7978
-
#3777 Egy HH már bőven org ladik, azért nem egyedül kell gürizni. Mondjuk ezek sztem placeholder árak voltak, de nagyságrendileg azért stimmelhet. Szóval el lehet felejteni, hogy egy ilyen ladikra valaki egyedül szedje össze a pénzt a játék indulása utáni pár hónapban bár biztos lesz egy két nolifer állat aki megcsinálja. -
#3776 Egy valkire 20+4 személyes. Ha a 210 napot elosztod 24-el, akkor egy klán, org, szervezet (ki hogy nevezi) viszonylag rövid idő alatt szert tehet rá. Annyi mindent próbálnak reális keretek közé terelni, egy-egy ilyen hajónak a működtetése is inkább szervezet feladata kellene legyen. Remélem a feltételek csak nehezedni fognak. -
nordan #3775 uhh
akkor egy Valkire kb 20.000.000/1000= 20000*15perc /60=5000 óra / 24= 210 nap játék :D -
#3774 27 millió volt, és remélem olcsóbb nem is lesz. Különben minden balfék hammerrel repkedne egy szem human interfésszel a pilótafülkében. -
#3773 A 2018 Citizcon adásában amikor mutatták a 700 dolláros hajó árát, olyan milliárd uec környékén volt.
Egy jobban fizető küldetés amit 10-15 perc megcsinálni keresel 1000+ uec.
A legjobb pénzeket kereskedéssel, kalózkodással, vagy kereskedők támogatásával lehet szerezni.
-
nordan #3772 na akkor bétában úgyis van 110k pénzem remélem nem veszik el és lehet venni hajót kipróbálni -
nordan #3771 ez jó hír de egy ilyen 400 eurós hajó ( Valkire ) nekem ez az ISten gondolom havi 16 óra játékkal 8 hónap alatt meg is lesz összegben :D -
lonvard #3770 Tuti bukta, de viszont az áruk meg nem lehet akkor olyan borsos. Éppen csak hogy ki tudjuk próbálni amit szeretnénk, hátha megvesszük :D, meg hát motivációt adnak a küldetések csinálására, bányászatra, kereskedelemre. -
#3769 Jó kérdés, nagyobb rilízek között biztos lesz még wipe alfa alatt, akkor. Tehát elég valószínű, hogy bukod is, de ilyen ez a teszt. -
#3768 Ez azt is jelenti, hogyha megvásárlok játékbeli pénzből egy hajót az megmarad amíg a biztosítás rajta van, vagy a következő patch-hel elveszik?
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2018.10.16. 11:58:45 -
lonvard #3767 Ja akkor van remény, hogy visszakerülök az Olisarra. -
#3766 Már a következő pecsben lehet ingame hajókat venni, ezt mutogatták a citconos gameplay végén is. -
#3765 Tegnap valami hibának köszönhetően mindenki Levskin ébredt.
Nordan: Ha jól tudom amint eléri a játék a Béta állapotot, nem lehet már valós pénzből vásárolni hajót, csak játékbeli pénzből. -
lonvard #3764 Persze, a játék alapja, hogy azért szerzünk profitot, hogy egyre jobb felszerelést és hajót vásárolhassunk, hogy aztán arányosan nagyobb profittal még jobb felszerelést és még nagyobb hajót vásárolhassunk, hogy aztán az így megszerzett profittal még jobb felszerelést és még nagyobb hajót vásárolhassunk! :D
Más:
Baszki, a Levskin ébredtem. Kiestem tegnap este félúton, és ott ébresztett. Én nem így akartam ide eljutni, hanem űrhajóval. Meg akartam közelíteni, mint annak idején hajóval Angliát. Dover fehér szikláit láttam meg először. Most meg a Delamar jégtömbjét szerettem volna. Immersion romboló játék, akkor egy gyors refund következik, de még átgondolom. :P -
nordan #3763 noob kérdés ha kijön a játék a hajókat amiket most horror áron vehetsz meg mind meglehet venni a játékban megszerzett pénzel is? vagy minden fizetős marad? -
lonvard #3762 Közben elkezdett tetszeni ez a kvantumozsdi. Nem tudom hogy ez így marad-e, de ha igen akkor tényleg nem lesz sima a menekülés a kalózok elől. Mondjuk hajókázunk egy irányba, és akkor feltűnik néhány gyanús űrhajó. Kell majd szkennelgetni, hogy kicsodák. A benzin fogyóeszköz, taktikai értéke van, amellett hogy pénzbe is kerül, szóval minden felbukkanó hajó elől nem lehet csak úgy elkvantumozni. Tehát leszkenneltük, hogy bűnöző elemek. Ekkor már a sarkunkban vannak persze. Ki kell választani gyorsan egy kvantumbóját (vagy minek nevezzem), lehetőleg olyat, ami a banditák érkezési irányával ellentétes, hogy közben a hajóval full sebességgel időt tudjunk nyerni. Na hát ez nagyon nehéz lesz. Miközben pillanatok alatt az arcunkban vannak, valaki böngészgeti a csillagtérképet, hogy hova a tökbe ugorjon. Ha egy szem pilóta van, neki külön élmény lesz ez. Szerintem meg se fogja próbálni, mer nem lesz rá idő. De ha tegyük fel igen és megvan a cél, akkor következik az a rész, hogy vagy másfél percig a hajónak minimális manőverezési lehetősége van, mer számol a kompjúter. Mert "nem lehet csak úgy hiperűrsebességre kapcsolni, még a végén nekimegyünk egy bolygónak vagy szupernovának aztán akkor jóccakát"! :D Ennyi idő alatt szépen beérik, és lesz lehetőségük kibillenteni a hajót az irányából, például el tudom képzelni hogy valami döfőorral oldalról belerongyolnak, és akkor vége a kvantumos terveknek. De valami robbanó hatású lövedék is befolyásolhatja a célra tartást. Na és ha véletlenül sikerül elugrani, akkor meg az irányból meg lehet majd saccolni, hogy hova ugrott, lehet utána is menni, illetve valami eszközzel ki is lehet szedni a kvantumsebességből. Hm. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.16. 09:58:05 -
lonvard #3761 :D
Ugyanúgy hisztek a projectben, nem jobban és nem kevésbé, mint én. Különben nem lógnátok rendszeresen a topikjaiban. :P
Természetesen csodálatos moderátor és topikgazda lehetnék, de itt nincs értelme, mint fejtegettem. Ott van értelme, ahol rendszeresen egymásnak esnek az emberek, pl. politikai topikokban. Ez ilyen kis geek szaktopik, ha van is torzsalkodás az olyan, mint mikor két köpcös szemüveges informatikus egymás fejét csapkodja klaviatúrával. Csak olyankor kell beleszólni ha az egyik már a katódcsöves antik monitort próbálja lerángatni a szekrényről, hogy a másik arcába dobja. -
#3760 -
#3759 Szerintem legyen Ionvard a topic gazda. Folyton itt van, 10 ből 6 sor az övé (offline is tudja gyakorolni a moderálást), megingathatatlanul naiv nézőpontjával langyosan tartja az állóvizet az időnként fellángoló hype és hiszti hullámok között, ... szerintem Ő jó választás.
Torzi nem olyan rossz ez az elrendeződés, inkább ide másolják be a listáikat mint prohardverre. Ilyen kis posványos is kell, ahol lehet dagonyázni. Szerintem nincs olyan ember aki néhanapján ne azért jönne fel ide, hogy olvasson egy kis flémelést :)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.10.16. 07:55:06 -
#3758 Lehet kérni fuvart, ha pénzt is ajánlasz, lehet valaki eljön és felvesz.
Küldetéseket most is lehet csinálni, érdemes ránézni, vannak köztük jók.
Addig próbáld amíg jó az FPS. Az új optimalizáció rengeteg grafikai glitchet okoz, valószínű fogják finomítani, viszont abban az esetben az fps csökkenni fog.
Nem is beszélve a bolygóról, nem hiszem, hogy azt a várost a metró rendszerrel probléma mentesen képes megjeleníteni. -
lonvard #3757 Én inkább azt tapasztalom, hogy amik még nincsenek benne de beleképzeltem, azok egyre-másra jönnek kifelé. De ez azért lehet, mert látom mi a Chris Roberts koncepciója, és ki lehet okoskodni, hogy mi az ami még hiányzik, és benne kell hogy legyen.
Na, Delamarra végül is majdnem eljutottam. Ez lenne idáig a legtávolabbi pont, délután nem sikerült rákoncentrálnom mer dolgom lett, de most minden adott volt. A kvantumutazás nagy örömömre hosszúnak ígérkezett, ezért elkezdtem fészkelődni, és végül elkövettem azt a hibát, hogy kiszálltam a pilótafülkéből, hogy mintegy utasként nézhessem. Sikerült is, de aztán kinn találtam magam az űrben, a hajó meg elment. Most félúton lebegek az OIisar és a Delamar közt. Nah, vissza a menube. -
MasterMason #3756 Azért lesz jobb a kétkedőknek meg a károgóknak, mert amikor megjelenik ők csak pozitív értelemben csalódhatnak. Akik előre beleélik magukat, hogy itt a világ legjobb játéka készül stb, azoknak meg akkora lesz már a végén az elvárásuk, hogy nagy valószínűség szerint csalódni fognak meg hiányolni dolgokat amit beleképzeltek... -
lonvard #3755 Pár évig dolgoztam egy szoftverfejlesztő cégnél, és át tudom élni, hogy prezentációra készülnek úgy, hogy nincs mit kirakni, de ki kell rakni, és ott a színpadon kell meghalni, és Chrisnek ez néhányszor sikerült, és olyankor tisztára elkeseredtem, pedig gondoltam hogy ez csak egy szerencsétlen állomása a fejlesztésnek és kényszerpályán van az adott bemutatóval, de hát rossz volt nézni. Eszembe jutottak a mi cégünknél azok a szerencsétlen bemutatók, amik előtt még 15 perccel is próbálták a programozók használhatóra pofozni a szoftvert. Hogy legalább 2 percig működjön, amíg megmutatják a megrendelőnek. :D -
lonvard #3754 Jah, ki lehet engedni a gőzt. Most az váltotta ki szerintem a vitát, hogy pont egy tök jó Citizenconon voltunk túl, és a 3.3 is elkezdett működni, és lehetett szenvedélyesen a játék mellett érvelni. Most a common gamer számára is átélhető fejlődés történt. és akkor pont most volt balszerencséje az Ainznak, hogy előszedje a listáját. Ki kellett osztani. :D Volt egyébként nagyon szomorú bemutató is, tavaly karácsonykor, amit végig se bírtam nézni, amikor a Skywalkerrel kellett teljesíteni valami páros küldetést, és olyan vérszegény volt még az egész, hogy elment a kedvem az egésztől. Hónapokig utána nem is foglalkoztam a játékkal (csak Shed fordításait olvasgattam, nem értettem honnan veszi az erőt hogy ezek után még fordítsa a történéseket), és vártam egy hasonló bemutatóra, mint ez volt. De meg emlékszem hogy előtte volt a Citizenconon egy olyan elképesztően jó bemutató, ami után vártuk karácsonykor a csodát, és pofára esés lett belőle, legalábbis nálam. Most karácsonykor nem tud történni ilyesmi. Kapni fogunk egy Loreville-t, akarok egy nagyot végre játszani úgy, hogy végre megcsinálom az első sikeres küldetésemet ebben a játékban. :D -
#3753 Latom sok volt a Somethingawful neked is. -
lonvard #3752 Prohardvert tekinthetjük az SC szakmai topikjának, ez meg egy liberálisabb topik, amiben nincsenek szabályok, mert feltételezzük, hogy értelmes emberek járnak ide, és mellőzni fogják a hardcore offtopik szöveget, illetve a hardcore személyeskedést. Idáig szerintem ezzel nem volt gond, nem igazán éreztem még, hogy itt "moderátornak" kellene intézkednie bármilyen formában. Posványnak nem kellene nevezni, mert a topik olyan, amilyen emberek hozzászólnak, és azért a keménymag az mind segítőkész, jó arc. Főleg én. :-D -
MasterMason #3751 Soha semmiféle kénye kedve szerint törölgetés nem volt és most sincs ott, egy három napos flame után, az összes emberke követelte hogy azt az off-ot zárjuk le, és akkor egyetlen egy poszt lett csak törölve. Bárki végignézheti a topikot hogy sehol nem hiányoznak posztok, számsorban vannak tehát utólag is megnézhető mi lett vagy nem lett törölve, egyértelműen hazudsz, ahogy szoktál... Amúgy ha ebben hazudsz akkor másban miért mondanál igazat?
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.10.15. 20:31:12 -
MasterMason #3750 Aláírom, képtelenek elviselni mások véleményét és mindenkiben ellenséget látnak akik nem úgy gondolkodnak mint ők. Ahogy valaki szól valamit, rögtön személyeskednek vele, kb tényleg olyanok odaát mint egy szekta. Pro hardveren is ezt csinálják itt is ezt fogják ha lehetőséget kapnak rá, alkalmatlan lenne topik gazdának, szerintem EnxTheOne maradjon. Nem szól bele semmibe, nem akar kitiltatni senkit, szóval jó az úgy ahogy van.
Itt még legalább mindenki elmondhatja a véleményét. -
#3749 Mindegy, részemről ez csak egy felvetés volt, felőlem maradhat ez a topik ugyan ilyen posvány mint most is. -
Diopapa #3748 +1. -
lonvard #3747 Nem, azt nektek köszönhetem, mert állandóan a moderátort gyötörtétek, hogy tiltson már le. :) Szóval a topikgazda hozzászólásokat azért tud törölgetni. :P
Szerintem nincs olyan szinten ea topik, hogy kelljen ide egy ilyen felügyelet. Csak megölné a vitát. Most az hogy 1-2 ember előjön a szokásos kérdéseivel és kétkedéseivel, az csak arra jó, hogy energizálja az embert, és elmagyarázza, hogy miért látja rosszul. De lehet hogy mi látjuk rosszul! Isten tudja. :) Majd ha jön ide egy igazi troll, és szétcseszi az egészet valamivel, akkor előjöhet a kérdés, de akkor is első körben hívni kell egy moderátort, azt kész.
Arra jó lenne, hogy a fejlécbe beletegyed a linkeket, csak az a helyzet, hogy azokat nem igazán fogják nyitogatni, mert a kérdéseiket inkább felteszik, mintsem hogy fél órát böngésszék a linkeket. Szerintem is egy ilyen topik jobb arra, hogy direktbe megkérdezze valaki, amit akar. Azér vagyunk, hogy válaszoljunk rá.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.15. 20:15:58 -
TokraFan #3746 Lehet, velem van a baj, de nekem nincs bajom a sráccal. Kicsit túl komolyan veszi az egészet, a többi meg csak natív de bájos álmodozás, ami inkább jópofa, mint idegesítő, de persze elfogadom, hogy nem mindenki így éli meg.
Nekem mindegy ki a topikgazda, csak bölcs legyen, ne olyan kretén idióta mint az Elite topikban volt a tag, aki kénye-kedve szerint törölgetett össze-vissza, ha már elfogytak az érvei.
Én a negatív kritikának is látom értelmét, de nem mindegy, azt milyen stílusban, vagy ami még fontosabb, személyeskedéssel vagy anélkül adják elő. Ha másokat személyében nem sért és nyilvánvalóan csak a témában érvel valaki negatívan (tehát nem troll), akkor miért ne mondhatná el, hogy neki mi baja van? Magam részéről nem értek egyet a kritikákkal, mert teljesen világos a fejlesztési metódus és ennél publikusabb fejlesztés kevés van, tehát semmiképpen nem merülhet fel az átverés lehetősége. Az eddig látottak alapján rengeteg munka van már ebben a projectben, ez nem is lehet kérdés tárgya. Ezzel együtt meg tudom érteni, ha valaki a felületes tájékozódása miatt, vagy mert nem érti a játékfejlesztés menetét, aggódik a hosszú fejlesztési idő miatt, de akkor itt vagyunk mi és elmagyarázzuk, hogy miért látja rosszul. Nincs ezzel baj...szerintem. -
#3745 Látom jó szokásodhoz híven ismét fogalomzavarban vagy de segítek: házigazda!=moderátor.
(Mellékesen: azt, hogy a ph-ról kibasztak csak saját magadnak köszönheted, mert ugyan ebben a kretén stílusban adtad elő magad) -
lonvard #3744 Hát, én abból indulok ki, hogy mikor rájött, hogy én vagyok a prohardverről kigolyózott Poe Dameron, akkor olyan őrjöngést vágott le, hogy majdnem lekapcsolták a várost is a netről. Már jöttek a szolgáltatótól, hogy Szőrös mondta nekik, hogy vágják el a kábelt. Amikor a környék tiltakozni kezdett, akkor elautóztak Franciaországba, hogy az Atlanti-óceán alatt futó főkábelt vágják el, megfosztva Európát és egész Ázsiát a nettől. Angela Merkel járt közbe, hogy legyen már egy kis net, Szőrös meg rábólintott, hogy na jól van. Szóval Szőrössel vigyázni kell. :) Moderálásra szerintem egyébként nem nagyon van szükség, nincs akkora offolás, és személyeskedés sincsen. Arra hogy egyvalaki ízlésvilága határozza meg, hogy ki szólalhat meg és ki nem, arra most aztán tényleg nincs szükségem. :)
-
Diopapa #3743 Szerintem ott sincs "fejetlen" moderálás, max szigorúbban veszik a fórumszabályzatot. Engem pl nem zavar, ha valaki negatív véleményt fogalmaz meg, az jobban, hogy ezerszer áttárgyalt dolgokat rángatnak elő újra és újra ignorálva a tényeket. De pl érdekelne a lelkivilága annak is, aki egy el sem készült alfa verziójú "demóból" hiányolja a 100 naprendszert. Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha "feature ready" lesz is az SC (és "ki lesz adva" az első verzió), abban sem lesz még benne a 100 naprendszer és tuti bugos lesz. De abban is biztos vagyok, hogy nem fogják elengedni a "kezét", hanem bele fogják tenni a hiányzó contentet, a bugokat pedig orvosolni fogják. -
lonvard #3742 Én azért nem szeretnék Prohardver 2-őt ide, fejetlen moderálással. :) -
Diopapa #3741 +1 a Szőrös-féle mészárszékre... -
ToxiMaxi #3740 +1
Ugyan én csak read only módban vagyok itt jelen, de én rád szavazok! Legyen egy rendes topic gazda. Nagyon ráférne már! -
#3739 Ainz én elfogadom, hogy fel vagy háborodva, épp csak nem értem a miértjét. Én speciel támogatom az SC-t, és nem érzem úgy, hogy hiábavalóan adtam volna oda 50 eurónyi összeget. Nem igazán érdekel az elején vizionált jövőkép, mert csak a nagyon naivak hihettek abban, hogy annak van bármi értelme. Engem az érdekel, ami van. Az látszik, hogy ami van, az gyarapszik és ami nem mellékes még tetszik is. Aki pedig ennek ellenére csalódott a fejlesztésben, visszakérhette a pénzét. -
lonvard #3738 Én meg most készülök a Delamarra. Izgatott vagyok.