Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oldschool (kevés varázslat, lassú regenerálás) vagy modern (végtelen manna, ha rám esik a Titanic sincs baj, mert 5 mp alatt maxon vagyok)?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én egyébként asszem talán betára is előfizettem, de nem emlékszem rá. Én megelégedek a teljes változattal is, ha kijön.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 10:17:59
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem kell attól tartani, hogy lelövi az ember magának a poént, ugyanis a backer beta különálló roved történet. Lehet kicsit mászkálni, beszélgetni, harcolni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A BG szériáig meg a büdös életben nem jutok el...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.15. 14:57:43
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 17:47:39
Vigyázat, elég hangulatos, a végén elővételbe torkollhat 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
http://www.greenmangaming.com: "Pillars of Eternity - Champion Edition" - 10% - 40,49 font.
Unity Engine.
NOVEMB-ERGMGX-20XOFF kóddal a vége: 32,4 font
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
később a készítők átnevezték Pillars of Eternity-re a játékot, így ez a topik is át lett nevezve...
ez volt előbb megnyitva, itt van több komment, itt van banner, itt volt összeszedettebb az első hsz, nem csak egy "nesztekvideószevasz" beböfögés, szerintem az a logikus, ha ez marad meg, a másikat meg vita helyett zároltassátok
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.08.26. 09:05:37
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha valakit érdekel. Szerintem jó cikk. Van új info is legalábbis eddig nem olvastam róla. A kompánion rendszer mellett lesz faction rendszer is mint ami a Fallout NV-be is van.
""While designing the world of Pillars of Eternity, we drew from the full spectrum of the human experience, touching on broad subjects like religious and cultural conflict, oppression, and political upheaval alongside the smaller-scale travails of day-to-day life," says Olivia Veras, another of Pillars' level designers." Ez se hangzik rosszul. Ahogy nem fekete-fehér világot ígérnek. Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. Mindezek alapján komoly mélysége lesz, beleélõs kis játék 😊
A térkép pedig elég nagynak tûnik.
Swedish people are albino monkeys
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"