Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Én anno a legolcsóbb csomagot megvettem amihez jár az alpha és beta hozzáférés + ha megjelenik akkor megkapod a gamet stb 40$ volt akkor volt is rá keret és sokkal olcsóbb amúgy sem lesz a játék szerintem ha megjelenik. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

pár hete én is majdnem vettem egy hajót😛 aztán rájöttem ,ugyan minek? hogy rohangásszak a hangárban? ez a játék még vagy 2 év szerintem mire kijön addig meg elég nézegetni mások videóit a hajókról😊

Omlás
Általában így van ez minimális PR mellet is ha felkelti az érdeklõdését az adott cucc az embernek eléggé rá tudnak kattanni 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Malakai
Gondolom nem nagyon néztél kickstarter projecteknél a pledge lehetõségekre, általában vannak ilyen mértékû lehetõségek, legalábbis nagyobb projecteknél és sokszor el is kelnek.
Szerintem ezzel semmi baj, a játék nem ennyibe kerül, csak van lehetõség ekkora mértékû támogatásra, amiért xy extrát kapsz.

Az egy picikét aggasztó lehet, hogy mennyi mindent lehet ilyen csomagokkal most megszerezni, ami persze azt is jelenti, hogy nagyon sok játékóra, rossz esetben "grindelésre" lesz szükség, hogy az ember valamire összeszedje a pénzt ingame. Tehát ugyanaz a helyzet, mint f2p játékok esetén, hogy a játékmenetet befolyásolják ezek a valódi pénzes vásárlások, kérdés, hogy majd mennyire.

A másik, hogy a videókat elnézegetve youtubeon kicsit aggasztóan belelovalják a hypeba magukat emberek. Remélem nem fog ez visszafele elsülni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Omlás
Részemrõl klinkikai eset kategória 😄 de hát ha van neki had költse belegondolni is durva hogy van akinek ez a legnagyobb gondja hogy ma mire költsek el 15000$-t... 😄

jó persze láttam már neten ,hogy ilyen arab gamerek 30-50 ezer dollárokat adnak 1-1 youtuber gamernek,de ezek iszonyatosan kirívó dolgok!
nem mondhatod,hogy nem dobtál egy hátast mikor megláttad....😛😊

Omlás
Most õszintén honnét tudod menyi pénze van ? Lehet hogy röhögve zsebbõl kifizeti a 15000$-t mert neki nem számít te ettõl még ráncolhatod a szemöldöködet... Én sem tartom normálisnak a dolgot de hol érdekel ? 😄 Ha erre akarja költeni pénzét költse senki nem kényszeríti rá. Ha meg a kajapénzt költötte rá akkor így járt.. Az eredmény ugyan = totál nem érdekel 😄

nekem sok? 25 éve nem hallottam róla,hogy akár a tizedébe is került volna egy játék...az rohadt sok pénz 12000 euro! ez egy komoly cég vezetõjének is több havi keresete! még az 1500 dollárt vagy 1200 eurót is észveszejtõnek tartanám😊

Omlás
Neked sok õ meg gondolom meg sem érzi a készítõk mint opciót felkínálják az, hogy ki él vele azt mindenki maga dönti el.

15.000 Dolláros csomag?? NOOORMÁLIS EZ?? az oké help a fejlesztõknek,de ez pofátlanság! a világ bármelyik országában ezért a pénzért egy 2-3 éves újszerû BMW-t vagy Audit kapsz nem egy virtuális ûrhajót egy számítógépes játékban! kicsit elszaladt a paripa a készítõknél....sõt megmerem kockáztatni még lehúzás is lehet a dologból.....

Coral Springs
Nagyon bírom a csávót, meglepett hogy errõl a játékról is fog bemutatókat csinálni. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ma Aurora LX upgrade van 5 dollárért.
Ezzel egyetértek. Ha a játék amit letesz az asztalra, kiváló lesz, akkor én is leszarom, hogy emberileg milyen nagy egoista iiritáló marha. Wing Commander 1 óta ismerem az ürgét és játékait.
Mivel sajnos X rebirth egy kalap szar lett, jelenleg az SC maradt reménysugárként és az új Elite. Ez utóbbi csenben készül, viszont kvázi Braben-tõl ered az egész mûfaj, nem ma kezdte az öreg. SC-nél csak attól tartok, hogy túlságosan arcade lesz, mint a többi CR játék. Szeretem, ha egy játék nem csak abból áll, hogy állomáson felveszem a küldetést és onnantól egy arcade lövölde az egész. Remélem lesz kiterjedt gazdasági motor.
s1lkforrent
Azért az erõs túlzás hogy Chris Roberts pénzéhes lenne, lévén õ már 10-15 éve hülyére kereste magát a játékaival, semmi értelme nem lenne _csak_ a pénzért csinálnia. Simán elmehetne egy nagy kiadóhoz ennél nagyobb költségvetésbõl valamilyen játékot készíteni, mint industry veteran, csak az nem olyan lenne, amilyet _õ_ megálmodott!<#felkialtas>

Az már inkább esélyes, hogy újra eluralkodott rajta az egománia és az exhibicionizmus, újra középpontba akar kerülni.
De ezt pont telibeszarom, ha ezzel elhozza az ûrszimulátorok új reneszánszát.<#taps>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Szuper! Pénzéhes Chris Roberts jól alszik ma is! ;-)
nincs gond nyúbi, vettem helyetted is hajót =)

anti hero

+1
Omlás
<#eljen><#taps>

ez igaz de ettõl független kaphatunk mint ahogy kaptunk is már jó cuccokat kickstarterrõl, a kettõ absz nem zárja ki egymást, nameg milyen címek is jönnek a közeljövõben (planescape2, obsidian rpg, star citizen, wasteland 2), csak a fele legyen jó
a hiszékenységrõl meg annyit hogy absz nem érdekel az a pár ezer forint még ha sose látom többet akkor sem (a kocsmában egy rendes kört lehet belõle kérni 😄), akkor ha én így gondolkozom gondold el hogy azokat mennyire érdekli az a pár dollár akik 10x annyit keresnek mint én, az biztos hogy nem csöviknek találták ki ezt a rendszert

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

26milla pipa<#eljen>

anti hero

Omlás
" Biztos az egerek hordták össze az elakadásjelzõt neked is a neved mellé..."

<#worship><#hehe><#eljen> hatalmas x"D rég röhögtem ilyen jót. ^^

Jeffjohnson
Na már csak te hiányoztál. Biztos az egerek hordták össze az elakadásjelzõt neked is a neved mellé...

Coral Springs
Miért kell mindenhol az okoskodásaidat olvasni ? <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jeffjohnson
"Részemrõl téma lezárva."

Akkor most mégse?
Elõfizetés? Persze többet tudsz te mindenrõl, ez legalább annyira igaz, minthogy te még nem vettél soha olyan játékot, amiben csalódtál vagy, hogy a téma részedrõl lezárva.

Egyelõre mindenki happy nem tudom miért kell itt mindenáron trollkodni.

MerlinW
Nem tudom te merre jártál eddig, de én egy k*va szóval sem húztam le a játékot, de még csak nem is írtam egy mondatot sem vele kapcsolatban.
Csupán az elõfizetés témát fejtegettem. A Kickstarter és egyéb üzleti rendszerekrõl pedig megkockáztatom, hogy többet tudok, mint te.

[merlinw.org]

Jeffjohnson
"Nem igen vettem olyan játékot amit másnak gondoltam, mert egész egyszerûen kipróbálom mielõtt megveszem"

Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy elhiszi bárki is?!

"Szar lehet szemkötõvel élni"
Szerintem meg az a szar ha úgy húzol le valamit, hogy semmit sem tudsz róla de ez legyen a te bajod. Nagyon remélem, hogy le is zártad a témát mert ez a fajta demagógia nem ide való.

ertelek, lelked rajta mibe teszel penzt es mibe nem

mashogy latjuk a vilagot ^^

anti hero

Torzonborz
"Szar lehet szemkötõvel élni"

ööö itt a szemkötõt Te viseled...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MerlinW
Nem igen vettem olyan játékot amit másnak gondoltam, mert egész egyszerûen kipróbálom mielõtt megveszem.

"Kickstarter egy lehetõség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó."
Szar lehet szemkötõvel élni, de nem célom sem a vitázás, sem az hittérítés. Örülök, hogy hiszel valamiben, és az boldoggá tesz😊

Részemrõl téma lezárva.

[merlinw.org]

MerlinW
Lásd elõzõ hsz-em. Az elvonatkoztatással kapcsolatban azt a 10-15k-t inkább költöm valami készre, ehetõre, ihatóra, asszonyra, gyerekre, bármire.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem is fogok pénzt fizetni érte. Ha elkészül, megjelenik és jó, akkor minden további nélkül kifizetem érte akár az 50€-t is. De amíg nincs kész addig kizárt.

[merlinw.org]

amugy biztos felreerthetoen irtam, mert engem nem a hangar erdekel, hanem a hajo 😄 bocs ha felreertettel, nem a hangart akarom nezegetni, hanem a 300i vmelyik valtozataval mielobb repcsizni o/

anti hero

hat igen, ha porul jartal mar nem hibaztatlak, hogy nem vagy lelkes.
nagy mechwarrior-fan voltam, de a MWO meg se neztem. cksa kepek, forum, youtube. fura, de elsõre latszott rajta, hogy bukoág. sajnos

na mindegy en egyelore az SCt abszolut nem erzem, h bukta lenne szal meg lelkes vagyok és meglátjuk. ha egészet scrappelik a faszba es elmennek nyaralni a 50eurommal, akkor egeszsegukre, inkabb azt fogom sajnalni, hogy nem lett egy jo gamma, a penzt leszarom...

anti hero

ööö nézz már szét a RSI honlapon és nézz már meg pár videot, hogy mire megy a pénzed (segitek: nem a SEMMMIRE) :oo

amugy elvonatkoztatva a SC/RSI-tol 10-15k HUF a mai vilagban barmi szarra ugy elmegy, hogy eszre se veszi az ember. egy ilyen megelolegezes sehol nem szamit.

anti hero

Jeffjohnson
Mert, amikor a kiadó húz le egy olyan játékkal, aminél leígérték a csillagot az rendben van. Gondolom sohasem vettél még olyan játékot, amit másnak gondoltál mint, ami lett belõle. Kicsit ellentmondásos, amit írsz de te döntésed ha ez szerinted csak lehúzás akkor nem kell pénzt fizetni érte.
Kickstarter egy lehetõség, hogy támogasd az innovációt és ne a nagy kiadók mondják meg neked mi a jó.

s1lkforrent
Csak azt írtad hogy 300i-vel akarsz hangárt tekintgetni, már pedig a Discount Hangar klausztrofób terén és sötét falain nincs mit leskelõdni, még a hajód se látod rendesen.<#kacsint>

Viszont ha kendék a kastély kandallóit amúgy is bankókkal fûtik, akkor már egy 250 dolláros Rear Admiral LTI is beférhetett volna. LTI-vel az konkrétan egy hosszú távú befektetés, fizikai dobozos extrákkal együtt.<#eljen>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Torzonborz
"Lényeg, hogy aki önszántából ad pénz ki a semmiért"

No ebbõl látszik hogy az egészrõl lövésed sincs.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s1lkforrent
A minimum alfás pledge 35 dollár Original Backereknek, akik gond nélkül átpasszolhatják neked.<#bee1>

Jól van törpokos, leülhetsz.
MerlinW
Én semmilyen termékért nem adok pénzt, ami nincs kész. Ennyi. Kickstarter meg a többi okos és jó dolog, de nem a felhasználónak, hanem a termelõnek. Kihasználva az átlagember hiszékenységét, rajongását, gyengeségeit mindenféle ígéret mellett bevételt termel.

Természetesen a mai napig sokan elhiszik, a "nekünk ez nem munka, hanem szeretetbõl készítjük ezt a játékot" és hasonló marketingdumákat.
Ez az egész egy jól kitalált rendszer, amivel 100%-ig a termelõ/fejlesztõ jár jól (kiadói mentesség, tõkebevétel, nincs hivatalos specifikáció, senkinek sem kell felelni).

Lényeg, hogy aki önszántából ad pénz ki a semmiért ebben a kapitalista világban, annak nem árt kicsit elgondolkodni😊

[merlinw.org]

Omlás
Javítanám annyiban, hogy nincs már 37$ az csak kickstarteren volt de 40$ van . 😊

Omlás
37$ és 40$ a két legolcsóbb megoldás amiben van alpha, beta hozzáférés + a játék ha megjelenik. Én akárhogy számolom sehogy se jön ki 14K-ra annyira nem szar az árfolyam egyelõre 😛

[NST]Cifu
Ez is egy megközelítés, de például én támogattam 60$-al a Piranha Games-t, hogy hát csinálják jóra a Mechwarrior Online-t. Nos, nagy csalódás lett belõle, no persze annyira nem rossz játék, de korántsem az, amit anno megígértek. Innen nézve én azért még Chris Robertsének sem vagyok hajlandó komolyabb összeget látatlanban megadni. Megvettem egy 35$-os támogatói csomagot, ennyit megér, de már ezt is erõsen hunyorítva... Remélve, hogy a sok ígérgetésbõl sikerült azért mindent meg is valósítani...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

alpha es beta access es a teljes jatek plus egy hajo, nemi penz, insurance stb..
osszes wc-t, privateert, freelancert vegignyomtam, alap jatekok. nyomon kovetem a fejlesztest, videokat megnezem (wingmans hangar) a citizencon sztem fergeteges volt, miert ne vennek meg barmit?

14ezer egy nagy nulla nekem, nemtetel, es szivesen tamogatom a fejlesztoket, ugye tudod, hogy ebbol dolgoznak
jelenleg 25.5milkán áll a zsé, és ez jó! ha mindenki igy csoroskodna fanyalogni lofasz nem lenne ebbol a jatekbol soha, szerencsere nem igy van

nem dontottem amugy, hogy milyen gep lesz amugy a 300 tetszik, lofasz felszereltseggel, de jol nez ki es szeretem az agilis masinakat

anti hero

s1lkforrent
14 ezret kiadni a Dicount Hangar megcsodálásáért? U mad bro?<#idiota>

Omlás
<#eljen>

lassan itt az ideje beszerezni egy 300i-t es megtekinteni a hangart -.-

anti hero

Omlás

s1lkforrent
Jelenleg a bemutató videók eléggé pre-pre-alpha kinézetûek, nagyon sok dolog még nincs benne a játékban, csoda hogy mûködik.
Ettõl független én drukkolok, végre egy szpésszim(és itt ne tessék DCS IN SPACE!-re gondolni) ami vállalkozik arra, hogy Star Wars/Trek szerûen hajón belüli FPS nézetbõl vezethetõ hajók mûködésbe hozására tesz kisérletet. Eddig mindig kizárólag "te vagy a hajó" alapon mûködtek a játékok Elite-tõl, EVE Online-on át, Elite Dangerous-ig mindegyik.<#shakehead>

Én sírva fogok tapsikolni, ha egyszer eljutunk odáig, hogy a fegyverek által ütött lukon keresztül az ellenséges legénység megtekintheti a csata menetét kívülrõl is a vákuumnak köszönhetõen.<#idiota>