7978
  • Torzonborz
    "nem érzek semmilyen ellenállást " légüres térben mégis milyen ellenállást akarsz érezni? Pont, hogy az SC-s repmodell az ami jó.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.06.09. 18:16:44
  • Rhonin7
    jaaa mondjuk ezt így nem tudtam ,de a repülési modell sokkal jobb mint SC-ben.sőt még ELITE-ben is......SC-ben olyan súlytalan az egész,mintha egy tollpihét vezetnék......nem érzek semmilyen ellenállást elég kis bénácska
  • TokraFan
    Ne bánd!
    Az infinity kb. 8-10éve "készül". Ha megnézed a 2010-es tech demot, kb. pont ezt láthatod. Jó lenne ha túljutnának ezen a fázison, mert évek óta egy galaxis/planéta generátor az egész. Bár kétségtelenül szép és ígéretes. De addig sikerült bénázniuk, amíg a Frontier közben kihozta kb. ugyanezt az Elite-ben...
    Bár most a Battlescape-el látni némi fényt az alagút végén, remélem lesz belőle valami.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.06.09. 16:38:56
  • Rhonin7
    lassan megbánom,hogy megvettem a SC-t

• Rhonin7
    ja oks! azt hittem valami régebbi verziót raktam fel :) mondjuk végül is igen :D
  • Bucser
    PTU-n van. Azaz private test universe-n.

Csak azok tudjak letolteni akik tartosan adtak feedbacket az Issue councilon.

A PTU-n jatszani inkabb munka mint szorakozas, ugyhogy altalaban csak a legelhivatottabb embereket hivjak meg (par ezer)
  • dimre
    Nem jelent meg hivatalosan, csak "meghívottaknak", tesztelőknek elérhető.
  • Rhonin7
    miért nem tudok a 2.4-el játszani?
  • Rhonin7
    köszönöm előre is!
  • Gilmoor
    sajnálom. Én magam még nem próbáltam ki, nekem is van egy ilyen hotasom. Amint tudok sort kerítek rá, és körüljárom.
  • Rhonin7
    köszönöm a részletes leírást ezeken túljutottam de nem tölt be......még úgy sem amit a 1717-ben írtál :(
  • Gilmoor
    valószínűleg nem töltődött be a profilod rendesen. Ezért disabled.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    When you have JoyToKey open try out the various buttons. They should highlight in the binding window. If they don't then Joy2Key isn't seeing your joystick. Also, check to see if the profile loaded properly. You should see 4 joystick tabs along the top and you should see the shortcut bindings. If everything is reading "disabled" then the profile didn't load correctly (I've had this happen with other profiles) just try downloading it again.

You can also check this: In the JoyToKey settings click on "Configure Joysticks" then go to the Advanced tab. Make sure it is selecting your T Flight as its device. In the "preferred joystick number" box I have it set to Windows default, but you can try to set it to Joystick 1 as well.
  • Gilmoor
    First thing is to download JoyToKey. It's a free program that will remap your joystick buttons to key presses. You don't need to install this program, just unzip into a folder where you want it.

Először letöltöd a joytokey programot. Nem kell installálni, csak kicsomagolni egy mappába amiben tárolni akarod.

Next, download the profile I made and save it in the same folder with the JoyToKey executable.

Következő, töltsd le a profilt és helyezd el ugyan abban a mappában, mint a joytokey.

Before you launch Star Citizen you need to launch JoyToKey as administrator, then X it down to the system tray.

Mielőtt elindítod a star citizent, rendszergazda üzemmódban kell elindítanod a joytokeyt, majd zárd be a jobb felső sarok X -el, hogy lekerüljön system tray (tálcára)... szóval futnia kell a háttérben

Now launch Star Citizen and go into the key binding options.

És most indítsd el a star citizent, és menj az option key binding (billentyűzetkiosztás) opcióba

Make sure you reset everything to the Default layout (especially the keyboard layout).

Győződj meg róla, hogy minden a gombokat érintő beállítás, gyári beállításra (default) van visszaállítva, különösen ami a keyboard (billentyűzetet) illeti.

Now in the Joystick controls set up your analog controls how you like them (the x y z axis, throttle and slider).

Most (még mindíg az SC keybindingben) a joystic analóg vezérlését X Y Z tengelyek, tolókar (throttle) és oldalazó (slider) beállításokat állítsd be kedved szerint.

Lastly, in the Joystick controls, clear all the mappings to joystick buttons (these will be replaced with JoyToKey profile). So what you should have in the Joystick control mapping is just your Pitch/Yaw/Roll & Throttle set to your joystick axis and nothing else (unless you like to map other things to the analog controls)

Végül a (SC) joystic controlban törölj minden, a joystic gombjaira vonatkozó beállítást (ezeket fogja lecserélni a JoyToKey profilja). Szóval aminek a (SC) joystic controlban kell maradnia, az csupán a függőleges, vízszintes és forgatás értékek, valamint a tolókar és oldalazó beállítások (legalább is amíg mást nem akarsz beállítani az analóg vezérléshez).
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.04. 11:09:06
  • Rhonin7
    persze! kb az 9sszes többi button pedig disabled

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.04. 10:49:56
  • Gilmoor
    Pár bejegyzés van összesen a topicban, ha azokat végigolvasod, láthatod, hogy pozitívan jeleztek vissza a működéssel kapcsolatban. Ha nem megy az angol eléggé, segítek.
  • Gilmoor
    letöltötted hozzá azt a programot amit kell?
  • Rhonin7
    ez nem működik :S
    szinte az összes button DISABLED
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.04. 10:11:16
  • Gilmoor
    hotas X setup
  • Rhonin7
    használ valaki T flight Hotas X-et? és van egy frankó configurációja amit megosztana? köszön9öm
  • Jeffjohnson
    Szerintem ő a magyar community oldara gondolt. Egyébként van rajta tartalom, a videók fülön.
  • MerlinW
    Lehet nincs net azon a tengerparton, ahol éppen költik a támogatók pénzét:)
  • Gilmoor
    Megvolt az UP.

Azért valami tartalom nem ártana arra a csatornára :) Így picit komolytalan

üdv,
    Yara
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.02. 09:48:43
  • kistothka
    UP-oljátok a starcitizen.hu Deep Space radar posztját.

Kerüljön fle a magyar community is a virtuáélis csillagtérképre :)

https://robertsspaceindustries.com/community/deep-space-radar/1312-Star-Citizen-Hungary-Hungarian-Fan-Site

További szép napot,
    Kistoth
    1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség / HUNS

Utoljára szerkesztette: kistothka, 2016.05.01. 12:19:15
  • TokraFan
    Én támogatom ezt a megoldást!
  • TokraFan
    Korábbiak...
  • grebber
    Na így kell ezt. Minden game setében lehetne így ,mert akit fikarcnyit se érdekel a multi vegye csak a single részt

Star Citizen - az egyjátékos és az MMO-rész külön vásárolható meg
  • bgabor911
    X rebirth-et takarja az 'X', vagy régebbieket?
  • TokraFan
    Konkrétan azt írták, hogy hosszú távú tervek között esetleg szerepel. Éppen ezért, még reménykedek. Viszont az ennek fényében egyértelmű, hogy csak évek múlva lesz, mivel 1-2év eleve a megjelenés amiben ugye nem lesz, tehát csak később jöhet, szerintem legalább 3 év -ha egyáltalán-.

A többit értem, csak a multizástól és a vér istvánoktól a víz kiver, úgyhogy nem nagyon tudok mit kezdeni a multis lehetőségekkel. Egy jó SP sandboxra várok de ahogy látom, feleslegesen...Kénytelen vagyok a meglehetősen elavult X-et tolni mai napig, egyszerűen nincs jobb ami annyit tudna ebben a tekintetben. Sajnos már nagyon öreg szegény.
  • Gilmoor
    senki nem mondta, hogy nem lesz. Azt sem mondták, hogy évek múlva lesz. Elite kiadott egy szerkezetkész "házat", de azt is lassan be fogják lakni az emberek és ahhoz igazítanak. Az EVE online-t 2003-ban adták ki, immáron 13 éve. Ahhoz képest milyen régóta megy, most is 50K+ os játékostábort mozgat meg. SC-t nem szabad összehasonlítani semmivel, mert más területen lesz egyedi. Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy lesz benne játékosok által közösen birtokolt objektum. Legyen az egy bengal carrier vagy akármi. Ami az elite -t illeti, ott már most is lehet kraftolgatni ezt-azt, és persze a közösség igénye szerint, üres rendszerekben telepítenek újabb bázisokat (eventek keretében). Az SC határozottan korszakalkotó lesz, amennyi energiát fektetnek az atmoszféra fejlesztésébe, biztos vagyok benne, hogy egyfajta életérzés megteremtése a cél.
    Egyéb iránt összeszámoltam, mennyit költöttem fiszfasz early szarokra a steamen, és az árából már lassan egy fregatt is kijönne. Szóval minden relatív.
  • TokraFan
    A remény hal meg utoljára...:-) Az Elite-ben sincs semmi értékelhető jelenleg, néhány óra játékot követően gyakorlatilag nincs benne cél -ami a sandbox játékok alapja lenne ugye-, max grindelhetünk új hajóért ami nem túl motiváló tényező ráadásul véges is, de ennyi és nem több. A felfedezés unalmas, mert szinte semmi izgalmas nincs benne, lévén egy idő után a rendszerek, bolygók is csak ismétlődnek, nincs semmi új, semmi változatos ami miatt érdemes lenne tovább és tovább mentelni. Építeni ott sem lehet semmit.

SC-nél valóban a solo módra gondoltam és emlékeztem arra amit mondtál pár hónapja, de eredetileg -ha feltételesen is- volt róla szó, hogy talán mégis beletesznek ilyesmit. Most viszont akkor egyértelmű, hogy nem lesz, illetve talán majd csak sok-sok év múlva, ha egyáltalán... Ez van, úgy tűnik amit én szeretnék azt senki nem csinálja meg, pedig őszintén nem értem, mivel minden létező sandbox játékban van építési lehetőség, illetve saját "birodalom, vagy rezidencia, területfoglalás és annak megvédésére lehetőség", mivel kvázi ez nyújtja a legtöbb célt az ilyen játékokban...Mint látható, az Elite-ben is dögunalom ha az egyetlen cél a nagyobb hajóra gyűjtés és tápolás, tele van ezzel a kritikával a Steam komment szzekciója. Na mindegy. Ettől függetlenül biztos jó lesz az SC és nagyon várom továbbra is, csak megint lesz egy adag hiányérzetem.
  • Torzonborz
    Sztem a Squadron 42-re hitte azt, hogy olyan lehet mint az X volt. Pedig elég sokszor leírtuk, hogy inkább a Wing Commander vonalat viszi tovább némi változtatással.
  • Morinad
    Az EVE Online excel szimulátor? És az SC meg offline?
  • Torzonborz
    Soha nem mondták, hogy már a játék elején ez lehetséges lesz, csak mint távlati terv szerepelt és csak az online részre vonatkozólag (SC). Szóval igen, félreértetted de úgy látszik már a kezdetektől.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.02.14. 16:36:11
  • TokraFan
    Csak az sajnos inkább egy excel szimulátor...továbbá online.
  • Rhonin7
    aha! köszi
  • Morinad
    EVE online-ban lehet a kezdetek óta.
  • TokraFan
    Starcitizen.hu-n találtam egy riportot, melyszerint:

"K: Saját birtok, tulajdon az SC-ben? Építhetünk birodalmat?
    V: A kezdéskor nem feltétlenül, de vannak ilyen hosszú távú tervek."

Vagyis ebben sem lehet építeni állomást, bázist, gyárat, HQ-t? Nem hiszem el, hogy nincs egy nyomorult modern game, amiben ezt megcsinálják, amikor az ezeréves X3-ban már 10+ éve működik, és gyakorlatilag az adja a legtöbb célt a játékban. De lehet, hogy félreértettem valamit?
  • Bucser
    Az egyik erv mindig az volt, hogy "Minek fizessek full arat az SC+SQ42 packert ha engem csak az egyik erdekel."

Ezt most megoldottak ugy hogy csak az egyiket kapod meg es egy $15-os passal hozzaadod a masikat.

Gondolom ahogy kozeledik a SQ42 kiadasa es beindul az igazi hypetrain arra szamitanak, hogy a single playert favorizalo jatekosok behuzzak az SQ42-t es idovel hozzaadjak az SC-t.

Annyira nem tartom veszesnek ezt a huzast.

Ami viszont szvsz nagyon jo lepes lenne az free fly fenntartasa folyamatosan 2 hetig tarolt aztan torolt accal.

Lathato, hogy a free fly week idejen mindig sokkal magasabb a heti bevetel hisz a puding probaja az eves.
  • kistothka
    Erre gondolsz?
  • grebber
    Én is megvárom majd az első teszteket milyen lesz a SP azt majd megvesszük ha küszöb alatt lesz az ára.