7782
  • mikromanus
    Nem kell túlbonyolítani. Az anyagok beszerezhetők a Marketplace-en. Ha keresettek és elcseszett az árazásuk (tuti az), akkor úgy kell levadászni és rohamklikkekkel beelőzni a versenytársakat a fizetésnél, de mindig van balek aki eladja. Akkor is ha bukta vagy nulla közeli bevételt ad.
    A házat kibérled hozzá (Calpheonban az előfeltételekkel együtt ez 14 CP), betárazod az anyagot a város ládájába és ráereszted a goblinhordát (vagy az ember/óriásfajzatot). Farmolj ki bárhogyan kellő suskát, vedd meg az anyagokat, azt uccuneki!
  • Zyaxos
    Köszi a pontosítást :) Bár azért a tradeben is van pénz, ahogy olvasgattam. Van aki 7-800k-t keres 45 perc alatt vele. Bár kell hozzá farm is 1-2.
  • mikromanus
    Anyagokat és "Normál" tradelhető itemeket lehet azt hiszem warehouse-ok közt küldözgetni. Ez egyrészt némi költség, másrészt a trade során vett vagy craftolt pakkoktól eltér. A vett/craftolt trade packok súlyosak. Vagy a hátadon cipeled, vagy szamáron, vagy a kocsin. Ritka dropként minden tevékenységnél eshet trade item. Ezeknek kisebb a súlya (4-16 lt) és az inventory-ban tárolódnak. Minden ilyen trade itemen meg van jelölve a származás helye. Így "azonos", de máshol szerzett itemek nem stackelhetőek. Ezeket is eladhatod trade pack-ként. Favágásnál például borostyánba ragadt rovart, bényászattal valamifajta drágakövet lehet szerezni, gatheringre meg valami bogarat (skarabeusz?).. A Rhutum orkok koponyát dobnak, az óriások meg valamiféle kőtáblát. Ezek tárolhatóak a város Warehouse-okban és küldhetőek más városba. Mondjuk nem tudom megéri-e, mert azért van költsége. Meg a trade-nak is. 1-2 alkalommal próbálkoztam vele, de nem győzött meg a lehetséges bevétel. Inkább legyalulok párszáz monstert és eladom a vérben úszó szajrét. Xp is, meg pénz is. Alkímiában is van még 1-2 olyan termék amin lehet keresni a 35% adó mellett is. Mint ahogy minden máson is, de párszáz ezüst/energia szerintem elég fos hatékonyság...
    Ilyet csak akkor nyomok ha szintezem a területet. Professional lvl 6 alkimista vagyok most (67% van meg a lvl 7-ből). :D

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.21. 10:32:19
  • Zyaxos
    Én csak arról tudok, hogy a cuccaidat npc szekérrel áthurcoltathatod más város raktáraiba, ergo nem neked kell az adott városba átvinni. Így igazából több cucc is szállítható, mint normál esetben (sőt jobban megéri sok cuccot vinni, mivel költséggel is jár.) :/ Ez az opció a warehouse-ban érhető el.
    Utoljára szerkesztette: Zyaxos, 2016.03.21. 08:45:41
  • böröczk
    Hát ez a kraftolás nem kicsit időigényes, mármint az alapanyagok beszerzése (plusz még utána a munkások dolgoztatása).

Azt olvastam, hogy lehet a munkásokat kereskedőknek is befogni, ezt hogyan? Nem találtam rá opciót a játékban, se leírást a neten.
  • Atrax47
    Hali

Valaki nem tudja miert van az hogy ha lovat akarok befogni, a lasszó sikeres rádobása után, amikor nyomkodni kéne a spacet azzonal faild lessz?
  • Seether
    Sziasztok,

tudna esetleg valaki kuldeni nekem egy guest pass-t, hogy ki tudjam probalni mielott megveszem?
    Ha igen, akkor legyszives erre az email cimre cimre kuld: [email protected]
    Nagyon szepen koszi, jo mulatast mindenkinek.
  • Morinad
    Online vásárlás: fizetsz, letöltöd.
  • sznek1975
    Hogyan zajlik a játék megvétele ? megrendeled ki hozzák és fizetsz ? Bővebb leírást ha szabad kérnem a megvétel menetéről.
  • Zyaxos
    kicsi póni :D hehe :P Ez jó (:
  • Jockey
    omg..ok:-p
  • Ryan626
    Sziasztok!

Most kreáltam egy guildet a Croxus szerveren, jelenleg ketten vagyunk benne, barátnőm meg én, szóval senki se számítson semmi hardcore élményre így rögtön a legelején tőlünk. :D
    Sajnos láttuk, hogy a legtöbb magyar klán az Alustin szerveren van, egyet találtunk még a Jordine nevű szerveren, de mi a Croxus-on kezdtünk, szóval gondoltam, hogy akkor lehetne ott is egy guild, feltéve ha még nem előztek meg minket és már található ott egy magyar guild.
    Mindenesetre ha valaki szeretne velünk játszani, akkor nyugodtan írjatok levelet nekem,vagy itt, vagy a játékban.

Játékbeli nevem: Barneycle
    A guild neve: Mannulus Parvus (sajnos a játékban egybe tudtam csak beírni, így eredetileg így néz ki: Mannulusparvus, jelentése kicsi póni...barátnőmet kérdezzétek a névvel kapcsolatban. :D )

Szívesen látunk mindenkit a guildben,
    Sziasztok!
  • böröczk
    Nade nyomi vagyok, talaltam errol egy baromi jo leirast, hatha masnak is jol jon :)
    itt ni
  • böröczk
    Egy ujabb ostoba kezdo keres, a raktarat hol talalom? Illetve ha adott varosban vettem storage roomot hazon belul, az annak szamit? :D
    Szeretnek armort craftolni, de csak nem futok bele olyan hazikoba, ahol lehet megfelelo workshopot vasarolni.
  • Gilmoor
    Nos hát egy darabig nem lesz 4 lovas szekerem, az már biztos. A hozzávalók legyártásához nem csupán az alapanyagok kellenek, de az alapanyagok félkész termékké való feldolgozásához a szükséges tudást (knowledge) egy küldetéssorozaton keresztül kaphatja meg az ember. És ha még az is megvolna, akkor is kell legalább prof 10 gathering, prof 5 processing és apprentice 1 alchemy mire egyáltalán lenne eredménye az alkotóelemek kombinálásának. Szóval tékötájm :)
  • Gilmoor
    Idomít / pároztat valaki lovakat? Kinek milyen tapasztalata van? Szerencsére sikerült befognom egy egész ménesre való T2-es lovat. Elég sok kancával rendelkezem, most tartok ott, hogy Calpheon városában létre akarok hozni egy szekér gyártó rendszert. Tudtommal 4 lovas a legnagyobb szekér, Azzal volna érdemes szintezni a lovakat, már csak az a kérdés, menyi az a szint, amire érdemes még felhúzni őket az eredményes pároztatás érdekében. Valakinek van ebben már tapasztalata vagy információja?
  • BEAST #1245
    A munkások mindig abba a raktárba hordják kitermelt cuccokat amelyik városhoz tartoznak. :)
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Lehet, hogy volt róla már szó, de a mukások amit ledolgoztak azt hol tárolják? Nem találtam sehol se Köszönöm
  • Zyaxos
    Nagyon szépen köszönöm! :)
  • sznek1975
    köszönöm szépen a válaszokat
  • Atrax47
    Hali

Van egy treasure huntos kuldi a játék elején. Egy térképet kéne összetenni ugy hogy nem mondja meg bizonyos darabok hol vannak. Beszéltem az oriással a barlangan, elvettem az imptől is a sziklafalban. A küldit sikeresen befejeztem de a térkép darabok még mindig ott vannak és nem tudok velük mit kezdeni?
  • mikromanus
    Nem csináltam ezeket még. Hajóra épp van bdfoundry leírás:
    http://blackdesertfoundry.com/2015/09/18/ships-guide/

Ha megvana kellő anyag, akkor a város storage-ba beteszed. Az egyik anyag az upgradelendő fegyver vagy armor. A megfelelő item upgrade házhoz rendelsz egy munkást, azt' mondod neki dogozzá'! Elkezd próbálkozni. Amíg van anyag, vagy amennyit beállítottál annyit kisérletezik, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. Ha mázlid van, akkor változik a tárgy minősége. Ez adhat pár extra statpontot, vagy extra effektet. Az elérhető kérdőjeles kimeneteknél azt hiszem szépen elolvasható minden. Csak fölé kell állni az egérrel, vagy kattintani. Az fontos viszont, hogy ha valamit upgradelsz (változik a minősége/színe), akkor a későbbi enchantokban csökkenő max durability javításánál csak azonos minőségű itemet tudsz használni. Az meg drága és ritka. Jobb előbb szépen kimaxolni az enchant szintet...
    A reform stone is megvehető a marketplace-ben, de mivel az elérhető ára alacsonyabb vagy alig magasabb mint az anyagár, vagy kisebb is, így kb nem is létezik kereskedelemben. Ki a fene craftolná le hogy aztán veszteséggel adja el?
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.18. 16:04:55
  • Zyaxos
    Azt esetleg tudod, hogy azok a reform stone-ok hogyan működnek? Láttam, hogy craftolhatók, de még nem csináltam meg egyet se, nem tudom hogyan vagy mire használhatom őket :/

Ja és hajót miként szerezhetek :D Ennek még nem jártam utána, de hátha te kapásból tudod :D
    Utoljára szerkesztette: Zyaxos, 2016.03.18. 15:55:14
  • mikromanus
    MInden településen megvehető/bérelhető néhán yház/lakás. Ezek kék színnel vannak jelölve. Az áruk contribution points meg esetleg pár ezüst. Mindig van néhány lehetőség amit választhatsz. A residence a "normál" ház. ott lakhatsz,alhatsz és használhatod a craftokhoz a felszerelésed. A lodging a munkásoknak extra hely. Azt hiszem egy hely van ingyen városonként. Egy munkásra még nem kell hely/ágy. Afelett már igen. A storage extra tárhelyet ad a városka raktárában. Hasznos ha sok a motyó. Van még egy rakat gyártóépület is. Ide munkásokat rendelhetsz és ha a város storage-ban van megfelelő anyag, akkor a megjelölt anyagot folyamatosan termelik a munkásaid. (bár ezt nem próbáltam). Craftoltathatsz jobb felszerelést a gyűjtögetéshez-bányászathoz, csináltathatsz menőbb bútorokat, finomíttathatod az anyagokat és csináltathatsz weapon/armor reform stone-okat (ezekkel upgradelhető a felszerelésed adott darabja, de az is csak külön a megfelelő házban). Lehet craftolni minden "normál" armort és fegyvert is és upgradelni is. Meg létrehozhatsz speciális trade pakkokat amiket máshol eladhatsz jobb áron. Ha megveszel egy házat, akkor ez feloldja a hozzá kapcsolódó házakat. Ezek is bérelhetőek lesznek. (hasonlóak a jelölések mint a node-oknál). A házikókat kijelölve feldobja az ablakot, hogy miket lehet bennülk elérni és mi az áruk. Lehet jó sokat tervezgetni. lehet fejleszteni is a házakat. Már ha több nyilacska van az adott háztipuson. Ez egy kis silver és idő. Minden upgrade felold pár új lehetőséet. Vagy új craft, vagy több hely a ládában, vag ytöbb munkás, vagy több ló/hajóhely.

Nos, van pár lehetőség. :)
  • Zyaxos
    :D :D Hehe ismerős, én minden nap este játszok vagy hajnali 1, 2-ig munka után :D

A trading elvileg csinálható "megbízás" útján is. A warehouseban van egy transport funkció. Bár én még nem próbáltam.
    Igazából csinálható félig afk is a tradelés: beállítom a célt, ahova vinni akarom a cuccot, majd T betű és közben nézem tv-t vagy tetvészkedek otthon :D Banditák engem még egyszer akartak csak betámadni, de igazából otthagytam őket a kocsival :D

Igen, úgy értettem. Különböző házak vannak különböző funkciókkal (van emeletes ház is pl, annak a legfelső szintjét csak fokozatosan tudod megvenni. De ilyenkor nem is aktív a purchase lehetőség). A megvásárolható épületek kékek, a már megvettek fehérek, amit meg még nem oldottál fel, az szürke (ezeknél a purchase helyett ki is ír valami hasonlót, hogy: prerequisites vagy purchase requirements, nem tudom fejből). Van kismillió opció: refinery, armor workshop, weapon workshop, crop workbench és stb stb stb stb :D ) Nézegesd majd meg mapon keresztül.

Ahhoz hogy a gyártó épületeket majd haszálni is tudd, dolgozókat kell felvenni (workers). Ezt a workshop supervisornál lehet megtenni. Asszem 5 energyért rollozhatsz egyet. Ha szerencséd van, akkor zöld, kék munkást is kaphatsz. Viszont ahhoz, hogy sok dolgozód legyen. A "Lodging" opciós házikókat meg kell venned, azok adnak lakhatási lehetőséget kicsiny szorgos embereidnek.

A dolgozódnak van munkabírása (a goblinnak kevés, az óriásnak pl sok, viszont cserébe a goblin gyorsabban dolgozik etc.). Ehhez a sárga földig le kell őket itatni Beer-el. Ezt vagy piacon veszed, vagy pedig craftolod: ehhez Veliaban asszem a Tavernban a Chief npctől 1000 silverért venni kell egy Cooking Utensilt, majd az egyik lakásodban (Residence) elhelyezed. Utána az alábbi nyersanyagok kellenek:

5 potatoes vagy wheat vagy corn vagy barley vagy Sweet potatoes
    2 Leavening Agent
    1 sugar
    6 Mineral Water

Fontos, hogyha többet akarsz gyártani és van hozzá nyersanyagod, akkor van egy olyan opció a craftolásánál, hogy continuous production vagy micsoda. Ilyenkor csak 1 recept elkészítéséhez szükséges hozzávalót tegyél be, majd ezután az említett opció, és ott meg fogja kérdezni, hogy hányszor ismételje a procedúrát, itt beállíthatsz annyi ismétlést, amennyire elegendő nyersid van. Ehhez szerintem érdemes a Velia melletti egyik potatos farmot megvenni és a potato nodeba is befektetni, majd ott folyamatosan dolgoztatni egy munkást. Ezt azért mondom, mert a többi nyersanyag az az Innkeepernél potom pénzért megvehető.

Sör használata: a mapon jobb alsó sarokban van egy opció, hogy Workers list. Ott láthatod az összes munkásod (fontos hogy kint legyél a nagy mapon, csak akkor mutatja) és ott van Recover opció.

Fúú szerintem befejezem, mert már csapongok a gondolatokban :D Hirtelen ennyi, de majd kérdezel, ha még érdekel valami :D

Utoljára szerkesztette: Zyaxos, 2016.03.18. 15:45:21
  • böröczk
    Fuh, köszi, tényleg csak tegnap kezdtem el estefelé, de már most szétrobban az agyam a rengeteg infótól meg lehetőségtől.
    Kicsit komplikált volt első ránézésre a játék, de most már tisztul, csak ne lenne olyan baromi kicsi betűkkel írva minden :,D

A tradinggel az a bajom, hogy mindenképpen kellek hozzá. Vagy küldhetek munkásokat is?
    Amúgy hogy érted, annka megfelelően vásárolgatni a házikókat, mindegyiknek más a "berendezése", felszerelése?

Most muszáj egy kis szünetet tartanom, így is alig bírtam felkelni :D
  • Zyaxos
    Nos:

Igen, ez mapról is működik, de fontos hogy nodeba befektetni contributiont már nem tudsz távolról, csak node manageren keresztül.
    Igazából néha érdemes kivenni. Én pl a már nem használt nodeokat, házakat, egyebeket eladom, amikor már nincs rá szükségem. Így gyorsan juthatok CP-hez, ha kell.

Az összekötés automatikus olyan szempontból, hogy 2 node-nak szomszédosnak kell lennie. Tehát ha van egy köztes, akkor először azt is aktiválni kell. Tehát hiába fektetsz be Veilaba vagy Heidelbe, attól még a közöttük levő node-kat is össze kell kötnöd.

Tradere alkalmas kezdő szekeret illetve 2 nagyobbat a stable masternél szerezhetsz. Lehet a 2. v. 3. szekérhez kell kis Amity (nem emlékszem), de az max 100, tehát gyorsan megoldható kis beszélgetéssel. Utána a tradet igazából csak összekötött nodeok között érdemes csinálni, ellenkező esetben csak a vételár 30%-ét tudod eladni a cuccokat.

Házakkal, "műhelyekkel" kapcsolatban azt tudom mondani, hogy először álmodd meg, hogy kb mi az a képesség (fishing, trading etc.) amire rá akarsz feküdni, utána kicsit utána lehet olvasni, hogy majd milyen nyersanyagokra, crafolt cuccokra lesz szükséged és annak megfelelően vásárolgatni a házikókat.

Hirtelen ennyi, de ha kérdésed van, akkor csak nyugodtan. Am ne aggódj, én is csak 31 vagyok, pedig 8.-án kezdtem már :D Am közben meg rájöttem, hogy érdemes 1-2 altot is csinálni és a gyorsabb, könnyebb küldiket velük is csinálni, mert az is növelheti a CP-t, energy (Amik ugyebár nem karakter, hanem account szintűek, viszont karakterenként felhasználhatók).

• mikromanus
    Én Jorduinon vagyok mer' a többiek asszonták ide megy a sok mesüge PvP betyár azT' lesz élet. Hát... van is elég sok keménykedés. Az "A" előrébb van mint a "C" és a "J". Ennyi lehet az ok. Sok ultracasual csak nyomja az entert azt megy bele a nagyvilágba. :D

©sznek1975
    Sok-sok játékidőt ha bejön a stílus. El lehet vele tökölni rengeteg órát. Kezdésnek ad pofás grafikát, sok-sok lehetőséget, hatalmas bebarangolható világot és nincs menet közben egy grammnyi töltőképernyő se. emellett nagyon szépen és stabilan is fut nekem. A Csuda-hiper-szuper cryengine Archeage-ben egy kalap kaki volt ehhez képest. Szép víz, azt annyi. Itt minden szép, meg hangulatos. Persze nem minden pöpec, de inkább szokni kell és nem hiba a többség ami nem jött be annyira. 35% adó az AH/marketplacen? Kisebb haszon minden tevékenységen mint a grindből? Magasabb "minőségű"/craft és energia költségű item olcsóbban rakható csak ki mint az anyag ára volt? No, ezek bosszantó apróságok. A játék kereskedelme korlátozottabb. Nincs túl sok közvetlen player to player ügylet. Sokkal több mindent kell magadnak megcsinálnod. Emellett még ott van az is, hogy tényleg rengeteg apróság van amit meg lehet csináln és mindenki ugyanonnan indul (kb). Sokkal kisebb a "paybuff" mint más MMO-kban.
  • böröczk
    A travelers package 30 ajró, az 50 euróshoz kapsz egy petet, valami idétlen kosztümöt, és egy lovat (amit amúgy 1-2 óra játék után már meg is tudsz venni).

Én azt szerettem volna kérdezni, hogy a magyarok többsége miért az Alustin szerón játszik, van oka? Vagy csak egyszerűen oda kezdtek el gyűlni :D
  • sznek1975
    szép ár de megéri ugyebár majdnem 16000 ft és mit nyújt mindez mit tud a játék?
  • böröczk
    Hát igen, közben rájöttem, hogy amiket a karakterkreálón választhatsz, és nincs P-vel jelölve, azok a kraftolható armorok.
    Legalábbis ez tűnik logikusnak, ez az én tippem. A kari kreálás után pedig nyilván a legalapabbal indul, akármit választottál neki, p ide vagy oda :D

Még eléggé új a játék (tudom, hogy a szotyik már több éve fejlesztik, és náluk tavaly jött ki, de akkor is..), hátha jönnek a kontentek, és lesz majd több craftolható ruci.
    Azért azt tök röhejesnek tartom, hogy a dyeokat is pearlből lehet csak venni (kapni questből, meg most ez a szent patrik napi libafoszöld dye), ráadásul darabszámra megy, nem marad örökre a palettán, ha csak 1dbot vettél belőle.
    Ha már kevés a választék armor és fegyó terén, legalább a színekkel lehetne kicsit egyedibbé tenni, mint titan questben, diabloban, stb.

Alapvetően úgy kéne lennie, hogy cosmeticset vehetsz, skineket a meglévő armorodra, de azok semmilyen plusz stattal nem szolgálnának.
    És nem 20-30 dolcsi per kosztüm, az nevetséges.
    Ha ilyen League of legends skin árban menne, még azt mondom, tökre megértem, és ha valakinek tetszik a játék, megéri, áldoz rá 1000-1500 Ft-ot kosztümönként, petekként. Még azt mondom, max 10 ajró (hiszen pl a HS-ben nevetséges módon egy hero portré kerül ennyibe), de a mostani árszabás vicc akármelyik ország pénztárcájának.
    Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.03.18. 11:35:33
  • böröczk
    Na ezt kerestem, köszi, mert nekem úgy végül sikerült, hogy a node managernél vissza tudtam kérni a pontokat, de nem tudtam, hogy akárhol vagyok, mapot megnyitva is működik. Úgy azért egyszerűbb.
    Bár annyira nem érdemes kivenni a pontokat, nem?
    Csak egymás utáni node-okat tudok összekötni, vagy lehet két node egymástól messzebbre is, összeköthetőek attól függetlenül, hogy van közöttük esetleg több.
    Hogy hogyan kötöm össze, arra még rá kell jönni :D
    Mármint megcsináltam a küldit, amivel kettőt összekötöttem, de ennyi.
    Azt, hogy trade-re alkalmas szekeret hol szerzek, munkásokat hogyan dolgoztatok, még fel kell deríteni.
    Még nem vettem házat (szerk: vagyis még nem béreltem), gondoltam, várok vele, érdemes minél előbb? Úgy tudom, ott lehet ruhát kraftolni pl.

Hozzáteszem, még csak lvl14 vagyok, pedig tegnap is órákat bolyongtam, ma is reggel 8 óta kb :D
    Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.03.18. 11:26:17
  • Zyaxos
    Szia,

Most ugyan nem vagyok otthon, így a pontos kép nincs előttem, de:

Amelyik node-ba már befektettél, annak a színe is megváltozik (asszem pirosra), ha megfigyeled, továbbá sárga vonallal is körbe van véve. Illetve az is látható, ha bizonyos node-kat összekapcsoltál, ugyanis sárga vonallal vannak összekötve.

Ezen látszik pl.:

A CP-t úgy tudod kivenni, hogy megnyitod Mapot, majd a kívánt node ikonjára kattintasz és lesz egy Withdraw gomb a bal felső sarokban valahol.

Lsd itt:
  • mikromanus
    A node manager-nél tudod aktiválni az adott node-ot. Mindig csak azt ahol vagy. Ha van kapcsolódása a node-nak más bekapcsolt csomóponthoz vagy városhoz/faluhoz, akkor mehet, ha nem, akkor jelzi, hogy mennyé má' az előző node-hoz. Jelzi is merre lehet az előző. Ha már aktiválódott, akkor a node helye is látszik, ha nem, akkor csak kb hol van. Fizetés előtt látod mennyi CP-ért veheted meg. HA kapcsolódik a node, akkor a térképen eltérő (barna, vagy arany?) színnel látod a kapcsolódási vonalat. Ha nincs kapcsolódás, akkor a vonal fehér, a node pedig szürke.
    Visszavenni simán vissza lehet bárhonnan. Csak belekattintasz a mapon a node-ba és ahol korábban az aktiválás volt ott most visszavonod a jogaidat. A CP azonnal visszajön, a kapcsolat meg megszakad. A veszélye ennek az, hogy ha megszakad a kapcsolódása egy node-nak, akkor minden befektetett energy elvész. Ha felupgradelted a farm spotodat a jobb dropért lvl 2-5 szintre, akkor annyira nem jó visszavonni. Bukod az 100-200-sokszáz befektetett energia pontot. Ezek a szintek újra aktiválásnál már nem lesznek meg.

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.18. 10:34:42
  • mikromanus
    Tegnap picit öltözködtem craftnál és azért látszik hogy eltérnek a rucik. Nem sokkal, de látszik. A zsákruha helyett tépett köüönyeg, vászonsipka helyett szélesebb kalap vag yépp szélesebb kalap tekerccsel a tetején. A színvilág nem nagyon tér el és a jelleg sem. Ha ezt használod, akkor látszik lepukkant ócsójános vagy hogy nem költesz gúnyára. :D
    Eltérő a kinézet, de kevés a set. Egyedi itemeket meg kb nem érdemes használni. Kivéve persze az ékszereknél és fegyveren. A kevés setből is van egy-egy ami jobban illeszkedik az elképzelésekhez. Van ami tankosabb (használja egyáltalán valaki?), van amelyik extra teherbírást ad, van ami alapból gyorsabb mozgást, van ami casting speed bónust... Szerintem a választás elsődlegesen funkcionális és nem desigh kérdés az alap vérteknél. Vehetsz speciális munkagúnyákat és craftolhatsz is párat. Ezeknek jelentősebben eltér már a kinézete. In game silver áron megy, vagy épp magad craftoltatod a munkásaiddal. Vagy mehet pearl-ért a drága csicsás gúnya.
  • böröczk
    Egy újabb kezdő kérdés: A Node-ba fektetett contribution pontokat hogyan tudom "kivenni" és újra befektetni valami másba?
    És hogy láthatom át legegyszerűbben, melyik node-ba van épp befektetve contribution pont, van erre valami kereső opció?
  • Morinad
    https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html
  • Anthrax
    Úgy tudom csak a saját oldaláról lehet megvásárolni.
  • sznek1975
    Sziasztok. van magyar oldal ahonnan meg lehet rendeli a játékot? vagy akár külföldi ?
  • Ashyn
    Üdv köztünk!

Magyar játékosok főként az Alustin szerveren vannak, a másik két realm-en nem tudok klánról, vagy céhről.