Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tojhatják le. Azért készítenek játékot, hogy eladhassák, és nem azért mert ez a hobbikájuk, és tökmindegy hogy hányan képesek futtatni és ezáltal mekkora a potenciális piaca az adott terméknek. Tól-ig kategóriára készítenek játékot, hiszen ezért lehet skálázni a beállításokat. Ez a tól-ig pedig nem azt jelenti, hogy 100 000 forintos kártyáktól kezdve. Játéka válogatja, de általában a sok évvel ezelőtti, mára elavultnak számító kártyák is játszanak ilyenkor, a friss videokártyák kábé összes szintje játszik ilyenkor. Itt inkább az van, hogy vannak sláger videokártyák, és aki azokkal tolja, az nem tudja elképzelni, hogy fele annyiért vásárolt kártyával ami 40-50 fps tud, kábé érzékelhetetlen a különbség az ő kártyájához képest full hd-ben, átlagos monitoron.
A lényeg a piac fenntartása, legyen mindig kereslet/kínálat és dőljön a lé. És ezt pont jól csinálják a felhasználók kárára.
A kártya gyártók nem csak játékosoknak készítik a kártyákat. Rengeteg mindenhez kell még grafikai teljesítmény. Valamihez kevesebb, valamihez több. Ezért van ennyi kártya a piacon és nem azért, hogy low-ban játszhass.
A játékfejlesztők letolják, hogy nincs pénzed csúcskategóriás gépre. Ők arra fogják készíteni, ami a legjobb. Értelmes keretek között. Különben nehezen lesz időtálló. Nézz csak meg egy ColinMcRayRally-t. Milyen jó volt az anno és most hol tartunk ahhoz képest.
Most is az kell, hogy top gépre csinálják és a többiek majd gyengébb grafikával játszanak max. Ha nagyon tetszik nekik a játék, akkor motiválni fogja őket, hogy jobb kártyát, jobb gépet vegyenek. Úgyis elavult lesz egy idő után és az újabb játékok vagy még nehezebben vagy már nem is fognak rajta menni. Így marad a piac fenn.
Értelmes keretek: Mindenből csak 1, de a "legjobb". Ez azért fontos, mert a gamer alaplapokra nem csak dísznek rakják a 3 PCIe slotot. Tehetsz bele 3 videokártyát. És akkor a több procisról, 4+ memória slotosról még nem is beszéltünk.
A mai felbontások és bővíthetőségek mellett meg van is értelme. Több monitor, 4K felbontás, VR, stb.
Láttam komplett gépet 5000 euróért is. Ennyiért vettem a kocsim...
Az, hogy te elvagy 30fps-sel, örülj neki. Az agyad mindenképp érzékeli a különbségeket.
25 fps-nél már folyamatosnak látjuk a képet. Én viszont 30 fps alatt rövid idő alatt fejfájást, majd hányingert kapok. Hiába látom folyamatosnak a képet. Szóval a határon semmiképp sem jó mozogni, mert könnyen alá mehet az ember.
A kártyád valószínű jó lesz 2 talán 3 évig. Az új technológia belépője a high end kategóriában. Kis összehasonlítás.
Viszont ez egy kőkemény kompromisszum is a teljesítmény rovására, az ár javára.
Én úgy vettem 2 éve a gépem, hogy 7 évig lehetőleg ellegyek vele. Ezért került bele egy mocskos drága kártya, de még mindig, minden ultra grafikán fut és nincs gond az fps számmal. Korábban közép-felső kategóriás kártyáim voltak csak. A különbség élményben érzékelhető. Nem bántam meg, hogy ezt vettem.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.13. 01:35:20
De mondjuk gratula, hogy ilyen fogalmatlanul vágtál bele a vga vásárlásba...
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.12.12. 23:27:04
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 22:10:07
Mondjuk sysramból nem árt neki 16 gb, legalábbis 3.0 ptu most még eszi a ramot bár sztem memleak is van.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 20:05:53
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Azt meg főleg nemértem miért gondolod, hogy majd 3-4-5-x év múlva mikor ez megjelenik legjobb esetben is (minden negatívum nélkül mondom ezt) elég lesz.
A nevében gaming maszlagot meg remélem nem komolyan gondoltad, hogy elhiszed. Mindenre rányomják, bullshit marketing.
Utoljára szerkesztette: MikX, 2017.12.12. 19:48:20
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 19:45:37
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.12. 18:18:41
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezt a kártyát szemeltem ki magamnak, belépőnek, karácsonyra.
ezt itt
Lehet veszek hozzá 8 giga ramocskát is a 12 mellé. Van egy régebbi típusú 6 magos procim (AMD FX-6300), és ezzel a felszereléssel várom a 3.0 stabil verzióját. Remélem azért futni fog. 😄 Később, 2 év múlva mondjuk cserélhetek procit és videokártyát, lehet ez majd a tartalékom, mert sok játék el fog azért futni rajta. Most egy 2007-es videokártyával tolom, és még ezen is csaknem minden elfut az utolsó szériák kivételével. Na mindegy csak úgy megosztottam veletek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.04. 11:22:10
Számomra mondjuk ezerszer fontosabb, hogy a project anyagilag rendben legyen, mint ezek a fakultatíve megvásárolható dolgok.
Egyelőre ojjektumokat árulnak, de persze nem féltem őket, hogy ki van már találva, hogy hogyan fogják finanszírozni a játék folyamatos fejlesztését, hiszen akárhol is tart a project, folyamatos fejlesztés alatt lesz, tehát ezt finanszírozni kell. Amit idáig csináltak az ellen szerintem nem lehet szavunk, mert a játékban nem elsősorban egymás ellen fogunk játszani, hanem egymással párhuzamosan, csak más szinteken, viszont a szintek átjárhatóak, alulról kezdve el lehet érni bármelyik szintet. Kérdés mennyi idő alatt, és kérdés, hogy mi lesz még a jövőben megvásárolható, miután beindult a játék. Én sem szeretnék olyanokat benne, hogy "sehol be nem szerezhető extra robbanófejes rakéta 5 dolcsi", de ilyen szerintem nem is lesz, ez nem az a finanszírozási típusú project. Egyelőre. 😄
Tokra: világűr pénzért 😄D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.04. 07:52:00
https://fxmason.blogspot.com/
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.03. 20:48:44
(Egyébként meg ne orroljunk már meg rájuk, amiért kreatív módon igyekeznek pénzt szerezni a project finanszírozására, és önkéntes alapon lehet hozzájárulni. 😊)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Más:
Nézegettem ahogy az Olisar kering a Crusader gázóriás körül és felöltött, hogy mennyire állat lesz ha megcsinálják a Crusadert is berepülhető bolygónak. Lesz egy hangulata valami rózsaszín masszában repülni. Ja, és lesz mellé építve egy felhőváros. Ahogy majd elhagyjuk a felhővárost és berepülünk a masszába, az kegyetlen lesz! 😊
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 21:49:15
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.02. 19:36:25
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2017.12.02. 16:39:31
Tényleg? Akkor én egy jós vagyok, mert kb 2014-ben már éreztem és hangot is adtam annak, hogy valami llyesmi is lesz! <#nyes>#nyes>
"Nem lennék meglepődve, ha CR beparcellázná majd a bolygókat PU-ban telkeket árulva rajta 😊, aztán meg köbméterenként kezdené el árulni a "fekete-anyagot"
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.02. 10:22:01
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.12.01. 19:48:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.