7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Evoluti0N #1021 Meghosszabbították a karbantartást. 5-ig fog tartani. :'( -
Ashyn #1020 Igen, szerintem csak 3 óra után, ha vége a karbantartásnak lesznek elérhetőek az egyéb funkciók is. -
Ashyn #1019 Alustin szerveren keresd a RAR guildet. Chalpeon A1 channelen vagyunk legtöbbször megtalálhatóak. Facebook csoportunkban tudsz jelentkezni. -
Evoluti0N #1018 Nálatok is csak annyi történik, ha rákattintatok az Accountnál a Guest Passra, hogy feldob az oldal tetejére? Lehet, hogy csak 3-tól lesznek ezek is elérhetőek, mert csak akkor indulnak be a szerverek? -
hagirez_melo #1017 Hali!
Melyik szerver melyik oldalán találhatok magyar nem HC, esetleg casualba hajló guildet?
Előre is köszi! -
#1016 Mégis csak megvetted? Azt írtad várni fogsz te is. Már én is nehezen bírom... -
Evoluti0N #1015 -
Ashyn #1014 15 óráig karbantartás lesz, akkor indulnak a szerverek ( tervek szerint ) -
#1013 Tök jó, ha esik az eső és elázol, beállsz tető alá, tűz mellé, akkor gyorsan megszáradsz. -
#1012 Én is ezt néztem el, csak a csomag nevét néztem, de ez van 1-2 nap nem vesztesz semmit. -
empie #1011 Holnap hány órakor indul a buli? -
Hentes75 #1010 26.-án vetten,biztos délután.Ez a gond.De akkor mi a k.anyjáért nem más a csomag neve. -
Ashyn #1009 Mikor vetted? Ha 26.-a előtt, akkor valóban gond van, irány a support. Ha 26. vagy utána, akkor a hiba az Ön készülékében van, és csak holnap reggel 9-től tudsz játszani. De Yserac leírta a másik megoldást: nézd meg a dátumot. -
Yserac #1008 Henteském nézd már meg a Travellers package alatti dátumot :)
(Bár elég rosszul olvasható az igaz.) -
Hentes75 #1007 Traveler's Package ezt vettem,de nem engedi indítani a játékot.Pedig ma van 2.-a.
-
#1006 -
Ashyn #1005 Pontos okot magam sem tudok. Azt sejtem, hogy a combat rendszer miatt van. Amíg nem ismersz meg egy mobot, nem látod a HP-ját, stb. Gondolom azért van, hogy ne lehessen könnyen kiszámolni. Ugyanez vonatkozik pbp-re is. De mondom, ez csak az én sejtésem. -
#1004 Rájöttem, hogy eddig rosszul, BonerDragonnak olvastam a nicked. -
#1003 Tetszenek ezek a megoldások, el lehet mondani hogy ez már tényleg next gen mmo. -
dregnarr1 #1002 Van hóvihar is, illetve szélvihar, közlekedést gátolja, suhintást nehezít, nyílvesszőt térít, stb. Pár ember arról is beszámolt, hogy volt már, hogy villám csapott a karakterbe:D
A nagy szélviharok egyébként gátolják egy időre az adott területen a nyersanyagok gyarapodását is.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.03.02. 16:59:57 -
Morinad #1001 A villámok vizes környezetben jobban terjednek, és messzebbről húznak ívet. A fire spell nem biztos, de mintha hamarabb abbamaradna az utólagos égés és úgy tűnik ritkábban critel (de ez csak feeling, nem tény). -
Rhonin7 #1000 KUNGEN egesz nap vereti a farmot 3 nap alatt lvl 50-11% rol lvl 50-35% :D -
Rhonin7 #999 mit muvelhet a Fire spell esoben :D no meg az elektromos :P
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.02. 16:13:05 -
dregnarr1 #998 Igen, nagyon szuper, hogy az időjárás hat dolgokra. Pl. harcosnál esőben a kardot nehezebben lendíti, és kisebb az armor penetration. -
Rhonin7 #997 es ez miert van? az azsiaiak meghalnak a szamokert....ezzel ellentetben itt semmi.....engem raadasul zavar is,hogy fejben megszoktam,hogy az agyam szamolja a sebzest (no persze nem egy 50 millio Hps Bossnak ) itt meg semmi inger :) -
Ashyn #996 Jól látod, hogy nem látod :) Nincs semmiféle sebzés érték, csak információkat ír ki ( crit, downed, stb ) -
Hentes75 #995 Rosszul látok,vagy tényleg nem írja harc közben a sebzés értékét? -
Morinad #994 A lányom tamert játszik. Ha esik az eső, és elázott a ruhája, akkor gyakran előfordul, hogy az ugrálós skillek közben elcsúszik a sáros részeken. Ez szerintem állati jó. -
Ashyn #993 Ez függ az ellenfelek szintjétől, és hogy az illető mennyire ért a karakteréhez, az hogy van skill-ezve. Szintedben lévő mobok esetén 5-6 ellenfélnél nem árt észnél lenni. Ha nem figyelsz az ellen mozgására, te nem harcolsz dinamikusan, igen hanar azon gondolkodhatsz, hol éledj újra.
Utoljára szerkesztette: Ashyn, 2016.03.02. 11:59:37 -
Jimbo #992 Néztem videókat, szinte mindegyikben 6-8 ellenfelet aprítanak egyszerre, a HP meg alig megy le 10-20%-t. Ennyire könnyű lenne a játék? -
kishandris #991 Sziasztok!Hogyan lehet a lónak a hátizsákját növelni?
Hol érdemes házat venni?Van valami fő város?Pl mint a wowba? -
Bandeeka #990 Sziasztok!
Olvastam, hogy ha egyszer megveszem a játékot nem kell érte havi díjat fizetni ez mennyire igaz? Szeretném megkérdezni még azt is, hogy hátrány ér ha csak később veszem meg a játékot? Gondolok itt arra, hogy a hivatalos oldalon 2 választható opció van Traveler és Explorer pack. Gondolom később is ezek lesznek. Egyre több mindent olvasok el a játékról és egyenlőre ennyi kérdésem van :)
Bocsi ha zavartam -
#989 Áhh casualok... -
MuldR #988 Kényelmesen :) -
#987 Pedig elég egyszerű. Mert van olyan játék ahol csak úgy lehet és mégis rohadt jó. -
Ashyn #986 Mivel félreértés lehet belőle: karaktert akár az összes szerveren kezdhetsz, már meglévő karaktert viszont nem vihetsz át másik szerverre.
A topic gazdájának kell szólni, ő tudja módosítani. -
Evoluti0N #985 Nem tom. Azonban elég egyszer lenyomni és úgy marad. Nem kell folyamatosan nyomva tartani. -
#984 Huhh, jó hogy reggel azt választottam...
Akkor ezt ki kéne írni a többieknek is. Valaki berakhatná a topik fejlécbe pirossal, villogva.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.03.01. 15:55:47 -
szergely83 #983 Volt az az időszak... De már elmúlt :D -
#982 El nem tudom képzelni hogy tud valaki mmo-ban klikkelgetve játszani.