7978
-
EFRM #3537 en is kivancsi leszek, hogy mit mutatnak be, mert meg a tavaly bemutatott dolgok sem realizalodtak, szal zz
nem is ertem, hogy crobbo miert akar(t) akkora felhajtast, mikor sq42 olyan fos allapotban van, hogy a roadmapjet nem mertek kitenni, az sc roadmap meg 3.6ig eroteljes almodozas es a vege teljesen lathatatlan..
ps_ idrist parancsnoki szekbol -hogy nem te vagy a pilota- szerintem soha nem fogsz iranyitani, nincs ilyen AI es nem is lesz :D *
*-tegyunk fel hogy van egy idrised -
lonvard #3536 Á én inkább kíváncsi leszek mennyit haladtak előre. Valamit mindig tartogatnak a tarsolyban. Oké ez a parasztvakító rész, de én ezért nézek Citizencont. :D Kétszer is sikerült álmélkodásra késztetniük, először amikor a Delmaron először leszállt a freelancer, tavaly meg amikor a Hurston fölött megröptették az aurorát. Most is lesz valami. Évente egyszer meg kell mutatni valami izgalmasat. Esetleg turistáskodás a bengalon, vagy egy full összerakott idris játékélmény legénységgel-mindennel, bemutatva hogy lehet irányítani parancsnoki székből. Mer azzal még nagyon adósok, hogy megmutassák, hogy egy olyan összetett rendszert mint az idris, hogyan lehet majd irányítani úgy, hogy nem mi vagyunk a pilóták. Ezer módon meglephetnek tehát, és még pofára is eshetünk valami ultrabéna bemutatótól, erre is volt példa ugye, szóval izgi lesz. :) -
#3535 aaannnddd its gone.... -
TokraFan #3534 Ajaj... -
#3533 Hehe
Borul a bili
Fizessél a scamconért -
lonvard #3532 Jah hát az nekem is pofára esés volt, jobbra számítottam optimalizáltság szempontjából. 3.4-ig szerintem nem fogok belekezdeni újra, lehet addig fejlesztem is a gépet, veszek hozzá ramot például. Kivéve persze ha 3.3-nál kiderül, hogy mocskosul játszhatóvá tették. -
lonvard #3531 :-D -
Diopapa #3530 3.2.2-vel egészen játszható már, már ha "játék" alatt nem a kész játékot értjük. De érdekes, hogy páran már most mennyire bele tudják magukat élni, múltkor futottam bele egy olyan arcba, aki Lewski légtere előtt repkedett és chaten írta, hogy most senki sem mehet be a légtérbe mert ő nem akarja... :D persze ennek fegyverrel is igyekezett érvényt szerezni. Azt hiszem kb 10 perc után vakarták le az égboltról.. :D :D -
TokraFan #3529 A 3.0-tól is azt vártuk, hogy játszunk már...Aztán meg mégse. De azért jól haladnak ettől függetlenül, rengeteg fejlődés van. -
lonvard #3528 Karácsonyra játszható lesz. Hiszem. Tavaly is így gondoltam egyébként. :D Addigra lesz még egy rakat hold meg ilyenek, és akkor kipróbálom és digitálisan feloldódom az univerzumban. Testemet azután intravénásan kell majd táplálni, egy nővérke néha átforgat, hogy ne legyenek felfekvési sebeim, illetve gyógytornász mozgatja lábaimat, hogy ne sorvadjanak el végletesen, bár természetesen idővel tolószékbe kényszerülök. Én leszek a Star Citizen Stephen Hawkingja. -
JonasSandor #3527 egy i7 6700 csak elég neki. -
#3526 -
Brakerton #3525 Nekem 1070-es van, de többeknek jól megy 1060-al is. A lényeg az SSD inkább meg azért a proci is számít. -
JonasSandor #3524 Gondolom nem egy belépő szintű kártyával toltad hanem 1080-nal. -
#3523 Ja mondjuk már 3.0-hoz képest is sokkal jobb a mostani 3.2.2. 3.0-nál Hexen és Levskin 10 alatti fps-em volt, most ez inkább 20 és ez csak jobb lesz. -
Brakerton #3522 Nekem jól fut, persze ez nyilván gép függő... (a free-fly support oldalán írják a minimum gépigényt és ügye az SSD nagyon ajánlott) Nálam sokkal stabilabb most a játék, mint mondjuk 1 éve... de az tényleg igaz, hogy a 3.3-al még inkább játszható játékot kapunk majd, tartalomra és stabilitásra is vonatkozóan. -
#3521 Szerintem most hiba volt ez a freefly, 3.3-ban jön tech szinten sok minden ami a performancián javít és azt áttolták szeptember végéről CitCon idejére (okt.10) amikor szintén szokott lenni freefly. Aki most megnézi és gyenge géppel rendelkezik (+szar nettel) az nyilván azt tapasztalja, hogy rosszul fut. Ez 3.3 után változhat pozitív irányba bár nyilván akkor sem kell egyből csodát várni.
Lényeg, hogy érdemesebb akkor megkukkantani.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.08.26. 12:39:39 -
TokraFan #3520 Igen, ezzel még bőven várni kell. De 2 évnél többet én már nem adok nekik, ha utána sem lesz játszható, arra már nem sok mentségük lesz. -
#3519 Szerintem fölösleges az időt pazarolni rá, mert úgysem játszható, de mindenki döntse el maga, hogy rászán e egy hétvégét a semmire. -
JonasSandor #3518 Nekem játszhatatlan. főlzabálja az összes ramot, meg a vírtuálisat meg 26 ezer 640-ig tolta. -
Brakerton #3517 Sziasztok!
Ezen a hétvégén bárki kipróbálhatja a Star Citizent! Szerintem érdemes megtenni...
https://robertsspaceindustries.com/promotions/Gamescom-Free-Fly
https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360008192574
Ha szeretnél a magyar Star Citizen közösséggel kapcsolatot tartani, akkor ajánlom a következő Discord csatornát:
https://discord.gg/webBcNR
-
#3516 Kell még neki idő amíg kiforrja magát alig készül 6 éve.. -
JonasSandor #3515 Nagyon szar az optimalizáció még. gtx 1050TI-n teljesen élvezhetetlen szaggat mint állat és megeszi az összes 16 giga ramot is. És nagyon nincs benne semmi single playerbe ki se lehet próbálni az fps módot se. -
JonasSandor #3514 Windows 7 (64bit) with Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10 – Anniversary Update (64bit)
DirectX 11 Graphics Card with 2GB RAM (4GB strongly recommended)
Quad Core CPU and 16GB+ RAM
SSD strongly recommended
Most ki tudom próbálni jó nagy gépigénye van. -
lonvard #3513 :-D -
#3512 A karácsonyomat nem cseszem el ilyen vacakkal. Majd inkább a március 15-öt vagy a következő augusztus 20-t. :D -
lonvard #3511 :-D
Ne duzzogjál. Karácsonykor kell kipróbálni. Tavaly is ezt csináltam. Karácsonyig nem játszottam vele, akkor letöltöttem, hogy megajándékozzam magamat vele, az Olisar hálófülkéjéből sikerült olyan 10 FPS-el elvergődni a hajómig, amire felszálltam, és aztán kidobott a játék, és mivel egy fél óra volt hogy egyáltalán elindult, nem indítottam el még egyszer. Na azóta nem is játszottam vele. Majd a következő karácsonykor! :D -
lonvard #3510 Mer az micsoda? :P -
#3509 Én megelégeltem, hogy csak a helyet foglalta. Töröltem.
Majd megnézem a bétát, ha egyszer eljutnak odáig még életemben. -
#3508 Fúra mert nekem semmi ilyesmit nem csinál a program. A hajó pár másodperc alatt lent van. Várni csak akkor kell ha a lehívandó hajót lezúzom. Ettől függetlenül sok minden müködik hibásan most még. -
#3507 Úgy látszik ez még mindig egy hulladék.
Miután letöröltem a 11 GB-os fájlt, hajlandó volt elindítani a letöltést. Leszedte a 11 GB-os fájlt..., majd még 40 GB-ot húzott le.
Az első dolgom volt lehívni a hajót, 7 perc várakozási idő...
Addig kicsit mászkáltam, majd a mobiüvegen a térképet nézegetve egyszer csak kilépett.
Ez kb. akkor lehetett, mikor meg kellett volna érkeznie a hajónak. -
#3506 Jaj csak megne lássa Robert az nv rtx prezentációt mert akkor beleépítik ebbe is azt megint késik -
lonvard #3505 Nos, csak megtaláltam mi a megoldás arra, hogy egyes hajókban van légzsilip, más hajókban meg nincs. Légpajzs-technológia. Valszeg ez még ki lesz szebben dolgozva, hogy valami látható formája is legyen, picit vibráljon ha átmegyünk rajta vagy mittudomén, mindenesetre a hajókat körülveszi egy ilyen légpajzs, érdemes lehet letesztelni, hogy sisak nélkül meddig kap levegőt a pilóta a hajón kívül. -
lonvard #3504 Shednek köszi a fordításokat. :P -
#3503 még nem láttam köszi -
lonvard #3502 Hát a legújabb videóban 1:30-tól.
https://www.youtube.com/watch?v=SaFO9aw8HUs
Lammaer, arra gondolok, hogy kitalálni valami más hang és fényeffektet a mostani színpompás piú-piúnál. Valami hatásosabbat. Marjon az a rohadt lézer, égessen, sercenjen, mittudomén, de a Star Wars-os lézerezést meghaladta ez a játék szerintem.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.17. 17:43:50 -
#3501 linket hogy lássuk mi is :D -
lammaer #3500 Hát, az életszagú lézerfegyver elég érdektelenül néz ki... konkrétan nem látsz semmit és nincs hangja, és igazából célozni se kéne hogy nehéz legyen hiszen ahova néz fénysebességgel oda is talál :) -
lonvard #3499 Annyira életszerű a környezet meg az ojjektumok, hogy elkezdett zavarni a lézerfegyverből kicsapó természetes fényektől elütő színű színes lézernyaláb. Légiharc közben is már-már immersion romboló számomra, mikor elkezd piu piuzni az ágyú, és azok a hülye színes izék. Kábé olyan mintha lenne egy F-22-es szimulátor amiből ilyen lézernyalábok piúznának kifelé. Innen jelzem Chrisnek, hogy annyira megcsináltátok a játékot, hogy lehet kidobni az ablakon a Star Warsból ismert lézerfényeket, és ki kell találni valami életszagúbbat. :) -
lonvard #3498 Utóbbi videóban azok a bolygófelszínről készült felvételek durván életszerűek. Meg ahogy az avenger parkol a fák között. Szerintem itt már átléptek egy szintet, ez már olyan mintha egy filmet néznénk.