Pillars of Eternity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
Na vajon meglesz tisztán a KSrõl a 4 milla? 😊 összeadva már 4,1 is... remélem a plusz pénzbõl több VoiceOver is lesz, az sosem árt ha minél több van (társak, questadók, stb hangjai)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

cataflam02
<#eljen>
Köszönöm szépen

One more story

Törölt felhasználó
annyit irtak, hogy 4millional ugy overall az egesz jatekot minden teruleten fejlesztik, illetve irtak ket konkretumot:
- elo hangszerrel fog keszulni a jatek soundtrackje
- a keszitok in-game kommentarokat vesznek fel, tehat a jatek bizonyos reszein ok maguk beszelnek
Molnibalage
A jelek szerint nem.

Összesek kettõ volt abszolútértékben nagyobb. Relatív siker, tehát a célhoz képest volt sokkal több, de ez csak azt jelenti, hogy alulárazták vagy szonbok kattantak rá valami "érdekes" dolgora...

Itt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

cataflam02
Maximum játék kategóriában.

One more story

Molnibalage
Lehet, hogy ez minden idõk legsikeresebb adakozása az oldalon?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

cataflam02
Nem értem a 4 milliós cuccot.. vagyis a felét, h mit is írnak.. valaki felvilágosítana ?

One more story

Jah, h be is raktak. 😄
Akkor már berakhatnának vmit 4 millióra 😊
cataflam02
Már a 3,7-t is átléptük 😄
$3,712,034 pontosabban.
4 óra van hátra.. új tippem van.. paypalal 4 millió!

One more story

Lacee
és átléptük a 70 ezer támogatót, ha jól számolom akkor az 12 szint a dungeonban 😊
(az alapján, hogy a kitett képen a 11. szintet ígérik 67.5k-nál)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

cataflam02
<#eljen>
3,676,385
Még lehet én is keveset tippeltem a 3,7-el 😄

One more story

Molnibalage
És lõn, én tévedtem. Örülök, hogy tévedtem.

cataflam02
$3,590,618 jelenleg Kickstarteren 😄

One more story

Lacee
csak a kickstarteren 3,534,468, és még hátra van 9 óra, plusz a paypal 100-120k körüli összege. kemény 😊

cataflam02
100 ezer*
Elnézést

One more story

cataflam02
Maximum egy óra és megvan a 3,5 millió
Kickstarte $3,392,464
Paypal $100,247 (ez azóta biztos nõtt)

18 óra van még.. 3,6 3,7 a tippem a végére

Nem tudom mire gondolsz..nem fogja a számlálóhoz írni, ha ez lenne a kérdésed.
De a fejlesztõk beleszámolják.
Bár édes mindegy 😄 Mert 18 óra alatt csak simán kickstarteren meglesz a 3,5... 100 dollár lazán összejön.

One more story

Molnibalage
Kérdés, hogy engedi a Kickstarter hozzárakni a paypalt...? Van bérmiféle jogi (?) szabályzatuk erre? Vagy végülis egy fejlesztõ azt csinál amit akar. Ugye? 😊

cataflam02
Na kevesebb mint 100 ezer dollár kell 😊
Kickstarter $3,304,243
Paypal $100,247

25 óra van még hátra.. ez még több is lesz 😄

One more story

cataflam02
Kicsit több mint egy nap van hátra a támogatás végéig.. jelenleg 3,272,222
millió dollárnál áll a számláló..ehhez ha hozzárakjuk a paypalt, akkor 3,362,000 dollár van kb most..
durván 140-150 ezer dollár kell még...szerintem már biztos, hogy meglesz a 3,5 millió.

One more story

Egyrészt adakozás ide vagy oda, ~60.000+ adakozó pénzével nem hiszem, hogy bárki is szórakozna, fõleg nem ilyen neves fejlesztõk, akik leraktak már 1-2 dolgot az asztalra az elmúlt években.

Másrészt a kickstarter egyik lényege, hogy az adakozók beleszólhatnak a fejlesztésbe (nagyobb összeget adók pl. tárgyakat, hõsöket, stb. kreálhatnak a készítõk segítségével) + ott a fórum, ahol megy az ötletelés ezerrel.
Reméljük is. Jó lesz már végre egy jó RPG. Abból sosem elég. 😊 😄
wedge31
Elsö körben nincs, legalábbis ez volt a válaszuk erre a kérdésre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Torzonborz
ez nem jó hír 😞( annó BG 1-2-t cimborával toltuk multiban és jó móka volt. nincs is tervben náluk ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

cataflam02
Ez a pontos összeg!
$87,739. 1,813 backers

One more story

cataflam02
Még kb 250000 dollár kell 😄 Lazán meglesz.. szerintem 3,6 3,7 lesz a vége.

One more story

cataflam02
Van!
Tegnap este írták facebookon 86 ezer dollár volt akkor.

One more story

wedge31
" Josh Sawyer: Solely single player. "

Torzonborz
srácok részletekbe menõen nem ismerek a ficsör listát ezért kérdezem : multiplayer a jelenlegi tervek szerint lesz benne ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Molnibalage
Ebben az estben viszont tényleg sanszos. Viszont a paypalos adakozásról nem tudom, hogy van -e adat.

wedge31
Ugy tudom, hogy nem.

Andr0
az nem adódik rögtön hozzá?

Armin & Ayu fan

wedge31
Paypal lehet, hogy nagyot fog dobni rajta.

Molnibalage
3 nap alatt adtak kössze eddig 220k-t. Most kevesebb, mint kettõ alatt kellene 300+. Irigylem optimizmusodat.

Molnibalage
Igen, ezért hívják adakozásnak. Egyébként erre kevés az esély. Lehet, hogy ez-az nem valósul meg a költségkeretbõl és DLC lesz, de a játék 100%, hogy meg fog jelenni. Ennyi pénzbõl nehéz lenne nem megcsinálni...

Ez szép és jó ez a támogatás de mit fogunk belõle látni? Mármint honnan tudja az ember hogy felhasználják a pénzt rá és nem teszik zsebre? Ha nem lesz jó akkor mondják bocsi így sikerült? Vagy hogy van ez?
cataflam02
A 9. szint is megvan, sõt már a 10.-re gyûlnek a támogatok. 😄

One more story

cataflam02
Ne haragudj meg, de múltkor még a 2,8 millióban is kételkedtél...
Szerencsére azóta átlépték a 3 milliós álomhatárt, jelenleg 3,126,111 dollárnál járnak, ehhez csapjuk hozzá még a paypalt amivel kb 3,2 millió az állás.
44 óra van hátra.. azaz kevesebb mint 2 nap..
Mivel az eddig játékoknál amik sokat gyûjtöttek az utolsó napokban, mindig megugrott a támogatás.. én 80% esélyt jósolnák a 3,5 milliónak.
De! Még ha nem is lesz meg... és csak 3,4 millió lesz.. akkor is biztos vagyok benne, hogy a másik nagyváros is már a zsebünkben van 😊

One more story

wedge31
Király, lesz stronghold...<#eljen>

3 millás léc megugorva! + ami még esélyes, hogy összejön a dungeon 9ik szintje.

2.5 nap van még, hátha villantanék még valamit ami odavág, és meglesz a 3.5 misi 😄
Molnibalage
Teljesen irreális. Napi 80 ezer dollárnyival lépkedett eddig fel. Most majdnem 150k napi teljesítmény kellene...

cataflam02
Már meg is van a 8-as szint 😄 a Stronghold 3 milliójához is már csak 85000 dollár kell.. de szerintem már paypal miatt az is megvan 😄
Irány a 3,5 millió.. még 3 nap van hátra.. ha így megy az is lazán meglesz 😄

One more story

Nem soká meg lesz a 8as szint is 😊 + remélhetõleg a stronghold is összejön.
cataflam02
Na most!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elõzõt valaki törölheti, aki tudja.

One more story

cataflam02
Kép valamiért nem lett jó.
Remélem most jó lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://imagerz.com/QE9FDktvAwMAXw8bEQVR

One more story

cataflam02
Frissült a The Endless Paths Mega Dungeon is..
Jelenleg 6 szintes.. de még 200 like és meglesz a 7.
és még 1200 támogató azzal pedig a 8. szint is 😄

One more story

Már 2.8 milla felett járnak, reméljük összejön a 3 milla. Ha még benyomnának valami kis videót ami mutatja a játékot akció közben, pl. egy kisebb csatajelenettel, valószínû még a 3.5 milla is meglenne a hátralévõ idõ alatt.

Egyébként a Chanter lesz ilyen bárd féleség.
wedge31
Ha annyi szöveg lesz benne minta BG2-ben akkor sokáig várhatunk rá mert azt még a mai napig se sikerült lefordítani.

cataflam02
Abból kiindulva, hogy még csak nem is szerepelt a fórumos szavazáson a magyar.. 10 millió XD
De biztos lesz majd valami csapat aki lefordítja 😊
8000 dollár és megvan a 2,8 millió 😄

One more story

Torzonborz
akkor azt hiszem hogy "kénytelen" leszek beszállni a buliba <#vigyor>