7978
-
#1608 Igen tudom, követem az eseményeket PH-n. Olvastam ezt a mókolást, hogy offline is meg lehet oldani a 2.0-t, de nem vágom mit kell pontosan csinálni. Pedig jó lenne, ahogy olvastam működik a dolog, végre kipróbálhatnám a Connie-t. Bár igazából elkurjantottam a dolgot, mert azt hittem, hogy a hangárban nézegetéshez nem kell pack. Úgyhogy most épp egy Reti bomber csücsül a hangárban, csak nem tudom megnézni. Szóval most olvasztva lesz és visszavásárolom a Connie-t. Nincs mégegy játék ahol ennyit lehet kavarni mint itt :D -
Diopapa #1607 Nem tudom mikor jön live-ra... Jelenleg az egész 2.0 ami a PTU-n van egy tragédia.... :( -
#1606 Andromeda. -
#1605 Melyik constellationod van a hatterban? a Taurus? -
#1604 Legalább után döngetheted majd a melled, hogy ÉÉÉÉnnnn megmondtam... -
#1603 1-2 év és kiderül :) -
MasterMason #1602 A helyzet az, hogy ez még mindig kibaszottul jól néz ki. Nagy kár volna, ha amúgy igazam volna egyéb más dologgal a játékkal kapcsolatban... :( -
#1601 Na, most már várom a public 2.0-át. Hajók feltöltve, felfegyverezve.
-
#1600 Tudom, valószínűleg az asztalt csapkodnám a sok fagyás meg kidobálás miatt. -
EFRM #1599 100%ig egyetertek. -
#1598 PTU-n van még, ez gyakorlatilag az alfának az alfa tesztje, szóval ne bánd. -
Diopapa #1597 Nem sokat veszítettél... -
#1596 A franc essen beléjük, hogy nem kaptam meghívót a 2.0-ára. :) Így csak a hangárban tudom nézegetni a hajómat. -
TokraFan #1595 Nagyon szép a játék! De a repmodel még rettenetesen kezdetleges, az elején a landolás is minimum érdekes... -
Malibutomi #1594 2.0-rol ez eleg jo video
Nagyon jol is nez ki, meg 4 perc utan eleg allat, hogy kilodoz az ajton a kezifegyverrel, mire kintrol visszalo egy hajo raketaval. -
#1593 Es ezt eddig kb 4-szer neztem meg.
-
#1592 Ha valaki nem kovette volna a Livestreamet akkor csak megemlitem, hogy SC (0.) 2.0 megerkezett az elso 1000 szerencsesnek a PTU-ra.
A rollout folyamatos hogy stabilizaljak a szervereket ahogy az a planetside modul eseten is tortent. -
Evoluti0N #1591 Csókolom!
Elnézést, ha volt már szó róla. Az első oldalt átfutottam és ott nem láttam.
Október 25-ig kipróbálható a játék alfája. Itt beregisztrálsz/bejelentkezel.
ENTER YOUR CITIZENCON 2015 FLY FREE COUPON CODE, ide azt megy, hogy: CITCONFLIGHT2K15
Épp most töltöm. 30,5 GB.
Szerk: A szöveg alapján a Star Citizen's Arena Commander module játszható. Bármi is legyen az. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.18. 10:01:00 -
FanMade trailer -
#1589 szekta :) ... az a rengeteg "futballszakértő".. az-az oka
- Támogattad? Ha igen, akkor meggyőzött valamennyire, ha nem akkor meg nem mindegy "neked"?
lassan ezen a forumon is letisztul a kép,
...nem az számít mit mondanak, az számít ki mondja. -
#1588 Ugye hallottal azokrol a filmjeirol is ahol producer volt es mondjuk nem floppok voltak?
Lucky Number Slevin, Lord of War, Punisher
A jatekot pedig mint mondtam ki lehet probalni ingyen. ha nem tetted akkor nem is tudom mirol beszelunk. -
#1587 Itt játékról van szó nem filmről...azokból meg nem igazán csinált rosszat.
A szektás baromságot meg hagyjuk. -
MasterMason #1586 Speciel a filmje húszmillió dolláros veszteséget termelt a 20th Century Fox-nak... Viszont a freelancer nevű játékát azt ronggyá játszottam több mint tíz éve multiban. Ettől függetlenül nekem is már-már szektásnak tűnt ez a mostani dolog... -
#1585 Az ilyen hülyeségeket kérlek ne hozzuk be ide. Ha van észérvvel alátámasztott véleményed azt szerintem mindenki szívesen olvassa ha nincs akkor tartsd meg magadnak.
Mindenesetre az már biztos, hogy CR nem keveset tett le az asztalra eddig is, most megint bizonyíthat.
-
Sir Cryalot #1584 Hát ez történelem, hogy az usa nyugati part / kalifornia a modernkori szekták őshazája és a szcientológia egyházért sem kell messzebb menni onnan mint kinézni az ablakon,
és itt már most is eléggé szektajelleg van. :) -
#1583 Kerdes, hogy te pl honnan informalodsz:) mert az tuti hogy nem a dev oldalrol. -
Sir Cryalot #1582 Kérdés hogy megalomániás -e a csóka mert ha igen akkor "kissé" beszámíthatatlan is mellé, és abban az esetben ez nem játékfejlesztés hanem show-műsor,ő meg egy modern Don Quixote -ként vonulhat be a történelembe, a backerek meg Sancho-ként.
#1579 -re ment.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.10.15. 09:42:47 -
#1581 Bárki aki befizetett kipróbálhatja a modulokat függetlenül a megvett csomagtól. Akik alpha access csomagot vettek játékbeli pénzt kapnak -
#1580 Szerintem Robertsnek penze van boven. ot mar inkabb hajtja az onmegvalositas. -
TokraFan #1579 nyilván vándorol a lé saját zsebbe is, de ez addig általában senkit nem érdekel, amíg a játék is készül. Nincs ezzel baj. -
TokraFan #1578 Akkor az nagyszerű! Köszönöm az infót. Nekem nincs meg a alfa verzió, csak abból dolgozom amit látok a videókon... -
#1577 Azért amit most CC-n mutattak megint csak cáfolat mert látszik, hogy dolgoznak .
Ha megkapjuk Alfa 2.0-át hamarosan akkor meglátjuk, hogyan is müxik.
A pénzügyi részére meg zéró látásunk van. -
MasterMason #1576 Egyébként továbbra is drukkolok, hogy rácáfoljanak mindenkire. De jobb kellemesen csalódni, mint dédelgetett álmokat kukába dobni, ezért én továbbra is szkeptikusan tekintem a projektet.
Aztán a végén úgy is lesz népítélet. -
#1575 Ugyanazt a fujjak amit az Escapist meg DS.
BTW free fly weekend van, ha meg akarod nezni, hogy mennyire nem allnak sehol...
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2015.10.13. 20:28:31 -
MasterMason #1574 Ja ezt akartam idézni:
"Október elején több állítólagos Cloud Imperium Games dolgozó is megszólalt a fejlesztéssel kapcsolatban. Azt állították:
Roberts és felesége egy tengerparti villát vásárolt a játékosok pénzén.
Illetve hogy a fejlesztés már rég kifutott a pénzből, összesen 82 milliót költöttek el a semmire. A stúdió vezetése inkompetens, Roberts pedig rég tesz az egészre, mert már jobb, ha fogja a pénzt és fut."
-
MasterMason #1573 A 92 milliós űrhajó, ami talán sosem száll fel
Amíg nem láttuk a Star Citizent, nehéz ítéletet hozni, de személy szerint egyetértek Ollie Barderrel, a Forbes újságírójával. Ő a "nagy ember szindrómának" nevezett jelenséggel magyarázza a szoftver körüli felhajtást: a rajongók egy valaha jelentős személytől megváltást várnak a videojáték-ipar vélt vagy valós problémáira. Az illető előáll, a játékosok repesnek, dobálják neki a dollárokat, majd kiderül: a "nagy ember" már összement, a múlt pedig elmúlt.
Bizonyos részei a cikk-nek összetéveszthetetlenül hasonlít az egykori blogbejegyzésemre, amelyet SC-ről írtam. De ez csak a véletlen műve. -
#1572 Hjam bár én mindig manuál szállok le, sokkal fílingesebb :D Oké most még mert nem kell javításra költeni, mondjuk AC-ban amúgy se kell majd. -
Diopapa #1571 BTW Már most is van AC-ben automatic landing.. :) -
TokraFan #1570 Nagyon jó! Ahogy már előttem is írták, a nagy hajó repmodellje még nem jó, de nyilván javítanak még rajta.
Kéne bele egy robotpilóta, autoland funkcióval. Sokkal szebb lenne a leszállás...
-
Diopapa #1569 A kis gépeknél is gond ez sztem. amikor gyorsan mozogsz, akkor már van tehetetlenség, de amikor állsz és mondjuk oldalra mozdulsz, olyan mintha egy fps-ben straféznél egyet.
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.10.12. 10:47:52