7978
  • Gilmoor
    Tudom hogy szar minőség, de egy átlagos gépen is így képes futni a program. Szerintem nem kell aggódni a gépigény miatt.

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.27. 19:54:08
  • Gilmoor
    Nekem továbbra is tetszik. Sajnos ma nem sok időm volt kipróbálni, de hát jóból csak kicsit adnak ugye.

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.27. 19:35:29
  • Bucser
    Minden uj dologert tapsoltak. es a freelancer ajtaja 2.5/ig bugos volt es nem nyilt ki.

Amikor a prezi keszult akkor 2.5 meg csak PTU-n volt.

A Masik pedig a hotelben kb 2000 leghusegesebb koveto volt ott. (volt aki USA keleti meg nyugati partrol utazott csak az SC event miatt.) Ilyen hatter mellett nem tudtak olyat mutatni amiert ne ujjongtak volna. Masreszt pedig a Demo mind a szakma mind a kozosseg szerint igencsak utosre sikerult.
  • Gilmoor
    Kijött a 2.5 tegnap. Még nem volt alkalmam kipróbálni. Valaki megtette már? Levájpolták az eddig megszerzett aUEC-t, így most mindenki friss mint a reggeli harmat. Tapasztalat?
  • Torzonborz
    Ha lesz is akkor meglehetősen messze. SC megjelenése után valamikor talán, bár inkább soha.
  • MerlinW
    Ha akarják, hidd el meg fogják oldani. kétszeres bevétel az kétszeres bevétel:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.26. 20:09:57
  • Amiga
    Hát nekem a konzol miatt megfelelne bármilyen kompromisszum, ha jönne a SC. :-) Szerintem a PS Neo-nak már vinnie kell majd, ha egy átlag-PC is viszi. Csak az a kérdés, hogy Chris-ék látnak-e piacot a konzolokban és lenne-e kapacitásuk a portra. Persze ez egyelőre mind sci-fi, előbb PC-re legyen normálisan kész.
  • TokraFan
    Tárcsamenü egyrészt lassú, másrészt számos dologra alkalmatlan (pl. egy jobb szimulátorban csak a kameranézetekhez élből elmegy 20-25 gomb!). Játszhatók ezek kontrollerrel is, de mindenféleképpen kompromisszunokkal. Nekem az X3-hoz a Warthog HOTAS összes gombja mellett, a teljes keyboard+Alt+Shift használatával is kevés, a modokhoz már funkció gombokra van szükség és makróznom is kell. És még így is van egy halom unbinding function...
  • MerlinW
    Én pl ami nem FPS azt kontrollerrel játszom egy ideje PC-n. Funkciógombok kontrollerrel: tárcsamenük, egyebek. Ki van már találva ez rég:)
  • MikX
    Nemtudom, pc-n játszom.
    Biztosan jobb, de mivel jelenleg nincs, és ezzel is elvagyok jo igy. Persze tervben van egy jobbféle hotas cucc
  • Torzonborz
    Hmm és a konzolos Elite irányítása egyszerűsítve lett? A pc-s nekem megvan, ott is rahedli funkció gomb van. Kontrollerrel mind elérhető?
    Mondjuk nekem eszembe nem jutna ilyet használni, SC devek is azt markolják állandóan és olyat bénáznak, hogy az röhej.
    Van jó kis hotasom (x52pro) azzal barmi élvezetes a repkedés.
  • MerlinW
    Most jönnek az új generációs hardverrel megtömött konzolok. A specifikációk alapján elvileg simán bírniuk kellene PC-s minőségben is.
  • MikX
    Hát nézd ha nekem Elite-hez megfelel a kontroller (semmi hátrányát nem érzem, közelharcban sem) akkor ide is bőven elég lesz. Mert gondolom a repmodell ennél jobb lesz ami most van, de azért elég arcade, peryze a jobbfajtábol.
  • Sith
    Sq42 első fejezetét idénre ígérik, a többiről még nincs szó.
    Az mmo rész szerintem még évek kérdése. (Legalább 2)
    Jelenlegi állapot:
    X havonta patch (elvileg havonta de kb mindig csúsznak vele)
    Tartalom még nem igen van benne, amivel hosszabb távon el lehetne lenni.
  • Pluskast
    Van legalább valami körülbelüli időpont, hogy mikortól lesz játszható a game?
  • Torzonborz
    Ha lesz is konzolra akkor szerintem max SQ42 és az is butítva, átlag kontrollerrel nem lehet kezelni, kevés hozzá. Gondolom én.
  • Sith
    Egyelőre pc exkluzív, szerintem ha lesz egyáltalán konzol port csak nagyon sokára.
  • Amiga
    Okés, köszönöm, hogy letisztáztátok a kérdést.
    Anno még arról volt szó, hogy nem jön konzolokra, mert nem elég a teljesítményük hozzá (?). Remélem, majd az új gépekre már tervezik majd kiadni.
  • Gilmoor
    ...szerintem szándékosan félremagyarázzák az emberek egy csoportja ezeket a pénzügyi tranzakciókat. Van csomag, ami tulajdonképpen preorder, és van a támogatás. Sok mindent kell vegyél a hajódra, ha azt akarod, hogy ... mégis mit akarsz? Van a játékban Arena, ahol lehet pvpzni. Való igaz, azok az emberek akik többet költenek támogatásra, hozzájutnak olyan lehetőségekhez, amivel a tesztfázisban lévő játék arénájában hatékonyabban tudnak érvényesülni. De ők ezt akarják. "Alázni" akarnak és ez pénzbe kerül nekik. Van ilyen is, elég nagy a világ, elbírja hátán a népek sokszínűségét. Én anno 35 EUR-t adtam a "preorderért" és nem bántam meg. Nekem annyit bőven megért.
    Számos más esetben is adtam már ennél többet is és kevesebbet olyan programokért, amik készülőben vannak. Van köztük olyan, ami sosem fog kilépni az alfa árnyékából. Van amit bánok is, és csak reménykedem, hogy a kifizetett összeg azért ennek ellenére jó helyre kerül. Annak aki havi 100 ezerből él, sosem lesz elég olcsó a játék. Vélhetőleg elég erős gépe sem lesz hozzá. Ez csak 1 a sok természetes szűrő közül aminek örülök. Nagyon remélem, hogy kevesebb olyan játékosokkal találkozom itt, mint egy free mmo-ban.
  • MikX
    A teljes jatekban mindent megszerezhetsz majd, nemkell minden hajoért külön pénzel fizetni.
  • Amiga
    Tegnap azt olvastam valahol, hogy még egy rakat pénzt rá kell költeni, ha olyan űrhajót szeretne, ami megfelel az igényeinek, meg egy csomó dologért kell külön fizetni.
    De ha nem így van, az megnyugtató.
  • Sith
    Alap csomagot nem tartom annyira lehúzásnak.. 50...2? EUR most vettem meg a DeusEx et 50 EUR ért... elégé A kategóriásnak szánják ha kész lesz és egy két üdítő kivételtől eltekintve ennyibe kerül most egy A kategóriás játék.
  • Amiga
    Nekem csak az fura, hogy már az alapcsomag is elég drága, de emellett rengeteg benne a tranzakció, miközben a játék közösségi finanszírozásból készül. Pénznyelőnek tűnik.

A stílust imádom, csak amikor ebbe a játékba botlok, mindig a "készül" státuszt látom, amibe már rengeteg pénzt beledobáltak a játékosok és még nem látszik a vége. De távol álljon tőlem, hogy magát a játékot kritizáljam, aki szereti, az biztosan már most is elvan vele, csak az árpolitikája tűnik kicsit cifrának.
  • Amiga
    :-D
  • Gilmoor
    Korábban is olvastam hasonló álláspontokat, és továbbra sem osztom. Azt definiálnám lehúzásnak, amikor a pénzedért nem kapsz semmit. Számos dologra költöttem már amiért feleannyit nem kaptam, mint itt. Semmi baj nincs ezzel az egésszel, van akinek tetszik és van akinek nem. Ha esetleg költöttél rá, akkor itt az alkalom, hogy eladd az accountod - feltéve persze, ha nem tetszik a játék vagy amiért úgy érzed fizettél. Biztos vagyok benne, hogy találnál rá vásárlót. Egyéb iránt jelenlegi formájában a játék max 65 EUR, ennél többet költened felesleges. Ezért a pénzért (feltéve persze, ha nem unszimpatikus alapból ez a játékstílus) nem fogsz vele kevesebbet játszani a jelenlegi formájában, mint az NMS-el.
  • MikX
    :)
  • MikX
    Nem, az a NMS. :)
    Ez igy ennyiért rendben van, tekintve hogy milyen összetett. Komplex cucc lesz ez. Éshát nem muszáj megvenni most, én inkább kivárom mig megjelenik és ugy a teljes élményt kapom majd, mint aprodonként.
  • Torzonborz
    Nem, az az NMS
  • Amiga
    Ahogy ezt így leírod, csak nekem tűnik ez a játék a valaha volt legnagyobb lehúzásnak?
  • Gilmoor
    azért javaslom, hogy pár SC fórumon még kérdezz rá nincs e valakinek eladó accountja vagy még nem aktivált csomagja, mert előfordul néha, hogy kallódik még valahol eladósorban. starcitizen.hu -n is volt / vagy van is még talán.
  • Torzonborz
    Itt nincs olyan, hogy "early acces", ez a játék nem az. Klasszikus formában folyik a fejlesztés csak éppen a támogatók mindig megkapják az aktuális alfa/béta verziókat (egyelőre még az előbbi). Aztán majd ha megjelenik akkor a véglegest.
  • janik
    Köszi az eddigi válaszokat! Ha megveszem ezt a mustang csomagot amibe az multis+sq42 is benne van. Ott megveszem az early access verziókat és végleges verzióját is egyben ??
  • Gilmoor
    ...ami azt illeti jelenleg 65 EUR egy olyan alapcsomag, amiben minden benne van (SQ42 is). Ebbe már én is belekavarodtam :)
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.24. 07:48:17
  • Torzonborz
    Hali, az egyjátékos kampány (Squadron42) kivételével minden modult tartalmaz, ezek már nincsenek szétbontva.
    A "3 Month Insurance" pedig a hajóra vonatkozó biztosítás amit a csomag tartalmaz, jelen esetben a Mustan Alpha.
  • Gilmoor
    3 Month Insurance
    3 hónapnyi játékidő (tényleges játékkal töltött idő) alatt, ha elveszíted a hajód, akkor annak alapfelszerelésével együtt visszakapod. Kivéve abban az esetben, ha olyan rendszerben veszíted el a hajód, amely nem áll a biztosító társaság fennhatósága alatt. A hajó rakományát, illetve az addig elvégzett fejlesztéseket nem kapod vissza.
    Digital Star Citizen Manual - használati útmutató
    Star Citizen Digital Download - digitális tartalom letöltése

Squadron 42 Download - ezt sajnos nem tartalmazza az az alapcsomag, amit leírtál. Neked olyan csomag kell, amiben ez is benne van, ha játszani akarsz a single player verzióval később.

Bőven elég megvenni az SQ42 csomagot - egyelőre... bár én kivárnám a karácsonyt, mert most elég drágának tűnik.

Ezen kívül különféle módokon keresztül lehet támogatni a projektet, aminek eltérő jutalmai lehetnek. Lehet érte hajót, felszerelést, kosztümöket és egy rakás más juttatást is kapni. Semmi olyan - a játékban megjelenő - dolgot nem lehet vásárolni, ami később ne lenne elérhető a játék hivatalos verziójában. Tehát semmit nem kell "venned" az SQ42 alapcsomagon kívül.
    Egy ideje már a játék külön vált online és single player részre, ami azt jelenti, hogy az SQ42 csomag nem teszi lehetővé a jelenleg (és talán a későbbit sem) online tartalmak elérését.

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.08.24. 07:43:07
  • janik
    Sziasztok!
    Annyira átláthatatlan nem követtem eddig a tevékenységüket, de párszor már ki próbáltam a játékot kuponokkal párnapra.
    Mustang Alpha SC Starter csomag miket is tartalmaz pontosan? Tudom hogy vannak modulok, de most ebbe benne van az összes vagy nincs?

https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Aurora-MR-SC-Starter

Ezeket tartalmazza:
    SelfLand Hangar
    Starting Money: 1,000 UEC
    3 Month Insurance <---------- Ez mi akar lenni? Miféle biztosítás?
    Digital Star Citizen Manual
    Star Citizen Digital Download
    Utoljára szerkesztette: janik, 2016.08.23. 17:33:14
  • Gilmoor
    ..ahhoz vagyunk szocializálva, hogy click (skip) és már lőhetünk is. Na, hát erről le kellene szoknunk. Itt lesz a jó alkalom erre.
  • Torzonborz
    Gyors beszállás lesz, igaz még ezt sem azt jelenti, hogy a karakter hiphop beteleprotál a pilóta ülésbe kívülről, egyszerűen csak egy gyorsabb mozdulatsorral mászik be a karakter a hajóba.
    Az egyébként biztos, hogy az a fajta túlzott részletesség nem jön be mindenkinek de aki eddig ezt hiányolta az imádni fogja.
    Én pl nagyon szerettem az EVE-t de soha nem tudtam vele sokáig játszani mert egy idő után unalmas és kiábrándító volt, hogy csak egy hajó/pod vagyok. Baromira hiányzott belőle az a fajta "immersion" ami itt meglesz.
  • nibron
    ebben igazad is van. tanítják is, hogy a játékosok nem igazán értékelik, ha feleslegesen feltartják őket. viszont ebben az esetben végig kell menni a hajón és rendesen be kell ülni. ez a feeling kicsit tompíthat a dolgon, de lehet, hogy el kellene gondolkodniuk a gyors beszálláson is. de az meg akár a játék rovására is mehet. pl. egy olyan eseménynél amikor megtámadják a bázist, és meg kell védeni. egyébként ugyanez van a dekompressziónál és a lifthasználatnál is. de jelen pillanatban én mocskosul örülnék ezeknek a lassító effekteknek is egy jól működő játékban. ha szimulátor, akkor akár még azt is mondhatjuk, hogy ez az élet része.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.22. 18:10:37
  • Caliph
    Értem én,és nekem is tetszik a feature,teljesen bele lehet képzelni igy magunkat a világba. Csak ezt már láttuk sok hajón,hangár modulon stb.
    Viszont az újdonságok jók voltak,bárhol leszállás,bázis rohangálás stb.
    megvesszük ha kész lesz és megérdemli :)
    És reménykedek hogy a túlzott részletesség nem megy a gameplay élvezetének rovására. Értem itt azt hogy hogy 100x végignézni hogy lejön a létra és beszáll a pilóta nem biztos hogy mindenkinek bejön majd.
    Meglátjuk.