7978
  • nibron
    említettem, hogy van játékos által készített gameplay is, bár nem linkeltem, de most pótlom ezt, mert nem olyan könnyű megtalálni:
    Star Citizen Gameplay - No Commentary

nem játszik túl jól a srác, de nem is ez a lényeg, hanem úgy néz ki vágatlan, és ténylegesen a játékot játssza. ebből a vidiből azért nekem elég sok átjött. külön felhívnám a hajó sérülésmodelljére a figyelmet. a srác az aszteroidamezőben egyszer eldurantja a hajóját, és utána visszamegy. na az a brutális.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.22. 09:10:35
  • TokraFan
    Brutális! Elképesztő a grafika!
  • MikX
    Igen, ennek az egy oras videonak jo volt minden percet nezni, komolyan.
    Csak mikor kiorobaltam az ingyenes idoszakban, haaat. Szoval majd ha ilyesmi lesz amit mezei ember is kiprobalhat, akkor ranezek megint
  • Torzonborz
    Feleslegesen magyarázol neki, az már nem jut el az agyáig, hogy olyat demoztak most amit jelenleg egyetlen egy online játék se tud ilyen minőségben.
  • nibron
    ne legyél ilyen felületes, kicsit jobban nézd meg a videót. de van fenn a youtube-on gameplay is. ezeken mind látszik, hogy iszonyatosan belementek a részletekbe. a grafikus kártyákból pedig kihozzák amit ki lehet, sőt olyan dolgokat láttam, ami már szerintem is sok. a cryengine nem rossz választás már ami a hajó/állomás belsőket illeti. kicsit azért tartok tőle, hogy így meg kicsit elvesznek a részletekben. és aki már csinált játékprogramot az tudja, hogy először majd pont ezek a kis részletek mennek a levesbe az optimalizáció miatt. úgy látom a fizikával sem lehet olyan nagy baj, szépen repülnek a hajók. összességében amit láttam tetszik, szépen megvan csinálva. a demóból az már látszik, hogy a környezet és a logikák megvannak, mostmár lehet a tartalomra koncentrálni. lehet gyártani az állomásokat, csinálni a küldiket stb.
    az egyik legszebben kivitelezett multiplayer amit eddig láttam, kíváncsi leszek mi marad belőle az rtm-ben.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.21. 12:23:30
  • grebber
    100+ millió $-ból még jó hogy telik egy 4 másodperces ajtónyitási animációra.... és ezért tapsolnak
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.21. 11:00:16
  • nibron
    nem azért tapsikáltak, hanem annak örültek, hogy ki van dolgozva még a beszállás is. átlagos fejlesztő ezt úgy oldja meg, hogy az interaktivitásnál nyomsz egy gombot és a következő frameban már bent ülsz az ülésben.
  • nibron
    valamennyire vágott az anyag, és a videót is megtalálhatod jobb minőségben, én inkább annak fognám fel. egyébként nem valószínű, hogy az lenne a fejlesztők célja, hogy csak a legeslegtopabb gépeken fusson. fogják ezt még optimalizálni, de egyébként még a jó isten is be volt kapcsolva a demóban.
  • Nephin
    Pont erről beszélgettünk mi is a klánfórumon, hááát, borúsak a kilátások... :D
  • Evoluti0N
    Vajon ez min fog normálisan elfutni? Csak mert még a bemutató gépeken se futott mindig tökéletesen és gondolom, h ez alkalomra nem vmi szart raktak alá.
  • TokraFan
  • grebber
    Az évszámot a video alján sokszor fogjuk még látni viszlát a 2017-es GC-n.....

#1756: Szánalom igen....sokan meg vagyonokat fizetnek hogy pre zsétázhassanak...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.20. 20:17:00
  • Caliph
    fura hogy az emberek már arra is ujjongva tapsolnak hogy kinyílik egy ajtó és lejön egy létra:) mindegy,várunk a megjelenésre :D
  • MerlinW
    Ámen.
  • Torzonborz
    Nézd az, hogy a jelenlegi build milyen teljesen mindegy és lényegtelen lévén lesz még utána meglehetősen sok mert ugye a fejlesztés halad (a sok kis héter gyökér szerintem a falat kaparja ilyenkor :D) de az tény, hogy ez a prezi is egyfajta "progress status"-ként fogható fel.
    Kell a népnek, hogy lássák mi várható.
    De ahhoz képest pl, hogy milyen volt az első (hangár modul) és milyen most hát öreg ég és föld és még nincs vége.

Az hajó irányítás is szubjektív, nekem pl tetszik ez is meg az Elite féle is de pl az NMS-től agyfaszt kapok, az annyira árkád, hogy még annak is rossz.

A lényeg, hogy haladnak. Szerintem egy jó játék lesz ebből is.
  • MerlinW
    Értelemszerűen nem tudom változott-e a kontrollban valami a bemutatott build-ben, Nézni eddig is jó volt, játszani vele kevésbé. A téma érdekel, ránézek majd végső kiadás után, aztán meglátom:) Én csak azt írtam előbb, hogy a jelenleg játszató build kétségbeejtően gáz, én nem merném felvállalni. Mondjuk a közösségi üzleti modell és az irgalmatlanul sok behúzott pénz miatt muszáj minden szart megmutatni a népnek, nyugtatni, jelezve a haladást:) Tehát utóbbi oknál fogva érthető, de számomra, mint "egyszeri látogató" elég ijesztő. A támogatókon kívül nem kéne engedni, hogy más is játsszon még vele. Egyszerűen rossz reklám. Persze ők tudják, van nekik jól fizetett marketingeseik:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.20. 09:57:52
  • Torzonborz
    Akkor nézd végig ezt, tegnapi Gamescom prezi:

Ők se viccelnek.
    A licenszelt engine meg semmit se jelent mert megvannak a korlátai. Pontosabban voltak amit nekik már sikerült átlépni.
  • MerlinW
    Ingyenes hétvége van (alfa játéknál ezt ki kell emelni.. LOL), kipróbáltam. A város szép. Rohadt sok grafikai buggal, de részletgazdag, hangulatos. A hajók is szépek. Kb ennyi pozitívumot tudok felhozni. A hajók irányítása, mozgása, dinamikája, meg úgy összesítve a repülés érzése borzalmas, kényelmetlen, rossz ahogy van. Az gyalogos rész meg egyszerűen nevetséges. 4 év, száz millió dollár és egy kész liszenszelt engine. Ne vicceljünk már...
  • Sir Cryalot
    Úgytűnik már megint a németek voltak benne szép számmal valami tömegpszichózis jellegű hasznos idiotizmusban, akiket az orruknál fogva vezetett a cryengines megnyilvánulásaival.

Nem volt nehéz dolga , 1. adott cryenginbe belebuzulódott demográfia akiket már előre behülyítettek a török kebabosok , 2. eleve hülyítéshez szokott nép akiknek az nem mossa az agyát aki nem akarja, és szivesen mossák egymásét is, pont egy kaliforniainak ne hagynák hogy mossa :D

átvette a poroszos fegyelem helyét a partiállatság és a konzumidiotizmus,

sejthető milyen "felnőttek" lesznek pár év múlva merkelisztánban.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.08.19. 18:34:25
  • Rhonin7
    115.000.000 DOLLÁR :D eddig
  • alma2
    Ez egy igazi szemetdomb, pont amilyen egy eve is volt, de cserebe kapok low grafikan 10 fps-t, meg bugos szar bazist, amin remeg minden targy, urhajo ember, nyugalmi allapotban is.
    1-10 fos cegek pl cdf starfighter, vagy house of the dying sun,a semmibol pikk-pakk olyat fejlesztettek, egy marek dollarbol szo szerint, de a hasonlo kaliberu elite dangerous-t is ki lehetne emelni.
    Ez a majomkepu csoka, lehuzta a fel vilagot, a bepalizott emberekszama folyamatosan no, total hihetetlen, felfoghatatlan szamomra.

Bar hulyekbol all a vilag ma akadtam ra valami emberkere a ph-n, aki 6 eve vagja at az embereket es mindezt a mai napig csinalja, amjd ott sirnak milyen hulyek voltak, hogy egy ismeretlennek elkuldtek 40-80 ezer forintokat a semmire, megerett a vilag a pusztulasra.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.07.19. 18:04:24
  • MikX
    No most ezt az ingyenes cuccot leszedtem, háááát, igen alfa, mindemellett tetszik az, hogyha összeáll akkor egy elég komoly cucc lesz, de nekem ebből igy szerintem ennyi elég is volt, inkább majd a teljes, nem akarom elrontani az élményt, mert ez jelenleg minden csak nem játék még
  • Gilmoor
    Alakul ez a 2.4 , lehet érdemes lenne kicsit több időt tölteni vele.
  • Gilmoor
    ha az amd cupon valódi, akkor bőven megéri a 3000 Ft-ot, mivel 5 euro ráfordításával egy 70 euro-s avengert lehet érte kapni. Az alap csomagot valóban nem tartalmazza, az már egy ideje amúgy is külön van, de abban csak egy alap hajó van és az SQ42.
  • MikX
    Nyilvàn nem azt sokallom
  • macleody
    Az lehet, de ha nem tartalmazza a csomagot, vett egy hajót ami kb. nem jó semmire.

Megnéztem, azt írja tartalmazza az Arena Commandert.

Sokallod a 3117HUF-t? :) Nekem 400€-m van benne :) Mikor megláttam az Andromeda-t nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg :)
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.06.12. 20:42:58
  • MikX
    Pont ezlett volna, hogy mit ad, énis ezt gyanitottam.
    No mindegy, majd rànézek később, azé jolenne ha olcsobb lenne, kicsit sokallom egy alfa jàtékért.
    Elite-tel egyenlőre bőven elvagyok
  • Rhonin7
    én is kb leszarnám mennyiért megy el ha nekem nem kellene.....vett egy videokarit, ezt kapta hozzá és gyorsan pénzé akarja tenni,de nincs kedve hetekig tökölni az eladással......
  • macleody
    Ismerem a g2a-t, én is vettem már onnan pár játékot. Nézz utána ennek, mert ennyiért biztos, hogy nem kapod meg magát a játékot. Valószínűleg ez csak egy hajó, szerintem nem tartalmazza az alap csomagot. Legalábbis túl olcsónak tűnik mikor az alap csomag 57$.

Most nézem nincs is készleten.
  • Rhonin7
    nem kamu, valaki vett egy vidkarit amihez ez volt az ajándék,neki meg nem kell és a g2a ideális erre a célra,hogy eladja
  • MikX
    g2a pont nem kamu, vettem már ott pár cd kulcsot ittene
    Amugy ez valami AMD-s kupon cucc VGA-hoz volt gondolom. Igazibol az érdekelne ez mit tartalmaz. Elég kusza ez a jááték, annyiféle pakk van egy még alfa játékhoz, hogy én ilyet nem láttam még :D
  • macleody
    Linkeld már be azt az oldalt, ki van zárva hogy ott kapni. Szerintem átverés.
  • MikX
    Sziasztok! g2a-n láttam az amd kuponkodos verziot, 3500 körül van, arra érdemes beruházni eyátalán? Nem igen igazodtam el mit is ad az.
    Engem a single kampány érdekel majd, meg csak felfedezni repülgetni túlnyomórészt.
  • Paladin
    Nem is állítottam többet :)
    Túl erősek a fúvókák, vagy ilyesmi, balanszolni kell még, ennyi.
    De jelenleg ez zavar a legjobban. Ha forgatni kezdem a hajót, gyakorlatilag azonnal teljes szögsebességgel mozdul (vagy hogy fogalmazzam), nem érezhető egy picinyke gyorsulás sem, pedig a fúvókáknak kell egy - akármilyen rövid - idő, hogy meglódítsák a hajótestet. (Nem a nagy sebességű, harci manőverekről beszéltem egyébként, ha úgy lehetett volna érteni az előzőt.)
    Nem vagyok én sem ellendrukker, se fanboy, csak érdekel a játék. Ez a dolog szerintem zavaró, de majd behangolják.
  • MuldR
    Igazad van, bocs. Súlya nincs.
  • Bucser
    Folyamatosan kontrollalt IFCS-t hasznalnak.

Kapcsold ki es mindjart erezheted a tehetetlenseget.

A masik problema ami lehetseges, hogy a toloero tul nagy a fuvokakon a beallitott tomeghez kepest.

Ettol meg nem lesz sulytalan a hajo, csak nem lett rendesen balancolva meg.
  • Rhonin7
    na igen-igen! köszi a helyreigazítást ,de akkor érted mire gondoltam :P

• Paladin
    Javaslom a fizika átismétlését. Tömeg != súly.
  • MuldR
    de hat tenyleg nincs tomege, csak bolygo kozelben.
  • Paladin
    Rossz szót használt, de nekem se tetszik a tehetetlenség hiánya: úgy mozdul a vas, mintha nem lenne semmi tömege, és ez pedig nem jó.