Star Citizen

← ElőzőOldal 161 / 161

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Lesz belõle single is...

az meg hogy szerinted szar lesz mert hogy mmo nos szerintem itt senkit sem érdekel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem volna ez rossz, és várok már egy ûrszimulátort, de engem elbuktak mint vásárlót 6 karakterrel, mégpedig a következõkkel MMORPG....E húzásuk alapján borítékolható hogy szar lesz, sajnos.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Torzonborz
áááá nagyon várós cucc. +fav ezerrel. EVE jó játék merem állítani hogy minden hibája ellenére az egyik legjobb mmo ( scifiben meg sandboxban egyértelmûen az ) de más mint ez , nagyon. Nekem abból mindig is hiányzott a "babám" :D Azaz maga a karakter. Itt ez meglesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Hát realizmusra van az ember igénye, akkor azt biztos nem Chris Roberts játékaiban keresi. Sem a Wing Commander-sorozat, sem a Privateer, sem a Starlancer / Freelancer nem arról volt híres, hogy akár csak a Newtoni fizikát is alapfokon elismerné. Mondjuk ehhez képest mókás, amikor a videókban teli szájjal magyarázza, hogy az RCS hajtómûvek milyen reálisan vannak megvalósítva. :)

Ilyenkor elõveszem inkább az I-War-t, vagy az Orbitert. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LeWyTy
Ebben sem érzõdik a null gravitáció. Minden megáll ha nem megy a hajtómû.
Forgás után nincs megállító erõ, de ez megáll.
Aki érti amit mondok az velem együtt örülne egy szimulátornak.<#banplz>
Nem érdekel hogy még 2 év<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ÁÁÁÁ kész vagyok. Nem túlzottan szeretem a scifit a realitása miatt, de ha ez kijön 100% vétel. Ráadásul MMO. <#eljen> <#eljen>

MerlinW
csak megszûnt a kevés player szám miatt, hát kissé tényleg "kínais" volt a kezelõfelület de jó volt azért, ami meg utána jött asszem nexus conflict az meg nagyol elbutított lett

It\'s a trap!!! :)

Black prophecy volt az

It\'s a trap!!! :)

[NST]Cifu
EVE Online? :)

Master91
Áááá gyönyörûûûû! Volt mostanság egy ûrhajós MMO, a black prophecy, mondjuk nagyon rég próbáltam, nem volt rossz, de szerintem kicsit túl volt bonyolítva a téma. Aztán mi van vele, nem tudom.

---
Star Wars Battlefront 2-õn alig vártam az elsõ ûrcsatát, hogy a csodálatos Köztársasági csatahajónak az ágyújával porrá égessem a droid csatahajót...azt jó pofára estem :(
Egy jó ûr hajós játékot nem ismerek, ahol ilyen szép böszme nagy repülõvel lehetne nyomulni.
[NST]Cifu
Az elsõ hsz. javítva. Amúgy én pont, hogy az vagyok, aki élvezi a szimulátorokat, és a 2 millió km-rõl radarpontra rakétaindítást, de elvagyok a Wing Commander / X-Wing / Renegade:TBFJS szintû játékokkal is. Mondjuk Chris Robertsnek lehet nem kellett volna a filmiparba kirándulást tennie, mert amit ott mûvelt, az kritikán aluli. Azért egy jó kis WC/StarLancer hangulatú játékkal ki tudnék egyezni...

Egyébként nem igaz, hogy leghamrabb 2015-ben tudunk vele játszani, aki ugye most rászán pár ezer forintot, az már bekerülhet a bétába, az pedig jövõre indul várhatóan.

Bár bevallom ettõl az MMO dologtól félek. Nem egy hasonló ûrhajós MMO van készen, dölt be, vagy áll fejlesztés alatt, valahogy egyik se fogott meg...

Yo,
végre lesz egy uj ürhajos online játék. MMO lesz, de nem lesz havi dij. Mikrotranzakcios, de elvileg nem pay to win lesz. (Remélem rozsaszin ürhajot és társait nem lehet majd venni). CryEngine 3.0-át fog használni.
Only pc, és legkorábban 2015-ben játszhatunk.

Szerencsére arcade lesz és nem szimulátor. (Lehet hogy van pár elvetemült aki élvezi hogy a radart bámulja orákon át majd ha észlel valamit 2 millio kilométere kilövi a rakétát és meg van a frag :D)

http://www.youtube.com/v/XQAl03q73Ks&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Remélem lehet majd \"nagy\" hajokat irányitani, és arrol ágyuzni. Ha meg lehetne dockolni az ellenséges hajon és plazma puskával irtani az ellent, akkor valora válna egy álmom. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

← ElőzőOldal 161 / 161