Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 22:10:07
Mondjuk sysramból nem árt neki 16 gb, legalábbis 3.0 ptu most még eszi a ramot bár sztem memleak is van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 20:05:53
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Azt meg főleg nemértem miért gondolod, hogy majd 3-4-5-x év múlva mikor ez megjelenik legjobb esetben is (minden negatívum nélkül mondom ezt) elég lesz.
A nevében gaming maszlagot meg remélem nem komolyan gondoltad, hogy elhiszed. Mindenre rányomják, bullshit marketing.
Utoljára szerkesztette: MikX, 2017.12.12. 19:48:20
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 19:45:37
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 18:18:41
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezt a kártyát szemeltem ki magamnak, belépőnek, karácsonyra.
ezt itt
Lehet veszek hozzá 8 giga ramocskát is a 12 mellé. Van egy régebbi típusú 6 magos procim (AMD FX-6300), és ezzel a felszereléssel várom a 3.0 stabil verzióját. Remélem azért futni fog. 😄 Később, 2 év múlva mondjuk cserélhetek procit és videokártyát, lehet ez majd a tartalékom, mert sok játék el fog azért futni rajta. Most egy 2007-es videokártyával tolom, és még ezen is csaknem minden elfut az utolsó szériák kivételével. Na mindegy csak úgy megosztottam veletek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.04. 11:22:10
Számomra mondjuk ezerszer fontosabb, hogy a project anyagilag rendben legyen, mint ezek a fakultatíve megvásárolható dolgok.
Egyelőre ojjektumokat árulnak, de persze nem féltem őket, hogy ki van már találva, hogy hogyan fogják finanszírozni a játék folyamatos fejlesztését, hiszen akárhol is tart a project, folyamatos fejlesztés alatt lesz, tehát ezt finanszírozni kell. Amit idáig csináltak az ellen szerintem nem lehet szavunk, mert a játékban nem elsősorban egymás ellen fogunk játszani, hanem egymással párhuzamosan, csak más szinteken, viszont a szintek átjárhatóak, alulról kezdve el lehet érni bármelyik szintet. Kérdés mennyi idő alatt, és kérdés, hogy mi lesz még a jövőben megvásárolható, miután beindult a játék. Én sem szeretnék olyanokat benne, hogy "sehol be nem szerezhető extra robbanófejes rakéta 5 dolcsi", de ilyen szerintem nem is lesz, ez nem az a finanszírozási típusú project. Egyelőre. 😄
Tokra: világűr pénzért 😄D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.04. 07:52:00
https://fxmason.blogspot.com/
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.03. 20:48:44
(Egyébként meg ne orroljunk már meg rájuk, amiért kreatív módon igyekeznek pénzt szerezni a project finanszírozására, és önkéntes alapon lehet hozzájárulni. 😊)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Más:
Nézegettem ahogy az Olisar kering a Crusader gázóriás körül és felöltött, hogy mennyire állat lesz ha megcsinálják a Crusadert is berepülhető bolygónak. Lesz egy hangulata valami rózsaszín masszában repülni. Ja, és lesz mellé építve egy felhőváros. Ahogy majd elhagyjuk a felhővárost és berepülünk a masszába, az kegyetlen lesz! 😊
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 21:49:15
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.02. 19:36:25
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.02. 16:39:31
Tényleg? Akkor én egy jós vagyok, mert kb 2014-ben már éreztem és hangot is adtam annak, hogy valami llyesmi is lesz! <#nyes>#nyes>
"Nem lennék meglepődve, ha CR beparcellázná majd a bolygókat PU-ban telkeket árulva rajta 😊, aztán meg köbméterenként kezdené el árulni a "fekete-anyagot"
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 10:22:01
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.12.01. 19:48:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
próbáld ki. első körben mesterfokú szívatás, utána már csak időpocsékolás. viszont tényleg jól néz ki, de hát unity engine, tehát ha összejön néhány objektum annyi az fps-nek. ezzel szemben nagyon kevés még benne a tartalom, szinte semmi. csak multiplayer (szerverhez kell kapcsolódni), rengeteg mennyiségű buggal. és hát logikai hiba is van benne ezerrel. ahhoz, hogy bármit is elérj rengeteg idő kell. pl. egy hajóba átszállás ha nagyon profi vagy akkor kb. 5 perc. ha nem vagy ügyes megfulladsz az űrben.😊 azért van egy nagyon szűk réteg akinek bejönnek ezek a fajta mazochista játékok.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.12.01. 16:21:01
+like
<#eplus2>#eplus2>
Ahogy a PTU-s beszámolókat elnézem, egyelőre egy jó netkód kell, és lesz öröm bódottá...mert offline-ban jól fut és brutál jól néz ki az egész.
Egyébként meg kihagytad a fajokat, idegeneket. Azok is jöhetnek, és ha nem olyan nyomi jelentéktelen módon oldják meg, mint az Elite-ben, akkor biztos rágerjednek páran pénztárcával is.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.11.30. 18:07:09
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.30. 12:55:23