7978
-
#1849 Éjjel fél 3 körül felszabadultak a degeneráltak a szerverre, gyakorlatilag alig tudtam megcsinálni a küldiket, mindig belémkötött valaki. De azért összeszedtem a lóvét a rucira :)
-
#1848 Connieból teljesen jó a kilátás csak forgatni kell a buksit, a videóban ezt nem csinálták meg.
Leszállásnál meg hasonló rendszer működik mint Elite-nél. -
#1847 Nagyon szép kilátás van a coniból. Csak mert nem fordította a kamerát lefelé, azért nem látod mennyire belátható a környezete. Vagy melyik hajóra gondoltál, melyikből nem látsz ki? Mert nem mind készült felderítésre. Érthető, hogy egy freelancer vagy starfarer pilótafülkéje nem bámészkodásra való. Ugyanakkor a coniban van még két ülés a kapitányi szék mellett és mivel ez egy multy crew ship, ezért nem a kapitány feladata vizslatni a felszínt az elhagyott pénztárca után. Van egy lövegtorony alul is, amiből kifejezetten jó a kilátás "lefelé". -
TokraFan #1846 Most amellett, hogy a videóban látottaktól leesett az állam, egyetlen negatívumot tudok csak felhozni (az is szubjektív, lehet másokat nem zavar). Nevezetesen, a cockpittal van gondom, ugyanis szép-szép, csak nem lehet kilátni belőle. Ha megnézitek, a képernyő minimum felét, de inkább többet kitakarja a pilótafülke grafikája, ami nem könnyíti meg az irányíthatóságot (főleg nem azt, ha netán valamit keresni kell majd a felszínen). Külső nézet ugye komoly szimulátornál SICC!!, tehát belülről kéne ezt valahogy jól megoldani. Egy egészséges egyensúlyt kéne találni a hangulatos és funkcionális cockpit megvalósítás és a játszhatóság között. Ezt itt egyelőre nem érzem, engem nagyon zavar, hogy alig látok ki a hajóból. -
#1845 Nem, élőben tolta ott a fickó aki a színpad szélén gubbasztott bár scriptelés volt benne ez tény.
Anno a multicrew bemutatóra is mondták páran, hogy az demó volt és nem lehet megcsinálni aztán láss csodát mégiscsak megcsinálták.
Pár hónap és kiderül, de az biztos, hogy az elején baromi bugos lesz.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2016.10.18. 12:07:59 -
#1844 Szerintetek ez a videó nem egy tech demo? Én eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen formában működjön.
-
#1843 kb az első dolgom lesz kipróbálni egy értéktelenebb hajóval hogy mi lesz ha mégis ott akarok repülni :D -
#1842 légköri zavar és a leszállsára nem alkalmas terület miatt -
#1841 Azt valaki ki tudta venni az új vidóban,hogy miért nem engedte a distress jel fölé repülni a playert és miért kezdett el rázkódni a gép?
Írja pirossal a műszerfalon de homályos
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.17. 12:04:26 -
MuldR #1840 De azt írta, hogy csináltatna magának egy játékot. Nos az 100 millió USDs nagyságrend. Az már a jachtos kategória. :) -
#1839 30 ezer dollár még mindig nem akkora összeg. Itthon valóbab 6 millió forint, de nyugaton egy mezei orvos/jogász/informatikus, max 2-4 havi fizetése. És most nem a milliomosokról beszélünk ugye:) -
#1838 A legutóbbi kimutatás szerint a PC gamerek átlag életkora 30, így inkább az apucira szavaznék, mintsem a gyerekre:) -
MuldR #1837 Aki ennyire gazdag, az nem játékban éli le az életét, hanem azon gondolkozik a jachtján, hogy melyik modellt tegye gerincre. :P -
TokraFan #1836 Ilyen célból viszont felesleges így pénzt juttatnia bárkinek, erre megvannak a jól bevált formák. Ha bele akarsz szólni a fejlesztés menetébe -ami eleve nem lehetséges, éppen ezért nincs kiadójuk és ezért készítik maguk de ezt most tegyük félre-, akkor mint befektető kell pénzt tolni bele, kemény szerződések kíséretében. Attól, hogy veszel egy pixelhalmazt akármennyiért, még nem lesz jogod beleszólni a fejlesztésbe. -
TokraFan #1835 Most a hülyegyerek akinek apuci számláján százmillió vagy milliárd dollárok csücsülnek, miért ne venné meg?
Nem tétel. Robikáék meg jól csinálják, hogy megfejik őket mint a teheneket. Egy céltalan gazdag gyereknek akinek már mindene megvan és esze sincs sok, már csak a virtuál fallosz növesztése marad, arra pedig ezek a mókák tökéletesen megfelelnek. -
#1834 Sokszor gondolkodtam már azon a dolgon, hogy mi lenne ha kő gazdag lennék és CSINÁLTATNÉK egy játékot. Összegyűjteném a legprobiff, legtehetségesebb szakembereket, és rengeteg sok pénzt és figyelmet ráfordítva megalkotnám azt a játékot ami NEKEM kell. Akár hasonlót mint ez. Full sandbox, de tele tartalommal, szép és optimalizált grafika (ugye kiesnek a szerződések a hardvergyártóktól amik miatt optimalizálatlan szarokat szoktak kiadni), rpg elemek, minden fejleszthető, housing, egyszóval minden ami jó. Csak pénz kéne hozzá..
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.10.14. 04:45:01 -
#1833 Akik ezt megveszik, több, mint valószínű, hogy nem is játszanak a játékkal. Sima támogatás. Sok normális milliomos/milliárdos ember van aki nem sajnálja szórni a pénzét, támogatja a számára kedves projekteket, egyéb dolgokat. 30e dollár meg aprópénz egy dollármilliomosnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.13. 20:17:17 -
Morinad #1832 Van az úgy, hogy a verdád inkább 500 milliót ér, mint 6-ot, és még a legszarabb gatyád is egymillióba került. Mikor elköltesz 6 milliót, meg sem gondolod, mert annyira nem számít.
Még a mi országunkban is szép számmal vannak olyan emberek, akik adózás után napi 2-300 milliót keresnek. A világon meg ennél is komolyabb összegeket keresnek. Kínában több a milliárdos, mint ahány magyar él a földön. -
#1831 én úgy képzelem el,hogy pénze van,de ideje nincs kikockulni a nagy hajókat,ezért megveszi,és élvezi abban a pár órában amikor le tud ülni elé -
#1830 Rengeteg gazdag ember él ezen a földön. Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy rengeteg pénzem van, és ránézek erre a projektre, megtetszik, mert kocka vagyok. Megveszem 6 milláért ezt a szart, és írok egy kedves levelet a készítőknek, hogy "van ám még több is ott, ahonnan ez jött" címszóval, és ösztökélem őket, hogy összerakjanak nekem egy fasza játékot. Mert épp van ennyi pénzem, gazdag vagyok, és amiért fizetek azért illik produkálni is. Én ezt így tudom elképzelni. És remélem van pár gazdag aki beletolja a pénzt, mert ha ez így halad tovább, akkor itt egy új mérföldkő fog születni a játékpiacon. -
#1829 Ki az az idióta barom aki képes kiadni 6 millió forintot egy pixelhalmazért??? Ennyiből már veszek egy jó verdát. Azért ez erősen túlzás. -
#1828 elfogadnám xd giveaway pls :) -
#1827 6 millió Ft. :)
Aurora és Mustang csomag (SC + SQ42) 15e Ft, ha fonttal fizetsz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.13. 13:56:23 -
mindero #1826 Na most megnéztem mennyi az annyi.
Mennyire durva már hogy a legdrágább pakk több mint 3 millió forint. Ki az aki ezt megveszi? Meg minek?
Nem az a poén a játékban hogy a 0-ról kezdesz aztán kemény munkával szép lassan fejlesztgetsz. Legalábbis számomra.
Én megvárom amíg elkészül és kijönnek az első értékelések. Túl öreg vagyok már az előrevásárlásokhoz. -
#1825 Nem, nem kell még egy hajó, neeeeeeem :) -
#1824 Csak egy jótanács azoknak,akik vacilláltak a vásárlással: olyan alacsony most a font, hogy a dollár/euró pénznembeli vásárláshoz képest 5e Ft-ot meg lehet spórolni az alapjátékon... -
#1823 na de ezt már rég tudjuk, hogy vannak UFO-k :) Ott van például a szomszéd kutyája. Sokkal értelmesebb, mint a gazdája.. szerintem tuti UFO, vagy a kutya vagy a gazdája -
kistothka #1822 Hát ilyenkor van az hogy:
:D
Utoljára szerkesztette: kistothka, 2016.10.12. 14:36:23 -
TokraFan #1821 Én mondjuk szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy az elővétel mennyivel ér többet, kiindulva pl. az Elite-ből. Akik Alpha accesst vettek anno 120Euro-ért, azok sem jártak túl jól. Akcióban ma a kb. 3-szor fejlettebb Elite a Horizons-al együtt mindössze 30Euro-ért megvehető, és akkor egy már alaposan letesztelt játékról beszélünk. Tkp. a jó drága alpha access inkább volt szívás így utólag. Bár SC esetén ettől még működhet másként, csak én maximum ebben már nem hiszek, túl sok "szép ígéret vs. kevéssé szép gyakorlat" párost láttam már ahhoz.
Mindezek ellenére, ha az SC valóban elkészül -és nincs okom azt feltételezni, hogy nem fog-, akkor talán végre egyszer valóban olyan programot kapunk kézhez, amire a műfaj kedvelőinek jelentős része mindig is vágyott! Ekkora volumen esetén az idő faktor enem sem zavar, jó munkához idő kell... -
#1820 Én megvárom amíg megjelenik és eldöntöm megéri e. Nyilván nem lesz extra hajóm(bár le merem fogadni hogy megjelenés után is lehet majd hajókat venni), biztos drágább lesz mint elővásárlásban,nem lesz extra garancia a hajómra,se semmi extra ami annak jár aki már most beszállt. Viszont kész árút veszek(jó esetben) amiről tudom mire képes,milyen gépen :) -
#1819 ...ezt nem igazán értem. Ha sok pénzed van benne, akkor igaznak kell legyen? Vagy, ha sok pénzed van benne, akkor könnyebben hihető? Vagy annak ellenére, hogy sok pénzed van benne, még mindig győzködni kell magad?
Azt gondolom, a polaris most megint megdobja a fejlesztők következő havi jókedvét pár millával és a szekér megy tovább. Talán lesz még ez így máskor is. Találnak pár lelkes rajongót, akik életben tartják az álmodozást, amíg egyszer csak összeáll majd a kép. Én nem sajnálom azt a 40 EUR-t mit ráköltöttem, de többet nem szánok rá. Azt javaslom mindenkinek, csak annyi összeggel támogassa őket, amennyit tényleg nem sajnál. Ha mindeközben kerüli azt a sztereotípiát, hogy hajót vásárol, nos azzal csak magának tesz jót. -
TokraFan #1818 +1 -
#1817 Igen, én is nehezen hiszem el. Pedig nem kevés pénzem van benne :) -
Pares #1816 Nehéz elhinni, hogy ez a játék egyszer teljes egészében, úgy ahogy ígérik, játszható lesz. Mindig is egy ilyen játékot képzeltem el álmomban, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
-
#1815 A 2. földi küldetés
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.10.10. 19:39:24 -
#1814 ezt egész jól összetolták -
#1813 [URL=http://www.kotaku.co.uk/2016/09/23/inside-the-troubled-development-of-star-citizen]"Kis"[/URL] olvasnivaló estére :) -
#1812 Aki nem jó helyre száll le
-
#1811 Ez a kismadaram de a Freelancer Max a melóhelyem :D
-
#1810 És ha lopni lehet akkor miért ne a Constellation Andromeda -ról nincs képem csak videóm
1
2
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.09.10. 01:04:19