Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen a harcrendszer?

oldschool (kevés varázslat, lassú regenerálás) vagy modern (végtelen manna, ha rám esik a Titanic sincs baj, mert 5 mp alatt maxon vagyok)?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Molnibalage
PST = Planescape Torment?

Én egyébként asszem talán betára is előfizettem, de nem emlékszem rá. Én megelégedek a teljes változattal is, ha kijön.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 10:17:59

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én kipróbáltam tegnap amit mondtál. Iszonyat jó amit láttam. A szabályrendszert mondjuk tanulgatni kell majd, de tényleg hihetetlen igényességgel alkották meg a dolgokat. Végre látom hogy melyik varázslat mit csinál (rövid leírás ha ráviszed a kurzort), látom kb. hova fog hatni, tetszettek a skillek, sok helyen az tulajdonságok befolyásolják a dialógusokat. Szépek a tájak, a karakterek végre jól kivehetőek, minden cucc látszik rajtuk. Nem vagyok nagy RPGs, csak az IWD-t tudtam végigtolni meg a PST felét fiatalabbkoromban, de ez ütni fog. Nagyon.

Ha valaki nem akarja előrendelni, akkor már a virágbolti backer betát kipróbálhatja. Az persze még nem a legkiforottabb verzió.
Nem kell attól tartani, hogy lelövi az ember magának a poént, ugyanis a backer beta különálló roved történet. Lehet kicsit mászkálni, beszélgetni, harcolni.
Csacsi
húúúú...ez nagyon ütősnek néz ki. Alig várom már.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Molnibalage
Én jelenleg még NWN2-őt tolom, de azátán megnézem már, hogy mit tud a Dragon Age. Mire azzal végzek fel lesz patchelve a PoE... 😊
A BG szériáig meg a büdös életben nem jutok el...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.15. 14:57:43

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csacsi
Kívétel a Dragon Age : Origins...az jó volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Végre valami kézzelfogható időpont. Már hiányzott egy jó RPG. Wasteland 2, és Divinity után. Nem számomra a Dragon Age az inkább akciójáték, mint RPG. És mielőtt valaki nekem esik....saját vélemény, nem kell velem egyet érteni.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Molnibalage
Megjelenés 2015.03.26.Itt.

Csacsi
Én jobban várom mint a Dragon Age III-at.

Újra elolvasta ma cikket és végiggondoltam mindent amit olvastam eddig. Hát nem tudom ez vagy a witcher 3 lesz az év rpgje nálam jövőre. Hihetetlen a Morrowindig kell talán visszamenni mikor ilyen problémáink voltak, mikor a Neverwinter night nyert, az utolsó is 2010-ben mikor a skyrim és a witcher 2 jelent meg 😊. Ez is egy jó év persze sok jó címmel. Ez viszont hihetetlen párharc lesz a címért. Persze nyilván nagyközönség számára már most egyértelmű a későbbi győztes. Hát ja aa Witcher 3 új korszakot nyit. Ez viszont nagyon mély lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 17:47:39

Rég mondtam firkászra ilyet, de ez a srác jó aki írta.

Riddick21
GameStar előzetes!
Vigyázat, elég hangulatos, a végén elővételbe torkollhat 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Hihetetlen ezek szerint a CD Projekt szembe, a régi idők egyik legjobbjával az Obsidianal jövőre. Nem mintha idén rossz lett volna a felhozatal 😊

Ez valami meseszép. Real time harc+pause, faction rendszer ugye és egy újabb varázslat az Obsidiantól 😊

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit, aki nem volt Kickstarter:

http://www.greenmangaming.com: "Pillars of Eternity - Champion Edition" - 10% - 40,49 font.
Unity Engine.

NOVEMB-ERGMGX-20XOFF kóddal a vége: 32,4 font

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31

Shiwo
a Kickstarter-en Project Eternity-ként indult, ezért volt a topik címe is az..
később a készítők átnevezték Pillars of Eternity-re a játékot, így ez a topik is át lett nevezve...
ez volt előbb megnyitva, itt van több komment, itt van banner, itt volt összeszedettebb az első hsz, nem csak egy "nesztekvideószevasz" beböfögés, szerintem az a logikus, ha ez marad meg, a másikat meg vita helyett zároltassátok

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.08.26. 09:05:37

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Molnibalage
Mert közben át lett nevezve az egyik topik, mindkettőnek azonos most már a neve. Amelyik előbb nyílt annak volt Project Eternity a címe. Nem néztem be semmit...

jarlaxxe
Ezt a topikot 2012.09.16-án nyitották azt meg 2013.12.11-án ez nálam több mint egy év különbség...te valamit nagyon benéztél.

Molnibalage
A másik. De azóta volt névváltozatatás. Most ezt fut, de akkor a másikat be kellene záratni, hogy véletlenül se oda írjanak.

jarlaxxe
Szerinted melyik volt sokkal elöbb megnyitva?

Molnibalage
Most ez vagy a másik topik éljen tovább? 😊

wedge31
Public bétát probálta már valaki, mik a tapasztalatok?

gerey
Hétfőn meg jön a backer béta, már várom. .D

Nagyon várom már, remélem nem csúsztatják el a megjelenést.

wedge31
Gamescom gameplay.

Csinált már párat.
wedge31
Nálam már az AP is az volt.

jarlaxxe
Mi a fene, a végén még az obsidian csinál egy minöségi játékot...<#idiota>

wedge31
Egy kis magic-et még betehetek volna a bemutatóba de így is látszik, hogy instant classic lesz a játék.

Torzonborz
Ez nagyon baba <#eljen>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mintha 15 évet vissza mentünk volna az idöben, nagyon jónak tünik.

wedge31

gerey
Augusztusban pedig kezdõdik a backer béta.

Ja és alpha állapotból bétába léptek.

Red Bull interjú E3 kapcsán

Ha valakit érdekel. Szerintem jó cikk. Van új info is legalábbis eddig nem olvastam róla. A kompánion rendszer mellett lesz faction rendszer is mint ami a Fallout NV-be is van.
""While designing the world of Pillars of Eternity, we drew from the full spectrum of the human experience, touching on broad subjects like religious and cultural conflict, oppression, and political upheaval alongside the smaller-scale travails of day-to-day life," says Olivia Veras, another of Pillars' level designers." Ez se hangzik rosszul. Ahogy nem fekete-fehér világot ígérnek. Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. Mindezek alapján komoly mélysége lesz, beleélõs kis játék 😊
A térkép pedig elég nagynak tûnik.

wedge31
Winter 2014.

DarkHorSe
Ennek lassan meg kene jelennie, ha jol emlekszem 2014 tavasz.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nagyon jó lesz ez. Csak már kezembe lenne. 😊

gerey
Pillars of Eternity Update 79: Graphics and Rendering

Rövid kis video a játékból, szerintem csodaszép grafikája is lesz.

Full HD monitort használok és ez pont elég. Nagyobb felbontású monitor erõsebb gépet is igényel, ha ugyanolyan grafikán akarok játszani. Szóval vagy fejlesztek mindent, vagy nagyobb a felbontás, de csúnyább a játék. Sajnos nem vagyok milliomos.
Molnibalage
Azt hittem, hogy rám utalsz vagy másra, akinek régi monitorja van. Ennyire régit nem hiszem, hogy valaki használ, viszont 4:3-as monitort és nem láttam boltban vagy 6-8 éve. Az 1280x1024-es felbontás óta 5:4 az elterjedt.

what? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Molnibalage
Nem 5:4 képarányúak nem szélesvásznú monitorok döntõ többsége vagy 6-8 éve...?

nem mindenkinek birja a 4:3as monitorja 15 évig, azt meg már tudjuk hogy az újak azok milyenek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Torzonborz
A másodlagos monitorom nekem is csak ennyit tud . <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/