7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Ashyn #1101 Szia!
Itt találsz listát a magyar guildekről: BDOH -
kalif #1100 Blackdesert.hu-n találsz.De egyébként 2 guild-ről tudok akik komolyan veszik a játékot: RAR és a Nopara Facebook csoportjuk is van, ott is jelentkezhetsz. -
Atrax47 #1099 Hali!
valakinek nincs egy fölös trial kulcsa? lemaradtam a bétáról -
Skandi1979 #1098 Üdvözlet a horgászat hogyan működik amikor kapás van a spacet folyamatosan kell nyomni vagy gyorsan egymás után? Mert nem sikerül semmit fogni. -
#1097 Sziasztok,
Magyar guildet keresek. -
Gear #1096 Ennyit találtam ez ügyben:
Utoljára szerkesztette: Gear, 2016.03.06. 08:08:02 -
Gear #1095 Miért is ? Hasonlóan jártam épp az imént a 3. karakteremmel! Előző kettőnél minden rendben ment, ez valami bug. Most próbálkozom a version.dat file törlése -> launcher , (elvileg) helyreállítás kombóval hátha bejön. Elveszít a progi néha dolgokat , korábban az action bar-ba kipakolt cuccok "nullázódtak". Ez a hiba meg valószínűleg a billentyű/controll beállításokat felejtette el. -
#1094 Sziasztok!
Látom Zajlik az élet!
Sajna nekem még 15.-éig várnom kell a Vásárlással....
de ahogy elnézem mindenki nagyon korrekt és megbeszélitek a dolgokat, ide is írni fogok a tapasztaltakról a továbbiakban ha feljutok. aki fogott be Állatot magának az legyen olyan jó és írjon egy pár sort a nehézségéről és hogy mennyiszer próbálta! Köszi!
A Béta Jó Volt Sok apró bosszúság ellenére (lezárt területek) Mobok kiismerhetősége stb, eddig nagyon tetszett csak hát türelmetlen vagyok... Ahogy olvasgatom a kommenteket szivem sajdul meg hogy fizuig várnom kell :D
U.I.: Ha valakinek van feles Guest Pass Pm-ben szívesen fogadom (Ha véletlen többen is felajánjátok abban az esetben Pm.-ben jelzem a plusz-t küldő gazdájának hogy adja másnak 1-el bőven ellennék! Előre is Köszönöm!) Sziasztok további jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: AttilaBp13ker, 2016.03.06. 02:14:03 -
greenee #1093 Valakinek esetleg elfekvőben egy guest pass? -
Ashyn #1092 Honlapon kell kikérned, postán fogod megkapni 24 órán belül. Az inventory Pearl zsákjába kerülnek a kivett dolgok. Házat nem kapsz automatikusan, azt venned kell. -
kalif #1091 Ment a PM ! -
#1090 Nincs sajnos. :( Még várok kódot! :)
Köszönöm! -
savior666 #1089 The elder scroll online accountomat bdo accountra cserelnem. -
mbru84 #1088 NEm tudom miért,de ha csináltam másik karit aztán elindult a mozgás.
Most már csak olyan kérdésem lenne, hogy az előrendeléshez tartozó ajándékok (Ló, pet, meg a ház tartozék) merre vannak? Hogy tudom előhozni. Meg akkor elvileg van saját házam is? -
savior666 #1087 Egy hd5670 videokartya eleg neki? -
greco #1086 Köszi, ezt nem tudtam.Azt hittem a játék indítása után kéri. -
#1085 Ezen a linken kell aktiválni a guest passt, esetleg ha valaki nem tudná. Nekem is rá kellett googliznom... -
greco #1084 Nekem indításnál ezt írja ki:
Head start access only possible with Pre-Order Package!
Regular Packages grant access at Official Launch: 3rd March. -
#1083 Itt is köszönöm szépen! -
Ashyn #1082 Igen
-
greco #1081 A guest pass-t lehet már használni? -
kalif #1080 BoneDragon ment a kód privátba :) -
Rhonin7 #1079 ne haragudj ,de ez no komment.....jo tanacs: jobban jarsz ha eladod -
Dandan90 #1078 Sziasztok!
Én is húznék egy sorszámot és sorba állnék egy guest pass-ért :)
Szeretném kipróbálni a játékot vásárlás előtt. -
#1077 Ahh ha van valakinek elfekvőben egy felesleges guest passja, szívesen elfogadom. -
Morinad #1076 W A S D -
kalif #1075 Van már kódod ? Ha kell küldök. -
mbru84 #1074 Sziasztok.
Megvettem a játékot, de már is az elején elakadtam.
Meg van a kari,betölt aztán ott ájuldozik. azt írja hogy mennyek előre, de semmire se reagál :(
Press the <>key to move forward aztán egy üres négyzet van mellette.
Próbáltam nézni youtubon is videókat,de amint láttam ott autómatikus megjelentek a betűk.
Örülnék valami segítségnek,mert idegesítő, hogy itt ájuldozik de mozdulni nem tudok vele -
Ashyn #1073 Igen, a szerver a lényeg. Azon belül mindegy melyik channelen vagy, bármelyik safe zone-ban tudsz váltani. Party-hoz ugyanazon channelen kell lennetek. -
kaino2 #1072 valóban átállította...
Az , hogy a serveren belül melyik "alserveren " regelek feltételezem mindegy. -
Ashyn #1071 Lehet ide jönni, most is csatlakoztak hozzánk. EU-ra lépsz be? Csekkold le, hogy nem állította-e át magát a launcher NA-ra ( csinál ilyen piszok dolgokat ). -
kaino2 #1070 ha jól tudom a magyar klánok az Alustin serveren vannak. Lehetséges , hogy már nem lehet oda regelni? Mert én nem látom a listában. -
szergely83 #1069 Mediah-ig Agerian szerintem. -
Ashyn #1068 General Vendor árulja. Nála tudsz olajat is venni bele. -
soldierKing #1067 sziasztok.A lámpát(Lantern),hol lehet beszerezni? -
#1066 Sziasztok!
Van valakinek kallódó guest pass-ja? Ki szeretném próbálni a motyót vásárlás előtt. :)
Köszi! :) -
Ashyn #1065 Szia!
Küldtem itt egy PÜ-t ;) -
kalif #1064 Először melyik alapszettet érdemes húzni egy wizardnak ? Agerian vagy mást ? -
Morinad #1063 Itt nem az a találj új fegyvert rendszer van, mint más játékokban. Kevés tárgy van, és azokat fejleszteni lehet. (Olyasmi, mint a Lineage 2-ben). Black stone kell a fejlesztéshez, ami drop. Más kell a fegyverhez és más a páncélhoz. +7 után van esélye, hogy nem sikerül a fejlesztés. (illetve több kő használatával lehet javítani az esélyt, akár 100%-ig) -
dregnarr1 #1062 Ugyanaz, armor/fegyver tekintetében minimális a választék.