1921
1408893095.png
  • IMYke2.0.0.0
    S baromi olcsó most a brazil reál.
    Bárki is veszi most, az olcsóbban jut hozzá, mint én például január végén.
  • molnibalage83
    Közben megnéztem. A backer oldalon pendignek van listázva és 0.00 USD-t kell fizetni. Akkor elvielg kapok majd egy linket valamikor. Kérdés, hogy milyen szerver leterheltség lesz.

(A Planescape Torment meg akkor vár a sorára, ahogy a BG I-II is. Felmerült benne, hogy az NWN2 féle BG modot vigyen végig, de olyan botrányosan erőforrás igényes és szar annak a motorja, hogy inkább letettem róla.)
  • bud0
    Először egy Obsidian account-ot létrehozol itt: https://eternity.obsidian.net/
    Utána összekötöd ezt az account-ot a backer accounttal itt (viszont már nem emlékszem hogyan; gondolom a Kickstarter acc-al kell összekötni): http://eternity.obsidian.net/backer
    Ha minden oké, akkor a My products-nál lehet Steam-es vagy GoG-os kulcsot generálni (http://eternity.obsidian.net/account#products)

Én tegnap sikeresen generáltam egy steam kulcsot + elő is töltöttem már. 20$-t simán megért még a kickstarter-en (természetesen Hero edition-t kaptam)
  • Renegade
    wow, jol latom, hogy ez a 70 brazil penz az csak 20 euro o0
  • molnibalage83
    Én backer volt. Most azt kéne kiderítenem, hogy akkor hogyan kerül a birtokomba a gamma...
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
  • IMYke2.0.0.0
    Személyes ismerősöm tegnap jelezte, hogy Chrome + HOLA segítségével megvette.
    Nem kell neked ehhez más segítsége: te is meg tudod csinálni. Fontos, hogy "brazil legyél", legyen Chrome-od, és a HOLA.
    Utána simán elvégzed a vásárlást.
  • molnibalage83
    Egy RPG esetén végigjátszán nélkül hogyan lehet korrekt értékelést adni..? Sehogy. Az átrohanós végigjátszás sem alap egy jó értékeléshez.
  • MrStokes
    En egy kedves formuzo kollega segitseget igenybe veve probaltam hozzajutni mostanaban Nuuvem-rol egy ilyen fajta kis ugyeskedes (Chrome + Hola ) hasznalataval, de sajnos nem sikerult azota sem a dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem késő megvenni - kis ügyeskedéssel - a Nuuvemről.
    Én még akkor vettem ott, amikor nem kellett, de ismerek olyat, aki mostanában vette onnan.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kizárt.
    Az viszont biztos, hogy a végleges.
  • Renegade
    mar banom, hogy nem vettem meg kickstarteren, irjatok majd elmenybeszamolokat dogivel :)
  • Although
    Metacriticen is kint van, talán lesz majd pár orgánum ami készít értékelést.
    Edit: Még meg se jelent hivatalosan de egy 10 pontos hozzászóló már van :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.26. 08:34:45
  • Csacsi
    Én is bajban vagyok. Már nem is tudom mióta várom. Erre 31-ig határidő van.....szal semmi időm nem lesz addig :(
  • Riddick21
    Aki nem akar spoilereket, meg komolyabb játékmenetet látni, de szeretné megismerni a harc mechanikáját, annak itt egy videó, szerintem nagyon hasznos! :)
    Holnap megjelenés!!! Rohadtul várom, pedig kész csoda, ha karaktert generálni lesz időm :(
  • Maala
    Sokszor halt, már 1,5 óra után. :) De ő elég casual "nemtudoksemmit" stílusban nyomatja, nem menekül vesztes helyzetekből.
  • StrikeFor
    valami sajtó verzió?
  • IMYke2.0.0.0
    Marbozir már nyomatja a Let's Play-sorozatot fel a csatornájára... 6x ~3x perc már fenn van a játékból.

Egyetlen nanoszekundomot sem mertem megnézni belőlük.
    Ti se tegyétek, csak azért írtam ide, mert már ilyen is van.
  • Sir Quno Jedi
    NEM kell multi egy epic 100órás RPG-be rohadtul. Sztori kell bele, de jóféle.
  • IMYke2.0.0.0
    A multi nem gyártódik le magától. Annak elkészítése, tesztelése erőforrásokat követel, sőt. Ebből adódóan el lehet képzelni, mennyire megnőtt volna a budget, mennyit késne stb.
    Amúgy meg: #366-ban leírtam.
  • StrikeFor
    igen én sem értem :D aki nem akar multizni nem Multizik ennyi:P viszont aki szeretne / a többség:P/ meg nem fog tudni :(
  • wedge31
    Öszintén szólva én se értem ezt a álláspontot de igy kerek a világ.
  • ratgab
    Leírtam, hogy miért. Olvasd el.

Ha ez se lenne elég. Nem szeretem a multit, nem szeretem a coopot. Fordítsák az energiát inkább az egyjátékos tartalomra, hogy az minél jobb legyen. Van épp elég multis játék vagy multival ellátott játék nem kell több.

Különben is már a fülemen jön ki ez az állandó közösségépítési mánia. Nem akarok közösséget építeni, felejtsenek el a multis játékokkal. És végre egyszer egy fejlesztő nagy ívből letojja a multit. Áldassék az Obsidian neve, hogy nem áll be a sorba.

És igen ha azért mert tapsikolok, hogy nem foglalkoznak felesleges dolgokkal a fejlesztők, akkor legyek ostoba. Ha neked így nyugodtabb a lelked, hogy másokat eltérő véleményük alapján leostobázol akkor hát legyen. Ostoba módon nem szeretünk multizni. Ez van.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.24. 18:36:48
  • jarlaxxe
    Sajnálom de szerintem ez ostobaság, egyszerüen, hogy lehet már zavaró egy coop vagy multi menüpont? egyszerüen ignorálod és nem veszel róla tudomást, ennyi.
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha direkt átsiklottál felette a nagy riposztolási vágy közepette:

"Az én élményemre hatással lehet és lenne, ha a fejlesztőknek még a multival is kellene bajlódni. Pont.
    Így csak és kizárólag az egyedüli játékos történetvezetésre összpontosíthattak. Ezért bármennyi pénzt megérdemelnek."

Tedd a kezed a szívedre, és nézz magadba, hányszor gondoltad és/vagy érezted, hogy az adott játékban a Single Player tartalom megsínylette a játékba beleerőltetett Multiplayer csiholását, mert a fejlesztők vagy csak alibiből tettek valami egyedül is játszható részt [nem, nem CoD, BF, Killing Floor és ilyesmikre gondolok!] vagy mert a viszonylag élvezhető Sinlge tartalom mellé kénytelenek voltak a Multit is gyártani, ami elvitte a fejlesztési időt és a kecske ott rohadt meg a káposzta előtt...

• ratgab
    Ha befolyásolja az egyjátékos módot (én például kifejezett utálom ha multis achikat raknak a játékokba, mert nem fogom megcsinálni azokat így lehetetlen 100%-ra teljesíteni az ilyen játékot), értékes erőforrásokat vesz el tőle és ezzel csorbítja azt akkor jogosan zavarhat.

Meg különben is hagy döntse már el mindenki, hogy kit mi zavar és mi nem.

Egyébként is ritka már a single only játék mint a fehér holló. Néha nekünk single mániásoknak is kell kedvezni.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.24. 18:26:33
  • jarlaxxe
    Ha valami opcionális akkor az személyes okokból se zavarhat téged, illetve ezek szerint igen és ez nem normális, sorry.
  • IMYke2.0.0.0
    Ostobaság másokat (még személytelenól is) leostobázni úgy, hogy még csak megfontolni sem vagy hajlandó a személyes okok lehetőségét.
  • jarlaxxe
    Ostobaság minden olyan ficsör ellen ágálni ami opcionális, szvsz.
  • StrikeFor
    OMG+!
  • IMYke2.0.0.0
    Sőt: ebben sem lesz multiplayer: "Torment: Tides of Numenera"
  • Torzonborz
    Te felfogtad hogy mit kérdeztem tőled ?
  • StrikeFor
    persze megértem az aggályaidat ezzel kapcsolatban
  • IMYke2.0.0.0
    Zárjuk rövidre: nem lesz multi a Pillars of Eternity-ben. Ezzel kell megbarátkoznod.
  • IMYke2.0.0.0
    Az akkor bizonyára nem volt rossz, de - remélem, nem érted félre - az ilyen egyeztetések nem mindig lehetségesek a játékosok nagyon nagy részénél.
    [Gondolj csak arra, hogy mikor épp Te játszanál, akkor az a néhány - rosszabb esetben 1 - haverod épp mást kell csináljon, vagy épp alszik stb...]
  • Torzonborz
    Oké , BG 1-2-ben volt bármilyen hatással a multi a játékélményedre ? Kétlem. Pont.
  • StrikeFor
    hát mi anno végigvittük az NWN-t úgy,hogy egyeztettünk és nyomtuk a storyt
  • ratgab
    Sokszor a multi felé tolódik a dolog és a singletartalom sínyli meg a dolgot. Nekem például ez a bajom ezzel a dologgal.
  • IMYke2.0.0.0
    Az én élményemre hatással lehet és lenne, ha a fejlesztőknek még a multival is kellene bajlódni. Pont.
    Így csak és kizárólag az egyedüli játékos történetvezetésre összpontosíthattak. Ezért bármennyi pénzt megérdemelnek.
  • Micsu
    nem minden esetben

pl a resident evil 5 coopal volt élvezhető mert úgy volt megírva a játék, egyedül sok esetben frusztráló volt