7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
TomStorm #339 Én mindig hagyok mindent normál testalkaton a magasságot úgy 3/4-ig húzom,női karakter,fekete haj fehér bőr,szem szín mind1.Kész szoktam lenni 3 perc alatt a létrhozással:-) -
#338 Üdv!
Már bizonyára tudja mindenki (vagy legalábbis sokan biztosan), hogy milyen részletes is a játék karakter kreálója. Én, személy szerint, az eddigi legrészletesebbnek tartom. Már alig várom, hogy naphosszakat tölthessek el a tökéletes karakter létrehozásával. Eddig is órákat töltöttem el más MMO-kban a karakter elkészítésével, ám a BD esetében szerintem el sem jutok tényleges játékig...
Videó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Susarc #337 18 éve dolgozom japánokkal........nem gyűlölöm vagy utálom őket,de te nagyon elvagy varázsolódva! látszik,hogy az ázsia kultúrát a manga képregényedből meg filmjeidből ismered :) -
Jaqen #336 Susarc: Durván általánosítasz. Sok népet/kultúrát lehetne kritizálni, az amcsit is, az afrikait is bármelyiket. Ők meg mondhatnák a Magyarokról, hogy nem valami összetartó nemzet, ha összevernek/kirabolnak valakit a metrón senki egy k.va szót nem szól. Na melyik jobb? Semmi értelme nem volt az írásodnak pusztán a gyűlöleted kifejezése. Az én szememben az ilyen ember nagyon primitív. A Japánok még mindig kultúráltabbak mint bármelyik (!) másik nép, és azok voltak akkor is amikor felfedezték Őket. Az Európaiakat barbároknak nevezték akkoriban. Most szimplán primitívnek hívják Őket. Jogosan. Nem tudom megérteni azt az embert aki gyűlölettel beszél róluk, Őket csak tisztelni lehet persze vannak kivételek. Na ezért nem kéne általánosítani. A Magyarok közt is sok a retardált, oda kéne írni, hogy általánosságban vagy valami... De ez így nem korrekt. Off vége. On: Nem tudom, engem a grafika nem izgat, a játékmenet, és a tartalom a design, és a harcrendszer fontos nálam a többi mellékes. Van aki azért nem játszik az Age of Wonders 3-al mert nem tetszik neki a zenéje... :) -
#335 Sandbox -
TomStorm #334 SB mit takar? -
#333 Szerintem Torzi most én voltam a hunyó, mert betettem három nagyobb felbontású képet a lényeg miatt, és bár terveztem a spoilert, nem raktam oda. -
soundsonic #332 Sry, többnyire így is átméretezem a képet mire belinkelem. De, már engem is zavar az oldal lassú elérése emiatt. Én spec nem tudom, hogy kell spoilerbe tenni, de ha leírod megköszönném. -
#331 Izé...ha nem túl nagy kérés : nem lehetne esetleg a lassabb/mobile nettel rendelkezők érdekében - meg amúgy is - nem telespammelni a topikot képekkel videókkal ?
Vagyis inkább spoilerbe tenni ?
Most pl már a 30as netemmel nekem is küszködött egy kicsit mire bejött a topik.
Köszi.
ja amúgy bitang jól néz ki a játék , remélem nem húzzák túl sokáig a nyugati megjelenést :) -
soundsonic #330 -
soundsonic #329 -
soundsonic #328 Én úgy vagyok vele, hogy bár rengeteget olvastam a játékról némi csalódás biztos fog érni. (Minden játéknál ér..sajna). De, ha a játékmenet abszolult grindelős és tipikus tucat mmo lesz, a grafika már kárpótol érte. Nekem nagyon tetszik a világa, a részletesség és a páncélok és az eddig látott mobok is.
Off: kicsit rekizném a fészbúk oldalam. Akit érdekel a továbbiakban az lájkolja. Köszike! -
#327 Szupergyönyörű ez a játék.
Remek ez a páncél:
Roppant hangulatos belső terek:
Meg ez a kis lépcső itt fel:
Meg a ruhateregetés. Áh. Nagyon várós!
ÉS SB! :D -
soundsonic #326 Nem tudtam, hogy náluk ez ilyen jelentőséggel bír :)) -
Susarc #325 ez a csámpás fétis még mindig él? a hülye Japán turista csajok is akik jönnek hozzánk úgy csámpítanak,hogy majd elesnek.....ezeknek a beteg ázsiaknak nagyon elborult fantáziájuk van! Japó id.vez. mesélte,hogy a legjobban arra buknak ha valaki gyámoltalan/elesett és ezzel a nyomorék járással pont ezt stuffolják.... -
soundsonic #324 -
soundsonic #323 -
soundsonic #322 És egy friss hír amit a fészbúkon olvastam: http://black-desert.com/news/facing-the-big-l-localization-101/
Tulajdonképpen a játék lokalizációjáról van szó benne. Arról ír, hogy a developer csapatuk 100-200 főből áll és ahhoz, hogy sikeresebb és gyorsabb legyen a folyamat, több emberre lenne szükségük. Továbbá, a folyamatba magába is belelátunk ezzel az írással. Példaként említve az aion-t ahol szintén vagy egy nyugatra szánt és egy k-aion ,azaz a koreai változat. Azért, mert nem csupán nyelvi lokalizálásról van szó ilyenkor a játékoknál, hanem a texturákat, modelleket stb is csiszolják. Ami egy koreai játékosnak tetszik, nem biztos, hogy Európában, Amerikában stb a játékosok tetszését elnyerné az eltérő kultúrák miatt. Eléggé sokrétű egy játék lokalizációja ezért tart ilyen sokáig. -
soundsonic #321 Egy kis pvp.. :))
-
soundsonic #320 S, ha már kis hazánkban is hol esik, hol süt a napocska..Tessék- lássék ilyen kis hangulatos lesz ez a Fekete Sivatagban is :)
-
soundsonic #319
-
soundsonic #318
-
soundsonic #317
-
soundsonic #316 Újabb screenshot-ok:
-
soundsonic #315 Augusztus- szeptember között immárom megkezdődik a 3. béta fázis. Sajnos még nincs teljesen okunk örülni, mert erre is feltehetően csak koreai játékosokat várnak. Remélhetőleg, hamarosan fellövik a hivatalos Black Desert angol nyelvű weboldalát, de addig, amint lesz valami érdekes hír a fészbúk oldalukon ,majd értesítelek titeket. -
soundsonic #314 A peral abyss azaz a black desert fejlesztői több keleti és nyugati kiadóval is tárgyaltak. Köztük volt a wargmaing.ru, de az ncsoft üzleti modelljét is erősen vizsgálták. Végül a Daum mellett döntöttek mint, ahogy arról már értesülhettetek. A játékot a blackdesert.com szerint, legalább tíz évig folyamatos frissítésekkel szeretnék ellátni. Remélik, hogy a Daum-mal nagyon jó együttműködést alakítanak ki és a játékosokkal egyaránt, hogy pénzügyileg is stabil maradhasson a projekt. (Remélem nem lesz elszállva a feltehetően f2p modell az új trendekhez képest..Magam, egy vedd meg és jácc ingyé modellnek jobban örülnék. A lényeg, hogy az f2p játékosok ne "csökkentett" vagy paytowin játékot kapjanak).
-
TomStorm #313 Ez jó hír,végre valami!
Bétán ott kell lennünk néhányunknak innen akik eddig is figyelemmel kisértük a játékot,megérdemelnénk:) -
soundsonic #312 Most már hivatalos :) http://steparu.com/latest-news/1588-black-desert-online-north-american-and-europe-publisher-by-daum-game-division -
Jaqen #311 Anno mikor wowoztam azt hittem abban vannak ilyen feature-ök :) Tizenéves fejjel. Aztán koppant az állam. Azt hittem a világ is változik stb. Na de majd talán itt. Eddig a WoW után ez az egyetlen MMO ami meg tudott fogni mind a látványával mind a kidolgozottsággal, és a feature-ökkel. A bladert imádni fogom főleg, hogy Én alkothatom meg a karaktert. Végre sokkal jobb a testreszabhatóság mint az átlag MMO-kban, pl engem sokszor bosszantott, hogy volt 10 haj azt válasszá de egyik ezért nem volt jó másik azért. Itt végre Én állíthatom be magamnak.) Két dolgot remélek: Idén kijön, max ősszel. Free to play lesz vagy Buy to play. Bár utóbbi esetben csak akkor tudom megvenni ha eladom a GW2-t amit már hirdetek egy ideje. Ja, és remélem a Blader nem lesz rákényszerítve a dual wield-re. Egy katana-t akarok felhúzni nagyon erősre aztán hadd szóljon. Egyébként az E3-on bejelentették, hogy TALÁLTAK EURÓPAI KIADÓT! http://mmounion.hu/rovid_hirek/black_desert_alakul_az_eu_es_us_szerver-1642 -
#310 Itt egy 4k HD gameplay :)
És egy cikk, E3-as Q&A interjú. -
soundsonic #309 -
TomStorm #308 Na mi a helyzet?Én már nagyon várom jöhetne info bétáról -
soundsonic #307 ezzel a boss fight-al nem vagyok most kibékülve..
-
TomStorm #306 Aim -
#305 rangereknek itt target lock van vagy aim ? -
Susarc #304 szinte az összes MMO-ban a távolsági classok belövése hatalmas problémát okoz a készítőknek.....kiküszöbölni azt az előnyt,hogy mondjuk már 50 méterről tud valaki támadni egy másik class-t aki csak közelharcra képes nem egyszerű :P -
TomStorm #303 Oneshot rangerek.Az első OP class máris adott:/ -
TomStorm #302 Állítólag nagy problémák merültek fel a Balance-al.
5VS60 fortrerss tehát 5 Ranger győzött 60-as Guild ellen lol:) -
#301 Gecijók a színek! -
soundsonic #300