1921
1408893095.png
  • Sheltem
    Mit csinál egész pontosan az ajándékgyűrű Gaun's pledge?
    Az angol szöveget néztem, de statban mit jelent?
  • IMYke2.0.0.0
    Itt is ugyanerről írnak az emberkék
  • IMYke2.0.0.0
    Aktiváláskor azonnal indítottam a letöltést.
    Eszembe se jutott csak a Library-be tenni és nézegetni. Szerencsére.
  • Negritis
    aktiválás után feldobja a lehetőséget kapsából hogy installáld, gondolom úgy (legalábbis más steam játékoknál aktiválás után egyből lehet tölteni is)
  • Sheltem
    "a játék nem látszik a megvásárolt játékaid listáján [STEAM]"

Lehet buta kérdés, de ha nem látszik az inventorydban hogy installálod fel ?
  • IMYke2.0.0.0
    Meglehetősen sok embernél ez van.
    Vagy mindenki a Nuuvemen vette [és ezért nem látjuk azokat, amiket lejjebb írtam], vagy tényleg STEAM-bug.
  • Sheltem
    Mindenkinél ez van , vagy ez csak előfordul x embernél ?
  • IMYke2.0.0.0
    Senki se lepődjön meg, ha ezeket tapasztalja:
    * a játék nem látszik a megvásárolt játékaid listáján [STEAM]
    * a játék nem jelenik meg a "Recent Game Activity" listádon
    * ingame bármire kattintasz az Overlaye-n a profilodat hozza be, nem a játék adatlapját, achievement listáját
    * nem kapsz achievementeket
    * megkapod a játék kártyáit, de az Inventory-dban nem tudod megnézni a Badge (kitűző) folyamatodat.
    [Az egész olyan, mintha meg sem lenne neked a játék]

De:
    * el tudod indítani a játékot, és a STEAM méri is
    * a STEAM mutatja, hogy ingame vagy.

Reméljük, javításra kerülnek ezek a korai hibák.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 12:10:29
  • alma2
    otp-nel, pl a netes csomagod van ingyen adnak hozza weben hasznalhato virtualis kartyat. persze attol meg troger banda :)
  • Torzonborz
    Köszi , akkor beszerzem onnét. Már csak azt kell kitalálnom milyen karit csináljak.
    Tényleg , dual classra is van lehetőség ?
  • Sheltem
    Na megoldottam, estére meglesz a Hero Edition(ajándék dlck nélkül).
  • Sheltem
    Hát szerintem szólok valami ismerősnek odaadom előre a pénzt azt kalap.
    Vagy keresek valakit aki előreutalás után megcsinálja és megbízható.
    Egyszerűbb gyorsabb.
  • IMYke2.0.0.0
    A Hősnőm: Wood Elf Ranger
  • Sheltem
    Közben már majdnem 7000ft a G2An, megy fel az ára.
  • Negritis
    ha tudsz online utalni akkor elvileg nem kell dombornyomott, legalábbis nekem mintha nem olyan lenne és a paypal megy vele
    ahhoz meg elég ha beugrasz az OTP-hez és "kéred" hogy menjen a neten is a cucc
  • Sheltem
    Sajnos akivel vetetni akartam g2a.com ról nem foglalkozik csak steamen vásárolható játékokkal. Fenébe, ideje lenne már a sima OTP -s kártyámat valami dombornyomott csodára cserélnem és kilépni az őskorból.
    Valahogy meg kell oldanom a g2a.com ról a vételt, keresnem kell valaki mást.
  • Evoluti0N
    Hm.... Nagyon elgondolkodtat ez a játék. Őszintén megmondva sosem játszottam még oldschool RPG-vel. A legHC-bb (jó kis szó) RPG, amivel játszottam az a DAO volt. Az ilyen izometrikusok közül meg a Dungeon Siege 3 meg a Sacred 1. Más most így nem jut eszembe. Szóval inkább ilyen akció orientáltabb RPG-ket nyomtam eddig, de nem tántorítanak el a bonyolultabb játékok se. Taktikus harc, átvezetők hiánya, nem AAA grafika sosem volt nálam eltántorító dolog. Hm... Ezen még agyalnom kell. :D
  • BEAST #454
    Nekem eddig még nem volt gondom a g2a-val. Én is onnan szereztem be a Hero Edition-t. :)

Amikor hazaérek neki is állok a játéknak, már csak azt kell kitalálnom, hogy Cipher vagy Wizard karakterem legyen. :D
  • Torzonborz
    Ez a g2a oldal mennyire megbízható ? Amit itt adnak 6k pízért azt nyugodtan meg lehet venni és aktiválni steamen ?
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.03.27. 09:14:51
  • IMYke2.0.0.0
    Oroszlánnal kezdtem :)
  • Sir Quno Jedi
    A gyűrű amúgy nem is rossz, a malac meg murva vicces, mert ilyen space pig. Mondjuk én idővel lecseréltem egy jópofa kutyára.
  • MrStokes
    Elivelg semmi, en is ezt vettem Steam-en. A tobbi dolgot meg ugyis le tudod szedni, ha nagyon akarod.

Ismeros dobozost vett, abban pl. volt egy kezikonyv-szeru valami, abban azert voltak hasznos dolgok az uj rendszerrel kapcsolatban, szoval lehet erdemes megnezegetni a digitalis verzioikat.
  • SaGa Jr
    A nagyobb csomagokban (champion és royal) is ugyanaz a tartalmú játék van. Amiben eltérnek, azok a hozzá mellékelt extra dokumentumok, térkép, csengőhang, háttérkép, egy regény, meg ilyesmik. Semmi játékbeli tartalmi extra nem jár hozzájuk. De ezt magad is megnézheted itt a 398-as hozzászólásban lévő képen ahol egymás mellett ott van az eltérő kiadások extrája.

Pre-order ad egy gyűrűt meg a malacot azt ezzel ki is fújt a játékon belüli extra tartalom.
  • Sheltem
    https://www.g2a.com/pillars-of-eternity-hero-edition-bonus-dlc-steam-cd-key-global.html

A Hero editionben van bármi hiányosság játékmeneti szempontból ami a "nagyobb" csomagokban benne van? Nem érdekel a disznó pet dlc meg ilyen hülyeségek , csak az hogyha ezt a 6000Ft os csomagot veszem lemaradok e valami tartalomról(esetleg normálisabb inventory tárgy) amit bánnék ?
  • Sir Quno Jedi
    Wizardnál kell durván might (ezt nem gondoltad volna mi?! :D), mert az nem csak a fizikai támadásokra vonatkozik, hanem a mentális, meg arcane-ra is. Meg kell neki intellect (ez sok mindent növel, területet, hatóidőt stb.), meg dexterity, mert ha lassú és béndzsa és nincs kézügyessége, akkor neki kaszáltak (bár annyira szvsz. nem fontos még az elején).

Próbálj meg olyan spell-eket felvenni, amik egy ellenfélre hatnak és nem közelről, vagy a további hatásuk is csak ellenfelekre hat, mert itt durvn van friendly fire. Egy-egy durva AoE azért belefér, csak ezeket már akkor el kell kezdeni kasztolni, mikor az ellenfél még rohadtul nincs a range-ébe, mert addigra mire nagynehezen kikántáljuk, az bőven odaér.

Védővariknak az elején semmi értelme, mert keveset tudunk adott szintből kasztolni, az meg legyen inkább támadó. Később lehet kombinálni, mert egyre több skillünk is lesz, meg egyre többet is kasztolhatunk.

Ja és vannak ugye képességek, amik csak pihenéssel töltődnek újra, vannak amik csatánként használhatók x.-szer. Nagyon-nagyon figyeljünk miből mennyi van és mikor, mer gyorsan megyünk kusztóékhoz. Erősebb ellenfelek (akik bőnyállal vannak), simán onehitelik a mágusokat néha, így muszáj helyezkedni, meg kell valaki aki tartja őket (harcos, rugó stb. nemde).

Fogadóban tudunk akár ingyé is pihenni (legalábbis az elsőben, ha megcsináltunk előtte valamit), szal. ne pazaroljuk nagyon a camping cuccokat. Persze sok pénzé egyre komolyabb pihenőhelyünk lehet és magas bónuszokkal a fogadóban.
  • Sheltem
    Hát gyerekek nagyon gondolkodóba vagyok :) Vagy megveszem 6ezer körül G2An vagy megveszem a dobozos adventurer editiont 13k ért.
    Manapság már nem költök 4-5 ezernél többet játékra(azt is ritkán) de ez az adventurer edition ebből a játékból nagyon kötelezőnek tűnik :)
    Nem tudom átrágom még a dolgot :)
  • Negritis
    kis ízelítő, nem tudom volt-e
  • Negritis
    én láttam pár gameplayt és kell :D
    Xulima óta nem vártam így játékot :D

holnap veszem át az adventurert az 576na (ott találtam leszarom :D)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.26. 22:33:45
  • foxxi
    Holnap Érkezik. Már nagyon várom :)
  • Renegade
    a lenyeg, hogy van lehetoseg olcson hozzajutni :)
  • StrikeFor
    u bakki a Wizard tök más mint régi ADD ben....meg mik ezek az új tulajdonságok meg statok :P lehet újra tanulni mindent :D
  • Sheltem
    Letöltöttem, 1 percet játszottam vele, aztán uninstall mert holnap megyek megvenni.
    Ennyi.
  • Csacsi
    Nem azért mondtam. Nekem nem hiányzik szerencsére.
  • Micsu
    sztem nevezzük ki Imit a fordítás vezetőjének és akkor egyszer csak meglesz :D
  • molnibalage83
    Meg Torment is. :)
  • StrikeFor
    g2a-n 23 ért vettem és nem kell tökölni
  • Renegade
    srácok, továbbra is remek otlet a nuuvem.com.br, meg van par ora az akcio vegeeig, nekem 20,69 Euroba kerult paypalon at, magyar kartyaval talan par forinttal dragabb.
  • Csacsi
    De annak hatalmas tábora volt.

Most már többen játszanak inkább actionRPG-vel, mint Dragon Age 2-3, Skyrim, és társai.

A másik meg, hogy megjelenés után jó darabig nem is volt fordítás. Asszem több évig...bár már ködösek az emlékeim.
  • Micsu
    steamen :D
  • Micsu
    bg1-2 say hello :)