem az agilis masinakat
anti hero
anti hero
Ettõl független én drukkolok, végre egy szpésszim(és itt ne tessék DCS IN SPACE!-re gondolni) ami vállalkozik arra, hogy Star Wars/Trek szerûen hajón belüli FPS nézetbõl vezethetõ hajók mûködésbe hozására tesz kisérletet. Eddig mindig kizárólag "te vagy a hajó" alapon mûködtek a játékok Elite-tõl, EVE Online-on át, Elite Dangerous-ig mindegyik.<#shakehead>#shakehead>
Én sírva fogok tapsikolni, ha egyszer eljutunk odáig, hogy a fegyverek által ütött lukon keresztül az ellenséges legénység megtekintheti a csata menetét kívülrõl is a vákuumnak köszönhetõen.<#idiota>#idiota>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Gondolom ennek köze is lesz ahhoz, hogy régebben arról beszélt Chris Roberts, hogy a multi az úgy fog mûködni, hogy amikor konkrét harc van, akkor lényegében p2p megy, nem szerveren keresztül a kliensek közt a kommunikáció. Azon kívül gondolom központosított lesz már, csak a harc fizikai szimulációit, részleteit, stb, nagyobb sávszél igényét azt akarják levenni a szerverek válláról.
Õszintén szólva azóta nem nagyon olvastam utána, ez változott? Mert ez alapján még mindig kérdéses, hogy pl nagyobb, sok résztvevõs csaták p2p mennyire lennének megoldhatóak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
miért kéne jobbnak lennie ?
A gravitáció terén négy fõ mód van:
-Tömegvonzás: Ez a legegyszerûbb, amit a bolygók, holdak, egyébb égitestek generálnak pusztán a tömegük által.
-Centripetális erõ: Ez a jól ismert forgó modulos megoldás.
-Elektromagnetikus megoldás: Erõs elektromágneses erõvel lehetséges a gravitáció, illetve ellen gravitáció (lebegtetés) megvalósítása, de kérdéses, hogy ilyen iszonyú erejû elektromágneses erõ milyen hatással van az emberi szervezetre.
-Gravitomagnetika: Erõs indukált feszültség esetén megjelenõ, eddig nem bizonyított elmélet szerint a gravitáiót mesterségesen is elõ lehet állítani. Két kísérlet volt erre, de a létrehozott gravitáció irgalmatlanul gyenge (kb. száz-milliomoda a földi gravitációnak), és megismételni nem nagyon sikerült. A húr-elmélet szerint az elektromagnetikus erõ és a gravitációs erõ egy rejtett dimenzióban összekötõdik, de arra még csak elméletek se nagyon vannak, hogy ezzel mi mit tudnánk kezdeni...
Én így értem mikor azt mondom, hogy "EVE online. Csak brutálisabb kivitelezésben." 😊 Remélem érthetõ. Nem az összehasonlításra kell egybõl gondolni.
Amúgy meg Én is remélem, hogy nem lesz az. Hisz 2 ugyan olyan játéknak mi értelme a piacon? 😊 Az EVE ráment a pénzre. Már egy jó ideje. Az SC-nél viszont nincsen aki tapossa a nyakukat. Mindent maguk csinálnak a maguk tempójában. Ami viszont szerintem nagyon fontos. A rajongó minõségi elvárásához igazítják a dolgokat. 😊
Ez egy EVE online. Csak kicsit brutálisabb kidolgozottság és komplexebb dolgok. Tetszik!! 😄 A mining meg benne lesz. Szóval már is hibátlan a játék. 😄 Csak ne olyan ostoba legyen mint jelen pillanatban az EVE-ben.
Caliph: Köszönöm neked is. Amit adott Volfram42. Abban le vannak írva. 😊
Várom így a játékot! 😊 1 dolog kicsit elkeserített. pay to play lesz. 😞 Már így elsõre is brutális játéknak tûnik. Nyugodtan mehetne neki a havidíjas model. Az ilyen játékokért nem sajnálják a pénzt.
Kicsit off:
Nem tudom, hogy ha egyszer lesz tényleg mesterséges gravitáció egy hajón azt hogy érik majd el forgómozgás nélkül, de biztos ki lehetne alakítani úgy, hogy a raktérben ne legyen akkora. Könnyebb pakolni, jobban elférnek a dolgok. A filmekben ha jól láttam a gravitációs tér a burkolatig tart azon már "csizma" kell. Fura, hogy követi a hajó körvonalát ez a mezõ. 😊
De ha végig akarjuk gondolni, akkor is több a bukkanó:
*Egy repülõgép-hordozóval egy egész kísérõ-flotta hajózik, önvédelmi képességei közelítenek a zéróhoz, mindössze pár közellégvédelmi Phalanx gépágyú, illetve SeaSparrow van rajta. Sem hajó-hajó, sem hajó-tengeralattjáró fegyverzete nincs, sõt, utóbbihoz még csak komolyabb szonárrendszere sem. A hordozó ráadásul nem rendelkezik elegendõ belsõ térrel ahhoz, hogy a személyzet illetve a gépek számára szükséges ellátmány (étel-ital, üzemanyag, harci eseménynél lõszer) huzamos ideig elegendõ mennyiséget tároljanak. Ezért függõen a körülményektõl eleve a CBG (Carrier Battle Group) része egy utánpótlást szállító (Suplly-osztályú) teherhajó, ami folyamatosan cserélõdik, és heti akár többször is utánpótlást ad át a hordozónak.
Egy olyan sci-fi világban, ahol létezik FTL utazás, könnyen elképzelhetõ hasonló megoldás, vagyis állandóan jön-megy az ellátmány kisebb teherhajók által, de korántsem lenne meglepõ, ha eleve komolyabb belsõ raktárakkal rendelkezne.
Ennek viszont ellentmond a hajó kialakítása, ugyanis legalábbis az eddigiek alapján a belsõ tér jelentõs része úgymond "bejárható".
*Ha reálisan közelítjük meg a dolgot, itt nem 6-9 hónapig, hanem akár évekig, sõt, évtizedekig is távol lehetnek a "saját" kikötõtõl, így jóval tágasabb személyzeti helységeket célszerû biztosítani. Mivel a beltér nem mikrogravitációs, így még csak azzal sem lehet játszani, amit a valódi ûrállomásokon (ISS) alkalmaznak, ahol a teljes beltér kihasználható, míg egy gravitációs beltérben például a fejmagasság feletti tér kvázi kihasznosítattlan. Magyarul roppant pazarlóan bánnak a beltérrel. Persze ez csak egy játék, ahol az a lényeg, hogy jól nézzen ki, így aztán semmi indok arra, hogy reális, szûk, zsúfolt belteret csináljanak. Ez egyébként azért érdekes, mert Roberts élt korábban a szûk, tengeralattjárókra emlékeztetõ belterekkel a Wing Commander filmnél és a StarLancer játék átvezetõ animációinál.