7782
  • böröczk
    Oh, tehat ha valaki vesz ket macskat, tudja tenyeszteni, es azt eladni a piacon? Rakerestem petekre, de nem lehet ingame aranyert venni, volt ez mashogy? Vagy koreai verzioban meg igy van?
    Annyira vicces, hogy nalunk a sivatagos teruletre vezeto ut egy lathatatlan fallal van lezarva, mig a szotyiknal reg elerheto tudtommal.
  • mikromanus
    Hát... pedig ad. Picit necces, de a többség az nem "kötelező" stat. Kaphatsz egy-egy szintet a fishingre, vagy a gathering skilledre a pet után, vagy +1 luck, esélyed van olyan tulajdonságra ami kisebb XP veszteséget okoz halálkor, vag yépp több combat XP-t kapsz... Kis dolgok, de a sok kicsi előny már elég nagy lehet a végén. Itt egy korábbi videó még a koreai vagy orosz verzióról. A pet upgrade-es oldal tuti orosz.
    Black Desert - cats breeding, types, secrets, how to get a top pet.[ENG]
  • böröczk
    Eleg gaz is lenne, ha adna.. ne legyen mar pay to win.
    Viszont lehetnenek az arak alacsonyabbak, teny.
  • Anthrax
    Pearl gift lehetőségét egyenlőre törölték, ezért most már csak maximum goldot lehet venni itemet nem. De azért elég nagy lehúzás az ingame shop ár ügyileg, persze nem kötelező és nem ad semmivel sem többet, de 10 dollár egy pet, ha 3 fajtából kellene egy annyi lenne mintha megvennéd magát a játékot. Arról nem is beszélve, ha pl. nagyobb szintű petet szeretnél akkor 20 dollárból csinálsz 10 dollárt és semmi kézzelfogható pluszt nem ad a pet amiért megérné.
  • Tehborn
    Hali, már egy ideje szemezek a játékkal és baromira bejön , de próba nélkül nem szeretném megvenni a játékot ezért ha valaki meg tudna szánni egy guest pass -al rendkívül hálás lennék
  • mikromanus
    Lopott account vagy kártya. Ha kibzkik, akkor az itemeket törlik. Vagy akár az összes érintett accountot is. A vevők se védettek. A csalás az csalás.
  • Yserac
    Azt a pearl spammert leszedhetted volna :)

Tényleg azok hogy tudják jóval olcsóbban adni az pearl itemet? A Daum fekete botjai vagy mi hogy?
  • Nergalix
    Köszönöm választ, már játszom is vele :)
  • Lord_Giga
    A múltkori PvP tréningről, lovagi tornából egy kép. :) Alustin Calpheon A1 http://files.legacyofthewarhorn.webnode.hu/200052399-237eb2477b-public/2016-03-26_731784085.JPG
    Utoljára szerkesztette: Lord_Giga, 2016.03.28. 05:39:47
  • kigyi
    Lesz az oldalon download link a launcher-hez azt letöltöd utána már a játékot majd a launcher szedi le.
  • Nergalix
    black deser-ert oldalukon megveszem, akkor weblapról letudom tölteni a játékot vagy elküldik a címemre a játékot?
  • fatmax
    köszi , sikerült az accountomon kellett váltani .
    Utoljára szerkesztette: fatmax, 2016.03.27. 15:59:41
  • fatmax
    Ez lenne az első indulás .
  • mikromanus
    Más régió. Az NA-ban vagy. Ha az EU-ban akarsz játszani, akkor válaszd azt. Vagy a loaderban, vagy talán a weben az accountodon állítható. Vagy első Induláskor?
  • fatmax
    Sziasztok !
    Újoncként szeretnék csatlakozni a játékba. Ahogy olvastam az Alustin szerverre lenne jó csatlakoznom. Mi a teendő olyankor ha nekem a választható szerverek listáján csak Edan, Uno, és Orwen szerepel. ........Ha ezek valamelyikén kezdenék a későbbiekben , tudok szervert váltani ?
  • mikromanus
    A számláló hibás. Menj majd vissza az NPC)-hét és beszélj vele. Azt hiszem bugos, de befejezhető.
  • kigyi
    Hááát egy kicsit eltűntem ki kell találni mi merre van és mi mihez kapcsolódik :D LVL16 körül vagyok most közben horgásztam is kicsit. A NOD-ok még nem tiszták a questet meg kell keresnem, nem tudom mit hogyan a többi viszont alakul. Szamaram van, de most halott, mert egy quest kicsit rosszul sült el. (túl nagy ívben fordul :D :D :D
  • Yserac
    Delphe kastélyban csináltátok a hárpiás questet? Egyszerűen nem dobnak olyan tollat, amit a quest kér. Normál tollból 300! db kiesett már.
  • Yserac
    Én már elosztogattam itt a fórumon.
  • Nergalix
    Hellotok, néztem videokat a játékról,nem tudom eldönteni meg vegyem e, látom trial lehetőségben csak Guest pass van. Ha van valakinek Guest pass-ja küldene nekem egyet, meg köszöném. További jó játékot.
  • Yserac
    Azt persze kétséges, hogy mennyire lesznek hatékonyak, de 3 kocka nolifer Nihilum klán várja hogy elinduljon a Node Wars.
  • böröczk
    Ezt hogy erted? Meg erdemes lenne szerot valtani? Lvl29 jo sok jatekidovel :)
  • Yserac
    Mi ez a sok búbánatos húsvéti tojás?:)
  • Yserac
    Na a ZIP nekem kiesett, mert facebook -ot használnak.
  • Morinad
    Valakinek van jó trükkje arra, hogyan lehet 12 felett enchantolni? 12x faileltem egymás után. Tényleg csak az van, hogy gyűrűkkel stacket halmozok?
  • Yserac
    Croxust el fogja nyomni a Nihilum.
  • böröczk
    Igazan nincs mit, miota megkaptad, jol el is tuntel, remeljuj, nem felejtettel el enni jatek kozben :D
  • böröczk
    Mi is, csak mi Croxuson. Jo lenne valami kis tarsasaghoz hozzacsapodni.
    Sajnos a magyarok tobbsege Alustinon van, itt irtak szerint. :/
  • Hasselhoff72
    RAR de nem a fő klán hanem a ZIP vagy mi az uristen:)
  • Yserac
    Én is de van-e olyan, semi casual klán, ami tolerálja az időszakos kimaradásokat pl. meló miatt? Én csak élvezni akarom a világot és ha kell a cél érdekében összefogni a többiekkel, amikor a szükség megkívánja.
  • sztar007
    Sziasztok, klánt keresek Alustin szerveren.
  • danone
    Köszi a sok hasznos infót! :)
    Velia-ban megtaláltam a questeket amik ezzel foglalkoznak, most tanulgatom.
  • mikromanus
    Lehet volt valami quest az alapokkal, de tuti nem "kötelező". A Node lényegében csomópont. A különböző területeket tudod egymáshoz kapcsolni aktiválva az útbaeső node-okat. Az aktiválás a terület Node Managerénél lehetséges és Contribution pontba (CP) kerül. A CP többnyire questek teljesítése után jár jutalomként. Elegendő contribution Xp-vel egy-egy CP-t kapsz. Ha két terület össze van kötve, akkor a területen farmolással esett trade packokat rendes áron el tudod adni a kapcsolódó node-okban. Egyébként 30%-át kapod csak az árnak. Ez igaz a "normál" trade pakkoknál is. Emellett a bekapcsolt területeken jobb eséllyel esik item a szörnyekből. Az meg hasznos. (az esély növekedés nincs részletezve sehol, csak az, hogy jobb ha be van kapcsolva a terület a hálózatba). Lehetőséged van emelni a node szintjét. Ez is dropoknál az esélyeket növeli. Meg talán farmnál és craftnál a "ritka" dropot/rewardot is...
    Megjegyezném hogy a jobb drophoz nem kell az összes bekapcsolt területet összekötnöd. Elég ha a szörnyölés helye kapcsolódik egy közeli (vagy távolabbi) város vagy faluhoz node-okon keresztül.
    A node-okat visszavonva/deaktiválva visszakapod a befektetett CP-t. Ha fejlesztetted, akkor a befektetett Energy és a terület szintje végleg elveszik.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.03.25. 14:49:18
  • kigyi
    Köszönöm szépen itt is böröczk fórumtársnak, a húsvéti kockulás lehetőségét most legalább lesz idő kipróbálni rendesen :)
  • böröczk
    Jo hetveget akkor :P ment a pass privatban
  • kigyi
    Hát nem egyszerű Pass-t szerezni próbára, ahogy elnézem nagyon sokan keresik és szinte senki sem jut hozzá :D :D lol
  • dregnarr1 #1345
    Köszönöm a patch notes-okat!
  • danone
    ööö ugye még nem szaladtam el semmi olyan guide mellett, ami érthetően elmagyarázta volna ezeket a node dolgokat egy quest vagy bármi keretében? :) lvl12 vagyok, most jutottamel az első miniboss ölős questhez a parton. :)
  • Pyotr
  • Yserac
    Nincs nagyon olyan dolog itt még, ami oszlásnak indulhatna :)