7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
foxxi #1141 Szánalmas hogy 2 napja nem lehet bejutni a Alustin szerverre. Szánalmas! -
soulhunter85 #1140 köszi
-
Yserac #1139 Hmm én nem tapasztaltam ilyet. Kezdő napon volt max. 10 perc várakozási idő, de másik csatorna (vagy más néven instance) mindig volt szabad ugyanazon szerveren. Viszony tény hogy ma szupersokan voltak valószínű a béta kulcsok miatt. Remélhetőleg normalizálódik, ahogy lemorzsolódik jó pár ember. -
foxxi #1138 A szerver sem enged be. - "zsúfolt" -
Yserac #1137 Passz én csak a Bibliát ismerem. Folyamatosan frissítik és hasonlítják a KR, JP és RU szerverekhez ahol eltérő. -
Yserac #1136 Mindegyiken van hely, csak annyian vannak a kezdő zónákban, hogy nem lehet látni mi hol van a tömegtől. -
foxxi #1135 Kár hogy nincs hely a szerveren :( -
soulhunter85 #1134 Sziasztok! Én még nem tölöttem le a játékot mindössze videókat néztem róla. Az érdekelne, open world pvp karma rendszere ugyan olyan szigorú mint a kóreai verzióban vagy EU verzió engedékenyebb? Köszi.
-
foxxi #1133 Egy kérdésem lenne még azokhoz akik régebbi vga-val játszanak. GTX 580-on hogy teljesít? :) -
#1132 Ugyanott ahol felraktad látható a lista, hogy mid van még fent. Ha valami elkelt, levelet is kapsz, akkor egy marketeshez kell menned és felmarkolni a lóvét. Ja és max 16 különböző tárgy szerepelhet az eladási listádon. -
Ashyn #1131 Szia! Az elsőre tudok válaszolni: napi rewardként nen pearlt kapsz, hanem loyalityt. Ha megnyitod az inventoryt, alul láthatod, milyen fizetőeszközből mennyid van. ( Silver, Loyality és Pearl ).
A második kérdésre nem tudom fejből a választ, nem igazán használtam még. -
kaino2 #1130 Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha jól látom van daily rewardként ha belogolsz pearl. Namost hiába kattintottam rá , hogy claim, sehol nem látom , hogy megkaptam.
A másik, elvileg feltettem a marketre pár cuccot, hol tudom megnézni, hogy mit adtam el, vagy m9i van még mindig fent? Egyszerűen sehol sem találom. -
foxxi #1129 Szia!
Köszönöm a tippeket. Amint feltelepült a játék és a név amit választok szabad lesz, már megyek is, és keresni foglak benneteket. Addig meg rágom a körmöm -
Ashyn #1128 Szia!
Szerver mindenképp Alustin legyen, a magyarok többsége itt játszik ( ha ez számít ). Azon belül látni fogsz egy csomó channelt, csak party szempontjából számít, melyiken vagy.
Ami a guildet illeti, javasolnám magunkat, itt tudhatsz meg többet rólunk.
Ha további kérdésed van, szívesen válaszolok. -
foxxi #1127 1 órája vettem meg. 2Mbite/s-el csordogál.
A hülye kérdések: szerver ( ha van ), aktív, baráti, türelmes klán ( ha van ) ? :)
Köszi -
savior666 #1126 Hello.
Egy guest passt megkoszonnek. -
#1125 Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a játékot megvétel előtt. Elég sok minden van benne ami tetszik. Valaki tudna adni egy Guest Key-t?
Előre is köszönöm! -
Yserac #1124 Ok olyan komplexitású nincs (lehet a tucatnyi kieggel sem lesz), de a hasonlóságot nem tudom máshogy megfogalmazni. Itt nem az van hogy kizárólag egyetlen célod létezik az endgame raid. Nyilván aki azt szereti, annak nem fog tetszeni, hogy nincs megkötve nagyon a keze. -
#1123 "olyan mint egy fantasy eve online" -
Atrax47 #1122 Hali tudna valaki esetleg 1 guest pass küldeni?
-
Ashyn #1121 Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget :) -
Yserac #1120 A peteken kívül semmi előnyt nem ad, a pearl-ból vett cucc, hasonló mint a GW2-ben. Az hogy ennyi mindent lehet benne csinálni úgy nevezik, hogy sandbox content. :)
Az meg hogy energiába kerül bizonyos dolog pont hogy az abszurd játékot fogja meg, mert rákényszerít, hogy fókuszálj valamire. Nem farmolhatsz ki egyből mindent. Ettől van értéke annak az útnak amit választasz.
Magyarul permagame a játék, bejelentkezel és elvagy, mindig van teendő. Nincs endgame, lehetnek célok, de inkább olyan mint egy fantasy eve online. És ez csak az alap játék a kiegek nélkül. -
Ashyn #1119 Szia! Írtam pü-t! -
#1118 Lehet kp vásárolni in-game pénzt? Ha lehet, akkor talán összerakod a dolgokat. :D -
Yserac #1117 Van itt is láttam már. De nem veszem fel amíg szintezek, mert eszi az energy-t. -
#1116 Lehet én vagyok a béna, de hova lettek a gyüjtögetős questek? Beta alatt rengeteg volt, most meg egy sincs pedig végig járok minden npc-t. Csak a főküldetést kapom meg... -
#1115 Fészbunkón kívül van más lehetőség jelentkezni mondjuk a RAR klánhoz? -
#1114 Sziasztok!
Köszönöm Soliderking & Yserac a Kapott Guest Passokat! Mint említettem 1 nekem bőven elég! így PM.-ben is megírom hogy a Másodikat visszaadom A Kedves Kűldőnek!
Gyorsak voltatok! Most keltem fel a tegnapi késői munkából így meglepődtem hogy milyen hamar megküldtétek! :) -
Yserac #1113 De van max szint: lvl60. Azért érdekes lesz az is mikor sok lvl 50+ -os emberke és guild lesz megfelelő háttérrel, majd elkezdenek a területekért, tengeri uralomért, erőforrásokért viaskodni. -
Ashyn #1112 Azt is tegyük hozzá, hogy ebben a játékban nincs max szint. Ezért nincs dedikált endgame. -
Rhonin7 #1111 értem mit mondasz ,de ez szerintem a mi EU/USA gyomrunknak túl sok lesz.....majd meglátjuk -
Hasselhoff72 #1110 Én ennek örülök:) -
#1109 Az egész hsz-re: LOL
Azért van ilyen sok content a játékban, hogy még 6 hónap múlva is legyen cél, legyen miért belépni. Ez jó, mivel a legtöbb mmo kifullad amikor végigtolod a sztorit meg kimaxolod a szinteket. Ez egy olyan játék, amiben közben kicsit ücsörög, vagy valami mással is szöszmötöl az ember mint az állandó hentelés. Végigrohanós Akciópistikéknek nyilván nem ez a megfelelő játék. -
Yserac #1108 Le kell lassítani, mert az nagyon unfair lenne ha nem. -
Rhonin7 #1107 nem arról van szó,hogy maxon 1-2 nap alatt.......alap dolgokhoz heteket kell farmolni valamint fogy a contritibution meg az energy és mesterségesen levagy lassítva
másfél óra alatt elment a 44 energym.......
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.06. 10:38:30 -
Hasselhoff72 #1106 Nem értem mi a jó abban ha 1-2 nap alatt maxon vagy semmit nem tudsz csinálni? -
Rhonin7 #1105 Srácok én kezdek letörni........valami iszonyat mennyiségű farm van itt :( tegnap beléptem és 3 órán keresztül nem léptem szintet,közben pedig megcsináltam vagy 10 questet,de ugye azért csak azokat a pontokat kapom amit a beszélgetős minijátékra vertem el elég kevés sikerrel illetve olyan dolog,hogy pl. minden egyes lószerszám vásárláskor resetelődik az AMITY és kezdheted előröl a 3-om körös dolgot.....aztán találtam pár silver,bronz,vas medált amit ugye nem lehet eladni normális áron csak ha a NODE Managmenteket összekötöd,de ugye az is pontba kerül......a 22-es csapdája ! vegyél házat magadnak, a munkásoknak a fegyvereknek, a gombának, a gabonának a raktárnak........és ha ez nem lenne elég az összes településen kell venned ugyanezeket a házakat! ennyi idő a világon nincs.....kicsit túltolták az ázsiai srácok, szerintem itt az EU-ban hamarosan kifog pukkadni. Az egyik barátom egyetlen nap után megbánta a vételt egy másik tegnap hagyta abba.......csalódottan távoztak -
#1104 Köszönöm. Ám ha lehet a fészbúkot hanyagolom. -
Skandi1979 #1103 Köszönöm le is tesztelem -
Ashyn #1102 Nem kell folyamatosan nyomni. Amikor a csík teljesen teletöltődik, akkor lenne célszerű egyszer lenyomni, mert az a perfect fogás. Ha valahol a kék mezőben állítod meg, akkor jönnek a billentyű kombinációk, azokat kell végig zongorázni. Ha a piros mezőben állítod meg, akkor nem sikerült fognod semmit, elúszott a hal. A lényeg, hogy egyszer megnyomni a space-t, amikor szeretnéd a csíkot megállítani.