7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
xalyy #1061 Szia! Rar-ba lehet csatlakozni játékon keresztűl? -
ShikY #1060 Sziasztok!
Az EU verzió mennyivel másabb mint az Orosz verzió? nem rég szedtem le az Oroszt mivel az F2P, de olyanokat olvastam róla, hogy a karakter ruhája nagyon keveset változik az alatt az idő alatt amíg elérem az 50-et és utána is csak a store-ból vásárolt kosztümökkel tudom "egyedibbé" tenni majd. Ez mennyire igaz az EU-s verzióra? -
Ashyn #1059 Szia!
Írtam itt PÜ-t. -
kaino2 #1058 Hali, ha valakinek van még akkor tudna küldeni egy meghívót? A bétáról sajna lecsúsztam vakon meg nem akarom megvenni. Előre is köszi :O -
empie #1057 Aki kapja marja:
Guest Pass: BBC4-EB86-A74E-484E-B1B7 -
#1056 a rar-ba vegyen be valaki légyszi -
howey74 #1055 Sziasztok! GW2-öt játszom az első naptól kezdve(előtte 4 év gw1), sjanos a kieg nem jött be nekem a gw2-ben elhatároztam, hogy mmo-t váltok. Mennyire lenne ez jó alternatíva a gw2-öt leváltani? Érdekelne a véleményetek, persze tudom még csak most indult a game, de hátha ....
Előre is köszönöm. -
#1054 Ha valakinek maradt egy fölös guest pass-e azt megköszönném. -
mikromanus #1053 NEm Tab targetelés van (azaz nem kijelölöd tabbal és "rajta mardsz" az ellenen). Egérral mozogva fordulsz, billentyűzettel mozogsz előre-hátra-oldalra. Középen van egy jelölö. Ha ellent lát, akkor vörös. Ilyenkor célratartasz ha elővetted a fegyveredet. Elkezdhetsz támadni. Ami a célkeresztben van, azt eltalálod. Ha területhatás van, akkor minden bekapja az áldást a területen a skilltől függően. Ha nincs célon a skill/varázslat az aktiválás végén (fehér a jelölő), akkor elszáll a francba és senkit se bánt a skill. Ha ctrl-t nyomsz és klikkelsz, akkor gyorsabban tudsz fordulni. Ha nincs ctrl akkor kattintásra ütsz. Ha nincs ellen, akkor meg hadonászol a skillel, vagy fegyvereddell :D
KOmbózgathatsz, de ki is lehet rakni a számozott billentyűkre pár gyorsgombnyi skillt, vagy tárgyat-italt is. Shift az mozgásnál szaladás, harcban másik skill kombináció lehet (E gyógyító skill, Shift+E másik területre ható gyógyítóskill). Azt hiszem arra is jó a ahift, hogy akkor nem mozogsz el. Ha s+bal klikk kell a támadásra, akkor azért hasznos a shift, mert egyébként elkezdesz hátrálni. Azaz lényegében ez már shift+s+bal klikk kombó. :) -
#1052 o.O Értem. :) -
Yserac #1051 Mert nincs igazán lényege, az benne a zseniális mégis leköt. -
#1050 Még fogalmam sincs, hogy megveszem-e vagy sem. Nem sokat tudok a játék lényegi részéről. -
ANDAXINx #1049 Nekem nem jött be. El is adnám az accom kedvezményes áron ha érdekel :)
privátban -
Hentes75 #1048 Az lehet,hogy megtelt egy-két szerver,azért nincs ENTER a neve után? -
Yserac #1047 Nem hagyományos MMO harcrendszer van benne. Kicsit olyan mintha egy hack n slash lenne keverve MMO-val. De még ez se írja le jól, mert nem klasszikusan klikkelgetni kell és skill gombokat nyomni, hanem kombókkal hozod elő a szitunak megfelelő képességet. Ez valakinek tetszik valakinek nagyon nem. -
#1046 Üdv!
Valaki leírná bővebben, hogy milyen a játékmenet? Nagyon nagy benne a grindelés?
Mi az amitől más mint a többi mmo. Olvasgattam már róla meg próbáltam a bétát is.
-
Lord Ilpalazzo #1045 Nemszeretek kéregetni de szívesen elfogadnék egy trial meghívást, akinek akadna egy nem felhasznált kérem gondoljon rám.
Érdekes a játék de ha a combat nem tetszik akkor nemérdemes váltanom.
-
mikromanus #1044 No. Elstartoltunk. Milyen aktív a társaság! :D
Én annyira nem voltam, mert eltűntem az értelmes életet jelző radarok elől és elkockultam a headstarton. A karbantartás normál start előtt jó volt aludni picit. Picit rá kellett állnom a vezérlésre, de elég könnyen ment. Eddig jónak tűnik. 4 napot ment a progi leállás és crash nélkül. A "végén" is csak a karbantartás penderített ki. A játék szép, stabilan fut és rengeteg lehetőség van benne. Szerintem maradok egy darabig.
Aki nem vette meg előrendelve az azonos árú pakkokból választhat (már a 30 és 50 euróból. A százas nem él már). Sokat nem veszítesz ha később veszed meg. Persze a többieknek sok előnye lesz ha sokat csúszol, de elég sok tennivaló akad. 15 óra alatt épp lenyomható szörnyfarmolással a softcap (lvl 50), de nem éri meg. Sok a tennivaló. Minek kihagyni az alapokat. Külön van kezelve a harc és nem harci/craft/termelő fejlődés. Sokminden szedegethető. Szerintem 60óra lehet a karakteremben, amiből persze van inaktivitás míg picit szunnyadtam, de így is sok-sok játékóra van bent. Most 45-ös szinten vagyok. A lovam elég alap, erőm és a health stat se lett túlhúzva. Fürgén talpalok, így az már elég jó. Breath és stamina már kényelmes. A pénz néha húzza a vállam, így rendszeresen aranytömbökbe forgatom és elraktározom. :D
Contribution-ban a főbb útvonalak és grind helyek be vannak szépen csatlakoztatva. Pár még hibádzik, de elég jól ki van építve nálam az "infrasttruktúra".
Óránként tucatnyi hosszabb-rövidebb guild war indul. Zajlik az élet PvP fronton is.
Röviden. Jóez kérem. Tessék rákockulni. Egyszer megveszed, azt nyomulhatsz amíg bírod energiával és türelemmel-kitartással. gudlakk Bérbehajtó! Azt Mennyé! (by Mico Adventures) :D -
#1043 Na szép, akkor már nem is kellek. :D -
dregnarr1 #1042 Talán valamelyik olyan küldi az, amelyikhez bizonyos gathering szint is szükséges, de lehet hogy szimpla bug, mert arról is lehet olvasni, hogy előfordul, hogy csak úgy véletlenszerűen nem vehető fel egy-egy karakterrel pár küldetés. -
Evoluti0N #1041 Az vili. Kell Conversation, amihez elég mennyiségű embert kell ismerni az érdeklődési körében.Conversation után felmegy az Amity. Az Amity körön meg mutatja, hogy mennyi kell ahhoz, hogy elérhető legyen a küldi. Azonban sokszor akkor se elérhető a küldi, amikor megvan a szükséges Amity. Azt hittem, hogy bug. Azonban fura volt az 5. nem elérhető küldi után. Utánanéztem a neten és azt írják, hogy sok küldihez más is szükséges a megfelelő Amity mennyiség mellett, azonban a játékban nem írja a küldiknél, hogy mi az. Keresgéltem neten, de nem találtam oldalt, ahol írná. -
dregnarr1 #1040 A beszélgetés-hálózat amit kiépítettél (pletykálkodás már megismert NPC-ről), illetve kell energia is. -
Evoluti0N #1039 Tudtok esetleg weboldalt, ahol írja, hogy milyen előfeltétel szükséges bizonyos küldik felvételéhez? Sokhoz kell az Amity mellett más is, de sajnos a játékban nem írja, hogy mi. :( -
Hasselhoff72 #1038 -
Hasselhoff72 #1037 -
#1036 Elég furcsán szikrázik a szerszám, miközben bányászol. -
Morinad #1035 A pre order cuccokat a web oldalon kell aktiválni az account-nál. Utána 24 órán belül ingame levélben kapod meg őket. -
dregnarr1 #1034 pre-order cuccokról:
bit.ly/1UyNFjd
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.03.03. 20:18:38 -
#1033 Nemtom, nekem mindenem megvan ami a pakkhoz tartozott. -
Hasselhoff72 #1032 Másnak is van gondja a pre orderes cuccokkal? Az annyira nem mozgatott hogy nem tudtam neved foglalni... de hogy pl a plusz carkter slot sincs sehol pedig az accounton activaltam es arra a szerverre az egy vicc.. most nekem kell könyörögni a dolgaimért... hogy megérte ez a pre order... -
greenee #1031 Hali! Akinek esetleg van egy fölösleges guest pass a tulajdonában és neki nem kell szívesen elfogadom. :)) -
Morinad #1030 Nem írta sehol, szóval nem tudom. -
#1029 Köszi szépen. :)
Azt lehet tudni, hogy ezt meddig lehet felhasználni? -
Morinad #1028 Akik kérték (első 3), azoknak elküldtem a Guest passokat. -
#1027 Be lehet loggolni. -
#1026 Nekem nem úgy tűnik, még a weboldalra sem lehet belépni. -
#1025 Ja ok. :)
Twitter szerint mennek a szerverek! -
#1024 Azt a preorderre írtam. -
Nephin #1023 Ma este nagyjából 8 órától 7 napos guest pass giveaway a Twitch-csatornámon, ha az égiek és a szerver is engedi (ha nem, akkor holnap este), nevezés aktív nézőként lehetséges. Sok szerencsét az érdeklődőknek! :) -