7978
-
lonvard #3817 Akkoriban nagyon rusnya volt a landolás, amennyire emlékszem. Akármilyen finoman próbálták lettenni a gépet, az jó eséllyel sérülést szenvedett. Lehet erre találták ki az automatát. Most már nagyon könnyű landolni, így nincs igazán szükség rá, csak így is fapados. Egyébként simán lehet hogy visszarakják (nem is tudtam hogy kivették), mert automatával szebben landol a hajó. Van egy carrackom, akkor nem feltétlen fogok azzal gyötrődni, hogy aprókat adagolva a gázt, óvatosan tegyem le a hajót. Különben is az ilyen szaggatott mozgás felkavarja a legénység gyomrát. A számítógép majd szépen leviszi, megfelelő módon csökkentve a sebességet.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.17. 15:31:08 -
lonvard #3816 Y megnyomva külső nézetben lehet a kamerával játszani, csak veszélyes, mer ha elfelejtjük melyik állásban van, akkor az egérmozgás a hajót kormányozza. Olisarról úgy indultam el, hogy felszálltam, hogy nehogy egy gamer megvicceljen, aztán 20 méterre a talaj fölött gondoltam körülnézek. Ebből egy bukfencezés lett a levegőben, aztán már az Olisar fedélzetén hentergett az avenger, fejjel lefelé csúsztam-másztam vele és anyáztam, hogy összetöröm, miközben a Delamaron akarok most játszani. Végülis a hajó megúszta némi orrsérüléssel. :D
Még azt lehet megcsinálni, hogy 50 méter magasságban buktatjuk a hajót orral lefelé, megnézzük mi van ott, és utána vissza vízszintbe, és lassan adagolva a sebességet, levinni a gépet. Csak ez is kényszermegoldás. De majd tuti lesz ilyen kamerázás, főleg a nagyobb hajóknál. Chris egyszer veszi a fáradtságot és landolni próbál, másnap már a kamerákat klopfolják a fejlesztők. :) -
#3815 Régen volt egy automata leszálást segítő rendszer. Teljesen jól müködött. Nem tudom miért vették ki. -
nordan #3814 jaja landolás csakis külső nézetből lehetséges normálisan, lehet valahogy jobban kizoomolni?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.17. 15:01:10 -
lonvard #3813 Thrusters-t kikapcsoltam a műszerfalon. Ezzel az a gond, hogy a segédhajtóművekkel kormányozzuk, vagyis azonnal kormányozhatatlanná válik. :D Vagyis momentán klasszikus siklást nem lehet ezekkel a járművekkel végezni. De mondjuk ezt megértem.
Ami nekem hiányzik, az egy landolást segítő applikáció. Kell egy landolási kamera, meg kell egy a talajtávolságot mérő műszer. Mer alapjáraton könnyű a landolás, de ha nem akarok valami baromságba akadni, akkor külső nézetben figyelem, hogy mi van alattam. Most ez így fapados. Egy nagyobb hajóval hatványozottan igényelném a landolókamerát. Egyáltalán a jármű hasára egy kamera, amivel látjuk mi fölött suhanunk el. Stars Engineersben olyan fasza kis kamerákat és szenzorokat építettem be. Nagyobb hajókat kötelező lesz majd ellátni, hogy pontosan lássuk mi vesz körül. Nah, délutánra ennyi elég volt. :) -
#3812 Új FM nemsokára jön, conon erről is volt szó. -
nordan #3811 a repülési fizika nagyon placeholder.....olyanok a hajók mint egy papírrepülő -
lonvard #3810 Delamaron lubickolok éppen. Segédhajtóműveket szeretném kikapcsolni. Csináltam egy olyat hogy power OFF, 18000 méteren, csak azzal a kormányozhatóságát is elvesztettem a hajónak. De végül is siklott a maga módján. Végére begyorsult, kétségbeesetten rátoltam mindent, 700 méteren fogtam meg a hajót. Most a bolygó felett siklok, és kellene nekem egy olyan opció, hogy a segédhajtóművek off. Mintha lenne egy ilyen lehetőség, mer az űrben korábban lehetett úgy siklani, hogy feltoltuk a sebességet, majd nullára állítottuk a motort, és a segédhajtóművek se tartottak ellent, és akkor a hajó tartotta a sebességét a nulla légellenállás következtében. -
#3809 FPS egyértelműen jobb lesz, a ptu meg soha nem volt egy túl stabil kliens szóval az most nem annyira mérvadó. Ma is jött rá fix, meg live-re is jön aztán megint olyan stabil lesz mint az előző verzió. -
nordan #3808 nos kicsit hiányos a leírás a küldiknél meg nem is lehet megtalálni a dolgokat meg a térkép is bugos,de mégis azt mondom,hogy el lehet vele molyolni
megcsináltam egy csomagvivős küldit egy roncsból kellett kiszedni majd elvinni egy bányabolygó állomására
-
Diopapa #3807 Még Levski és Grim Hex jelenleg. -
#3806 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. A 3.3-nak köszönhetően most mennyire élvezhető a játék? A bemutatóját láttam youtube-n, de azt szeretném tudni, hogy lehet már küldetéseket csinálni? Élvezhetőek a küldetések? -
nordan #3805 hol van az a nagy bázis ahol az Olistaron kívül lehet venni armort? -
lonvard #3804 A bolygóig már sikerült eljutnom. Most az lenne a fasza, ha legalább az alapvető bázisok helyzetjelzői megjelennének. Mer akkor csinálhatnék olyat, hogy a Delamaron megközelítenék mittudomén 50-100 kilométerre egy outpostot, és kocsival vagy motorral tenném meg a maradék utat. Ugyanez a Daymaron. Kicsit olyan Kupolaváros titka jellegű Nemere regény lenne, hogy Ariel a holdjáróval megindul a kihalt marsi bázisról, hogy elérjen a több száz kilométerre lévő marsváros közelébe, hogy fogják a vészjelet, hogy ott ragadtak. :) Ez az egész majd akkor lesz izgi ha viharok is lesznek, meg esetleg valami buckalakó-homokszörny-egyéb. Tervezek körbeautózni valami kisebb holdat. Még az üzemanyagkérdést meg kell oldani, meglátjuk. Lehet lesznek körbe outpostok, és lehet haladni bázistól bázisig. Most ilyeneken agyalok. :)
Karácsonyig csak megcsinálják a Stanton csillagtérképét normálisra, belerakva minden olyan helyzetjelzőt, ami szükséges.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.17. 10:59:33 -
lonvard #3803 :-D -
lonvard #3802 Ja hogy te lettél megszólítva az által, hogy az "Elite topikban van egy idióta, aki össze-vissza töröl". Akkor értem a felindultságot. :DD -
#3801 Dinamikus küldetésrendszert akarnak, ami quantum elméleten alapszik. Schrödinger macskája megvan? Úgy képzeld el, hogy akkor derül ki milyen jellegű küldetést kapsz, amikor megérkezel az adott régióba. Olyan komplex elméletet vázoltak fel, hogy ha arra sikerül létrehozni egy algoritmust, akkor azért akár még a Nóbel díjat is megajánlanám nekik. -
TokraFan #3800 Ez már most a kedvencem!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.10.17. 01:24:28 -
MasterMason #3799 -
TokraFan #3798 -
nordan #3797 most zuhantam bele a bolygóba emiatt :D -
MasterMason #3796 Semmi gond nem volt vele addig míg Dzsiniék nem követelték, hogy töröljem az off-ot, végül is csak egyetlen hozzászólás lett törölve és mivel az pont az övé volt ezért megsértődött és azóta is mint egy durcás kisgyerek dúl-fúl... -
#3795 Ti egyébként valamilyen ős ellenségek vagytok?
Nem kötekedés képen, de ezek biztos hogy ránk is tartoznak?
Miért nem írtok privátban egymásnak? -
MasterMason #3794 Megint hazudozol, és egészen elképesztő kitalált történeteid vannak... Ami azt illeti a topikban lévő emberkék követelték, hogy töröljem az összes kommentet az off-ból... Ennek ellenére csak egy poszt lett törölve az utolsó, amire te megsértődtél és mint egy durcás óvodás kisgyerek ámokfutásba kezdtél ami azóta is tart... Egyetlen egy poszt lett törölve kb négy év alatt, és az miatt sértődtél be, ráadásul Dzsini és a többiek követelték hogy legyen törölve, tehát nem én találtam ki... Másrészt semmiféle modik nem szóltak rám semmiért, miért is tették volna? :D
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.10.16. 20:59:38 -
#3793 A PTU ban elég bugos most a kijelzés, de ha gondolod holnapi nap folyamán elviszlek Levskire, látom nagyon szenvedsz.
17 órától 19 óráig ráérek. -
#3792 Jelenleg meg a Patchek kozott wipe lesz betaig biztosan. -
lonvard #3791 Sikerült. Oké volt egy kemény landolásom. Kikapcsoltam a motort, megnéztem siklik-e a jármű. Utólag villant be, hogy a Delamaron nem jelzett légkört. Szóval mint egy rakéta csapódtam a holdba, izgalmamban nem találtam meg a Power ON-t. A Daymaron kipróbálok majd egy siklást azért.
Jut eszembe ti hogyan hozzátok be az égitesteken lévő bázisokat? Például a Levskit? Térképen nekem nem jelez semmit. De lehet csak ügyetlen vagyok.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.10.16. 20:06:52 -
lonvard #3790 Olisaron keltem fel. Megyek a Delamarra. Két napja megyek már, még egyszer sem sikerült megközelíteni. :D -
lonvard #3789 Hát igen. Önmagában egy HULL C az csak egy elméletben sokkal hatékonyabb eszköz a grindre, mint bármi aminek jóval alatta van a kapacitása. No de akkor ezt fel lehet építeni. Majd lesznek biztonságosabb kereskedelmi útvonalak, ha van az embernek egy heraldja, azzal felfedezi merre biztonságos, ki lehet találni kerülőutakat, lehet felbérelni npc őrhajókat, lehet fórumokat olvasni, hogy ki hogy csinálja. Össze lehet rakni egy olyan csomagot, amiben ez a hajó hatékony termelőeszközzé válik. Nem mondom be leszek szarva, ha egy ilyet próbálok majd áthajtani valami naprendszeren. :D -
TokraFan #3788 Szerintem lesz rá példa, hogy pl. EVE-ben összeszokott klánok áttelepülnek majd a játékba. Ők annyiból előnyben lesznek, hogy a szervezetben elfoglalt pozíciójuk már akár évek óta adott, illetve összeszokott társaságokról van szó, ahol nem kell kvázi nulláról kezdeniük az org felépítését. Persze így is kell majd pár hónap mire mindent összeszednek amit akarnak, de egy kész és összeszokott társaság mindenképpen előnyben lesz véleményem szerint. -
TokraFan #3787 Egyetértek, legyen csak drága!
Egyébként az egyik legnehezebb dolog a balance belövése lesz, mert annyi a feature, a hajó, a fegyver és egyebek, hogy észnél kell majd legyenek az arányokkal. -
TokraFan #3786 "Aláírom, képtelenek elviselni mások véleményét"
Ironikus és egyben vicces ezt pont tőled leírva látni...
"Itt még legalább mindenki elmondhatja a véleményét."
Ja, nem úgy, mint az Elite topikban, ahol -fene tudja miért-, éppen Te vagy az ámokfutó topikgazda...
"egyértelműen hazudsz"
Hogyne, azért lett rád szólva a modik részéről is...Na lapozzunk.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.10.16. 19:20:51 -
#3785 Pont a kismillió tényező fogja meghatározni a nagy hajók sorsát. Vegyünk alapul az életből pár példát. A magyar ingatlanok 90%-a rossz állapotban van. Azért, mert amikor valaki megveszi, nagyobbat akar, mint amekkorát fenn tud tartani. Sajnos ez elég jellemző a jelenlegi generációra. De ne legyen ingatlan, legyen gépkocsi. Olyan kocsit vesznek, ami a pénztárcájukból kifér, és még egy kicsit hitelből. De a következő szervizre már nem marad pénz, így jön a kókler és eladja neked a föttögésgátlót hétezerért. Az emberek többsége alapvetően ilyen. -
#3784 Az elmélet ott ér véget amikor jön egy QT inderdiction aztán meg csak a jajajajajaj felrobbant a ladikom nyüszögést hallod. -
JonasSandor #3783 1080p-be rx vega 64-el mennyi fps-em lenne egy i7 6700 proci 16 giga ddr4-es ram mellett? -
lonvard #3782 Én csak azt mondom, hogy 1 ember megfelelő hajóválasztással és játékismerettel képes olyan mennyiségű profitot összehozni, mintha egy közepes hajókkal operáló org lenne. Nem kizárólag freelancerrel fogunk grindelni, tehát a grindelési idő az nem lesz állandó, hogy mittudomén 15 perc játék az 1000 zseton. Egy HULL C-vel majd 15 perc játék 37000 zseton lesz. És aztán ebből lehet venni egy HULL D-t. 20 000 a kapacitása. :D Persze kismillió tényező játszik még itt közre, ez most egy elméleti fejtegetés, hogy hiába kerül piszok drágába egy akármilyen capital hajó, mi nem feltétlen freelancerrel fogunk kepesztetni érte. -
#3781 ...ott a pont! -
#3780 De ahhoz is kell kezdőtőke, nem is kevés, hogy azt a HULL C-t telepakold rakománnyal és nem kevés idő, hogy eljuttasd A pontból B-be. A kockázatról nem is beszélve. -
lonvard #3779 Jó de nem mindegy milyen hajóval kezdjük a játékot. Nem azonos grindelési potenciál van bennük. Egy freelancer max kapacitása 122, egy HULL C-jé meg 4600. Annyi mint 37 darab freelancer maxnak. Tehát ha én HULL C-vel kezdem a játékot, akkor máris olyan vagyok, mint egy 37 fős freelancer organizáció. -
#3778 Egy rövid időre most felejtsük el ezt a pénzért veszek hajót opciót. Tegyük fel mindenki auroraval vagy mustanggal kezd, és adott egy 30 fős org. Nyilván mindenki megpróbál játékstílusához mérten egy következő kategóriába ülni minél hamarabb, kialakulnak a kedvelt pénzkereső foglalkozások, majd realizálódnak a személyes ambíciók és majd csak ezután kezd alakot ölteni egy org közös célja. Egy ilyen evolúcióban az org melyik korszakába tudjátok elképzelni azokat a méretű hajókat, melyeknek a kezeléséhez 5-6 és a kíséretéhez még 20 ember kell? Valószínűleg hónapok fognak eltelni csak addig, amíg az egyén képes saját ambícióin túl másokét is figyelembe venni. Azt gondolom bőven lesz ideje a nagy hajóknak, hogy megtalálják a saját áraikat és feltételeiket