7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
mikromanus #1341 No, csináltam blogot hogy legyen linkgyűjtemény. Mondjuk a blackdesert.hu magyarított leírásai elég jók kezdésnek. Angolul meg ott a "biblia"1.6-os verziója. Abban kb minden részletet érintenek. Ha mégsem, vagy fontos megtalálni mihamarabb, akkor megy a linklistába. :D
Black Desert Online - Logout blog Mikromantól -
ciss94 #1340 Hali. Valaki meg tudna dobni egy Guesst Pass-al? Ha kell fizetek érte egy minimális árat de ki szeretném próbálni a játékot mielött megveszem.. -
#1339 Egész jó a magyar közösség által készített Wiki és leírás a játékról, azt olvasgatom. Elég összeszedett hasznos linkként mehetne felülre akár. Nem kell szerintem másikat csinálni feleslegesen. -
mikromanus #1338 Archeage-hez csináltam itcafe/prohardveren blogot. Azt' seperc alatt feloszlott a Palinka Traders. Megcsinálnám erre is, de nagyon rossz ómen vagyok. :D -
#1337 Engem ugyan egyenlőre nem egy hajszál inkább egy maréknyi választ el tőle, de érdekelni érdekel továbbra is :) -
#1336 Nekem ugy tunik, baratnem megse hasznalta fel a guest passt,ugyhogy ha valakinek tenyleg nagyon kell, ki is hasznalna, valamint komolyan fontolgatja a jatek megvetelet, es csak egy hajszal valasztja el attol, irjon :D -
#1335 Irja be, aki hg szeretne lenni, es megszavazzuk. -
#1334 nem ártana egy gazda ennek a topiknak, aki legalább a fejlécet kezeli és berakja a hasznos linkeket. -
#1333 Lassan kellene csinálni valami wiki-t vagy faq-ot ezeknek :D -
#1332 55 pontért összes város bekötése
Fa lelőhelyek -
#1331 Köszi, erre a válaszra számítottam :) -
#1330 Tegnapi Patch Notes -
#1329 Az alap elég, nem éri meg a +20 dollárt. Amivel többet kapsz az egy ló, amit ha játszol ugyis meg tudsz venni elég hamar. Ugyanúgy a síp se valami nagy dolog. A pet ami talán elgondolkodtató, de ingame 10 dollárért veszel vagy egyéb helyeken 2 dodóért.
Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2016.03.24. 07:25:43 -
#1328 Egyben a picivel tapasztaltabbak segíthetnének abban, hogy - amennyiben megtetszik- melyik csomaggal érdemes indulni? :)
Bocsika visszaolvasnék, hátha írta valaki, de hullafáradt vagyok
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.03.23. 22:24:07 -
#1327 Sziasztok,
Nem tudom, hátha bemákolom, amennyiben van rá valakinek lehetősége, tudna nekem küldeni egy guest passt?
Archeage után óvatosabb vagyok kicsit, pedig abban is milyen potenciál volt/van. :/
Köszi!
-
#1326 10k-ért semmiképpen sem. -
#1325 Reggel óta azért csak sikerült eldöntened hogy kipróbálod-e. -
#1324 Hát a kényszer az picit túlzó. Összekötöttem a kellemest a hasznossal. Term. érdekelt, hogy milyen a WoW és, hogy be tudna-e rántani. Később biztos sokat javul, de ennél sokkal jobb MMO-k vannak a piacon havidíj nélkül. Van, pl. az a Fekete Sivatagos valami is, állítólag.... :-D -
#1323 A wow-ot kényszerből tolta a HS (extra pakli) miatt úgy nem nehéz utálni valamit. Amúgy meg nagyon gagyinak hat a wow manapság sajnos. Régen jó volt, de most már kevés. -
#1322 Valaki helyett a jövőbe látni... ez egy olyan hero power, amire szerintem nincs igény :-/ -
#1321 Ha te wow-ban képes voltál lvl20-ig "elvinni" egy karit és nem lettél függö. akkor nettó itt is elvihetsz bármit bármikor tuti nem leszel az! -
#1320 Így van, pontosan ezért kell az ilyesmit kipróbálni. Anno a WoW-nak azért nem mertem nekivágni, mert komolyan tartottam tőle, hogy függővé válnék tőle. Aztán kipróbáltam LVL20-ig elvittem egy karit és ha ők fizetnének nekem 4k-t havonta, akkor elgondolkodnék rajta, hogy toljam. -
#1319 Nettó hülyeséget írsz + magas ló... deadly combo. -
#1318 Gyanús volt, de csak jól esik egy kis szurkálódás a szurkálódásra :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.23. 21:08:11 -
#1317 én kérek elnézés igazad van, elirás -
mikromanus #1316 A GUEST Passt következetesen QUEST Passnak nevezi.Innen az eltérés. g=/=q :)
Ingyen kipróbálás most is van. Ez a guest pass/meghívásos rendszer. 7 napalatt bőven bele tudsz majd' mindenbe kockulni. Mondjuk szerintem nem érdemes kivárni a 7 nap végét. Ha beleragadsz pár órára és nem érzed hogy időpazarlás vagy hogy unod, vagy épp észre se veszed azt' már hajnalodik, akkor megéri az árát. Később persze így is bele lehet unni, de sokszáz játékóra simán kilátásban van ha az első nap beránt a sűrűjébe és elkap a hangulat. :) -
#1315 Áhh azt hittem (G)uest (P)ass-al lehet kipróbál, de a (Q)uest is szimpatikus elnevezés. Akkor a QP-vel csak Questelni lehet? :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.03.23. 20:49:33 -
#1314 rövidiés tudod (Q)uest (P)ass bár ez neked mint képzett mmo-snak nem sokat mond mert mindent kiir a tutorial ha ráviszed az egeret :D -
#1313 Ezt úgy másfél órája én sem tudom megfejteni, mert lehet, hogy olyat még nem kaptam, de ha így is van vajon mi lehet az és, ha nem jó akkor kell nekem? :D -
#1312 Mi az a QP? -
#1311 Te maradj csak annyiban, mi meg megnézzük vásárlás előtt, hogy mit veszünk.
Egy MMO esetében 7 nap alatt, vagy éppen az első komolyabb boss levágásáig, vagy LVL20-ig abs. korrekt ízelítőt lehet kapni arról, hogy:
- milyen a harcrendszer
- milyen a fejlődési rendszer
- milyen a kereskedelem
- milyen a crafting rendszer
- milyen a közösség
- milyen az egész hangulata
A hangsúly az ízelítőn van és ehhez a twitch kevés, mert megnézni 1 órát egy Porsche vezetéséből teljesen más kategória, mint vezetni 1 órát. Nem véletlen, hogy kvázi minden MMO-hoz létezik kipróbálási lehetőség, itt engem csak "demóho" való nehézkes hozzáférés zavar.
"mert szerintem 90%uk csak free play akik kuncsorognak"
Ezt értelmezni sem tudom. Tehát 7 napot beletol egy több 100, ne adja ég 1000 órás MMO-ba csak azért, hogy abban a 7 napban ingyen tudjon valamivel játszani. Mindezt egy olyan világban, mely tele F2P, sőt ingyenes játékokkal... -
#1310 patch note
-
#1309 Nekem baratom kapott rivju editiont, kiprobaltam nala (mivel ahhoz GUEST pass nem jar), es mar egy ora utan (+2ora karakter krealas:D) ott voltam, hogy nekem kell ez a jatek. Es masnap megvettem.
Kb 30-40 oram van benne meg csak, de az tuti, hogy jo ideig elleszek vele. -
#1308 Kaptál már QP-t mert nagyon szivesen adok neked 1-et hogy kipróbáld a a wsad-t. Akik viszont komolyabban akarnak befektetni érdemes inkább hét napig ITT lógni! -
#1307 Irányítást, hangulatot, stabilitást vesznek meg azok akik kipróbálják ezen a módon. Mivel én is tapasztalt MMO játékos vagyok kíváncsi vagyok ez ebben milyen, ha meg tudok vele barátkozni megveszem, ha nem akkor kihagyom ennyi az egész. A farmolás, craftolás más tészta nem kell annak itt kiderülnie. -
#1306 Azért maradjunk annyiban quest passal max annyit dönthetünk el hogy el fut e a gépen a játé, mivel nem süritenek bele 7 napba több száz órányi questelést , gatheringet, pvp-t(ami késöbb derül csak ki, hogy tetszike e vagy nem ebben az elgondolásban), crafting rendszert...stb stb stb!
Ja igen én is kipróbáltam a Diabló 3-at az LK-ig ,de abból nem jött le hogy 70-en 7/24 GR,Bounty,Rift farmolás van :) szóval akik quest pass alapján veszik meg azok árulják már el mit is vettek meg ? mert szerintem 90%uk csak free play akik kuncsorognak. -
mikromanus #1305 Alkímiában is van buff, csak rövidebb időre:
Experience Elixir
Elixir of Splendid Experience -
mikromanus #1304 Azt hiszem kajaügyben van 2-3 és ezek "kék" verziója (a jobb minőség csak hosszabb ideig hat). Viszont csak az elsőre aktivált fog érvényesülni (közös a cd-jük).
Itt van egy kis cooking és alchemy összefoglaló (bár a nevek néhol eltérnek).
Ezek az Xp buff potionok-kaják:
Steamed Bird
Meat Croquette
Milk Tea
Life XP-re
Assorted Side Dishes
Whale Meat Salad
Sute Tea
Azért ellenőrizd craft előtt a neveket a workbench-ben, mert lehet némelyik még nincs élesítve!
Valamelyik kompenzációs pakkban, vagy előfizetői ajándékban volt még 1-1 tekercs vagy más item. Ez adott minden XP-re bónuszt 90 percre ésa kajával/teával párhuzamosan is lehetett használni. A pearl shopban ez tuti megvan.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.23. 15:45:47 -
kalif #1303 Valaki aki a jártas a cookingban: Milyen kaják,italok vannak pontosan amik exp növelőek.Láttam 5-8-10 %-os kajákat, de hallottam, hogy ennél van jobb is.A neten is próbáltam kutakodni eredménytelenül. Alchemyben esetleg van ilyen ? 50-es szinten mivel egy mob pár ezred xp-t ad, így hasznos lehet.
Köszönöm. -
#1302 Azt tudom, hogy a rough mud stone siman banyaszhato, es abbol allithato elo a kristaly formaja, de mud stonet meg plane nem talaltam sehol meg :D nemsokara hazaerek, es nekiesek >:)