7978
-
#1488 Jól néz kid de a karakter animáció még mindig borzalmas. Olyan mintha kicsit darabos lenne, picit lebeg a föld felett. Ezen még van mit javítani. -
MuldR #1487 Ugy tunik a Win 10 a hibas. Atbootoltam Win7 re es elkezdte leszedni a 25 gigat. -
MuldR #1486 SC uninstallt nem talaltam, csak launcher uninstallt. Azt uninstallaltam, az SC konyvtarat meg toroltem. -
Diopapa #1485 27 GB-t kell leszednie. -
#1484 A törlés valóban törlést jelent vagy rendes uninstall volt ? -
MuldR #1483 Letoroltem mindent, ujrainstallaltam, de a launcher csak kb 700 megat tolt le. Utana ha ranyomok hogy launch kifagy az egesz. Szal meg rosszabb lett.
&^%&@^%$@(*&%(
:( -
#1482 Teljes reinstall kell.
Nem eleg csak leszedni az uj launchert.
Tehat torold a regit teljesen szedd le az uj launchert es toltsd le ujra az egesz klienst. -
MuldR #1481 Regen mukodott nekem ez a jatek. Most joideje nem foglalkoztam vele. Amikor belogoltam azt irta szedjem le az uj launchert. Ok, letoltottem, felinstallaltam, azota ha belepek a jatekba csak fekete kepernyot latok, piros "replace me" gombokkel. A menu az mukodik, de az arena commaner ott sem toltodik be, hanem kifagy. Legujabb ati driver van font. WTF tortent? -
EFRM #1480 nagyon latvanyos video lett -
#1479 -
#1478 Leértékelés ? Nem, csak pár hajót lehet újra megvenni . -
#1477 MB Asrock H97M PRO4 alaplap
CPU Intel Core i5 4690
RAM 2x8 GB DDR3 1600 Mhz Corsair
VGA Sapphire R9 380Nitro
SSD Kingston 240 GB HyperX Savage
HDD Western Digital 1TB WD10EZEX
shadow of mordor benchmark 129 átlag FPS ultrában 49 és 245 között bolyongott 1680-as felbontás mellett. Sajnos hamarosan ez is csak alap lesz
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.08.07. 18:19:26 -
#1476 Esetleg még egy ssd a gyorsabb töltés miatt a vinyó helyett. -
#1475 Már alig várom a szülinapot. Azt rebesgetik, hogy nagy leértékelések lesznek. -
Diopapa #1474 Ez jobban hangzik azért. :) A 8GB ram jelenleg elég, de később kevés lehet. -
BBence95 #1473 Nem kell full beállítás csak lehessen akadozás mentesen játszani vele. A megjelenésig akarom kihúzni a géppel. A másik gép amit néztem ez lenne, de ez a maximum amit ki tudok sajtolni magamból.
Processzor Intel® Core™ i5-4460 (6M Cache, up to 3.40 GHz)
Memória 8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HYPERX Fury
Merevlemez TOSHIBA 1TB 7200rpm 64MB SATA3
Alaplap Gigabyte B85M-D2V
Grafikus kártya AMD Radeon R9 380 2Gb
Utoljára szerkesztette: BBence95, 2015.08.06. 21:09:21 -
#1472 Mondjuk játékra core i3 sztem felejtős. -
Diopapa #1471 Attól függ mit jelent neked a "rendesen". med / low beállításra elég jelenleg. -
BBence95 #1470 Sziasztok!
Most nézegetek gépeket és érdekelne, hogy ezen futna-e rendesen a játék.
Processzor Intel® Core™ i3-4160 (3M Cache, 3.60 GHz)
Memória 8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HYPERX Fury
Merevlemez Toshiba 1TB 7200rpm 64MB SATA3
Alaplap Gigabyte B85M-D2V
Grafikus kártya Nvidia GeForce GTX 750Ti OC EDITION 2GB GDDR5
A válaszokat előre is köszönom. -
#1469 Valami hasonlóra gondoltam én is. Nem a csillogó kinézet miatt, hanem a sok információ miatt gondolom problémásnak, amit majd meg akar osztani. Elvégre a részletek kidolgozottsága miatt lesz olyan jó ez a játék. Remélem csak aggodalom marad ez a netkódos történet:)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.07.27. 08:13:24 -
Betyar070 #1468 Köszönöm a válaszokat, remélem tényleg megvalósul ez a projekt és akkor a pc-re is lesz egy igazi exclusive game. (de még milyen!)
(A kérdés csak az, hogy mekkora vasat kell majd alá rakni :DDDDDDDD ) -
Sith #1467 Ahogy most áll a helyzet: a valódi pénzből megvett hajóra vonatkozik egy biztosítás, írja is a csomag mellé hogy mennyi időre szól.
A biztosítást és a hajókat később meg lehet venni ingame pénzből is. (a kérdés hogy mennyit kell majd érte szenvedni)
Mivel a hajók megvehetők ingame pénzből is nem kell kapásból a nem tudom hány száz dolláros szuper vadászgépet, teherszállítót megvenned hogy játszani tudj.
A csomagok közül a több ezer dollárosak nem 1 hajót tartalmaznak, illetve érdemes figyelembe venni hogy a nagyobb hajók működtetéséhez több ember kell (bár elvileg megy majd NPC-vel is) attól hogy neked csak egy Aurórád van simán mehetsz egy nagyobb hajóra is "dolgozni" mint toronylövész, navigátor... mittudom én mi :) -
#1466 Nem kell megvenni újra. Biztosítás jár mindegyikhez. A megjelenés után meg csak ingame lehet majd hajót venni. -
Betyar070 #1465 Üdv, Urak !
Érdeklődnék egy kicsit a játékról. Elképedve látom a több száz ( esetenként több ezer ) dolláros hajó árakat az RSI oldon.
A kérdésem a következő : ha megsemmisül a hajó akkor a játékban lévő virtuális creditből lehet -e újat venni, vagy megint zsebe kell nyúlni, kicsöngetni pár US dodot ? -
#1464 Attól, hogy milliárd shader van egy képkockán, a netkód még ugyanúgy poziciót, státuszokat és egyéb paramétert dobál a kliens-szerver között:) A rossz netkód inkább a kapcsolatok számán szokott megbukni, azaz az egy időben sok kérés feldolgozásán és szinkronizációján. Magyarul a külcsinynek semmi köze a netkódhoz és annak teljesítményéhez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.24. 21:48:00 -
#1463 Sokkal inkább aggódom a netkódjuk miatt, ami a legutóbbi beszámolóban olvasható. Ahogy high-end PC re terveznek, úgy meglehet "high-end" net kapcsolatra lesz szükség. Attól tartok ez a magyarországi Téhóm nem lesz nagy partnere az SC játékosoknak. -
#1462 Engem speciel hidegen hagy ez a játék, de ha pl. a Tomb Raider 2013 ($100m), SWTOR ($200m) vagy GTA5-öt ($265m) vesszük és ezek 5-6 éves fejlesztési idejüket, a Star Citizen még bőven időben van.
A projectmanager-kedéssel kapcs meg nem mindegy, hogy egy HRM rendszert, vagy egy ezerszer nagyobb játékszoftvert készít a csapat. Az említett példáknál maradva, Tomb Raider-t 1700 ember készítette, GTA5 csaknem 4000 ember munkája.
Minden tisztelettel, ha még nem dolgoztál a játékiparban, fogalmad sincs mi a valódi project managment:) Én is csak kívülről láttam (dolgoztam az egyik nagy kiadónak), és hidd el, 10x is átgondolnád vállalod-e azt a melót:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.07.19. 21:42:32 -
#1461 -
EFRM #1460 szovjetek megmondjak a frankot -
TokraFan #1459 Erről beszéltem...
Annyi, hogy ha ráadásul még csak nem is fejlesztői verzió, hanem valamilyen kicsempészett akármi, az még rosszabb... -
#1458 Ez nem fejlesztői verzió, ha jól értem akkor a "kiszivárgott" assetteket pakolta össze egy emberke az ingyenes CE-be. Ennyi.
Ez alapján egyáltalán nem lehet semmilyen következtetést levonni. -
TokraFan #1457 A fejlesztői verzióknak sok esetben semmi köze a végső termékhez. Ezeket tkp. meg sem lenne szabad mutatni laikusoknak, mert nem értik az egészet és úgy próbálják értelmezni, mint a kész játékokat. Sajnos ez az egyik legnagyobb baj a közösségi finanszírozott projectekkel, mert itt kénytelenek minden fázisról hírt adni, tehát nincs mese, ki kell tenni közszemlére a fejlesztői verziókat hogy a bekkerek lássák, készül valami a pénzükért. A baj csak az, hogy sok esetben nem fogják fel, hogy ezek a morzsák még messze nem jellemzik a kész produktumot... -
#1456 A lényeg ugyanaz: Leak videóból nem ítélkezünk. Majd ha kint lesz és szar lesz, akkor lehet "lapátolni" a ......
A hsz-edből nem derült ki, hogy a játéknak szurkolsz, inkább az ellenkezője.
Szerintem megjelenésig még bőven fog változni. -
EFRM #1455 Te nagyon el vagy tajolva tobb dologban is, fej-fej mellett legfőképpen abban, h 1. én örülnék, ha az sc megbukna, én a játéknak szurkolok
2. en nem a wip bengal videorol beszeltem, hanem a fps module leakrol (tudod amikor emberunk puskaval a kezben kommandozik a fel evvel ezelott megismert palyan, kiesik a palyarol le a semmibe .. stb) amugy Bucsenek abban igazat adok, hogy lehet ez nem az utolso build. (de lehet h igen)
a többit meglátjuk! -
#1454 A projekt összköltsége és volumene mekkora volt, amin dolgoztál a Star Citizenhez képest?
Csak azért kérdezem mert szerintem, amit leírtál az alapján legalább annyira inkompetens vagy mint bárki, aki ide ír beleértve engem is.
Cáfolj meg nyugodtan és mutasd meg, hogy milyen hatalmas játék projekteken dolgoztál. Te sem vagy különb a funboyoknál csak negatív előjellel. Nem tudom volt-e már olyan játék, amit ennyien, ennyiszer eltemettek a megjelenése előtt. Ez kb. olyan mint beírni egy előfizetéses játék topicjába, hogy "úgyis F2P lesz fél év múlva". És az miért is lesz jó? Gondolkozz? Neked miért lenne jó ha ez a játék megbukna? Azért, hogy itt örömködhess, hogy látod én megmondtam. Persze ez a legegyszerűbb. Ha mégis sikeres lenne, akkor meg elsunnyogsz.
Miért nem lehet azt, hogy várunk, amíg lesz értékelhető tartalom és utána mondunk véleményt? Nem egy leak asset alapján, amit egy a cryengine-hez alig értő rakott össze? Elolvastad azt, ami a videó első pár másodpercében ki volt írva? Mert ha elolvastad volna akkor nem írnál ekkora baromságokat. -
Micsu #1453 -
#1452 En is vezettem projektet olyan fejlesztokkal akik olyat csinaltak amit mar ezerszer elotte. nana hogy le tudtak dobni, hogy mennyi idore volt szukseguk valamihez.
Ez egy picit mas.
Az engine rendesen at lett mar szabva a zero g es dual gravity plane-k miatt + hozzajon a zero g-ben levo free flow movement.
Nem hiszem, hogy eddig barki vallalkozott volna hasonlo scopeal rendelkezo projekt megvalositasara mint az SC
Az arena commander mar teljesiti azt amit az eredeti visionban volt a Squadron 42 pitchben. Csak a missionoket es a kampanyt kell hozza pakolni mar.
Azert nem adtak hozza tobbet a funding golokhoz, mert amit igertek mar elegge megnott es azt akarjak hogy befejezodjon a fejlesztes emberi hatarok kozott.
Masreszt nem lehet tudni, hogy a leakben levo cuccok milyen buildbol voltak es mennyire voltak rendesen osszeteve es mennyire reprezentativak a kesz produkt teren.
De en meg mindig azt mondom, hogy eddig ha kesessel is de tartottak magukat az igeretekhez. Valoszinuleg ez igy marad hosszabb tavon is. -
EFRM #1451 projectmanagerkedem, es idom nagyreszet fejlesztokkel toltom. olyanokkal akik 1. meg tudjak saccolni nagyon szepen, h mennyi ido kell nekik egy munkara 2. megcsinaljak a munkat
mindenki olyan gecimod meg van sertodve, amikor jon egy kritika, de CR fel eve mondta h lesz FPS modul, az illfonic nagyon regen dolgozik ezen. fel crytek ottvan. cryengine. sztem ez siralmas :D tudom sok itt a random roleplayer, akiknek a fejukben szep dolgok vannak mik lesznek ebben a jatekban, de azert alljunk a foldon is egy kicsit fel labbal majd, koszi
azt remelem mindneki vagja, h 2018 elott nemnagyon lesz itt lofasz sem, ahogy kinez a cucc (vagy nagyon nem az lesz amit igertek) -
EFRM #1450 valoszinuleg nem, meg is mondom miert; mert inkompetensek -
#1449 Valoszinuleg tobbet mint te egesz eletedben:)