Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gyártók elsősorban nem a "gyarmatokon" élők részére áraznak és terveznek, hanem olyan piacokra, ahol van erre kereslet. Az alsóbb kategóriák nem véletlenül olcsók. A 1050 Ti egy nagyon jó kis belépő szintű kártya, de sajnos az SC a maga moddolt CryEngine-jével nem hinném, hogy erre lesz kitalálva. Nem attól lesz jó egy kártya, hogy milyen évet írunk és attól sem, hogy Gaming felirat van-e. A technikai paramétereit figyeld, ami a Te esetedben pl. a VRam sávszélesség tekintetében mindössze 128bit, 1060 esetén már 192Bit, 1070-nél 256Bit, 1080-nál pedig már 352Bit! És ez csak egy paraméter a sok közül.
Jah hát emiatt az SQ42-nek hasítania kell sokféle kártyán is, aztán ezt a titokzatos netkódot meg csak összeütik annyira, hogy elérje vele az ember azt a minimum fps számot amivel már élvezhető a játék Egy szakmabelitől azért érdekelne, hogy átlagban mennyivel lassabban fut ugyanazon játék multiplayer módja az egyjátékoshoz képest? Egyáltalán el lehet érni ugyanazt az fps számot? Ha nem, akkor mekkora az a visszaesés, ami statisztikailag kijön a jobb játékoknál?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 22:10:07
Torzonborz
Nekem 1060-as van, 6 gb-os. Teljesen jó, de jelen pillanatban a netkód fogja vissza a rendert ezért van alacsony fps nem más miatt.
Mondjuk sysramból nem árt neki 16 gb, legalábbis 3.0 ptu most még eszi a ramot bár sztem memleak is van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fogadok, hogy minden játékot ultra közeli szinten játszol a "középkategóriás" kártyáddal, és el is várod, hogy ezen a szinten futtathass a következő években is minden játékot. Ezek után az a kérdésem, hogy akkor mire találták fel a medium beállításokat? Mediumon azokkal a kártyákkal játszunk, amin már el se futnak, vagy mi?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 20:05:53
MikX
Nem én gondolom így, ez a valóság. Nem tudom hogy milyen burokban élsz, de mintha teljesen ignorálnád a körülötted lévő világot gaming téren is.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Optimalizáltság fontosabb szempont szerintem, hacsak nem akarnak olyan hírnevet, mint a Crysisnek volt, hogy csak az elit engedheti meg magának.
Tehát úgy gondolod, hogy egy 150-180 000 forintos kártya a középkategória? Szerinted a gamerek hány százaléka engedheti ezt meg magának úgy Közép-Európa - Ázsia térségében? Videojátéknál ennél szélesebb réteget céloznak meg. Ha jót akarnak. Vagy akkor kapcsolják le a szervereket Ázsiában. 😄
MikX
Pedíg de. 10es széria alja az 1050. van 1060,1070, 1080, meg némelyik ti verziója. Namost ebből közepesnek az én 1070-em mondható középkategóriának.
Azt meg főleg nemértem miért gondolod, hogy majd 3-4-5-x év múlva mikor ez megjelenik legjobb esetben is (minden negatívum nélkül mondom ezt) elég lesz.
A nevében gaming maszlagot meg remélem nem komolyan gondoltad, hogy elhiszed. Mindenre rányomják, bullshit marketing.
Utoljára szerkesztette: MikX, 2017.12.12. 19:48:20

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gyengébb mint a 280x-em (aka 7970)... Nézd meg az hány éves... 😄 Alsó-közép lehet max... Az a baj, ha sikerül gyorsítani a játékon, tuti növelni fogják a részletességet.
Minek dobnának piacra 2016-ban egy nevében is gaming, közepes árkategóriájú videokártyát, ami olyan gyenge, hogy nem lesz elég a következő 2 év játékaihoz sem? Szerintem egyszerűen túl van tolva a csúcskategóriák ajnárja. Én egy 2011-es, akkor középkategóriás videokártyával játszottam a Witcherrel tavaly. Azzal a kártyával minden 2016-os játék futott medium szinten, már amit próbáltam. A mostani kártyám 2007-es, és szépen fut rajta az Alien: Isolation például. Tehát azért elég tág határok közt mozog ezeknek a kártyáknak a felhasználhatósága.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 19:45:37
Hát micsoda? Azt ne mondd, hogy egy 60 000 forintos 2016-os évjáratú kártya az alapból low kategória. 😊
macleody
Az 1050ti nem középkategóriás 😊
Jó de most zséta állapotban van, és senki se tud vele normálisan játszani. Az SQ42 megjelenésének magasságában már olyan állapotban kell legyen, hogy a közepes kártyákkal is tisztességesen lehessen vele játszani a megfelelő beállításokkal. Azért van ultra-high-medium-low szintje ezeknek a játékoknak, hogy ne kizárólag a felsőkategóriával lehessen játszani. Én egy médiumra fizetek elő ezzel a kártyával, ez passzol a jelenlegi konfigomhoz, ha ezen nem tud futni a játék, akkor természetesen refund, és megyek cirkuszolni a megfelelő fórumokra, hogy átvertek! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 18:18:41
Hát az én kártyám szerintem gyorsabb mint a 1050 és nagyon kevés az SC-hez.
Á szerintem nem lesz szükséges megvenni a létező legjobb technológiát hozzá, mert ha meg kell venni hozzá, akkor elbaszták. És a Star Citizent nem fogják elbaszni. Egy ilyen 2016-os kártya a megfelelő erősségű procival és megfelelő rammal elég kell hogy legyen egy 2017-18-as játékhoz. Ez a hitvallásom. 😊 Nem ultramega szupermaxi beállításokkal, elég lesz médiumon is. Különben is ahhoz vagyok hozzászokva, hogy mediumon játszom. Mostanában meg ahhoz, hogy low-n. 😄
Ez elég lesz SC-re szerinted? 😊
Pluskast
Neem, 50-100 dollárért vehetsz pár pixelt 😄 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

No megrendeltem a kártyát, végül is ezzel fogom tolni a következő pár évben. Utoljára 10 éve volt olyan, hogy 1 éves technológiát használtam. Édes istenem, 2016-os videokártya a gépemben, hallelujah! 😊
Földfoglalósdiban egyelőre a legnagyobb buli az lehet, ha arra szakosodunk, hogy az ilyen bázisokat felfedezzük és leraboljuk. De az mekkora dráma lesz majd egy karakternek, ha jogkövető citizenből egyszer bűnözésre adja a fejét, megtámad egy bázist, nem sikerül, bűnözővé válik, és akkor minden összeomlott. Hallgathatja Eddától a Hűtlent, miközben kényszerűségből valami szakadár bázis felé tart, ahol nem is ismer senkit. 😊
No, félig off.

Ezt a kártyát szemeltem ki magamnak, belépőnek, karácsonyra.

ezt itt

Lehet veszek hozzá 8 giga ramocskát is a 12 mellé. Van egy régebbi típusú 6 magos procim (AMD FX-6300), és ezzel a felszereléssel várom a 3.0 stabil verzióját. Remélem azért futni fog. 😄 Később, 2 év múlva mondjuk cserélhetek procit és videokártyát, lehet ez majd a tartalékom, mert sok játék el fog azért futni rajta. Most egy 2007-es videokártyával tolom, és még ezen is csaknem minden elfut az utolsó szériák kivételével. Na mindegy csak úgy megosztottam veletek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.04. 11:22:10
:-D

Számomra mondjuk ezerszer fontosabb, hogy a project anyagilag rendben legyen, mint ezek a fakultatíve megvásárolható dolgok.
Egyelőre ojjektumokat árulnak, de persze nem féltem őket, hogy ki van már találva, hogy hogyan fogják finanszírozni a játék folyamatos fejlesztését, hiszen akárhol is tart a project, folyamatos fejlesztés alatt lesz, tehát ezt finanszírozni kell. Amit idáig csináltak az ellen szerintem nem lehet szavunk, mert a játékban nem elsősorban egymás ellen fogunk játszani, hanem egymással párhuzamosan, csak más szinteken, viszont a szintek átjárhatóak, alulról kezdve el lehet érni bármelyik szintet. Kérdés mennyi idő alatt, és kérdés, hogy mi lesz még a jövőben megvásárolható, miután beindult a játék. Én sem szeretnék olyanokat benne, hogy "sehol be nem szerezhető extra robbanófejes rakéta 5 dolcsi", de ilyen szerintem nem is lesz, ez nem az a finanszírozási típusú project. Egyelőre. 😄

Tokra: világűr pénzért 😄D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.04. 07:52:00
Én nem ragadnék le a bolygóknál. A végtelen világűr üres tereit is el lehetne adni. Esetleg lehetnének kvantum ugrás csomagok, mondjuk 20ugrás/20dollár, amivel az utazási idő felére csökkenne a normál ugráshoz képest.
Felparcellázni nem tudja, de köbméterenként simán eladhatja majd a virtuális gázt, mondjuk kitalálja, hogy a hajók üzemanyagának előállításához szüksége van mindenkinek arra az anyagra, és máris lesz rá kereslet is... <#gonosz1>

https://fxmason.blogspot.com/

Biztos jó lesz, emlékszem gyerekkorunkban mi is szerettük a diavetítést! <#nyes>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.03. 20:48:44

Nézd a jó oldalát. Gázóriást nem tud felparcellázni! 😄

(Egyébként meg ne orroljunk már meg rájuk, amiért kreatív módon igyekeznek pénzt szerezni a project finanszírozására, és önkéntes alapon lehet hozzájárulni. 😊)
Caliph
ne adj ötleteket robertsnak hogy mit tud még igérni amiért pénzt kérhet 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ha az is lesz, akkor te vagy Chris Roberts. 😄

Más:

Nézegettem ahogy az Olisar kering a Crusader gázóriás körül és felöltött, hogy mennyire állat lesz ha megcsinálják a Crusadert is berepülhető bolygónak. Lesz egy hangulata valami rózsaszín masszában repülni. Ja, és lesz mellé építve egy felhőváros. Ahogy majd elhagyjuk a felhővárost és berepülünk a masszába, az kegyetlen lesz! 😊
Még, az a ráadás lesz oda is van írva, hogy "aztán" vagyis majd utána. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 21:49:15

Megnéztem egy videót amiben egy herald száguld az egyik bolygó fölött, és kis híján beolvasztottam érte az avengert. Kibaszottul tetszik a herald, és elérhető távolságban van, mocskos veszélyes kombináció ez így karácsony táján. 😊 A fő érv ellene, hogy egyszerűen az avengert mindenre tudom használni ami a baby pu-ban kellhet, a heraldot meg semmire. A herald csak pokolian tetszik. Meg igazándiból vagányabb kezdőhajó, ha azt veszem, hogy SQ 42 veteránként kapjuk majd meg. tehát egy harci pilótának jól áll a herald. Az avenger meg egy csajnak áll jól, mert annyira szép. Eh. Chris te szemét, nem veszem meg!!! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.02. 19:36:25
Majd biztos lesznek olyanok, akik megpróbálnak földi járművel megkerülni egy bolygót vagy holdat. Legalábbis engem izgat ez a dolog. 😊 Majd meg kell nézni mit eszik az Ursa vagy a másik, az is lehet idővel kijön valami hosszútávú felfedező terepjáró (aminek nem sok értelme van az űrhajók mellett, de én találnék neki! 😄). Ha másként nem megy, üzemanyag depókat kell létesíteni jelölőbólyával ellátni, és akkor depótól depóig haladva meg lehet csinálni. Ez az én fantáziám, és kész. 😛
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.02. 16:39:31
A fekete anyagos rész nem jött be, így nem érvényes. 😊
"50 és 100 dollárért már vehetünk földterület foglaló beacont"

Tényleg? Akkor én egy jós vagyok, mert kb 2014-ben már éreztem és hangot is adtam annak, hogy valami llyesmi is lesz! <#nyes>

"Nem lennék meglepődve, ha CR beparcellázná majd a bolygókat PU-ban telkeket árulva rajta 😊, aztán meg köbméterenként kezdené el árulni a "fekete-anyagot"

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 10:22:01

Biztos így van, csak össze-vissza kutyulják, carracnál láttam 500 dolcsis verziót, amibe ezek szerint ott az áfa, de olvasztásnál meg a 400 dolláros ár jelenik meg. Megtévesztenek. 😞(
Na jó akkor letöltök torrenten egy HULL C-t. 😛P
De van olyan hajó aminél beszámítják. Szerintem az van, hogy a HULL-C valójában nem 250 dollár hanem legalább 300.
Úgy hívák hogy ÁFA! 200$*1.27=254$ 😉
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.12.01. 19:48:02
Naaa, azért mert nekimentem harmincszor az Olisarnak és kilőttek úgy 50-szer még nem minősül használtnak az avengerem. 😛
macleody
Azért, mert az 50 dolláros használt avengered már csak 25 dollárt ér, a kohó üzemeltetési költsége 20 dollár, az új hajó forgalomba helyezése és az átírás pedig 9 dodó 😊
bazccka
Nos, ez azért van, mert a della-pengetésre épül ez az egész SC megalomán koncepció.
Az mért van, hogy az 50 dolláros avengeremet ha beolvasztanám a 250 dolláros HULL C-ért, akkor 254 dolcsit kellene fizetnem? 😄

Caliph
még én sem láttam hogy élesedett volna bármi is

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Üdv néktek,egy gyors kérdés,mára van írva a kedvezményes starter csomag vásárlás lehetőség ,de én nem nem látok semmi erre utalót az oldalukon,akkor most hogy is van ez?
😊)
próbáld ki. első körben mesterfokú szívatás, utána már csak időpocsékolás. viszont tényleg jól néz ki, de hát unity engine, tehát ha összejön néhány objektum annyi az fps-nek. ezzel szemben nagyon kevés még benne a tartalom, szinte semmi. csak multiplayer (szerverhez kell kapcsolódni), rengeteg mennyiségű buggal. és hát logikai hiba is van benne ezerrel. ahhoz, hogy bármit is elérj rengeteg idő kell. pl. egy hajóba átszállás ha nagyon profi vagy akkor kb. 5 perc. ha nem vagy ügyes megfulladsz az űrben.😊 azért van egy nagyon szűk réteg akinek bejönnek ezek a fajta mazochista játékok.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.12.01. 16:21:01
jo iras
+like
Nem hagytam ki, az ott van a "Mindezen közben millió tartalom is rákerül ezekre a rendszerekre" szövegben. 😛P
"Akkor majd mindenki féreglyukazni akar egyet."

<#eplus2>
Ahogy a PTU-s beszámolókat elnézem, egyelőre egy jó netkód kell, és lesz öröm bódottá...mert offline-ban jól fut és brutál jól néz ki az egész.

Egyébként meg kihagytad a fajokat, idegeneket. Azok is jöhetnek, és ha nem olyan nyomi jelentéktelen módon oldják meg, mint az Elite-ben, akkor biztos rágerjednek páran pénztárcával is.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.11.30. 18:07:09
Hát ugye nem így lesz, hanem kb. úgy, hogy karácsonyra kirakják a szar 3.0-át, következő fél évben foltozgatják, bővítgetik, kap még bolygót, még tartalmat, hajókat építenek meg, jön a carrack például, amitől mindenki bevadul majd. Aztán csatolnak hozzá egy másik naprendszert féreglyukastul. Akkor majd mindenki féreglyukazni akar egyet. Aztán a másik naprendszert is bővítgetik. Közben érkezik az SQ42, vele extrában még egy naprendszer. Mindezen közben millió tartalom is rákerül ezekre a rendszerekre, és ezektől mind egyenként megvadul majd a közönség. Aztán jön még egy naprendszer. És még egy. Jönnek még hajók, lehetőségek, bengálok, és mindenféle nyalánkság, és még egy naprendszer, és aztán még egy, és hopp: még egy! Aztán jön az SQ 42 második része. Hopp még egy naprendszer jön! Aztán balról jön egy naprendszernyi tartalom, majd jobbról is, és hopp balról megint! És ez így megy az évtized végéig, ahogy mondtad. Majd utána is! Én ebben az univerzumban fogok infarktust kapni reményeim szerint 80 és 90 éves korom közt egy kapitális csatahajót irányítva, aminek a kormányára borulva zuhanunk majd bele egy aszteroidába, és mindenki meghal, haha.
Pluskast
Talán a következő évtized végére el is készül a játék. Ha addig nem csődől be a cég a pénzhiány miatt mert mindenkinek elege lesz a sok techdemoból.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ez megint az a kategória, hogy felmérni se tudja az ember, hogy megéri-e, vagy hogy mit is vesz tulajdonképpen. Kb. mint capital méretű hajót vásárolni 2015 tájékán. Azért az ötlet zseniális valahol. 😄

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.11.30. 12:55:23