7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Morinad #1181 Mind1. Partynál számít, hogy azonoson legyetek. -
Ender5 #1180 Alustinon belül melyik channel? Vagy ez mindegy?
Utoljára szerkesztette: Ender5, 2016.03.12. 08:46:42 -
#1179 Mivel a szerver választás után ki kell választani egy channelt is azok közül amiket felajánl......................... -
Ender5 #1178 Próbáltam éjfélkor és most reggel is, de sajnos nem engedte. Magát a szervert zöldnek mutatta, de az enter nem jelenik meg a szervernév mellett. -
#1177 Sziasztok! Ha valakinek van még elfekvőben guest pass-a akkor szívesen elhasználnám PÜ-ben :) THX -
#1176 Én éjfél tájt regisztráltam, akkor gond nélkül engedte. -
Ender5 #1175 Igyekszem! -
Ashyn #1174 Délelőtt vagy éjjel próbáld, másnak is sikerült. A másik két szerveren elenyésző a magyar játékosok száma. -
Ender5 #1173 Nem engedi egyáltalán a regisztrálást sajnos. -
#1172 alustin-ra..lépj be délelőtt és sztem engedi a regisztrálást.. -
gazdi #1171 Csokolom, guest passert itt lehet sorbaallni? :) -
Ender5 #1170 Ha Alustin szerverre már nem lehet regisztrálni, hova érdemes menni, ahol magyarok vannak? -
MC Hapci #1169 Sziasztok! Ha valakinek van még elfekvőben guest pass-a akkor szívesen elfogadom PÜ-ben :) Előre is köszönöm -
savior666 #1168 The Elder Scrolls online accountomat Black Desert online accountra cserelnem. Ha valakit erdekel az ajanlat, az irjon privat uzenetet. -
KithKanan #1167 Aki szerente guest pass code-t, PM-ben írjon és küldök. -
Luciferkee #1166 Szerk: Ha valaki felhasználta, írja, hogy elkelt. -
Luciferkee #1165 7 napos guest pass, aki kapja, marja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.blackdesertonline.com/shop/code
Code 1 : 2639-1668-8BA8-4F13-8F14 -
stevedark #1164 Hali!
Ha esetleg valakinek még van felesleges fel nem használt guest pass, és szívesen megválna tőle akkor én szeretnék kérni egyet. -
#1163 Én csak azt a részét tartom szomorúnak, hogy a chat ban jelentés 30 energiába kerül, így pedig max csak blockolom a reklámozó botokat. -
#1162 A botosdit relatíve jól és egyszerűen kiküszöbölték: nem tudsz szinte semmit átadni más karakternek (a saját altjaid leszámítva). Grindelés nem az alapja a játéknak, de szándékosan lehet grindelni, és grindelnek is akiknek ez fun. P2W egyelőre nincs mert csak külsőségeket tudsz venni a fizetős shopban.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.03.09. 16:52:50 -
#1161 Nálam a botok és a grindelés az Ncsoft játékaival égtek bele a retinámba.Biztos lesznek(vannak) itt is , de a játéknak van olyan nagy beltartalma jelenleg , hogy ezek eltörpülnek!
-
Kryon #1160 Milyen lett a játék? A koreai MMO-k betegségei, mint botok, grind, p2w, stb. mennyire vannak jelen? -
Ashyn #1159 Mivel a guild tagság account szintű, nincs szükség külön alt klánra. A játék bizonyos mechanikájából adódóan amúgy is szükség van altokra, szóval nincs ezzel gond.
Utoljára szerkesztette: Ashyn, 2016.03.09. 10:02:31 -
#1158 Valamelyik guildnek nem fordult meg a fejében hogy inditson egy "alt" részeleget is? Nem értek hozzá és nem tudom mennyire kivitelezhető és mennyire energiaigényes ,de szerintem lehet jobb megoldás mint a sorban állás az invért. -
Ashyn #1157 Szia! Ment PÜ! -
#1156 A RAR klánba van esetleg felvétel? :) Szívesen becsatlakoznék én is :) Ha lenne hely, akkor az illetékes kérem dobjon megy egy pm-el :) Köszönöm! -
WiLDoR #1155 en a blade & soul-lal vagyok ugyanigy... -
Yserac #1154 Divisiont kipörgetem pár nap alatt és folytatom ezt végre. Szar ügy, hogy pont egyidőben jöttek. -
#1153 Második nyertes: Blackthorn
Elkelt mindegyik! Gratula a két játékosnak :) -
#1152 Első nyertes: dregelo. Még 1 db van! -
#1151 Van 2 Guest-passom, akit érdekel, az küldjön pm-et :) A leggyorsabb két főnek odaadom :) -
#1150 Jól hangzik. :) Lovat csak egyet fogtam be eddig, de azt is jól megszenvedtem, vagy 60 ezret lasszóztam el mire megadta magát. :D
Én amúgy egy tehetséges asztalos-konyhatündér kombinációt tervetem, de úgy tűnik a bútorkészítés egy későbbi műfaj, legalábbis az biztos, hogy nem az első 30 szintre találták ki olyan ércekre lenne szükség. -
Vincentcloud #1149 Sziasztok!
Ha esetleg valakinek még akad felesleges guest pass, akkor kérnék egyet. -
Evoluti0N #1148 Én is hasonlóan vagyok vele. Fogom be és nevelem a lovakat ezerrel, meg adom el őket. Na meg nyomom a kereskedést, meg ami éppen eszembe jut. Fejlődni lassan fejlődök, de nem baj. A lényeg, hogy élvezzem a játékot. :) -
#1147 Napok óta nem léptem szintet annyira leköt a játék "sims" része. Viszont miközben elvesztem a kertészkedés és a kulináris élvezetek tengerében találtam két dolgot ami nem feltétlenül jó ötlet, vagy legalábbis nem szerencsés a megvalósítása.
Az első az offline energiatermelés hiánya botrányosan alacsony szintje. Mivel az utóbbi napokban szinte csak gyűjtögettem, feldolgoztam és termeltem elég szépen fogyott az energia, de ezt is csak úgy tudtam tartani, hogy többször is online hagytam a karakteremet munka vagy alvás közben. Persze nem szabad túlzásba esni, de azért ezt emelhetnék egy csöppet.
A második fura dolog a karakter terhelhetőségének növelése. Csak akkor fejlődik a karakter strength szintje amikor nehéz csomaggal megpakolva kutyagolunk. Még akkor sem nő (vagy legalábbis eléggé elhanyagolható szinten) amikor normál stackelhető cuccokkal éred el a 100%+ terhelést és így caplatsz.
Minden mást úgy tudsz növelni, hogy azt játék közben használod/eszed-iszod, de ez az egyetlen ami kivétel. Már a játék elején kapunk szamarat majd kiskocsit is, tehát aki traderkedéssel foglalkozik annak esze ágában sincsen gyalogosan próbálkozni. Jelenleg a karakterem már csak a felszerelésével + gyüjtögetéshez használt kellékkekkel és a "zsebpénzével" eléri a közel 80%-os terheltséget és ha konkrétan ráállsz a zsákkal rohangálásra akkor is iszonyat lassú az egész. Persze lehet item és loyalty shopban is fejleszteni, de azok is csak egyszerhasználatosak. Szóval még dolgozok a megoldáson. :) -
foxxi #1146 Sikerült, már lvl 15 -
Yserac #1145 1% (!) sebesség növekedés a lószerszám. Slotot küldetésekkel kell növelni. A lényeges dolgokat Loyalities pontokért megkapod. Nem állítom, hogy hibátlan game, de mégse GW2 ahol pl. pont a slotot csak irl veheted. -
#1144 +1 -
Yserac #1143 Valami hiba lesz nálad, mert még csak sorba se kell állni. Immediate connection allowed -en van.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.03.07. 17:55:42 -
mikromanus #1142 Ja.
- Extra teherbírás, több inventory slot: kevesebbet kell fordulnod, meg kevesebbet kell pakolgatnod a lomot a sok szar bound item miatt. Meg haladni is tudsz és nem nyomatod a csigastílust secperc alatt. Persze fejlesztheted az erőt és a helyet in game, de a plusz dolgok előnyt adnak.
- petek (ok, ezt írtad): nem kell a motyót szedegetni. Benyomsz 3 vadállatot, azt felhalmozzák a lomot
- fejlett paci: gyorsabb haladás és ló fejlesztés
-statot adó design item és alsógatya (luck): "kényelmi" dolgok, de előnyt adnak. Nme behozhatatlant, de érezhetőet.