7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
mikromanus #1301 A gathering növekszik minden "begyűjtő" tevékenységgel. Ilyen a favágás, bányászat, gathering, és a növények nedvének vagy állatok vérének kiszívása/begyűjtése. Meg az állatok megnyúzása is.
A processing az alapanyagok előkészítése a crafthoz. Mint a folyóvíz megtisztítása, vagy épp desztillálása, a drágakövek tömörítése vagy hevítése, halak kiszárítása, alap alkímia. Lényegében minden ami az "L" menüből elérhető. Mud crystal lelőhelyen ha nem tudsz bányászni, akkor az a terület nem "igazi" érc, vagy valaki már használta nemrég és kimerült. Egy idő után ismét fejthető lesz az érc itt. Persze van amihez kell gathering vagy talán valami ismeret is, de szerintem a Mud, vagy a translucent kövek nem ilyenek. Platinát, ezüstöt, meg ha van rubin, vagy emerald node, akkor azokat nme tudod alap gatheringgel elérni már. Bosszantó amikor ott villódzik de még ki se írja mit látsz. :D -
#1300 Ha gyujtogetek, azzal novekszik a gathering skill, igaz?
Bocsi a sok kerdesert, de nagyon rakattantam a mud crystalra, es bant, hogy az orrom elott van, de nem tudom felszedni :,(
Volt itt valaki, aki irta, hogy elkezdte erdekelni a jatek, de nem biztos a megveteleben.
En guest passom mar odaadtam egy baratnemnek, de: ez az egyetlen mmo, ami lekot.
Probaltam sokfelet, nem tetszett egyik se, untam egyszeruen. Nem az en mufajom.
Gw2 ugy ahogy tetszett, de arra is hamar rauntam.
Ebben a jatekban megtalaltam, ami nekem tetszik, bar nem regota van meg. Mindig van benne mit csinalni, de mar csak a baromi szep latvany miatt is jo rohangalni, felfedezni neha :P Lehet nekem azok miatt jon be a jatek, amik miatt masoknak nem.
Egyebkent en ugy tudom van max lvl,60.
A lenyeg, hogy orakat el tudok vele lenni, nem is veszem eszre az idot, szoval reszemrol mar most megerte a vasarlas :) -
mikromanus #1299 Az alap armorokat gyártod. Ezeknek van szép neve és setek esetén zöld a szinük/körvonaluk. A szint csak abban tér el, hogy más setet craftolhatsz. Más a set és egyedi bónusza (Agerian, Talis, Kalis set pl). Nincs semmi különbség ezek közt és a dropként megszerezhetőek közt tudtommal. Az armorok értékeit enchant-tal lehet fejleszteni. Ez a Black spiritnél érhető el Enchant alatt. Armorhoz black enchantment armor stone kell. Ez eshet dropból, vagy kaphatod rewardként is (a black spirit küldetéseknél többnyire). Armorok 5. szintig, weaponok 7. szintig sikeresen enchantolhatóak. Itt az enchant siker esélye 100%. Efelett van esély a buktára már. A minőségi szintet upgrade-del lehet elérni. Ilyenkor kaphat speciális tulajdonságot az armor vagy a vért, de erre nem a gyártő ház, hanem az egyedi armor upgrade háza használható. Az enchant emeli az armoroknál a DP értéket (ez a védő/defense stat), fegyvernél az AP értéket (Ez a támadó/sebző attack stat).
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.22. 14:24:00 -
Atrax47 #1298 Köszi a páncélokra a választ, Még annyi kérdésem lenne hogy amit a LV4 es armorsmith házba tudok csinalni az a legjobb alap stattal rendelkező páncél vagy később tudok még csinálni valami mást is? Például minden városba valami mást? -
WiLDoR #1297 köszi, asszem utóbbival próbálkozok :D -
mikromanus #1296 Addig ingerled amíg le nem hajít. Vagy kiéhezteted és amikor megdeglik akkor leenged azt hiszem. Persze nyomhatsz egy R billentyűgombot is mint felszállásnál. :) -
WiLDoR #1295 noob kérdés bocs, de hogy kell leszállni a lóról ingame? -
#1294 Köszi a választ! -
#1293 Akkor úgy megy mint az MMO-k többségénél, mondjuk ez nem hátrány :D -
mikromanus #1292 Teljesen ugyanott találod magad ahol voltál. Kivéve persze ha online hagytad magad és széttéptek a borzok míg nem voltál valójában a géped mellett. A karaktered és a lovad is oda tölt be ahol volt,. A petek is elöl lesznek vagy épp unsummoned módban. Ahog yhagytad kilépés előtt. -
#1291 Értelek, nem is azért említettem, hogy a D3 MMO lenne inkább csak a nagy érdeklődés miatt, hogy ott azért megoldották.
Tényleg, tök n00b kérdés: WoW módra kb. bárhol kilogoutolhatsz és másnap onnan folytatod, vagy el kell baktatni valami tavernbe és csak akkor léphetsz ki, különben szétcincálnának a kerek erdő közepén? :-) -
#1290 Ne kapkodj ennyire... estig adok magamnak még időt, ha nem olvasok róla valami nagyon undorítót, megveszem és tiéd a kód :-) -
#1289 Nem, ingyen játékot kérek... kipróbálási lehetőséget vásárlás előtt, akár rettenetesen lekorlátozva, legalább egyetlen napnyi időt! Ha ezt nem tudja megadni egy cég, az nekem azért picit sántít :-/
"semmire se lehetne használni a chatet"
Ez kb. 10 sor lehet a programkódban, hogy a guestek ne kapjanak chat jogot, vagy egy guest chat jogot kaphassanak csak.
"Ha azonos erőforrást kapna a free és fizetős játékos"
Ez lehetne akár egy másik szerveren is, lenne egy külön régió a n00b próbázóknak, hogy megízleljék a dinnyét... -
mikromanus #1288 A Diablo az "zárt" rendszer és nem MMO. Minden belépéskor és helyszínváltáskor legenerálódik a "világ" és csak 1-4 játékos van benne. Így lehet szabályozni a tartalmat. A BDo-ban nincs semmi töltés miután beléptél. Egy gramnyi betöltésnélkül lehetsz el hetekig ha ki nem lépsz közben. +rengetegen vannak bent ugyanabban a világban. Így kicsit maceásabb korlátozgatni. Meg amúgy is a korlátozások épp az élmény ellen mennek. Itt aszabadság teljes... Kivéve a világ határain azt a láthatatlan falat. :) -
#1287 Szerintem estére keresek egy twitch stream-et ami az elejétől megy (csak van olyan és nézem egy kicsit az is sokat segítene már). Most nincs jobb ötletem a döntésre, de egyre valószínűbb a vásárlás akármennyire is kapálóznak a másik topicban ellene :D -
#1286 Bemérgedek és megveszem, aztán exclu neked dobom a kódot ;-) -
#1285 Ebben egyetértünk, engem nem kell meggyőznöd róla :D Én is kipróbálni szeretném először :D -
#1284 Dio 3-ban is megvolt a lehetőség, hogy a Skeleton King-ig elvihetted, annyi pedig éppen elég arra, hogy eldöntsd mit akarsz. Nem érzem fairnek ezt azokkal szemben, akik potenciális vásárlók lennének. -
mikromanus #1283 Archeage-ben nyomultam amíg ki nem jött a BDO. Elég sokat agyaltam megvegyem-e és melyik csomagot. Sok része "karcsúbb" vagy nagyon más és ez picit kétségekkel töltött el. A végeredmény azomban elég kellemes eddig. Sokszor úgy éreztem, hogy a BDO fejlesztők/kiadó többet olvassa az Archeage userek visszajelzéseit mint a Trion. Sok-sok olyan dolog bekerült ami szerintem az AA-ban bukta volt, vagy rossz irányba vitte a dolgokat. A korlátozott housing ugyan tetszett, de a BDO is elég jó. A nincs házam/farmom meg sokaknak probléma volt AA-ban. A fizetősdi és a player to player kereskedelem korlátozása szintén hasznos (mondjuk ami megmaradt azt is korlátozniuk kellett, mert a goldsellerek/botok ott találtak fogást a rendszeren). Kevesebb az RNG, vagy mondjuk úgy, hogy barátibb. Ha sokat buksz, akkor jobb esélyed van a sikerre legközelebb. Elérhető minden enchant szint mindenkinek. Értelmes időn belül elérhető a lvl 15 fegyver és armor, annál feljebb meg most nincs semmi. 1-2 szint eltérés lehet a sokat farmolók és átlagsoabb userek közt, így ugyan van előny, de az nem a pénzeden múlik. (lvl 50 a softcap, de lvl 55-ig iszonyatsok idő és farmmal felnyomhatóak a karakterek). Sok farm = előny. Az in game activity/szakmák picit nekem fura és csalódás. Hozzáedződtem ahhoz, hogy ebből lehet érdemi hasznot hajtani, erre szét van gyalázva picit. Alapanyagok szintjén valamennyire rugalmas még a rendszer, de magasabb szinten, vagy craftolt itemeken nem érvényesül a befektetett energia-érték arány. "hatósági" árszabás van. Ha nincs a piacon anyag akkor se tudod jó áron kitenni. Ha sokat eladnak és hamar elfogy, akkor feljebbmegy az ár, de ha nincs kint elég és a pár ami kikerül az is elmegy azonnal, akkor nem mozdul kb semmi nagyon sokáig. Addig meg hulladékáron pakolod a piacra a terményt? Komolyan? A kereskedelem haszna is minimálisnak tűnt. Lehet böszme nagy négylovas szekérrel már hoz hasznot, de amúgy szerintem sima szörny farmmal azonos idő alatt sokkal több silver jön be.
A kiadó/terjesztő hozzáállása is más. Az AA-ban kb szemenköpés volt minden patch és live stream/válasz. Kb csak a pénzes extra random tartalom reklámja ment. Megszívtad valahol? Így jártál csökött. Fizess többet!
Ezzel szemben a BDO-ban megvan annak az illúziója hogy számítasz és a játékod alapján szerzel előnyt és nem a pénzed befektetése alapján. Gond van? Kompenzációs pakk kb azonnal. Gond van indulás környékén? SENKIT se engednek be. Nem az van, hogy elkezdjük beléptetni a népet, aztán aki nem fizet vagy pechje van az 3 óra hátránnyal indul mert ennyi a bejutási idő (AA-ban minden nagy patch és a start is ilyen volt).
BDO-ban Content patchek érkeznek és nem újabb pay button a kezelőfelületre amit meg kell nyomnod. Ha patch jön nem azt várom mivel fognak kicseszni velünk, hanem mi az új. AA-ban undorító random szarságokkal és p2w tartalmakkal keserítették a lelkes játékosokat.
Ja, és sokan vagyunk. Értsd: rengetegen. Picit fura ez a chanel rendszer, de iszonyat sok ember van online. Rengeteg kisebb-nagyobb guild egy nagy játszótéren. Az öt napja indult "casual" guildünk tán a 300. a 350 20-nál több tagú guild rangsorában. És ez egy szerver. (+rengeteg solo játékos is van). AA-ban nem lehetett normálisan kitölteni/feltölteni a terepet. Nem tartott meg stabilan elég embert a feljebb is jelzett hibák miatt + az időszakos ingadiozások miatt.
Hosszabb távon majd meglátjuk, de eddig pozitív a kép BDO fronton nálam. :)
edit: +stabilabb a ajáték és szebb is. Folyamatos játék és online lét mellett tán ha hetente egyszer dob ki. Akkro is ötből négyszer a karbantartás és leállás miatt. AA az meg jó omlós volt
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.22. 11:14:21 -
azriel #1282 Több mint 10 éve MMO-zok különféle játékokkal, nem riadok vissza a napi 6-8 óra játéktól sem (3 gyerek mellett sem), és tudom milyen az, amikor egy cél érdekében sokat kell küzdeni. GW1-ben és Aionban is voltam top10 légióban (GW1), vagy egyéni listán Aionban (ely oldalon és asmo oldalon is), úgyhogy tudom miről beszélsz. De azért lehetnek kétségeim egy induló játékkal kapcsolatban, és eddig (B&S-t leszámítva) hamar el tudtam dönteni mi tetszik és mi nem. Nekem már az is el tudja venni a kedvem, ha egy karakter bénán mozog, vagy idióták a skill animációi (WoW ezért nem tetszett soha), meg sok más apró dolog, ami azért hamar kiderül számomra. De ezek ugye nagyon szubjektív dolgok :) -
mikromanus #1281 Azért vedd figyelembe, hogy aki ide vetődik és játszik azok elég edzettek már MMO fronton. Magas az ingerküszöb vagy épp a grind elvárás :D
Igen, aki többet játszik az többet fejlődik. Aki többet farmol az több nyersanyagot szerez. Aki bent tudja tartani a karakterét online az több erőforrást (energyt) használhat. Viszont rengeteg lehetőséged van játékon belül. Sok-sok idő lehet míg beleunsz. Mondjuk én a guild warokba még nem szagoltam, PK-ba inkább csak védekezés vagy áldozat szintjén és több száz magasabb szintű karakter van a játékban. A farmolósdi szintem is átlagos max energy és CP alapján (141/138). Mondjuk alkimistaként Top10 vagyok, de az idő 80%-ban top1 a magam Professional Lvl 7-jével. :)
kigyi: egy hét alatt bőven túl lehetsz lvl 50-en. Ott meg már farmolható minden. Olyan 3-4 nap kellhet a max szinthez, de nolifer módban volt aki 15 óra alatt elérte a lvl 50-et. Csak minden mást az ilyne kihagy a szörnyirtáson felül...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.22. 10:32:49 -
#1280 A wow-ban is megoldották, hogy nem tudsz a chat-re írni nem tradelhetsz nem tudsz komoly goldot farmolni mivel alacsony szinten nem esik és amúgy sem tudnád átadni, nincs mailbox és még jó sok minden hiányzik. Szóval nem spammelik a szervereket tele hacsak nem valamilyen akcióval pl. most HS van összekötve a direkt stressz teszt :D :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.22. 10:30:49 -
mikromanus #1279 mud crystal: lehet ugyan farmolgatni, de ez is elég olcsó móka. Rough mud stone vehető 600-1200 silver áron. Mondjuk a crystal 12-25k silver szokott lenni, így itt megérheti fejleszteni a Processinget. Erre a kristályra épül 1-2 hasznos craft, így picit magasabb rá a kereslet. A vörös és zöld kristályok és kövek értéke alacsonyabb. 1-2 felhasználási területük van és ott is a craftolt item "hatóságilag" alacsony áron sózható el. El lehet cserélni közvetlen játékosokkal is az elixireket, de ritkán van anyaghiány a Marketplace-ben. Egyszerűbb kivásárolni a céllöttyöt szerintem. Persze a rare-kék verziók drágábbak vagy nem elérhetőek. Lehet emiatt érdemes bevállalni a zöld verziós nulla bevételt vagy buktát.
Tinman: közös lónak túrós a háta. Ingyé' játéknak meg toxikus a játékosközönsége. Most is fertőzött kicsit a chat, de ha ingyen mindenki bejuthatna, akkor semmire se lehetne használni a chatet. Így "csak" 15-20 felhasználót blokkolok naponta, úgy automatikusan százával spamelnék tele a chatet. Emellett jó a belépési korlát (egyszeri fizetés). Megszűri a szemetet. Az ügyeskedők jelentős része kint marad. Meg nem kell azon agyalni, hogy free meg valós user hogy lehet játékban és mit kapjon. Ha azonos erőforrást kapna a free és fizetős játékos, akkor a valós játékosok hátrányban lennének a botokkal szemben. 10-20-100 account energy regenerációja és 3-5 játék/gép futtatása vs 1 valós játékos összevetésben nem az egyszem igazi nyer.
+ az ingyenesség hátránya a sok chat hulladék besodródása. Banolnak? Na és? Spamelsz hülyeséget az alt accountokkal. Szóval ez zsákutca. -
azriel #1278 Nekem is az a bajom, hogy mostanában befürödtem pár játékkal, amikért pénzt is adtam. Elvileg ugye azért van a béta, hogy ki lehessen próbálni, de ezzel a lehetőséggel se tudott sok ember élni. Sokan nem is hallottak még erről a játékról, és én is sokáig úgy tudtam (ilyeneket hallottam és olvastam róla) hogy egy igazi grindelős Koreai MMO lesz, ahol nem lesz max szint, és arról szól a játék ki tud vele többet játszani, és az lesz isten császár, ami Koreába nem ritka, de az én gyomromnak nem annyira fekszik. Grafikailag az előzetesek alapján nagyon tetszett, de a háttér infók kétségeket ébresztettek. Erre itt meg teljesen mást olvasok, és még kedvem is lenne vele játszani, de azért 10K Ft-ot nem szívesen dobok ki látatlanba. GW2-t is megvettem előre, de azzal legalább fél évet elvoltam, az már számomra megéri kategória. B&S-el sokat bétáztam, közepes pakkot vettem, mégis a megjelenés után 2 hétre elfogyott a motiváció a játékban. Szép grafika, sok insta, szuper aréna rendszer, de oda már öreg (és lassú) vagyok úgy érzem :) Maradt az Aion, amit már 6 éve nyúzok kisebb-nagyobb kitérőkkel, de azt meg már nagyon unom, és azt is kezdik egyre jobban szétcseszni, és arra mennek, hogy minél több pénzt ölj a játékba, mert csak úgy lehetsz valaki. Csak megszokásból játszok vele, meg talán azért, mert ott már elértem valamit, és sajnálom ott hagyni. De ha jön valami új és jobb, szó nélkül jegelném újra :) -
alcca #1277 Sziasztok
Valaki megtudna szánni egy Guest Pass-al engem is? Köszönöm -
mikromanus #1276 Kicsit kiegészítve: Ha enchantolsz és sikeres volt, akkor nincs max durability loss. Ha bukod, akkor esik 5%-ot buktánként. Minden fail után számolódik a "fail stack". Egy-egy stack extra esélyt ad a következő próbánál. Megjegyezném hogy bármelyik enchantnál. Azaz ha armort enchantolsz de váltasz weapon-ra, akkor a stack megmarad. Így érheti meg magasabb fail esélyes accessory itemeket enchantolni a legelején. 2*25k silver bukta jobb mint a 250k vagy 380k. (olyan 3-5-ös szintig szoktak accessoryval menni. 5 a javasolt, de szerintem emelték a siker esélyét itt ésazt elég macera elérni). Lehetőség van biztosra menni. Ekkor a jobb gomb felett jelzett mennyiségű black stone kell és bukik a max durability a jelzett százalék értékkel.
Javítani azonos minőségű itemek betörésével lehet (ez Repair max durability pont alatt van a kovácsok repaitr menüjében). lehet alacsonyabb minőségbesorolású item+pénzt is használni. Van még Memory fragment is amivel javítani lehet. Az használható a skill awekning-hez is. Drágább fegyvereken hasznos lehet (pl boss armorok javításánál)
Termelni nem tudom érdemes-e armort. A költség magas és olcsóbban megvehető a marketplace-ben. (vagy a 35% tax után már tuti nem lenne haszon az eladáson). Pár itemnek ugyan van ára, de lehet egyszerűbb kifarmolni. Cron Castle-nál esik sok armor nekem, meg Agerian set a Cultist monastery környékén. Utóbbi alacsony szintű környék (vagyis levelingre optimális, de később kevesen járnak arra). Ha bekapcsolod a terület node-ját, akkor jobb a drop. Meg ha energy befektetéssel növeled a terület szintjét akkor is elvileg. -
#1275 Friss játéknál ez még érthető dolog mondjuk 2 év múlva már nem így lesz, de szerintem 1 év múlva is lehet már változás. Ilyenkor még bíznak abban, hogy megveszi mindenki akit érdekel aztán a tétovázókat ráérnek elcsípni később. Érdekes felfogás, főleg nekünk ilyen összegnél nem ugrik fejest az ember feltétlenül a virtuális világba. Majd meglátom, ha sikerül pass-t szerezni kipróbálom és kiderül mit tud aztán mehet a móka :)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.22. 09:19:58 -
#1274 Valaki elmagyarázná nekem a guest pass lényegét?
Nem értem, hogy miért rossz az egy "első játékos" fejlesztő bandának, hogy a játékukat a megvásárlása előtt ki szeretnék az emberek próbálni. Látom a külföldi fórumokat is, sokan vannak akik guest passt kunyerálnak, mert nyilván vásárlás előtt nem árt kipróbálni valamit, ami nem 1-2 dollárba kerül...
Ráadásul csak 7 napos játékidőt ad, mely ugye pl. a WoW LVL20 cap-es starterhez képest jóval szolidabb lehetőség, tehát még azt sem lehet mondani, hogy azért van meghívásos rendszer, mert a szerverek túlterheltek. 7 nap az semmi, főleg, hogy az embernek élete is van, így nyilván nem tud senki sem 24/7-ben szervert terhelni a jelenlétével...
Szóval, miért ellensége saját magának ez a cég? -
#1273 Sziasztok!
Új vagyok még ebben a topicban, de ha valakinek esetleg lenne egy maradék guest pass-a és elküldené nekem PM-ben azt megköszönném. Ki szeretném próbálni mielőtt megveszem. -
#1272 Armorok craftolásának akkor lesz első alkalommal értelme, amikor nekiállsz enhance-olni a ruházatod. Amikor az enhance-sikeres, nem vesz le a tárgy maximális durability-jéből. Amikor azonban sikertelen, akkor a max durability csökken. Van lehetőség arra is, hogy erőlteted a 100%-os enhance esélyét, ez esetben jóval több upgrade crystal kell a művelethez, viszont drasztikusan csökkenti a tárgy maximális durability-jét. Ezt az értéket a kovácsnál lehet javítani, amihez szükséged van egy azonos típusú, lehetőleg azonos "színű" tárgyra. Ha a javítandó tárgyadhoz képest a pótalkatrész alacsonyabb szintű (értem ez alatt, hogy esetleg kék tárgyat akarsz javítani de csak zöld pótalkatrészed van), akkor pénz ráfizetésével hajlandó a kovács megjavítani. Amikor idáig elértél, akkor már van értelme az armor (vagy más felszerelések) készítésének. A felszerelések (páncél, fegyver) készítése és minőségének fejlesztése két külön dolog. Egyik munkaállomáson elkészíted magát a tárgyat, a másik állomáson fejleszted a minőségét (ezekhez kellhetnek a kristályok). Ez utóbbi munkaállomás már tárgyspecifikus, olyan várost, települést kell keresned, ahol az adott tárgyhoz szükséges munkaállomás felállítható. Glish ruin környékén a sár szörnyek irtásával is hozzá lehet jutni a mud crystal-hoz, de az nem túl hatékony... tekintve, hogy 5 darab rough crystal kell egy kristályhoz. A vörös kristályok beszerzése már sokkal könnyebb, valószínűleg ez nem is fog gondot okozni.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.03.22. 08:11:21 -
#1271 Szerintem skill függő, hogy mikortól tudod bányászni.
http://bddatabase.net/us/item/4407/
itt írja is, csak azt nem, mi az a skill ami szükséges...
Rough Mud Crystal requires a certain level of skill to collect.
- How to Obtain: It can be Gathered near the Glish Ruins. -
#1270 van egy olyan sejtésem, hogy ez a mud crystal.. és nem tudok hozzáférni (pickaxe van nálam, elméletileg az kell). Lehet, mégis gathering leveltől függ..
kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Atrax47 #1269 Hali valaki meg tudná mondni hogy mikor érdemes armort kraftolni?
30 as szinten a level 4 es armorsmth épületben gyártott páncél sokkal rosszabb mint a küldetésben kapott.
Akkor mi értelme van? Vagy azt kell tuninngolni a játék végéig? -
#1268 "Még szinte alig rajtolt el a Black Desert Online, a fejlesztők a hírek szerint már most azon törik a fejüket, hogy miként is tudnák bővíteni a kérdéses MMO tartalmát. Jouska, avagy az alkotás közösségi menedzsere ugyanis egy interjúban nemrégiben arról beszélt, hogy komolyabb frissítések tartanak a játék irányába, amelyek megjelenése nagyon közel van már.
Ha pedig mindez nem lenne elegendő, emberünk szerint ezek a tartalmi bővítmények várhatóan teljesen ingyenesek is lesznek."
Durva, hogy eddig alig olvasok negatív dolgokat erről a játékról, bárhová megyek mindenhol igazán lelkesítő dolgokat olvasok. Kezdek kicsit aggódni... lehet, hogy újra drogos leszek? -
#1267 Guest pass-t ha valaki tudna adni, örülnék neki... ha nincs az sem baj. :-)
Egyszerűen érdekel a játék annyira, hogy rászánnék egy hetet és kicsit megismerkednék vele. -
#1266 Hm, köszi szépen, amúgy a kereskedés már megyeget, bár csak takarítás közben, amúgy hamar ráunnék. :D
Ami most rémesen bosszant, nekivágtam az armorkraftolásnak, bár ne tettem volna :D
Minden alapanyag világos, viszont a mud crystal, illetve a rough mud crystal, amiből előbbit lehet hevítéssel előállítani, sehogy nem akar összejönni.
Utánanéztem, hol lelhető fel, el is mentem a Glish ruins-hoz, körbefutottam a környéket háromszor, és semmi.
Azt írják nincs gathering lvl követelmény sem. Vagy mégis lenne?
Azt olvastam, hogy a munkásaimat akkor tudom mud crystal bányászatra küldeni, ha beszélek az ottani node managerrel, ez megtörtént, csak még a 35 energiát nem tudtam belefeccölni, hogy tovább haladjak a projektben.
szerk: amúgy iszonyú király, ennél a saras-agyagos résznél, amikor a "sár szörnyekkel" harcol a kari, saras lesz, esőben vizes, harc közben véres. Látszódnak a lábnyomok, minden a helyén :D
Engem kicsit a világának hangulata a Witcherére emlékeztet.
Gyönyörű a játék amúgy *.*
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2016.03.21. 17:52:07 -
#1265 Megpróbálom a lehető legegyszerűbben, sallangmentesen leírni.
- Van olyan NPC (keresztbe tett szerszám ikon), akinél munkást fel lehet bérelni. Ez dolgozik helyetted, amíg online vagy. Ha offline vagy, aludni megy ő is, így nincs "farmolós termelés".
- A melós ott dolgozik, ahol felbérelted. Tudsz összekötni helyeket "contribution" pontért, azokra a helyekre el tud menni dolgozni, ami össze van kötve a lakhelyével. A melósnak kecó kell, ahol felbérelted, azon a településen kell venned egy lakást neki (kecó megvételénél a lodging-ot kell választani).
- A melósnak van staminája, azaz hány darab akármit tud legyártani mielőtt kimerül. Ha kimerül, hazabaktat és nem dolgozik tovább. Kimerültség ellenszere - mi más mint - a sör. Ezután újra lehet küldeni dolgozni.
- A melósok nem csak összerakni tudnak dolgokat, hanem az alapanyagok beszerzését is meg lehet oldani velük. Amíg te kaszabolod a csukazsiráffókákat, addig ők lopják neked a király erdejéből a fát.
A szekerek pedig elsősorban nem arra vannak, hogy átcuccolj A-ból B-be, hanem kereskedéshez. Ugyanis a tradereknél kapható olyan holmi ami semmi másra nem való mint kereskedni. Ebből felcuccolod a szekeret, és minél messzebb viszed az árut eladni, annál nagyobb haszonnal kecsegtet a dolog. Ellenben itt is össze kell kötögetni a helyeket, ahova viszed a szajrét. Ez amolyan pontösszekötősdi a térképen. A és B település közben több ilyen állomáspont (Node) is lehet, és csak azokon keresztül tudod A-t és B-t összekötni. A lényeg, ami össze van kötve azok között kereskedhetsz, melósokat küldözgethetsz. Ha nincs összekötve semmit, csak úgy eladsz a vakvilágba, azt mindig jóval áron alul tudod megtenni. -
azriel #1264 Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudna dobni egy guest kóddal. Tetszetősnek tűnik a játék, de mivel meg kell venni, és olvastam
róla jót és rosszat is, szeretném kipróbálni előtte. 1-2 nap alatt el szoktam dönteni hogy tetszik valami vagy nem, úgyhogy arra pont jó ez a guest rendszer.
-
dregnarr1 #1263 Szerintem többeket is érdekelnének patch notes-ok. Ha van itt valaki, aki szokta nézegetni a hiv. fórumot, esetleg belinkelgethetné ide mindig az újat. -
#1262 Croxuson alapítottunk egy guildet, Birodalom néven, Icyes/Ozziy/Whitewabbit néven találtok meg minket, a calpheon C2-n. már van 4 fő :3