7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
szergely83 #981 Igazából tökmindegy mit csinálsz, ha klikkelve akarsz játszani, szenvedni fogsz :D -
Rhonin7 #980 Itt kemeny pvp lesz! Ha klikkelni akarsz felejtsd el, mert szetcincalnak vele -
MuldR #979 Nem lehet fixre a point and clicket beállítani mint aionba/guild warsba? Hogy ne kelljen mindig CTRLt nyomni? -
dregnarr1 #978 Karakter van szerverhez kötve, nem account, vagyis ha új karaktert vállalnál, akkor mehetsz a másik szerverre. Persze összekötve ezek a karakterek így nem lesznek. -
Ashyn #977 Szervert jelenleg nem tudsz váltani, később talán. A legtöbb magyar egy szerverre, az Alustin-ra ment, így nagyon nem tévedhetsz, ha ott kezdesz karaktert. -
Evoluti0N #976 WASD. CTRL megnyomásával előhozható az egér és akkor klikkelhetsz is a földre, hogy úgy haladj, de minek? :D -
MuldR #975 Ennek milyen az irányítása? WASD vagy point and click? -
#974 A Pet rendszerről írnál pár mondatot kérlek?
Peteknek megvan a külön képességük? Vagy hogy kell elképzelni? Valamikor megveszem a gamet elég érdekesnek néz ki zárt béta alapján!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.03.01. 14:08:30 -
Rhonin7 #973 Az elejen jobb hogy spotolja az elite mobit a lootert...mire pvp lesz lehet lesz lehetoseg kutya petre vagy olcsobb lesz, thats my logic -
szergely83 #972 Én a kutyát mondanám hasznosabbnak, illetve később a desert fox, de a sólyom rohadt cool, én is azt választottam. :D -
Rhonin7 #971 szerencsere azt freebe valasztom :) laikuskent azt mondanam az a leghasznosabb skill -
szergely83 #970 Sry, tényleg a petekre lesz sale. Viszont 10 nem lehet, mert 9 volt már CBT-n is, kivéve a sólyom, az 11 asszem.
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2016.03.01. 13:02:32 -
Rhonin7 #969 este jossz jatszani ? :D -
Rhonin7 #968 sry 32 euro.....a petek lettek 20%al olcsobbak igy csak egy 10es -
#967 Amúgy a szerver váltást guild miatt kérdeztem, ha most elkezdtem játszani valahol de a guild más szerveren van, akkor tudok-e átváltani oda. Erre ha valaki tudna választ adni... -
#966 Igen, többen írták, hogy drága, de ne feledjük, hogy csak skinekről, külcsínről van szó. -
szergely83 #965 32 euro, ha beleszámolod a fegyver skint is, ezt most lejjebb viszik 10%-al, plusz official launchkor lesz leárazás mellé, ha jól emlékszek 20% és egy hétig fog tartani. Tehát nyitáskor 23-24 euro lesz egy full kosztüm fegyver skinnel együtt (ami továbbra sem kevés). -
Evoluti0N #964 Most is olyan drága minden, mint a CBT 2-ben? Azt hittem, hogy azok nem végleges árak és le fognak menni. Tényleg nevetségesen drága minden. -
Rhonin7 #963 jo penzert biztos.....ha abbol indulunk ki hogy 40 euro egy kosztum........eleg lehuzosra vettek a figurat itt az EU ban.......nem szimpi!
4-5 eurot meg ki is adnek valami franko design cumoert de 12000ft ot??? az mar majdnem egy AAA kategorias jatek PC re -
#962 Az számít, melyik szerveren kezd az ember játszani? Lehet váltani később? -
#961 köszi -
Ashyn #960 Szia! HC vonalon a NoPara és az AngelFury, casual/fél-HC vonalon a RAR tevékenykedik. Válassz kedvedre. -
#959 Viszont most, hogy megvettem keresnék guildet, tudtok ajánlani egyet ? -
Yserac #958 Ha nem jönne a Division bepróbálnám ezt a gamet én is. Lehet ha az szar, akkor következik a BD.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.02.29. 18:22:45 -
Yserac #957 Ez a koreaiak új perverziója, a lost ark és az köv. lineage-ben is ez lesz, tömegmészárlás. -
#956 Na jó , engem beszippantott ez a game :) Végül csak megvettem :) -
Rhonin7 #955 azt meg mindig keptelen vagyok megemeszteni hogy egy hosszukard suhintassal miert kell egz 30 meter sugaru korben allo ossyes mobot megutni........ez elegge idiota dolog -
Rhonin7 #954 de durva,tegnap Kungen 17 ora alatt 50 es lett....ma egesz nap jatszik es 11%al haladta tul eddig az 50 et :) -
Yserac #953 Ez olyan mint a gw2 megveszed és nincs havi díj, az elég korrekt. Viszont töménytelen kieg jön majd hozzá, ami szintén b2p. -
#952 16.000 Ft lesz így első körben Szerintem hogy nincs belölle Dobozos verzió ezért ez Pofátlan ár egy Digitális Változatért! de ha mindezekután itt Eu.-ban is egy éven belül F2P-lesz akkor [email protected] az emberrel rendesen nem ajánlom nekik! Tera is így indított ameddig fizetős volt rendben is volt Amint ingyenessé vált jött a sok kis Trollkocka és ellepték a szervereket a hülyeségeikkel.... Ha ez lesz ittt is akkor a Kóreai szerencsétleneknek nincs keresnivalójuk az MMO Piacon a Hasonló elgondolású játékaikkal.... -
#951 Hát Akkor Megrendelem mindjárt Bár ami megtetszik Megveszem Ha jó és Szeretnék is vele ellenni jódarabig Így Kénytelen vagyok Online rendezni a dolgokat! egy Exporer's Pakkal indulok el sztem kellrni fog egy pet unok mindig én "matatni a porban a loot után" szóval az jól fog jönni. más haszna nagyon nincs max még a hátas de Majd a tevére leszek kíváncsi az mit takar mert kissé jobbak a lovaknál ahogy utánanéztem. (Bár Mountnak akkor is egy VelociRaprot kellene!!! :D + Petnek egy bébisárkány) szóval ha lesznek ilyen elmebeteg földtől elrugaszkodott dolgok benne az nagyon nagy poén lesz adig be kell érjük a jelenlegi kínálattal. -
Ashyn #950 Szia!
Ebben az esetben te nem fogsz ezzel a játékkal játszani, ugyanis csak és kizárólag digitális formában érhető el. Mind EU-ban, mind NA-ban B2p, de keleten F2p, többek között ezért is nincs dobozos verzió. -
Evoluti0N #949 Nem akarok hülyeséget írni, de nem lehetséges, hogy csakis digitális formában vehető meg és csakis a hivatalos oldalon? -
#948 Sziasztok Keresgélem de nem látom Üzletekben még előrendelhető formában sem....
Valaki tud valami Üzletet ajánlani ahol majd meg tudom venni? A Pre-Orderes nálam nem Játszik Kézpénzzel Fizetek mindent alapesetben is szóval ha valaki már MOST tud olyan Üzletet Írja le nekem majd vagy linkelje! Köszi!
Várós lett ez is, annó még így kezdtem.: Lineage 2 (Orosz szerver 1 év majd lettpár magyar ott össz 2-2és fél évet voltam vegyesen) Majd Aion Eredeti mellett Gamezaion 3 év összesen kb (ide is visszajártam nosztalgiázni) mindeközben Blade and Soul.-t is kiteszteltem Koreai Szerveren kb 1 hónap a nyelvi nehézségek ellenére nem volt rossz majd nemrég amikor bejött az EU.-s Változat azt is elkezdtem na itt már jobban eltudtam lenni. Emellett GW2 fél év kicsit ezt is megnéztem ide mondjuk ritkán tudtam felnézni de ez is a Jobbak közé tartozott, És végül 3 Év Tera Online Eredeti EU Veritas Szerver és most váltanék át BDO.-ra ha megtudnám venni kézzelfogható formában is Hamarosan!
BDO-ra már a további szinteken kíváncsi leszek 2-3 nap volt "Kalandozva elérni a 24.-es Szintet" mivel a Sorcim amit kezdtem eltünt valamiért így Wizivel már kicsit rutinosabban tudtam haladni. (Igaz mind 2 Esetben a LVL 10-15-18 as Küldik Szinhelyei Eszméletlen Túltengést mutattak Játékosokból így előrébb kellett mennem Magam Fejlődni mert nem fértem a mobokhoz) de végül is erről szól a Nyílt MMO.-k Világa Mindent megtapasztalhatsz és bárhová eljuthatsz CBT2.-őn még Volt rengeteg Lezárt rész mert sokáig eljutottam felfedeztem jópár dolgot / Mobot hiába voltak nagyobbak nem lehetett kihagyni a felfedezést!
Aki Elkezdi majd 1.-jén vagy 2.-án Az írjon már egy kis Infót hogy mekkora a Népesség Az adott szerveren milyen Tömegre kell kezdésnél Számítani! Köszi előre is! -
#947 Én is gondolkodok megvásárlásán, leírnád, hogy neked miért jött be, mivel több mint más MMO-k a piacon ? Itt az end game miről szól pontosan ? -
Ba zsa #946 Évek óta ez az első MMO amire végre azt tudom mondani az első nap (6 óra játék) után, hogy nem okozott csalódást, megérte előrendelnem és biztosan nem fogom egy hét után kukázni. -
Yserac #945 Te vagy az magyar a Kungen A-Team-ben? -
#944 jelenleg b2p -
savior666 #943 Ez f2p jatek? -
Rhonin7 #942