7782
  • Vicodine
    Elso videokat amikor neztem a jatekrol engem is kisse zavart ez a remeges, de minel tobb videot megnezek annal jobban tetszik, illetve a szinek amikor cikaznak fight kozben, annak meg kulon jelentosege van, szal kell.
    mas:Sok kulfoldi forumot olvasva nagyon varjak mar ezt a jatekot a nyugati emberek, pedig ez nalunk nem lesz akkora siker szerintem, lesz egy nagyobb reteg akik majd toljak ezerrel, de sajna nalunk a nyugati felfogas, az a nyaladzo,gennyedzo levedzo wow meg hasonlo formedvenyen felnott embereknel, a sok pve buzinal mas, mint koreaban. Ez a game full pvp orientalt lesz, pvp rendszere, meg ugy alapbol az egesz beallitottsaga total Lineage 2 koppintas, szal ez akar egy L3nak is felfoghato..:D ,ami persze jo, hiszen vegre egy olyan game, ahol nincsen menekves, nem menekul majd el a masik ember egy instaba azert, hogy fejlodjon, hiszen nem lesznek vegre instak benne,es en mindenhol ott leszek es lekaszabolom, kirabolom a droppjat amiert orakat szopott stb..:DD Sok mmovan jatszottam mar, es ha az embereknek nem kenyelmes es nyugodt a fejlodesuk, akkor hatalmas cry szokott lenni, eleg csak Aionra gondolni, amikor is riften atlehetett menni az enemyhez es szarra abalni mindenkit, hogy becryoltak mar es le is kellett butitani, na itt is lesz cry boven:DD De nekem, meg sok mas L2 rajongonak ez lesz a kanan, mindenkit szarra verunk, es kiutjuk belole a szart is:D Open World pvp, zero insta, mindenkit mindenhol es mindenkor kardelre.:D Atya isten nyomi pvesek milyet cryolnak majd...
  • silencemonthy
    Remélem ezt a képernyő remegést ki lehet majd kapcsolni.....
  • Vicodine
    tetszetos
  • soundsonic
    Hasonlít rá :)
  • StrikeFor
    inkább egy deathound :P
  • KaBuTo666
    Az a fekete állat egy puli kutya?
  • soundsonic
  • soundsonic
  • Vicodine
    A végeredmény ugyanaz: Előnyhöz juthatsz pénzért, a nem fizetős emberekhez képest. Tehát, ha nem fizetsz, nem jutsz hozzá minden featurehoz, mivel ha hozzájutnál, nem lennél hátrányban... (a maniért megkapott bónuszok is a feature részei)Ami persze nem probléma, ha maga a játék jó, a kutyát sem érdekli ha fizetni kell érte havi pár ezret. Archeage problémája is nem az volt, hogy fizetni kellett érte, hogy mindenhez hozzá lehessen jutni, hanem maga a játék egy játszhatatlan fosrakás, amiért nem tudnának annyit fizetni hogy játszak vele, és itt el is úszott...Az, hogy fizetős-e egy játék vagy sem, f2p,b2p vagy tökmindegy milyen, nem számít, egyetlen dolog ami fontos, hogy jó, vagy nem! Ha nagyon fasza, úgy is megoldja mindenki, ha meg nem, akkor ha ingyen van sem kell. Azért mondom, hogy akinek tetszik annak úgy sem számít, ha fizetnie kell érte, mert egy olyan embernek, akinek van otthon számítógépe, van iternete, az szórakozásra ki tud adni egy akkora összeget, amiből egy pár még moziba sem tud egy este elmenni édes-kettesben sem...Ha pedig valakinél tényleg ez probléma, akkor sincs semmi baj, adja el a számítógépet és mondja vissza a netet
  • soundsonic
    Abban a tekintetben biztos, hogy egyenlőre úgy tűnik itt minden feature-t elérhetsz nem fizetős játékosként is, de ha fizetsz akkor pve és pvp előnyöket szerezhetsz más játékosokkal szemben.
  • Edifyce
    Ez jobbnak mondható mint az Archeage féle laborpontos rendszer?
  • Carmang
    A GW2-t nem ismerem, nekem a RIFT rendszere tetszik. Pl kapásból 3 zsáknak (inventory) van helyed, de gyorsan rájössz, hogy ez kevés, nosza veszel bővítőt. Ha kevésnek találod a 3 tanulható craftolós skillt, abból is van bővítő. Létrehozható karakterek számát bővítő cucc is van. Természetesen XP növelő potik is vannak, különböző "erősséggel" 1 órás időtartammal. Stb, stb.
    És ami a lényeg, hogy értelmes áron adják.
    Ja, ami alap dolog kell, hogy legyen már mindenhol (szintén RIFT, illetve EVE), valamiféle "váltó" bevetetése. Ezt a váltót meg lehet venni valódi pénzért, és vagy beváltod az item shopba cuccokra, vagy eladod ingame pénzért olyan játékosnak, aki nem akar valódi pénzt költeni.
  • soundsonic
    a játék erős kereskedelemre is épül, szóval lehet, hogy egyes dolgokat ,fűszereket, táskákat, ládákat megvehetünk "játékpénzért" fizetős játékosoktól. Azt hiszem mindenki kibékülne egy GW2 rendszerű itemshop-pal és Ah-val, de azért ebbe ne lovagoljuk bele magunkat.
  • soundsonic
    Sajnos várható volt a reakciótok, de olyan megoldás ami mindenkinek elfogadható nemnagyon létezik. Ők is szeretnének a játékból profitálni és, ha a wow, vagy Eso stb.. havidíjára néha kiadsz akkor szerintem ez is beleférhet, ha tényleg olyan jó lesz mint azt beharangozzák. Azért írtam, hogy lehetne rosszabb mert a játékot teljes egészében mindenki eléri, a pve és pvp tartalmakat is, szóval ha sokszor pvp-ben lenyomnak akkor is élvezheted a játékot legfeljebb nem egyedül kalandozol majd. Szerintem sok lesz a free játékos is, szóval látni fogod messziről kit kerülj el.
  • StrikeFor
    bármilyen komoly MMO-ban 10% az az Élet és a Halál közötti különbség! PVE-PVP-ben is!
  • Nephin
    Azért egy full PvP játékban ezek a plusz 10%-ok pont élet és halál szvsz. :)
  • Torzonborz
    Háááát azért ezzel enyhén szólva is a fizetés felé terelik az embereket. Engem mondjuk annyira nem zavar ha jó a játék szívesen fizetek érte csak a khm "ingyenélők" hada ne rinyáljon majd emiatt.
  • Carmang
    Csak +fél méter ugrás jön a cipőből. Amúgy tényleg nem vészes. Egyelőre... :)
  • soundsonic
    A lényeg, ha fizetsz:

-Használhatod az aukciós házat
    - bónusz képzettség értékek (stat)
    - 10% Xp armor készlethez
    - plusz 5 méter ugrás a cipőhöz
    - plusz 100 egységnyi állóképesség a fegyveres harcoknál
    - plusz 10% ellenállás fegyver elhasználódás ellen
    - Plusz 10% nehezebben halsz meg a páncélban
    - használhatsz festékeket a ruhádra/armor-odra
    - használhatsz egyedivé tévő kiegészítőket (szemüveg, fülbevaló pierszing stb..
    - minden class-nak 2-4 armor készlete lesz
    - variálhatók az armor és ruha kiegészítők
    - lehet egyedi monutod és lehet + 300 életerő, +500 állóképesség, 25 sprint bónusz vagy valami más
    - lehet több bank férőhelyed vagy táska férőhelyed
    - átnevezheted a hátasod vagy a családneved
    - vehetsz a házba bútort
    - vehetsz további karakter helyeket
    - lehet egyedibb hajad, sminked, tetoválásod, stb..
    lehetsz prémium játékos, ha előfizetsz legalább 30 napra

Na, hát úgy fest ezek lesznek a f2p hátulütői. Azt hiszem, egy prémium játékos karakterét nehezebben tudjuk majd megölni és gyorsabban elmenekülhet. Más játékmenetet sújtó dolgot nem vettem észre, szóval annyira nem vészes szerintem.. Remélem fegyvereket, varázstárgyakat ruhákat páncélokat találni is lehet, vagy egy -egy boss-ból kiütni és nem csak ilyen prémium ládikával szerezhető be..
  • soundsonic
    Black Desert Online Limited Edition Outfits for All Four Classes
    -Limited Edition (Can't purchase after event ends)
    -Can be sold at the Player Auction (See Image Below)
    -Bonus Stats Available
    -Helmet, Armor, and Shoe SET BONUS 10% EXP Gain
    -Shoe increases jump height by .5m
    -Sub Weapon Increases Endurance +100
    -Main Weapon Decreases Weapon Durability by 10%
    -Armor 10% Decreased in Death Penalty
    -Can be Dyed (See my 2nd Video Below)
    -Only one outfit for now, the rest will be available later.
    -Inner Armors make certain outfits look better.
    -Accessories Added Glasses and Earrings
    -Piercings for those that like to abuse their body.

Inner Armors
    -Various Inner Armors Added (Vindictus Style!)
    -About 2-4 Inner Armors for each class

Black Desert Limited Edition Mount Armor
    -Limited Edition (Can't purchase after event ends)
    -Added 300 Maximum HP
    -Added 500 Maximum Endurance
    -Added 2% Sprint Bonus
    -Added 2% Something else

Other Items
    -Increase Bank Space
    -Increase Inventory Size
    -Horse Name Change
    -Family Name Change
    -Ikea Furniture
    -You can get 1 hour buff from Furniture
    -Increase Character Slot
    -Unbind Item to Character (Ex. +7 Weapon can be sold in Market)

Cosmetics and New Options
    -1 Day Shop Make Over 8$ (One Time?)
    -30 Day Shop Make Over 15$ (Change Look Anytime 30 Days Premium)
    -New Premium Hairstyles Available
    -New Premium Tatoos
    -New Premium Preset Faces
    -I change my look Everday!
    -Make Over also works with body shape and sizes!

Shop Make Over = Change your character face, hair, tatoos, and body size anytime you want. Pretty much character creation process all over again with the NEW Premium selections. Once it expires, you will retain that look forever. For example, if you made a super huge character with premium options like hair and your Shop Make Over expires. You will be forever super huge, unless you buy and remake your character again.

Dye Items and Changes
    -Various Dye Packs
    -Single Color Dye Packs (Random)
    -RNG by Color
    -Made video of RNG Mode above
    -Only got 1 Pure Red, Looks nice on Dyed Cloth!
    -A lot easier to see which part you are dye'ing
    -Dyes currently can't be sold to players.

Cash Shop First Impressions

I had a lot of trouble deciding on what to buy in the shop since I wanted to maximize what I had. I'm mostly waiting for the new character so I didn't really want to whale my Sorceress out. Anyhow, with 50$ I ended up buying the Normal Limited Edition Outfit which comes with the same items as the Black Desert Limited Edition Outfit, but excludes the Weapon and Sub Weapon items. I like playing around with my character look, so I ended up purchasing the 30 day premium item where I can change my appearance and body anytime I want. Lastly, the remaining cash points I had went into the Red Dye packs which made me sad because I only got one pure red color. Hmmm... the prices.. the prices.. some of the prices are a bit unexpected. I was actually hoping I can get more out of my money, but considering these outfits are "Limited Edition" I suppose it's only fair if the normal outfits are going to be sold at a decent price. I really want to buy the 60$+ Limited Edition Horse Set, but self restrain is kicking in. The 30 day makeover item is the best deal because I like to change my look often and I had to reserve my character name early on so I didn't really get around to playing with my character look as much. I don't think I will be spending anymore money until the new character comes out or some super cute cat pops up in the shop with AoE loot features. After some tweaks, I finished my Blood Mage Sorceress look!

• soundsonic
  • soundsonic
    és itt a lényeg: http://steparu.com/previews/mmorpg/1699-black-desert-online-taking-a-closer-look-at-the-cash-shop
  • Vicodine
    Nem tok mind1...ezeket az effekteket ki lehet kapcsolni akinek bantja a szemet,vki viszont erre elvez. Ha vmi van, azt nem kell fikazni, akinek nem tetszik effekt off, ennyi
  • KaBuTo666
    Effekt kell?
    Cabal onlinet nézd meg...szűkös dungeonokban egy 6-os partyval, amiben minden kaszt megtalálható...az ellenséget, saját kasztunkat nem láttuk :D
    De ez még az elején volt, azóta ahogy láttam tágabb dungeonokat gyártanak.
  • StrikeFor
    ebben a videóban számomra ennyi látszik: "SITYSUTYZSÁÁÁÁBAINGDOINGBAINGBAINGZOOOMZOOMSWOOOPSWOOPGYHÁÁÁGYHÁÁÁ" ja és Kamera shake,kamera shake,blurblurblur kamera shake..... édes faxom :) Instant epilepsziás roham for free :)

európában ezt kevesen fogják megemészteni....már ha egyszer hajlandóak lesznek itt kiadni.......mi a francnak ennyi effekt? annyi az effekt,hogy még az effekt sem látszik bammeg :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.24. 20:25:13
  • xalyy
    Na hat kiprobaltam a videot sajna nem tudta konvertalni a camtasia na mindegy, sokrol ugyse maradtatok le.
    S azt kell mondjam a jatek maga jol van optimizalva maxon pl 30-40+ fps-t kaptam. Ping biztos nagy lehetett mivel egyet uttem es 2-3 masodperces valaszidovel vette be hogy en megutottem. Nagyon szep meg minden de nemtudom, hogy a lag miatt volte de en ugy lattam elegge statikus a mozgas valoszinu csak a lagg miatt. Sokmindent nem tudtam kiprobalni meg ha nem lenne a lag akkor esetleg de igy nincs sok ertelme. Hat azthiszem errol akkor ennyit sajnos varnunk kell.
  • xalyy
    Meg csak pont most kezdem el mert este 1-kor pont update volt 3-ig. Persze ha angol beta lett volna meg szep, hogy fent maradok :D. Na hamarosan erkezik video, alacsony minosegben persze, mert nincs kedvem gigakat feltolteni frapsel.
  • soundsonic
    Akkor azt hiszem én is kihagyom most köszi :) Nem a tíz dollárral van bajom persze nekem sem.. Amúgy valamennyit sikerült játszanod? Milyen benyomást keltett a játék még,m ha nem is érted a nagy részét?
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.20. 10:14:44
  • xalyy
    Na van jo hir es rossz hir, jo hir az, hogy mar nincs IP block, ugy tudom sehol se.
    Rossz hir, hogy aki jatszani akar annak 10$-ba fog kerulni persze ha nincs koreai haverja, az aktivalason nem lehet maskepp atjutni Koreai emberke kell aki aktivalja a telefonjaval. (Eleg baromsag de ez az allam miatt van naluk az ilyen korhatar megszabas miatt a jatekoknal...)
    En igazabol nem akartam fizetni mivel minek ha nem ertem de 2 teljes napot racsesztem mar ugy, hogy azt mondtam lesz ami lesz en kiprobalom. Sajna pont most van update szoval holnap majd mondok esetleg velemenyt vagy kepet, videot.
    Komolyan ha angol verzio lenne akkor meg 30-50$-t se sajnalnak egy ilyen jateker, mert megeri...
  • Vamp17
    Igen sajnos kell...:(

Fura mod valtoztattak a koreaiak, regen regelni sem lehetett ilyen kod nelkul, de most mar engedi, csak utana meg kell adni az I-Pin-t....:(

En most jatszom amugy a jatekkal, nyilvan a "bevett" modon, de arrol itt nem beszelunk :)

Nem rossz a jatek (sőt!!) viszont verbeli sandbox, szoval itt a kornyezet, a jatekosok interakciojan lesz a hangsuly, nem annyira a questeken.
  • xalyy
    Roppant egyszeru a captcha emberek, tessek: https://www.branah.com/korean
    Olyan mint ha legoznal en ket perc alatt rajottem, hogy is megy. Csak ossze kell rakni a betuket es szo lesz belole. Ha mondjuk a szo ilyen: 임 ez 3 betubol all kor vonal es negyzet, balrol jobbra haladva ha ilyen: 이 (kor es vonal) vagy 드 (C betunek latszo ami naluk e es az alahuzas ) ez ket betu akkor fentrol lefele. Ennel jobban nem lehet elmagyarazni minden szo betukbol epul fel csak naluk ez ugye megvan, mint az orosznal cirill betuk itt a korea kinai betuket a Hanji-nak nevezik Japannal Kanji es stb.

Problema az, hogy vajon nem fog kelleni ilyen Korea I-Pin most toltem en is szoval nemtudom.
  • soundsonic
  • soundsonic
    Off: sajnos wp telóm van
  • BEAST #386
    Azokból amit eddig mutattak még mindig a gender lockos kasztok zavarnak a legjobban, nem értem miért kell ezt erőltetni.
  • Vamp17
    erre kell a google translate, okostelora :) Van rajta OCR funkcio. lefenykepezed a captcha-t es a progi felismeri a koreai karaktereket es atirja sima szovegge. onnan siman be tod masolni mar.

Jol meg kell nezni a felismert karaktereket, hogy pontosan ugy nezzenek ki, mint a kepen. Erdemes ugy csinalni, ha a 4 bol 2-3 karaktert felismer, akkor azt kimasolod es probalkozol ujra, amig meg nem lesz mind a 4. nekem kb 3 percig tartott. :)
    Utoljára szerkesztette: Vamp17, 2014.12.16. 10:32:28
  • soundsonic
    Nekem nem sikerült mikor a ellenőrizni kellett h bot vagyok vagy sem mert nem találtam sehol olyan koreai írásjelket :(
  • Vamp17
    Kiindulasnak: Link

Ami meg kelleni fog: google translate okostelora, a koreai captcha-hoz, egy koreai nev, a kliens letoltesehez meg az, hogy a gepeden a DNS cim a google-e legyen (8.8.8.8 vayg 8.8.4.4). Ha routered van, akkor oda kell beirni.
  • soundsonic
    Szia Vamp! Ő... Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy regeljek a nyílt bétára. Meg fogom próbálni én is hát ha sikerül nem csak a klienst letölteni.. Ha sikerülne Neked, akkor remélem lesz egy cikk az mmounionon :)
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.16. 08:26:06
  • Vamp17
    Sziasztok!

Ti hogy alltok a koreai nyilt betaval??

Nekem sikerult regisztralnom, fura mod nekem nem kerte a szokasos koreai szem. igazolvany szamot.... (email-es reget hasznaltam)

A klienst is engedi letolteni (17 giga). Most akkor nincs semmi korlat, barki jatszhat vele???? (Persze koreaiul, de ez akkor is marha ritka!!!)
    Utoljára szerkesztette: Vamp17, 2014.12.16. 00:01:35
  • soundsonic