7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Vicodine #459 Meg egyenlore kar foglalkozni BDOval, majd 1-2 ev mulva terjunk ra vissza szerintem, mert meg sehol sem tart. Kb jovo karacsonynal elobb nem lesz erdemes foglalkozni vele, bar idenre betat igert ide a ceg, akkor sem. Addigra meg ezerszer atalakitanak (remelhetoleg!!) meg mindent -
p2501 #458 Black Desert Online pay2win lett. Igaz-e? Ezt olvastam Steparu egyik posztja alatt kommentekben, hogy a legutobbi patchel átalakították a cash shop-ot. Valaki tud erről valamit ? -
Zarache87 #457 Semmi gond csak gondoltam megpiszkalom egy picit :D
Amugy az a gond mostmar divat lesz egy a hosszu OB(MMO-k early access-e). Igy sokszor egy egy jatek egy ures kagylo lesz amint szepen lassan toltenek fel es ha alapul veszem azt, hogy EU/NA regioba 1 ev delay szokott lenni a patch az ugy szomoru. Persze nem az osszes fog igy jonni, de egyre tobbnel bevett szokas most :( -
p2501 #456 Jah oké :D Bocsi, nem tudtam.
Predátor hozzászólásához meg nem fűzök semmit, előttem már leírtatok mindent... -
Vicodine #455 Meg sok wow -fuggo azt hiszi, h nincsen mas mmo ami osszetettsegeben es end game tartalmaban wowhoz hasnolo lenne. Ez nem igaz, egyszeruen csak a megszokas tartja oket wowban, semmi mas, mert ha jozan esszel az ember belegondol, van olyan jatek, ami minden teren sokkal jobb, fejlettebb, es meg fizetni sem kell erte(bar nem tudom, lehet mar lassan wow is f2p bar ezt nem vagom), akkor mi a fasznak maradjanak wowban? Hat erre mondanam azt, h isten allatkertje igen nagy...wowtol meg a Lineage 2 is ezerszer kulonb, van olyan osszetett, meg szebben is nez ki, es meg a pvpje is normalisabb, es egy ezer eves jatekrol beszelunk, manapsag meg plane vannak mar jobbak, sot, manapsag keves olyan mmo van, ami ne lenne jobb wownal:D De azzal sincsen baj, ha vkinek meg mindig az jon be, arra veri, tenyleg np, csak akkor ne rinyaljon masik forumban, h milyen jo a wow, es a koreai mmok milyen szarok! En is nemsokara felkeresem a wow forumot es beirom h mekkora egy okadek amivel jatszanak(es meg nem is hazudnek!!) , es akkor az h venne ki magat? A masik vicc az egeszben, h ilyen predator fele emberek elmeletileg nem is probalnak ki koreai mmokat, csak szemellenzovel a szemuk elott kapasbol ramondjak mindegyikre h mekkora szar fos, pedig meg a legutolso koreai mmo is mar ott tart manapsag, h kevesebb a grind benne mint a nagy nyugatiakban:D Illetve nem szabad elfelejteni, h nem csak pve huszarok mmoznak, es nyugati jatekokban gw2 kivetelevel a pvp mindegyikben total elkurt es jatszhatatlan. Nem altalanositani akarok, azert irtam a kivetelt, de a tobbit kiprobaltam mar es ez van...A vicc az, h a sokak altal altalanositott wownak van az egyik legelmaradottabb es leg idiotabb, banalisabb pvp rendszere:D -
alyr2 #454 Predator a wowot isteniti..jatszottam vele sokat en is..ott is farmolni kell mint a barom vagy kellett..repukat nem a kiseger hozta ossze..a pancelok fegyverek szegenyesek voltak...stb grafikailag meg sehol sincs a maiakhoz kepest, mintha rafostak volna a monitorra kb..de valakinek az jon be. -
Zarache87 #453 Most kapja meg a grp areakat a jatek, de latom teged megint ide evett a fene xD
Predator mennyel jatszal azzal ami neked tetszik ami nagy valoszinuseggel valami nyugati tucat mmo ormotlan pancelokkal es szegenyes fegyverekkel. -
Vicodine #452 A legtobbre, de nem mindre. Ugyanez elmondhato a "nyugati" mmokra is, a legtobbre, sot, szinte mindegyikre, habar gw2 talan kivetel, mindegyik mas nem. Szal ne gyere mar megint a faszsagoddal, mert azt mar bebizonyitottad ezerszer, h agysejtjeid nem burjanzanak a fejedben, de legalabb foloslegesen ne szivozzal, foleg ne a koreai mmokkal, mert egyedul koreaiak tudnak normalis mmokat csinalni. -
alyr2 #451 Ehez koreaban mar kijott 1 éve kiegészítő is..szoval ott mar kicsit mashogy vannak a dolgok.. gondolom ott nem unjak:D -
#450 " Gyakorlatilag teljesen hiányzik a pve content a játékból, a kasztok nincsenek balanceolva, van amelyik nagyon erős, a másik hihetetlenül gyenge. A játékosok max levelen unatkoznak, és emellett rengeteget kell farmolni a játékban ami nagyon unalmas. Plusz a chash shop-ban is megjelentek olyan itemek amik előnyökhöz juttatnak a gameben (tehát nem csak skinek). "
Ez a legtöbb koreai játékban így van, ez teljesen jellemző rájuk. Ha kijön a teljes, ezek akkor is maradnak. -
Zarache87 #449 Tudom, hogy igaza van mert haverom csak gondoltam piszkalom egy picit :P -
p2501 #448 Vicodine-nak igaza van.. nem hazudik. BDO-val kapcsolatban én is sok negatív kommentet és véleményt olvastam a neten. Igaz linkelni nem tudok neked, mert erről konkrétan cikk nem jelent meg sehol (szeritnem), de nem is kell hozzá, hogy ezekkel tisztában legyél. Elég külföldi oldalakat olvasnod, kommenteket videók alatt (angolul persze), vagy esetleg menj facere és ott kövesd az angol BDO oldalát stb.. és bele fogsz nem egy olyan kommentbe botlani, ahol leírják, hogy a koreai verzió mennyire hiányos! Gyakorlatilag teljesen hiányzik a pve content a játékból, a kasztok nincsenek balanceolva, van amelyik nagyon erős, a másik hihetetlenül gyenge. A játékosok max levelen unatkoznak, és emellett rengeteget kell farmolni a játékban ami nagyon unalmas. Plusz a chash shop-ban is megjelentek olyan itemek amik előnyökhöz juttatnak a gameben (tehát nem csak skinek).
Jah de várj, tudok is neked linkelni, ahol erről ír az egyik srác, aki hónapokon át játszott BDO-val:
http://steparu.com/latest-news/1780-black-desert-mega-server-initialization-and-grand-opening-month
Tessék.
Bless-ről meg annyit, hogy ott még csak kettő zárt béta volt eddig, és még nem lehetett annyira kitapasztalni a játékot, a max level is le volt korlátozva. Most szeptemberben lesz az utolsó zárt béta egyébként, és utána elvileg open béta jön, majd ott kiderül, hogy a Bless mennyire is hiányos, vagy sem. De az tény, hogy kell még 1 év legalább mire hozzánk is eljutnak ezek a játékok...
(Bár hozzá teszem, hogy BDO elvileg még idén jön hozzánk bétára... legalábbis ezt igérték, na ezt nem tudom hogy gondolják ilyen hiányosságok mellett, ám legyen, kiváncsi leszek rá..)
Utoljára szerkesztette: p2501, 2015.09.08. 22:20:48 -
Zarache87 #447 Ezeket te honnet vetted amugy? Mert jo lenne ha adnal valami linket is hozza.
Szerintem te hazudsz!!! -
Vicodine #446 Azert egyenlore meg nagyon eljetek bele magatokat a jatek megjelenesebe, mert meg nagyon sok munka lesz vele. Ilyen BDO,Bless meg tarsai meg gyerekcipoben jarnak, semmi end game nincs egyikben sem amivel sokaig ellehetne lenni, persze nyilvan idovel ez valtozni fog, csak sok ido meg. Jelenleg B&S ami kiforrott es nyugati igenyeket kielegito tartalommal rendelkezik, a tobbi is nyilvan meg lesz majd, de sok ido, 1-2 ev tuti kell nekik, h jok legyenek es ne unjon bele az ember es kukazza 1-2 honap alatt. A grafika szep, minden szep es jo, de nincs tartalom feltoltve meg. Ahhoz tudnam hasonlitani, mint regen Aiont kiadtak, egy kiforratlan mmo volt, es mara mar hiaba lett sokminden beletuszkolva es lehet benne ezer dolgot csinalni, mar regen legtobb ember elallt tole a kezdeti dolgok miatt. Ezzel is ez lesz, ha sokan beleelik magukat, h BDO az egyik legtutibb legdurvabb MMO lesz, aztan jovore elkezdenek jatszani es rajonnek h ez meg nem...Irasommal arra akartam ramutatni, hogy ne surgessetek ezt a projectet, ido ido ido.... -
#445 Felállították az európai irodát a srácok. Kérdezz-felelek is jár mellé.
http://black-desert.com/news/interview-with-western-community-manager-oli/ -
Vicodine #444 ki kell kapcsolni az effekteket az options menuben, es akkor nem lesz ennyi effekt... -
xalyy #443 És akkor mivan ha sok az effekt? Én inkább már örülnék egy megjelenési dátumnak mint, hogy azzal foglalkozzak sok-e az effekt vagy sem -
StrikeFor #442 még mindig sok az effekt,de fasza -
#441 Na ezzel kombózni ki fogja készíteni a kezünket :)
Az enyémet biztos... -
Vicodine #440 Ninjaaaaaaaaaaaaaa -
soundsonic #439 Igazából mindenkinek az a legjobb portál, vagy blog ahol az igényeinek megfelelő híreket kap :Szóval igaza van :) -
#438 Ja hogy az az FS... hát :D :D :D -
soundsonic #437 Frostock az egy blizzes portál..Mi nem 4 játékkal foglalkozunk, teljesen más a kettő szerintem. Wowosok körében tuti ismertebb.. -
soundsonic #436 Miaza FS? Tévedhetek, kíváncsivá tettél :) -
#435 Mijazaz FS ? -
#434 Gracca, bár (eskü hogy nem támadó jelleggel) de ez az ország legnagyobb MMO portálja? Iszonyatosan vérszegény, nincs fórum és 2-3 soros hírekkel van tele.
Az ország legjobb MMO portálja még mindig a FS és az is marad. -
Vicodine #433 par aprosag -
StrikeFor #432 vegyél,és mond el mi volt :P :D -
#431 van ott link lehet accontot venni 10 euróért lehet veszek egyet -
#430 valaki probálta már? -
soundsonic #429 Köszönöm szépen :) -
#428 Gratula! -
soundsonic #427 Sry srácok, hogy mostanában egyre ritkábban osztok meg itt híreket, de az ország legjobb mmo portál egyik szerkesztője lettem és oda írok a játékról. Akir érdekel és van kedve ellátogathat hozzánk is: Link köszi
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.03.12. 17:56:36 -
Vicodine #426 Anno castor szeron kezdtem aiont, ami ugye manapsag telemachus, akkor is nagy volt az elyos foleny, de az elyk csak akkor tudtak ervenyesulni ha hagytuk magunkat, kb. minden tulzas nelkul 3 ely vs 1 asmo volt a fairplay, es szanaszet vertunk mindenkit, hiaba volt tulero, pont ezt elveztuk. Riftezesnel ment a cry allandoan, de ez meg koreai szinten is, mivel az nc lepett es tonkrevagta...! A tulero sosem volt nalunk problema, sot, inkabb igy kevesbe voltunk folenyben, ha hatranyban voltunk...XDD
Morinad: itt nem rvr jatekrol van szo, hanem egy olyanrol, ahol van ertelme a klanoknak, guildeknek. Jatszottal anno L2vel? Ott is sokszor volt persze olyan, hogy jottek jampik es paran lebasztak egy embert, de ez csak a kezdet volt. Mert ezutan jott a clanbol par ember, akikkel visszavertek oket, aztan ok is jottek megtobben, masik is es stb es stb....Volt olyan, h egy egyszeru leolesbol 3-4 oras hatalmas haboru lett:DD Ezeknek a stilusu jatekoknak ez a lenyeguk ebbol a szempontbol, a konfliktust kialakitani konnyeden, aztan johet a nagy csata. Ezert nem ertettem soha azokat az embereket akik verik a nyalukat, ha tulerovel leverik, mert ha egy jatek lehetoseget ad arra, akkor johet a revans, nem szabad egy dolognal es serelemnel leragadni, ezert nem szamit az, ha paran levernek egyet...Amugy azert azt nem mondanam, hogy kevesen jatszanak hasonlo stilusu jatekokkal, mert azert van par a piacon, es igen szep szammal toljak is, es orulok neki, hogy egyre -masra jonnek a hasonlo kialakitasu mmok, mert vegre ideje, hogy az embereket kirancigaljak a wow meg hasonlo ratyisagokbol, es raebresszek az embereket arra, mi is az igazi szorakozas, amit egy mmo tud nyujtani ha kihasznaljak az emberek, nem pedig csak moboles meg instazas aaa hanyinger. Illetve a masik nagy feeling, ami nelkul szerintem el sem kezdenek jatszani egy mmoval sem, az pedig a castle siege. Szinten L2vel peldaloznek, ahol hatalmas, persze nem mindig fairplay fightok mentek, de mindig volt revans lehetoseg, volt hova fejlodni, hogy aztan legkozelebb...... Az instakba bebujo embereket sosem ertettem, illetve a fejlesztoket sem, akik erre lehetoseget adnak, hiszen igy egy mmo alapveto lenyeget veszti el, masmilyen szorakozasra sok mas stilus letezik, itt az lenne a cel, hogy az "ellenseggel" minel tobbet "erintkezzunk", es kiaknazzuk a lehetosegeket, egymassal kint a nyilt terepen tortenjenek az esemenyek, ne pedig egy olyan helyen, ahol mas jatekos nem tud "akaratot formalni"..XDD -
alyr2 #425 Aionban nem azert ment a cry mert atmentek riften...ott auert ment mert az unbalanced frakcio szetbaszta...mert amkkor 2het alatt sem tudtal a varosbol kimenni mert elyos volt mindenhol meg a varosban is neha az mar nem volt vicces... Engem zavart pl hogy nem tudtam haladni mert tizen szetkurtak...meg campeltek mindent tizesevel..ezekben az idokben sokan abbahagytak es nem a jatek hibajabol hanem a jatekosok eretlen hozzaallasa miatt..pl igy ment tonkre a spatalos server..ezert nincs asmo a jurvasok ely ellen...stb -
Morinad #424 "kuzdjon az annya uristenit" - Ez általában azt jelenti, hogy 4-5 fickó leöl egyet, akinek zéró esélye van. Az összes ilyen játékban ez megy. Darkfall, Mortal Online egykutya.
Ennek ellenére, ha van valami normális retorziós rendszer, akkor élvezhető, vagy időlegesen még így is ahogy most van.
Ahogy Torzonborz mondja, akinek nem tetszik ne játsszon vele. Mondjuk nem is nagyon játszik senki ezekkel a játékokkal (viszonyítva más MMO-khoz). -
#423 "másik ember szórakozásának elbaszása, kirablása szerinted menő"
Szerintem itt erről szó sincs. Ez egyszerűen a játék része , a fejlesztők így csinálták meg . Tehát ha valaki ezt kihasználja az nem bassza el a másik szórakozását , szimplán csak él a játék adta lehetőséggel.
Az biztos hogy a szenvedő alanynak ez nem lesz egy felemelő érzés de el kell fogadnia hogy ez megtörténhet.
Akinek meg ez nem tetszik az ne játsszon a játékkal mert nem neki való. -
Vicodine #422 33 eves vagyok koszonom szepen, nem talalt...:D Amugy meg igen, a masik levadaszasa az a legjobb moka, es ezzel nem baszom el a masik jatekat, kuzdjon az annya uristenit, sosem ertettem, h akik pvezni szeretnek, tehat nem szeretik a kihivast, miert nem mennek olyan solo gamebe, ahol nem kell a masik pvpjet elkurni cryal?! Meg persze kilehet forgatni egy jatek alapdolgait, elo tudtad ugy adni egy koreai stilusu jatek alaphangulatat, mintha az nem lenne ezerszer jobb akarmelyik nyugatitol. GW2 is hiaba uber fasza jatek, egyszeruen leri rola az, h nyugati izles szerint keszult, nincs meg az a faja keleti style benne, mmot csak koreaiak tudnak normalisat csinalni, a tobbi az ilyen buzisag, a kenyes nyugati elkenyelmesedett pocsoknek a hulyesege, es ha vki, aki nem ismer sok mmot, elolvassa amit irtal, meg azt fogja hinni, annak barmi koze van a valosaghoz, mikozben egy idiota kispocs pve hero kepzelgeseit lehet olvasni...Na pont a hozzad hasonlo nyomorekok nem fognak hianyozni bdobol:D Nem is baj, a puhapocsoket nem szeressuk, akik ilyen total igenytelen ESO onlinera verik..D: Atya isten, es meg ki is irja... -
#421 "nem menekul majd el a masik ember egy instaba azert, hogy fejlodjon, hiszen nem lesznek vegre instak benne,es en mindenhol ott leszek es lekaszabolom, kirabolom a droppjat amiert orakat szopott stb."
Szóval a másik ember szórakozásának elbaszása, kirablása szerinted menő. Aha, és te nevezed a pve-seket nyominak. Hát nálad nagyobb "nyomit" keresve se találnék. És még büszke is vagy rá. Boldog 12. születésnapot István.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.03.03. 10:58:12 -
#420 "az a nyaladzo,gennyedzo levedzo wow"
Persze, a 6 méteres karddal rohangáló manga nyuszilány sokkal jobb. Meg a koreai játékok male karaterei, hogy a gesztenye is megsülne a kezükben annyira hot mindegyik. Meg az agyatlan grindfest, meg a random faktorra épülő crafting rendszer. Meg hogy az AION-ban ha nem sikerül leszedni egy növényt, elsírja magát a karakter. Hát ez valóban sokkal jobb.
Ami említésre méltó, az az ESO a full darkos cukiság mentes hangulata.