Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szerintem lehet majd nagyobb hajókat is egyedül irányítani, csak gondolom még a legjobb npc is rosszabb lesz mint egy béna játékos.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Amúgy meg kár is vitázni a nagy hajókon,és azok fenntarthatóságán,mert hivatalosan kb csak annyit tudunk róla hogy lesz😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagy hajónak az irányítását amúgy teljesen nexus:jupiter incident mintájára képzelném el,ahol nem az számít hol vagy az ûrben hanem hogy mitõl mekkora távolságra.(elég hülyén fogalmaztam de aki játszott ezzel a remekmûvel tudja mirõl beszélek)
Az elsõ hozzászólás elõtt van egy jó leírás a játékról. http://prohardver.hu/tema/star_citizen_chris_roberts_nagy_visszaterese/hsz_1-50.html
Mért kell elfelejteni a nagy hajó irányítását?
Amúgy meg a bányászt csak hasonlat képen hoztam fel. Csak lesz-e valami szakma féle? Vagy csak a vadász/kalóz és szállító felállás?
Mondjuk bányász hajókat még nem mutogattak.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ha több pénzt gyûjtenek akár battleshipek is lesznek a játszható gépek között
Nem nagyon követem a játékot még. Viszont látom, hogy van itt pár hozzáértõ ember.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez olyan lesz mint az EVE, csak sokkal kidolgozottabb és nem pénzéhes kapzsi csapat készíti? Néztem pár videót és abból nekem az jött le, hogy szívvel lélekkel készítik a játékot. Illetve nem a pénzért, hanem tényleg a rajongók/ leendõ játékosok számára készítik.
Az " olyan mint az EVE " alatt azt értem, hogy itt is lesz Trade/szállító ( Iteron 5, Obelisk, stb stb ) hajó. Esetleg valami hasonló "szakma " mint a mining? A Vadász/kalóz az világos. 😊
Láttam egy nagyobb fajta hajót. Bevallom õszintén, hogy Én megvagyok õrülve a nagy hajókért. EVE-ben pl imádtam a Hulk, Obelisk, Fennrir, Nyx. Az Erebus-ról ne is beszéljünk. 😄 A lényeg, hogy ne csak nagy legyen, hanem mint az Erebus. Nagy és még testes is. A lényeg, hogy a mostani hajóknál lesznek még nagyobb hajók? Gondolok itt valami brutális nagy trade hajóra meg ilyesmi.
Tudna valaki egy pici összefoglalót írni esetleg a játékról. Amennyiben van kedve energiája. 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Replaces your ship hull in the event of destruction or theft."
szóval az üres hull-t kapod meg , megsemmisülés vagy lopás esetén. kérdés hogy az elfoglalás beletartozik e a lopásba ?
másrészt :
"Insurance claims may be denied in cases of proven fraud."
ha rajtakapnak hogy ezzel visszaélsz akkor nem kapsz semmit , sõt gondolom még bann is járhat érte.
Erre kitalaltak valami vedelmet? 😊
Vagy kelet europara nincsenek felkeszulve? 😄
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A felszerelésük, üzemeltetésük, és ha megdöngölik õket a javíttatásuk olyan összeg lesz, hogy még a guildek is kétszer meggondolják, hogy bevessék-e, max egymás ellen. Ne felejtsük el, hogy a hajókat tankolni is kell majd, egy Bengalnak meg egy motorja nagyobb mint mondjuk 5 Constellation...szóval....
A játék elején meg nem hiszem hogy nagyon zargatna akinek Idrise van, mert gondolom a többség a high-sec részen fog mozogni.
Max villogni parkolnak le vele a forgalmasabb helyeken.
A kezdésnél én inkább kicsit attól félek, hogy amíg te csodálkoznál a látványra elhúz melletted egy 350R, amibõl "IMMAKILLU" nevû felhasználó mutogat, hogy "GTFO NUB"
Állampolgár is birtokolhat Bengal-t, legalábbis Chris ezt jelölte meg elsõként, mint lehetséges klán fõhadiszállást, hozzátéve, hogy az ára miatt nem egy-két ember egy-két havi játékban szerzett bevétele kell hozzá. Persze akkor még nem volt képben a limitált számú saját állomás/támaszpont lehetõsége, amit most 19 millánál lõnek be, tehát változhat a kép. Logikusan gondolkodva a sajáttá tehetõ állomásokból egy idõ után kevés lesz, harc indul értük, egy állomás elfoglalásához pedig nem árt legalább egy-egy gép a hordozó és romboló osztályból.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A terved tehát addig jó, amíg egy méretes blob rád nem esik 4-6 vadásszal és ugyanennyi bombázóval...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
@Roger6: Itt írt errõl Chris Roberts, röviden igen, be lehet állítani majd, hogy mennyire PvP vagy PvE orientált játékot akarsz (akár menet közben is), és több tényezõ is be fog játszani ebben.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerinted mibõl jön össze jelenleg is átlagban az óránként ~10.000 US$? Abból, hogy elõfizetési csomagokat, hajókat vesznek a leendõ játékosok. Amint pedig a kép is mutatja, sokan hajlandóak áldozni 250$-t egy Rear Admiral pack-ért vagy 1250$-t egy Idris-ért.
tök jó,hogy a fejlesztõ srác PC-jén is ilyen 30-40 FPS-ek vannak pedig se rendes fények,se robbanások ,se semmi nem történik csak egy üres térben mutogatja a hajót😛😊 brutál masina fog ehez kelleni....
Egyfelõl alapból úgy készült a játék, hogy komoly hardware követelményeket támasztottak, mivel lélegzetelállító grafikát akarnak, és nem akarnak legacy hardware támogatást. Ezért kell Dx11 hozzá, ezért minimum elvárás a 4 mag és a 8 giga ram.
Másfelõl a játékengine még messzemenõen nincs optimalizálva, ez egy pre-alfa állapot, amibe egy nappal a kijövetele után is rögtön belenyúltak (az üvegfelületek tükrözõdése változott észrevételem szerint).
A mostani hajók tényleg drágák, de itt a támogatásért kapjuk cserébe, ha megjelent a játék úgy is ki tudod magadnak termelni. Ha igaz, hogy minden hajó rengeteg apró dologból fog összeállni akkor nekem az elején bõven elég lesz egy is amin elszöszölök. (Az a Constellation ettõl függetlenül nagyon kéne. 😊)