1408893095.png
  • SaGa Jr
    Ez a hiba sokaknál előfordult, ahogy olvasom a játékról szóló fórumokat. Amikor kifehéredik az animal companion ikonja és eltűnik maga az állat is, csak az őt jelképező kis köröcskét hagyva meg, akkor vissza kell tölteni egy korábbi hard save-et (nem autosave, nem quicksave, normál mentés ha lehet akkor még azelőtt a pálya előttről ahol a probléma előfordult), más nem fog segíteni a megoldásban. Ha ilyened nincs, akkor cumi, start new game. Nálam nem volt ilyen gond macival (szintén ranger karakterrel nyomulok és szólózom, igaz csak normál nehézségen, mivel a legnehezebb fokozat kivételével az ellenfelek erejében és képességeiben nincs különbség csak egyes próbák nehézsége változik).

Egy sokkal idegesítőbb hiba lesz majd később a stronghold kapcsán és az alatta lévő endless path szálon, ami viszont mindenkinél előjött aki csak eljutott odáig. Itt a 13. szinten jön elő a bug, ahol egy szellemnek kéne majd segítenie a továbbjutásban, csak épp hiányzik neki a szükséges párbeszéd opciója (béta során még megvolt neki). Emiatt a Master Below befejezhetetlen (egyelőre, míg nem javítják). Illetve aki nem achievement-ezik (mert mondjuk a GOG változattal nyomja emiatt nem is lehetnek vagy nem érdekli őt a steam-es változatnál) az megoldhatja cheat segítségével csak ekkor utána már nem lesznek achievement-ek.

torma1:
    Ez viszont nem D&D-re lépülő RPG. :) Egyébként a D&d 4 és 5 is (de szörnyeknél előtte már a 3 és 3,5 is ismerte ezt az újratöltődős varázslás/képesség használat metodikát).

Sheltem:
    Lényegében mindegy milyet választasz. Az azonnal megszerezhető előnyön túl lesznek helyzetek amikor maga a háttér típusa fog kisegíteni (beszélgetésben bizonyos háttér esetén előugró új opció, zárt ajtóknál is előjöhet például, hogy irgalmatlan magas mechanics-al nyitható avagy egy bizonyos háttérrel lazán nyitod, bunyó kerülhető el csak mert egy adott háttérrel rendelkezel és még lehetne sorolni). Én a ranger-emnek hunter-t adtam, de eddig nem vettem hasznát, ellenben merchant, mercenary, aristocrat és clergyman már többször "kellett" volna, a kismillió és egy paladin rend (csak paladin-nál választható) és istenség (csak papoknál kerül elő) mellett.
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.03.29. 12:25:30